• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biraz hafiflemedimi cnm
Dr a gidemezsen yarin eczaneden ayagin icin merhem aldir
Sütü çeksen iyi gelmezmi acaba

Kiz bu nasil menü helva bile yememişsin 😂😂😂bu sana yarina 500 daha getirirmi 🤐🤐🤐
evet cnm nedense bugun cok aclik hissettim, basimda döndü durdu
Simdi daha iyiyim
kendimiz kacamak yapsak bile yinede yanlışı dogruyu soylicez :))
tatlim siki yonetim demek kacamak yapmamak demektir :)) bugunku menun persembe olabilir ama vucudu az yemeye alistirma
Tartiya dogru menuleri azaltalim
Uyuyunca daha rahatladım ablam..Ekim Ablanin dediğini yapayim fayda etmezse yarin bakarım çaresine..
Yarın eksi birim dursun başka bişey istemem ben onu cumaya iki yaparım😎

yok ya +2 değilde +500 gramım var abla kesin yiyip oturmadım canım çok iş yaptım :D:D:D 10 terlik mi bu kadar mı yani :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: kızlar sakın yemeyin bak dövüyo :D:D:D:D

Bunlar hep gaflet ve delalet çukuruna düşmekten :D B*k çukuruna düşüp b*k yiyeydim keşke:D:D yarın toplarım inşallah amin bee :dua:

Mezuniyet partisi ettim de diyebiliriz bence :eğlence::eğlence:
🤣🤣🤣🤣🤣

biraz hafiflemedimi cnm
Dr a gidemezsen yarin eczaneden ayagin icin merhem aldir
Sütü çeksen iyi gelmezmi acaba

Kiz bu nasil menü helva bile yememişsin 😂😂😂bu sana yarina 500 daha getirirmi 🤐🤐🤐
evet cnm nedense bugun cok aclik hissettim, basimda döndü durdu
Simdi daha iyiyim
kendimiz kacamak yapsak bile yinede yanlışı dogruyu soylicez :))
tatlim siki yonetim demek kacamak yapmamak demektir :)) bugunku menun persembe olabilir ama vucudu az yemeye alistirma
Tartiya dogru menuleri azaltalim
Yok abla bu hafta bıraz boyle takılıyım yapabıldıgım kadar bayrama azcık rahatlıyım bıde su ara adetımde duzensız 10 gınde bır leke leke gelıyor sısmıyım ınıkmıyım cozemıyom doktoroda gıdemedım bı az bogazımı tutam

Al kiz dilek menü yazdiydim ama arayip durma diye yine paylasiyom :))
Fitt_anne Fitt_anne
Pazar Menüm

10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka

14.45
2 activa
3 pikan cevizi

18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata

19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir

Su 2.5 lt

yok ya +2 değilde +500 gramım var abla kesin yiyip oturmadım canım çok iş yaptım :KK70:
benimde aklimdan 500 gectiydi :))

Al kiz dilek menü yazdiydim ama arayip durma diye yine paylasiyom :))
Fitt_anne Fitt_anne
Pazar Menüm

10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka

14.45
2 activa
3 pikan cevizi

18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata

19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir

Su 2.5 lt

benimde aklimdan 500 gectiydi :))
Vaaavvv iddali menu👏👏

Slm herkesee ne yoğun günler geçiriyorum yahu :21:
Kahvaltıdn sonra biraz temizlk ardına bi posta menemen yaptm sonra arsa bakmaya gittik bayıldım anlatamam manzarasını. Foto çekseydm atardm size de.

Size bi akıl danışıym. 50 dönümlk yeri dönüm dönüm bölmüşler 25 altta 25 üstte olacak şeklde üstte de sadece 2 arsa kalmış altta da 3 tane kalmış pek işe yaramaz ama. Üsttekilern manzara harika kızılırmak dağlar şehir vs.önceki gezdiğim yerleri böyle beğenmemiştm hiç. Fiyatı fazla arabayı satarsak anca alabliyoruz şu an. Eğer şimdi almazsak seneye alalım desek zaten iki tane kaldığı için alan olur mutlaka. Her sene üzerine 20 bin koymuş değerlenmiş şehre yakın olduğu için.Arabayı satıp alsak mı yoksa başka yerlere mi baksak bilemedik..

Bu düşüncelerle eve geldik yemek vs yok dondurucudan etli ekmek çıkardık ama yemedim 💪

Bi posta daha menemen yaptm birazda patlıcan yemeği konservesi yaptm şimdi sırtm yer gördü.

Menümm

11.00
1 d çavdaar ekmeği
1 yumurta
3 d peynir
Domates salatalık
1 çk bal

14.00
Süt
12 fındık

18.00
Menemen
2 d çavdar ekm
Ayran
2 üçgen kavun

Su 2.5
Spor 60 dk trmpolu yürüyüş.3=180 p Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Günah dolu saatler :KK53::KK70:
Herüf yattı şeyli meyli konuşup kışkırtmayın insanı bu saatler yanlış anlamaya meyüllüyümdür :deli::KK70:
Kiz en azindan ben şey diyorum
Dilek gibi g... Demiyorum 😂😂😂😂

Ama senin icin pis
Baska yere çekmişsin 🤣🤣🤣🤣

Bugun ıs yapmaktan pek acıkmadım halada oyle sıkı yonetımı vucut idrak ettı heralde😀1 tencere sarma sardım buzluga attım deneme olarak oklavadan cekme tatlı yaptım olursa bayrama da yapacagım{eşim test ettı olmus😀} ben tadına bakamadım😀😀kendımı tebrık edıyorum.
Şerbetsiz haline gündüz bakılabilir bence canım yolun var daha çünkü sonra patlayıveriyor insan

az gibi ama en azından cıs yok 😁 senin kendine özgü yarışlarına hayran kaldım 🤣🤣
afiyet olsun bence gayet iyi
maşallah😱
ben yapamıyorum öyle cok nadir😪 sanırım utanıyorum cok utangaç biriyim ben 🤣 yengeç im 🤣🤣
cok güzel yorum 🤣 tşk ederim. Dışardaydım hemen gelince ev halkına yemek yaptım. Kendimde var olanı hemen tükettim 🤣
çok cıs lı olmuş kahvaltıda başlamış inşallah daha olmaz 👻

Cok güzel hafif afiyet olsun
sagol tatlım

Hasta menüsü :)
Kahvaltı 15.00
Birazcık peynirle omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Biber
1 dilim ekmek

19.00
Çayla 2 dilim ekmek arasi peynir
5 zeytin

Su çok olmadu midemin tadı yok bulandırıyor
akşam az olmus canım bı corba ıcsen yagsız mıdenı rahatlatırdı belkı
Mide kotu peynir ekmek rahatlatır diye yiyim Didim:)
geçmış olsun canım
tşk ederim. App bu indirdim o yaptırıyor bölgesel hareketleri.
anladım cok geçmiş olsun tekrardan👏

Kusura bakma normalde diyemem böylede Mefkurem Mefkurem Zuhal abla yorum yapın diyince 🤣
anladım canım sagol
yok ya +2 değilde +500 gramım var abla kesin yiyip oturmadım canım çok iş yaptım :KK70::KK70::KK70: 10 terlik mi bu kadar mı yani :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: kızlar sakın yemeyin bak dövüyo :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bunlar hep gaflet ve delalet çukuruna düşmekten :KK70: B*k çukuruna düşüp b*k yiyeydim keşke:KK70::KK70: yarın toplarım inşallah amin bee :dua:

Mezuniyet partisi ettim de diyebiliriz bence :eğlence::eğlence:
Tabıkı toparlarsın yarına bırgune sonrakı gunlere

Back
X