Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hahahaha, kapının yanına uzun elbise as böyle üstten geçirilenlerden

aynen kuzum yemeseydım ıyıydı
gecmıs olsun canım annenın emarı kotu cıkmaz ıns bısey yoktur sanada gecmış
olsun canım tabıkı saglık önemlı rabbım saglıgımızı almasın elımızden

Ben dileği rakip seçtim daga kendinin haberi yok
Fitt_anne

Zaten o bu hafta güzel verdim diye simarip bi sürü bisey yemistir
Aha şimdi yedim seni
Rakibem an itibariyle silahlarimi kusaniyorum ozaman
Dün ki yediklerim bana metomu canlandırmak hareketlendirmek için işimi yarayacaktır pişman değilim

Dün 3 tane kargo geldi giy çıkar giy çıkar namaz için giydiğim uzun birsey var onu koydum artık kapının yanına
Baharım hoşgeldin karadenizdeki kilo verme rutinin pek güzeldi aynı hızda olursan 65 çok yakında seninle olacaktir

Dün ugrayamadim akşam ev biraz karışıktı ..
Kısaca anlatayım anlatmazsam çatlarim
Dün eltimler geldi kv elini vermedi kadınaı çünkü biz konyaya gidince KV oraya gittiydi hoşgeldin demiş elti ama elini opmemis.. bizimkide intikam soğuk yenen yemektir diye düşüp 1 hafta sabırla beklemiş ki bize bile demedi onlar gelince planını yapmaya karar vermiş
Al birini vur ötekine olduğun için bişey diyemiycem. ama huzurumuz kaçışın diye ellerinden geleni yapıyor insanlar ilginçtir..

ne o tatlişim pek resmiyiz
annene gecmis olsun cnm ins. Bisey cikmaz

Oglanla ikinizde yagmurda kala kala hasta oluyorsunuz :))
Benim hiç spor yapmadan birinci olmam
senin bisikleti saymasakmi acaba
burasi bulutlu kapali serin
şu anda 18 derece
30 derece cok degilki, 40 i bulunca kötü oluyor :))
Aha şimdi yedim seni
Rakibem an itibariyle silahlarimi kusaniyorum ozaman
Dün ki yediklerim bana metomu canlandırmak hareketlendirmek için işimi yarayacaktır pişman değilim
Menunu alalim şekerim :))

Pazartesi arti cikarsan o zaman görün meto canlanmasini

Senin kv de bu yaşa gelmis ama az degil :))

Benim pisiklet günde 300 gram verdiriyo ama saymamazlık olmaz

Kizlar yeni üyelerin hedefleriyle ilgili degisiklik oldu, yarışma genel kurali

Bilginize.....

HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA

Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir.

Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir:

1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)

2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)

Kaptanlar gerek hedef kilo gerekse mezuniyet karnesine hak kazanma koşullarını kontrol etmekle yükümlüdürler.

Önemli
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz.
Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
Mezun olduktan sonra dönüş yapan yarışmacılarımızın yeni hedeflerinin belirlenmesinde esas alınacak kayıt kilosu, dönüş yaptıkları tarihteki kiloları olacaktır.
Mezuniyet sonrası dönen üyemiz eğer mezun olduğu kilonun altında dönüş yaptı ise; hedef kilo sınırı uygulanmayacaktır. Ancak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulu yine yukarıda belirtildiği gibi işleyecektir.
1 Ağustos 2019 tarihi itibari ile, ilk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için de karne hazırlanacaktır.

ay evet sıcakta ev işi zor oluyo bende sabahtan yapıyorum bazen ıyı oluyor
yaşlıllar dahamı kındar oluyor ne kaosdan beslenen ınsanlar malezef hepımızın hayatında varlar
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 poğaça 2 patlıcanlı börek eşliğinde kahvaltı çeşitleri

Arada 1 bardak ayran 3 erik

Akşam 2 bud salata yoğurtlu semizotu koz kırmızı biber

Bol su
afıyet olsun canım

Senin kv de bu yaşa gelmis ama az degil :))

Ne demişler 7 neyse 70 odur insan..
Onlar gidince "Anne dedim ya ilerisini düşünmeden hareket ediyorsun yesimin umrunda mı ama oğlunun huzuru kaçtı eskisi gibi gelip giderlermi şimdi diyorum" benim oğlum gelir o gelmesede olur diyor
Zaten dün öğlende bana çattı ..yorganlarini havalandiralim istedi esimde var anne dedim dışarı cikicam hem benzin almam lazım kizida haftasonu girmeden sağlık ocağına götürüyim dedim kulağını kasıyor yarın hallederim ama dedim ..suratını asiverdi esimde kızdı dediğin aninda olmayınca niye suratını asiyorsun tamam ben yaparım diyip sinirle asti balkona ben gittim zati...
Böyle ortalığı karıştırdı bugünde yataktan çıkmaz hastalanir hastayım diye.. amann bizde hikaye bitmez ne yesemki kahvalti da

Bende yattim kizlar gozlerim acidi

Haftasonu lutfen dikkat edin

Iyi geceler

Unuttum yazmayi
@Pumpkin00 tugce bireyselde 2.olmusun cnm cok tebrikler
tebrikler @pumpkin00
Dogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
allah analı babalı büyütsün inşallah. Bahtı güzel olsun
günaydın hanımlar
günaydın
Gecikti sonuclar birqz özür dilerim kızlar
Spor listesi Sonuclar

1. guzelgunler2019 1380 puan
2. @Poni Bon 705 puan
3. @medine66 530 puan

Tebrikler kizlar

emeğine sağlık
Tebrikler bayanlar
Günaydinnnnn güzel takimim

Az kalorili bol hareketli bi haftasonu olsun ins.
günaydın amin inşallahhhhh
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydın bayanlar
sana rakip olunamaz anneciğinin sonuçları iyi çıkar inşallah.
Almanya havası herkesi hasta edebilir şuan dikkat edin.
Herkese günaydın

Huhuu benim rakipler hala uyuyor musunuz ?
@pesto26 @Sweetyy83
günaydın
o nasıl bi karışıklık kaynana fena
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 poğaça 2 patlıcanlı börek eşliğinde kahvaltı çeşitleri

Arada 1 bardak ayran 3 erik

Akşam 2 bud salata yoğurtlu semizotu koz kırmızı biber

Bol su
Afiyet olsun

Allah kolaylık versin. Boşuna denmiyor büyüklerde iş biter diye, idare etmesini bilmiyorsa ortalığı karıştıran tip gibi gencler cahil olabilir idare etmesini bilmek lazım en azından oğlun için torunlarının annesi için

Kızlar BDV de bir arkadaşımız konu açmış hafif insüllin direnci dolayısıyla kilo veremediğini bahsetmiş. Davet ettim bizim takıma. Bir engeli var mıdır bilemem Mefkurem sende bakarsın ablacım. Ama yardımcı olabilirsek ne mutlu bize diye düşündüm ayrıca diskalifiye listesinde adını göremedim ama sen bi bakarsın ablam gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…