Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin miden olmak istemezdim zavalli hangi birini sindirsin :)))

Kiz ben sana ac dur, doyma demiyomki
Kahvaltida yumurta yersen daha doyurucu olur

Haaa bide ketçapin işi yok o tabakta cicim :))
Midem ne günler gördü geçirdi gülüm,bu tabak ona detoks kalır

Aynen canım, ara öğün yaparsam diyeti bozuyorum da o yüzden arada derede ötede beride ne varsa tabağa atıyorum diyete biraz alışınca belki sadeleşmeye giderim. Teşekkür ederim ayrıca

hic dikkat etmemisim geri dönüp bacak aradim bisey belli degilki cnm
Biraz siyah pantolon gozukuyor
Kalinmi degilmi anlamak icin bacaklarini gormek lazim
sagol cnm insalllahhhhhhh diyelim
Bi De bacak fotosu atayım o zaman bugün çok kışkırtıldım şaka tabi ehe

Tsk ederim

haklısın abla benimde artti beklentim zira haftaya bayram
Saol abla sıcak abla ama heryer açılıyor evde mecbur kalabalık olunca terli terli de tutuldum sanırım kızım da aynı akşam hemen ilaç aldik ikimizde bugünde ilaç ıhlamur nane limon ne varsa takviye edicem taylot yok abla ama daha olmadi eşime derim alır akşama saolasin
Hey maşallah kardiş, okurken sırtım terledi

Wuhuuuuwwww efsane geri döndü

Aiyyy Allah kolay, sağlıklı bir Doğum nasip etsin canım

Fit mutlu anne hafizecim başınız sağolsun
saol kankim Allah razı olsun
zuhal ablaya katılıyorum öğünler bana da çok karışık geldi kız afiyet olsun zamanla düzenlersin insAllah
ben vurmiycm afiyet olsun dicem sadece bugün normal forma dönersin
afiyet olsun, Allahim Sifa versin
avocado gibimi hissediyorsun afiyet olsun
afiyet olsun

Genc hatunsun daha yanlis hatirlamiyorsam 41 yasinda oldugunu yazmistin. Uykusuzluk yas kac olursa yorar insani
saol cnm Allah razı olsun
saol cnm
Dogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun
Gözün aydın saglikla büyüt insAllah Rabbim analı babalı büyütsün

Handandandan cnm ev almışsınız snrm hayrlisi neyse o olsun cnm insAllah kisa zmnda aramiza dönersin

Dogum yaptim kizlar detaylari eve cikinca anlatirim 10 saate yakin sanci cektim ama dogum 15 dk surdu bebegimde ebnde iyiyz cok sukur dua eden dusunen herkese tesekkur ederim allah razi olsun

Ay cok sukur hadi hayirlisiyla almissin oglunu kucagina cok sevindim cnm iyi olmaniza detaylari bekliyorum tabi once kendine gel :)

ayy gözün aydın canım
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…