• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve

Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
O sondaki ekmek 1 dilim mi olsaymış mı acaba eheheh

Sen de cevabı bulmuşsun kuzum
Bence su oruçlarını denemelisin
Yok ben yapamam öyle şrylerbenim migrenim var bi de günde harcadığım enerji oranını düşününce biyerde gayılır kalırım bariz

Sabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle
3 köfte mangaldan dün kalan, ben yaptım unsuz, salata , 1 brdk ayran

Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze

Akşam
2 yumurta kurdım az bi peynşr rendesi, yanında da 3 yk pulbiberli yoğurt

Su 2 litre
Soda yarım litre

Spor
1 saat bisiklet çünkü bugün dökülüyorum, akşam da bi saat tur yapamadım valla mesafe on dakka paşa paşa döndüm eve Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Bugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve

Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
Valla menü çok güzel bana da yarın için o közlenmiş patlıcan acaba yapsam mı dedirtti pek severim badılcanı :D:D:d
Oglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu

1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir

21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek
Evet gerçekten çok çok cıss olmuş özellikle listedeyken olmasa iyimiş ama haftaiçi toplarsın canım biraz düzenli menü ile ama Cuma ya kadar pür dikkat gitmelisin
Ya normalde söyleyecektim de annem canları çeker dedi e o zaman söyleyeyim: öğlen yediğim dondurmaydı ikindide yediğim de bir tane çokoprensti 😶:KK17: eh diğerlerini de daha yemeyeyim bari😋
ohooooo çekseydi benim dün yediklerimi çekerdi sen öyle düşünme yaz ki yönlendirme edebilelim canım :D:D Dondurma vanilyalı ve 2 topu geçmediği sürece bence hafta 1 okey. Çokoprens olmamış o tam cıss ama labne ve mısır gevreğinden uzak dur bence. Zaten bence mısır gevreği senin erken acıkmana ve tatlıya yönelmene sebep oluyor. Onun yerine omlet yumurta zeytin peynir gibi klasik kahvaltı tercih etmelisin bence :KK200:
Ayyy gerçekten beğendin mi menümü
Gozlerindeng galp cıhtı mı essahtan
Ay çoh unure oldum şu an
Senin menün de tam diyet menüsü olmuş datlum
Kaptanımın da dediği üzre eksilere düşersin mazallah

İviittt galp galp oldum :D Çoh hoş olmuş menü 10 nömero 10 :D:D:D

Hmm tabi sen kendini tanırsın
Aman dikkat et balım
Ben bence işte son 3 ay yedikleri etkilio insanın hormonlarını, mesela ben şimdi 3 ay sağlıklı beslensem eminim ki 3 ay sonra çok hafif gecek adet öncesi dönemler. 3 ay önce haftada 2-3 burger kingden yiyordum, gercekten hiç kilo almadım63-65 arasındaydım ama sağlık his olarak hemen hissediyo insan pis beslenmeyle sağlıklı beslenme arasındaki farkı

Valla menü çok güzel bana da yarın için o közlenmiş patlıcan acaba yapsam mı dedirtti pek severim badılcanı :D:D:d

Evet gerçekten çok çok cıss olmuş özellikle listedeyken olmasa iyimiş ama haftaiçi toplarsın canım biraz düzenli menü ile ama Cuma ya kadar pür dikkat gitmelisin

ohooooo çekseydi benim dün yediklerimi çekerdi sen öyle düşünme yaz ki yönlendirme edebilelim canım :D:D Dondurma vanilyalı ve 2 topu geçmediği sürece bence hafta 1 okey. Çokoprens olmamış o tam cıss ama labne ve mısır gevreğinden uzak dur bence. Zaten bence mısır gevreği senin erken acıkmana ve tatlıya yönelmene sebep oluyor. Onun yerine omlet yumurta zeytin peynir gibi klasik kahvaltı tercih etmelisin bence :KK200:

İviittt galp galp oldum :D Çoh hoş olmuş menü 10 nömero 10 :D:D:D
Tmm o zaman ben söylerim her gün. Bugün yediğim çubukta dondurmaydı çok büyük değildi yani. Tmm labne falan da yemeyeyim 😁💓 *içten içe ölüyor*

İyi akşamlar hanımlar 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık

15.00
Yarım avuç kabak çekirdeği

17.30
Domates salatalık
2 kk peynir

19.00
2yk hindi sote yoğurtlu semizotu

Su 2.5 olur

GunesinKizi35 GunesinKizi35
Örnek menü🙏🏻 Keşke hepimiz hergün böyle sağlıklı beslensek, herkes bi sene sora incecik olurdu , olmayacsk yok yani 😂 bu menuyle senede 40 kilo verilir yani 👍🏼

takımın azcık çatlakıııı az gıcığıı ,şakalaşmayı seven canı çekmeden iş yapmayan, diyet bile yapmayan ama kendini hep seven, herkesi hep seven kim diye sor annene :)
Bu mesajı yeni gördüm de estağfurullah bence çok tatlı bir insansınız 😂💓💓

Sabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle

Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze

Akşam

Su 2 litre
Soda yarım litre

Spor
1 saat bisiklet çünkü bugün dökülüyorum, akşam da bi saat tur yapamadım valla mesafe on dakka paşa paşa döndüm eve Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Kuzum yarım litre soda mideni mi delecen abooo :( ama menüyü beğendim güzel olmuş sadece kahvaltı biraz hafif geldi bana canım
Tmm o zaman ben söylerim her gün. Bugün yediğim çubukta dondurmaydı çok büyük değildi yani. Tmm labne falan da yemeyeyim 😁💓 *içten içe ölüyor*
Söyle sen canım ama her gün söyleyeceğin cısslar olmasın o zaman annene yapma dediğim zopalar var yaa amanınnn :KK20: herkesler bele gezer bak :sinirli::sinirli: sen çok cıss etme menülere :D güzel güzel burdan menü örnekleri bak kendine onlardan yi :D:D:D içten içe de ölme o içindeki yağlar eriyince dönüşeceğin güzelliği düşün:-)

Örnek menü🙏🏻 Keşke hepimiz hergün böyle sağlıklı beslensek, herkes bi sene sora incecik olurdu , olmayacsk yok yani 😂 bu menuyle senede 40 kilo verilir yani 👍🏼
Hep yazarım böyle menüler kuzum sen yeter ki iste datlum gıymatlum
😍😍😍😍

Sabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle

Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze

Akşam

Su 2 litre
Soda yarım litre

Spor
Afiyet olsun tatlım
Senin menü de gayet güzel olmuş

Kuzum yarım litre soda mideni mi delecen abooo :KK43: ama menüyü beğendim güzel olmuş sadece kahvaltı biraz hafif geldi bana canım

Söyle sen canım ama her gün söyleyeceğin cısslar olmasın o zaman annene yapma dediğim zopalar var yaa amanınnn :KK20: herkesler bele gezer bak :sinirli::sinirli: sen çok cıss etme menülere :KK70: güzel güzel burdan menü örnekleri bak kendine onlardan yi :KK70::KK70::KK70: içten içe de ölme o içindeki yağlar eriyince dönüşeceğin güzelliği düşün:-)
🤣🤣🤣🤣🤣 tmm ben dikkat edeyim biraz yeme sendromuma bir son vermeliyim ciddenHoppa

Kuzum yarım litre soda mideni mi delecen abooo :KK43: ama menüyü beğendim güzel olmuş sadece kahvaltı biraz hafif geldi bana canım

Söyle sen canım ama her gün söyleyeceğin cısslar olmasın o zaman annene yapma dediğim zopalar var yaa amanınnn :KK20: herkesler bele gezer bak :sinirli::sinirli: sen çok cıss etme menülere :KK70: güzel güzel burdan menü örnekleri bak kendine onlardan yi :KK70::KK70::KK70: içten içe de ölme o içindeki yağlar eriyince dönüşeceğin güzelliği düşün:-)
Ya ben kahvaltıyı hafif seviyorum istesem de çok yiyrmiyorum , öyle büyük kahvaltı insanı deilim mağlesef. Bana yetiyor açlık olmuyor. Soda konusunda da malum almanyadayımburda herkes soda içiyor su yerine ama türkiyedekiler gibi çılgınca gazlı değil, hafif gazlı su öyle düşün. Bazen 1 litreden fazla içiyorum günde bu sodalardan valla 😂

:KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
takımın azcık çatlakıııı az gıcığıı ,şakalaşmayı seven canı çekmeden iş yapmayan, diyet bile yapmayan ama kendini hep seven, herkesi hep seven kim diye sor annene :)
Oyy yerim ben seni yerim
Tatlı canım arkadaşım benimm

Hep yazarım böyle menüler kuzum sen yeter ki iste datlum gıymatlum
😍😍😍😍
Benim menilerde çok masum kendim okudukça inanamıyorum nası doymuşum diyorum, ben normalde kontrolsüzce yiyen biriyim, şirkette adı çıkmış biriyim, 5 paket çiko getirseler git gel kemire kemire 2 gğnde bitiren biriyim fln 😂 ama bakalım adet yaklaşırken de böyle az heceli menülerde buluşabilecek miyiz😂 en çok da senin menünde semizotuna gtti içim , seneye tohumunu getircem türkiyeden bahçeye ekcem yaaa çok özledim burdakiler pişmiyo pişirince acılaşıyo, koymalı yoğurtlu semizotu özledimmm😞😞😞

Ya ben kahvaltıyı hafif seviyorum istesem de çok yiyrmiyorum , öyle büyük kahvaltı insanı deilim mağlesef. Bana yetiyor açlık olmuyor. Soda konusunda da malum almanyadayımburda herkes soda içiyor su yerine ama türkiyedekiler gibi çılgınca gazlı değil, hafif gazlı su öyle düşün. Bazen 1 litreden fazla içiyorum günde bu sodalardan valla 😂
Heeeeeeee anladım bizim burdaki sodalardan sandım anam dedi getttii gettti gettti midesini delecek :D:D Kahvaltıda tabi tercih meselesi canım sen bilirsin o halde :KK200:

Heeeeeeee anladım bizim burdaki sodalardan sandım anam dedi getttii gettti gettti midesini delecek :KK70::KK70: Kahvaltıda tabi tercih meselesi canım sen bilirsin o halde :KK200:
Ya diyetten değil yani ben hep az yiyorum kahvaltıyı, yok ya ben türkiyede o özkaynak maden sularından bi şişeyi 5 saatte içemiyorum 200 ml bi de 🙈🙈 burda özellikle az gazlı alıyorum

Back
X