• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlim pek yemek türü yok ama sanki agzin hic boş durmamis gibi olmuş
iyi mi bahsediyordu bari 😅😅
Allah baska dert vermesin cnm herseyde bi hayir vardir
Sen gidinceye kadar biraz kilo vermeye bak :)) zaten tr de aliniyor
beni taniyanlar icinde oyle 🤐🤐🤐
alkol hem kalorisi fazla hemde ödem yapar cnm
Tmm bugunluk affedelim seni :) yarin tartil
cuma yine 1 gelecek heralde 😍
yasim bitanem lutfen degistirbilecegin seyler icin elinden geleni yap
Ama degistiremediklerine takilip kalma boşuna eziyet ediyosun kendine

Haftasonu gecti gitti artik yeni bi gun basladi
Biraz sifir karbon yaparsan cabuk gider
Ayran aşı falan sormuşsun
Kimine yariyor kimine yaramiyor
Bence hic gerek yok, zaten iş yerinde yapamazsin 2 saate bir icmek gerekiyor
Dedigim gibi menune dikkat et yeter
guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
@nanekekik de sislik oluyor diye hatirliyorum
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
sevilay dur daha bismillah cnm ne artisi
cuna sabit oldugun icin guzel bi eksi olursun diye bekliyordum cnm
vayyyy harika gitmis cnm 😍😍😍bak vucudun bile artik kilodan kurtulmak istiyor :)))
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Cok gecmis olsun yuruyuse gidip zorlama zaten bacagini
Gecmezse bi dr a git mutlaka
Öyle ümit edelim tatlim
Menulerin kötü sayilmazdi eksi bekliyordum ben
insallah cnm emzikli dilegin 500 kalori avantaji var 😅😅
2 rakip artilardami yarisiyosunuz tatlim bahar sizi ezicek bu gidisle :)
dün vedalastik neyseki 😅
heee ben de inandim 😂seninki çevir kazı yanmasin olmuş 🤣
Tabii canım hiç kötü bahsetmez 👍😊

yorum yapana kadar senjnkiler vazgeçmis
yok kuzu inan hiç iştah kalmadı şansına hastalandım :KK70:
aman yavaş ye kalorimiz yüksek :KK70:
pehhhh puan sayılsa üstüne rakip tanimam dilek var rakibim ama onun bebesi küçük :KK70: Fitt_anne Fitt_anne
yine de gecememissin kv den :KK70:
:kızgın: :KK62: @pesto26 kayıp zaten karabatak oldu
beyefendi ile işler yolunda sanırım Allah bozmasın

canım geçti mi bugun nasıl varsa karalahana yaprağı sar süper etki ediyor bende çok işe yariyordu yoksa da sıcak suda yavaş yavaş sağ biraz
bizde egecen hafta piknikte hallettik o işi dışarda cok rahat oluyor
hoşgeldin canım aramıza annen çıtır oldu darısı sana
sağol kuzum
oo o kadar yemeye hiç birşey
rakibem hayırdır WC problemi mi var
sağol ablam bilmiyorum ki sıcak rüzgar geçende havuza gittik su soğuk dışarısı sıcak belki de orda üstttuk
geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı eziyet kışın hadi soğuktan diyoruz yazın neden
halledersin canım
bizde seni görünce daha bir enerjik oluyoruz , bir bardakta bana doldur abla :)
oo bir kaçak daha dönmüş sahalara
olur canım olay zaten bakliyat salatalık yoğurt üçlüsü
hoşbulduk canım sağol
canım namaz kılıyor musun kılmıyorsan inan öneririm sıkıntılara birebir bende pek düzenli değildim ama 4 aydır düzenli oiloyorum çok ferahtaliuor maneviyat
metabolizmanız dert görmesin
oo maşallah dilek ben seni tutuyorum :KK70:
gayet iyi abla ben seni tutuyorum :KK70:
d9otora gitme imkanın yokmu eklem önemli ters bir şeyde aniden olabiliyor geçmiş olsun

Eksi bile olursun canım WC yoksa
Amin inşallah aramızdaki kilo farkı 10 a çıkınca annemi kıskandım biraz bakalım geçerim onu umarım 😂😂:halay:

artik onu esim ve oglum yiyecek, benim en yakin karbonhidratim yarim dilim kepekli ekmegim,
Kızımda eline makarnayı almış bana makarna pişir diyor pişirsem hiç dayanamam makarnayı seviyorum:) çorba yaptım çorba içsinler:)

eceboce eceboce o ilaci da 3 ay kullanmak gerekiomus kizip 1 ayda biraktim, sonra iyice tavan oldu bu meme agrisi rahim egrilmesi, ya inanir misin rahim kalinlasiyor ya adet öncesi 10 gun, o kalinlasmayi bile hissediyorum ben masabasi is yaparken, cekiyor icerden gerim gerim. bu turda daha hissetmedim de, yumurta catlayinca da bi rahatlama yayilim oluyor falan, ya bisiklet tepesinde her cukurda ayaga kalkiyosam daha yumurta catlamamis demek, oturuyosam ya adet olmusumdur ya da adet sonrasidir:) ben bunlari bilincsiz yapiyordum bugun fark ettim, bisikleti tum sabah ayakta kullandim canim yaniyor karnim aciyor yani. 3-4 gun sonra bu gerilim azalacak biliyorum. Ama herkes böyle hissedebiliyo mu bunlari? bi arkadasim demisti hangi yumurtaliktan yumurtanin egldigini hissediomus falan,

Kızımda eline makarnayı almış bana makarna pişir diyor pişirsem hiç dayanamam makarnayı seviyorum:) çorba yaptım çorba içsinler:)
Ay inanir misin oglum ufak cikolata parcaciklari yiyordu, al ye diye verdi almadim diye küstü, ben de peki deyip alip ona caktirmadan cebime soktum :) cocuk bana bu sekilde aldirdi kilolari zaten, 2 tane anneye 1 tane kendine:)

Şimdi canım öncelikle dediğim gibi çocuklar tuvalet eğitimine hazırlanırken tam olgunluğu beklenmeli kimi çocuk 2 yaş da hazırken kimi çocuk 3 yaş da hazır olur ve çoğu zaman çocuklar kakalarını söylemekte zorlanırlar bununda nedeni kakasını yaptığı zaman birazda işte ıkınarak yapmak yada çıkışı daha net hissetmek diyelim onlardan sonra birşey kopuyormuş bir parçası gidiyormuş hissi yaratıyor. Tuvalet eğitimine başlarken öncelikle çocukla bunu sürekli konuşmak, kızıp sinirlenmemek lazım bu çok önemli.
Sonrasında çocuk yavaş yavaş çişe alışır ama kaka konusunda dediğim gibi vücudunun bi parçasının gittiğini düşünmesi onu kötü etkilerse kakasını yapmayı reddedip psikolojik anlamda onu kabızlığa sürüklemiş olabilir. Ayrıca ben bir kaç yazını okudum kakasını yapınca ödül veriyorum gibi. Ödüller sanırım küçük ödüller çikolata şeker gibidir diye düşünüyorum. Ama öyle dahi olsa bu ödül yöntemi bi aşamadan sonra işe yaramaz zaten bence yapılmamalı. Yani şöyle düşün çocuk yapması gereken bir davranışı ödül yöntemi ile yapmaya alışırsa bir süre sonra kalıcılığını yitirir. Bu şey gibi iş yerinde çalışırken bi evrak verilmiştir sana zamanında teslim etmişsindir ve karşındaki üstün sana ödül vermiştir bu senin yapman gereken bir şey oysa. Yani kızın öncelikle kakasını tuvalete yapması gerektiğini anlamalı bunun sonucunda ödül olduğu için yapmamalı(alkış, tebrik yada sözel olarak onu onurlandırmanı asla bunun içine katmıyorum bunları kesinlikle yap ama somut elle tutulabilen bir ödül olmamalı bence)
Bana şu evrede kabızlığı biraz ilaçlıktan ziyade tuvalet eğitiminde yaşadığı duygusal travmadan ileri geliyor gibi geldi. (asla yanlış yaptın demiyorum ama bazı çocuk alışırken çok zorlanır ve burada öğretmen desteği olmalıdır biraz da ama onu görememişsin anladığım). Benim sana önerim onu telkin edici konuşmalara devam etmelisin ama ödülü kaldırmalısın ve bence 1 seans bile olsa bir uzman görüşü almalısın. Şuan ben kızını görmeden ancak bu kadar yorumlayabiliyorum. Ama kızınla gideceğiniz uzman sizden bebekliğinden itibaren olan tüm şeyleri öğrenecek ve vakit geçirecek onunla daha doğru tespitler yapabilir. Belki de bebekliğinde yaşadığı çok farklı bir durum bu tuvalet eğitimi öncesi yada sonrası olabilir anal dönemde takılı kalmasına neden olmuş olabilir. Benim şuan ki görüşlerim bu yönde ama tabiki %100 doğru diyemem bir şeyin %100 doğruluğuna kişinin uzmanı kişiler o kişiyi gördükten ve hakkında tamamen bilgi aldıktan sonra sahip olabilir. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir
üsenmedim okudum, yarin öbürgün ben de ayni sorunlarla gelicem biliyorum önceden okuyim dedim #:)

Sağol canım önceleri hiç üstüne gitmiyordum ama süre uzayınca kızmaya başladım şimdi sakin olmaya çalışıyorum ama çok bunaldim 1 saat önce tuvalete otuttrurdum biraz kaka yaptı kalktı simdi yine altina yapti bide kaciyor tuvalete otutturdum lazimliga yaptı sevindi bende alkisladim ama birdakine soykermi mechul sabir sabir nereye kadar bilmiyorum gerçekten tükendim destek olacak kimsede yok anneme soyluyorum ya daha ogrenmedimi diyor yada öğrenir deyip gecistiriyor eşim üstüne gitme diye bana kızıyor kabızlık için toz kullanıyordum onun etkisi olmuyor artik o yüzden korkuyor olabilir surup aldım o iyi geldi ama oda ishal eder diye korkuyorum inşallah kısa zamanda tuvalet eğitimi yerine otururda şu ilaçlardan kurtuluruz oğlumda hiç zorlamamıştım iki haftada öğrenmişti 3 yaşına girmeden gece gündüz öğrendi çok şükür darısı kızıma inşallah
asla lazımlık kullanma ben sifon falan demiştin tuvalete oturuyor sandım bu defa tuvalete geçişte zorlanırsın . Ayrıca evet o ilaç ishal eder bu defa daha fena olabilir senin psikolojin için terapi olayını düşün derim canım

asla lazımlık kullanma ben sifon falan demiştin tuvalete oturuyor sandım bu defa tuvalete geçişte zorlanırsın . Ayrıca evet o ilaç ishal eder bu defa daha fena olabilir senin psikolojin için terapi olayını düşün derim canım
lazimlikla ilgili konu ne bak simdi orda kaldim ben ?
bizim oglanin lazimligi var ve onu cok seviyor, surekli ona cis yapiyor bahcede. tuvalet klozeti var basamakli bi kere oturmadi korkuyor tuvaletten bilmyioruz neden ki hic zorlamadik denemedik bile. bence bizim oglani tuvalete birakirsak 5 yasina kadar bezlemek gerekir. lazimligin kotu yani ne=?

lazimlikla ilgili konu ne bak simdi orda kaldim ben ?
bizim oglanin lazimligi var ve onu cok seviyor, surekli ona cis yapiyor bahcede. tuvalet klozeti var basamakli bi kere oturmadi korkuyor tuvaletten bilmyioruz neden ki hic zorlamadik denemedik bile. bence bizim oglani tuvalete birakirsak 5 yasina kadar bezlemek gerekir. lazimligin kotu yani ne=?
Çocuklar sonrasında tuvalete alışmakta çok güçlük çekiyor bide bir işin doğrusu varken neden başka türlüsü olsun ki canım

Menümü yazayım

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates-salatalık-biber
1 avuç karışık badem-ceviz-fındık

Ara

1 dilim kavun

Akşam

1 kase cacık
Biraz domates ve soğanla salata
1 tabak taze fasulye

su: 1.5 litre eceboce eceboce
Afiyet olsun canim

Hem klozette hem lazimliga oturuyor canım klozet için merdivenli aparat aldım ikisinide oturuyor onda problem yok çok şükür tek sıkıntımız kaka korkusunu yenmesi yarın bir doktoru arayıp konuşacam söylemeyi unuttum wc eğitimi için sosyal hizmetler uzmanindan yardım almıştım oda ödül ver falan dedi burda pek ilgilenen yok üstüne gitmeden akışına bırakacam artik martta ilk okula başlıcak ilk okulda bezden çıkması lazım zaten kızım anaokulundaysa bez takmıyor evdede az önce yazmıştım eğer marta kadar bu korkuyu aşamazsa ilk okula başlıyacak zaman öğretmeniyle konuşup yarim gün götürürüm 5 yaşına kadar problem olmuyor yarim gün gitmesi
Bir bayan arkadaşta çocuğu daha tam tuvalete alışamadığı için yarim gün alıyordu hayırlısı benim en çok kafama takılan okulda zorlanması yoksa benim için sorun değil mutlaka bir gun alışacak korkusunu yenecektir
Burda 4 yaşinda ilk okula başlıyor çocuklar maaselef çok küçük yaşta ama okula alışamazsa yada herhangi bir sebeple 5 yaşına kadar istediğim saatte okuldan erken saate alabiliyorum

Menümü yazayım

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates-salatalık-biber

Ara

1 dilim kavun

Akşam

1 kase cacık
1 tabak taze fasulye

Ay millet menü yazıyor ben daha bisey yemedim ne yesem :) bugün bir planda yapmadım senin menü süper afiyet olsun canim

tebrıkler abla cumanın ayak seslerı rakıplerın korksun
yok cnm yaa ikiside iyi vermiş 😭😭😭
olsa sevınırım 1.5 olsa gobek atarım heralde
tatlicim sen cuma günü sislik var sabitim demedinmiydi
Yani cepte guzel eksilerin olmasi lazim :))
1 olsa 2 haftada 1 kilo vermiş olacan
O yuzden menuyse menü, sporsa spor elinden geleni yap 😁😁😁
Istersen perşembe kabak detoksu yap
Sabah 5 süt içip denize koştuk, tartılamadım kaptanım, ama dün sabittim
izinde sabit olmanda guzel cnm ama cumaya eksi olmaya calis
Gerci biz haber alamicaz :(
Bu bakayım dedim, takım ne alemde, sende listeye girmişsin kaptanım, hayırlı olsun
sagolasin tatlim insallah hayirli olur
Hem benim hem takim icin 😅😅😅
bugün sonuç +1 di bakayım yarın ? :KK53:
demekki dün daha fazlaydi canikom :)) cumaya kadar litfenn artilar girtsin
57 seni bekliyor :))
amin kuzum inşallah
ne biliyim üzdüğüm insan çok, hatalarım çok o yüzden kabul eder inşallah diyorum :dua:
hatasiz kim varki tatlim kimse mükemmel degil hepimizin var
Insaniz sonucta
evdekilere karnıyarık pilav çoban salata yapıyorum onları yiyemem ki, kendime de geçen günden semiz otlu kahverengi mercimekle yaptığım çorbam var 1.5 kase kadar çıkar herhalde, yanına bol yeşil salata yapayım diyorum
kendine planin gayet guzel cnm
Karniyarik yemedigine göre kizartma heralde

Yuruyusede basladigina göre cuma eksi gelir heralde degilmi
Yok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama
erkenden görmen iyi olmus cnm
Allah yüzüne bakmış
Senle ne alakasi var bitanem herkesin pisliği kendine
eceboce eceboce o ilaci da 3 ay kullanmak gerekiomus kizip 1 ayda biraktim, sonra iyice tavan oldu bu meme agrisi rahim egrilmesi, ya inanir misin rahim kalinlasiyor ya adet öncesi 10 gun, o kalinlasmayi bile hissediyorum ben masabasi is yaparken, cekiyor icerden gerim gerim. bu turda daha hissetmedim de, yumurta catlayinca da bi rahatlama yayilim oluyor falan, ya bisiklet tepesinde her cukurda ayaga kalkiyosam daha yumurta catlamamis demek, oturuyosam ya adet olmusumdur ya da adet sonrasidir:) ben bunlari bilincsiz yapiyordum bugun fark ettim, bisikleti tum sabah ayakta kullandim canim yaniyor karnim aciyor yani. 3-4 gun sonra bu gerilim azalacak biliyorum. Ama herkes böyle hissedebiliyo mu bunlari? bi arkadasim demisti hangi yumurtaliktan yumurtanin egldigini hissediomus falan,
bu yasima geldim ilk defa burda duydum bu tür seyleri :)) ben günümü bile hesap etmedim hic
Ne zaman gelecekse biraz karnim agrir gelirdi o kadar 😂😂😂
Menümü yazayım

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates-salatalık-biber

Ara

1 dilim kavun

Akşam

1 kase cacık
1 tabak taze fasulye

Baya sıkı bi menü olmuş cnm
Zaten artin yok gibiydi
Bu menü seni eksiye düşürür
Kahvaltin erkense oglende yeseydin

Daha fazla da verme

yok cnm yaa ikiside iyi vermiş 😭😭😭
tatlicim sen cuma günü sislik var sabitim demedinmiydi
Yani cepte guzel eksilerin olmasi lazim :))
1 olsa 2 haftada 1 kilo vermiş olacan
O yuzden menuyse menü, sporsa spor elinden geleni yap 😁😁😁
Istersen perşembe kabak detoksu yap
izinde sabit olmanda guzel cnm ama cumaya eksi olmaya calis
Gerci biz haber alamicaz :KK43:
sagolasin tatlim insallah hayirli olur
Hem benim hem takim icin 😅😅😅
demekki dün daha fazlaydi canikom :)) cumaya kadar litfenn artilar girtsin
57 seni bekliyor :))
hatasiz kim varki tatlim kimse mükemmel degil hepimizin var
Insaniz sonucta
kendine planin gayet guzel cnm
Karniyarik yemedigine göre kizartma heralde

Yuruyusede basladigina göre cuma eksi gelir heralde degilmi
erkenden görmen iyi olmus cnm
Allah yüzüne bakmış
Senle ne alakasi var bitanem herkesin pisliği kendine
bu yasima geldim ilk defa burda duydum bu tür seyleri :)) ben günümü bile hesap etmedim hic
Ne zaman gelecekse biraz karnim agrir gelirdi o kadar 😂😂😂

Baya sıkı bi menü olmuş cnm
Zaten artin yok gibiydi
Bu menü seni eksiye düşürür
Kahvaltin erkense oglende yeseydin

Daha fazla da verme
Bilmiyorum abla ya :(

tatlim pek yemek türü yok ama sanki agzin hic boş durmamis gibi olmuş
iyi mi bahsediyordu bari 😅😅
Allah baska dert vermesin cnm herseyde bi hayir vardir
Sen gidinceye kadar biraz kilo vermeye bak :)) zaten tr de aliniyor
beni taniyanlar icinde oyle 🤐🤐🤐
alkol hem kalorisi fazla hemde ödem yapar cnm
Tmm bugunluk affedelim seni :) yarin tartil
cuma yine 1 gelecek heralde 😍
yasim bitanem lutfen degistirbilecegin seyler icin elinden geleni yap
Ama degistiremediklerine takilip kalma boşuna eziyet ediyosun kendine

Haftasonu gecti gitti artik yeni bi gun basladi
Biraz sifir karbon yaparsan cabuk gider
Ayran aşı falan sormuşsun
Kimine yariyor kimine yaramiyor
Bence hic gerek yok, zaten iş yerinde yapamazsin 2 saate bir icmek gerekiyor
Dedigim gibi menune dikkat et yeter
guzel baslangic tatlim
Belki cumaya 1 i geçer
@nanekekik de sislik oluyor diye hatirliyorum
cok guzel tatlim 😍😍😍
hay nasallah metoya 😅😅😅
sevilay dur daha bismillah cnm ne artisi
cuna sabit oldugun icin guzel bi eksi olursun diye bekliyordum cnm
vayyyy harika gitmis cnm 😍😍😍bak vucudun bile artik kilodan kurtulmak istiyor :)))
bi masallahda sana 😍
+0.7 olmusun cnm

Cok gecmis olsun yuruyuse gidip zorlama zaten bacagini
Gecmezse bi dr a git mutlaka
Öyle ümit edelim tatlim
Menulerin kötü sayilmazdi eksi bekliyordum ben
insallah cnm emzikli dilegin 500 kalori avantaji var 😅😅
2 rakip artilardami yarisiyosunuz tatlim bahar sizi ezicek bu gidisle :)
dün vedalastik neyseki 😅
heee ben de inandim 😂seninki çevir kazı yanmasin olmuş 🤣
Aynen öyle yapicam.bu arada regl e 4 gün var.odemdir insallah

sagol canım
ayy hadı ıns ablam
afıyet olsun canım nohutu haslayıpmı yedın leblebı gıbı kavurupmu
aynen abla kısın yerız dıyıp dıyıp yapıyoruz
afıyet olsun canım
evet canım az da olsa eksıyı gordum bunda regl olmamında etkısı var tabıkı 2 aydır leke gıbı adet goruyordum sımdı maşallah geldıkce gelıyor karnım belım dokuluyor evet tatlı testten gectı yarın tepsı tepsı yapılcak artık sagol canım
nazardır tatlım goren nasılsın demeden zayıflamıssın dıyordu oku kendıno
sıkma canını Türkiye de gorecekmıssın nasılsa ole dusun
afıyet olsun canım ıckı olmasa ıyıymış
azdı ama bugun azcık da olsa eksı geldı
tebrıkler canım
makınede dıkmeyı bılsem bıde makınem olsa tabı bende severım dıkısı bıseyler uretmeyı gecen sene elımde eskı kotlardan kızıma canta dıkmıstım ugras ugrasa

tunaydın herkese
tunaydın canım gecmıs olsun
tebrıkler canım

bu kadar artıdan bısey olmaz canım
cumaya halledersın
gecmıs olsun canım doktora gıt barı
sagol canım
sagol tatlım
tebrıkler canım ama cuma kactınkı ben hatırlamıyorum
aynen canım verırsın sen hemen
maşallah tebrıkler
tebrıkler abla cumanın ayak seslerı rakıplerın korksun
halledersın canım gecmıs olsun
verırsın canım cumaya
kabızlıktandır canım benımkıler zorluk cekmemıslerdı ogrenırken bısey dıyemeyecegım uzmandan yardım alabılırsın belkı 1 sene ogrenmek ıcın uzun gıbı geldı bana
sagol canım
1 olsa sevınırım 1.5 olsa gobek atarım heralde
aa noldu canım bıde tinder nedır kı bılmıyom ben
telafı edersın canım vereceksın ıns
Haşlayıp buzluğa atmıştım önceden. Çıkarıp ısıttım, baharat ekledim.
Cuma 97’li birşeydi ama tam sabah tartılmadım galiba.

Back
X