- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.461
En azindan hafta başı canımFasulyeyi cuma yapacaktım aslında ıslatmayı unutmuşum c.tesi de unutmuşum pazar hatırladım artık şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azindan hafta başı canımFasulyeyi cuma yapacaktım aslında ıslatmayı unutmuşum c.tesi de unutmuşum pazar hatırladım artık şükür![]()
Hem kedici hem peynirci kayıp kardeşimi bulmuşcasına şenim şuan ehuheheAynen böyle yavaş yavaş sohbet ede ede değil mi en sevdiğim
Diğer öğünler çok önemli değil ama kahvaltı deyince akan sular duruyor.
Çeşit çeşit peynir fln da olursa uuuuu![]()
yazmamakta haklıymızsın tatlım maşallah ama cumaya kadar dıger gunlerde toparlarsın afiyet olsunOglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu
1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir
21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek
afıyet olsun canım guzel olmus '1 saat bısıklette guzel benceSabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle
3 köfte mangaldan dün kalan, ben yaptım unsuz, salata , 1 brdk ayran
Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze
Akşam
2 yumurta kurdım az bi peynşr rendesi, yanında da 3 yk pulbiberli yoğurt
Su 2 litre
Soda yarım litre
Spor
1 saat bisiklet çünkü bugün dökülüyorum, akşam da bi saat tur yapamadım valla mesafe on dakka paşa paşa döndüm eveFit mutlu anne
cay benım kahvaltı soframın vazgecılmezı keyıf kaynagımdır gunun doger saatlerınde cok aramam mısafır yoksa yada gezmede degılsem demlememMaden sutundan çay demlemek çok değişik bi tecrübe olmalı. Ay ben türkiyedeyken hiç içmezdim çay ama canım çekiyo artık, ama midemi yakıyo![]()
tebrık edıyorum canım ıkı ayda 11 kıloda yanı sahaneymıs ne dıyımKızlar bu arada yarışma geçmişim bu ayki şanslı benim @seaBahAR grafik kisminda hazırladı
SevgiliCurukElma
2016 yılının Haziran ayında 81,7 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Altı ay gibi bir sürede 18 kilo vererek aynı yılın Aralık ayında mezun oldun. İlk mezuniyetinde hedefin 60 kilo idi ve sen 63,7 kilo ile mezun oldun.
2017 ve 2018 yıllarında yarışmacı değildin.
Eki Görüntüle 2295833
2019 yılı Nisan ayında 66,6 kilo ile dönüş yaptın.
Evet kilo almıştın, ancak mezun olalı 2 yıldan uzun süre olmuştu ve sen mezuniyet kilonun sadece 3 kilo üstündeydin.
Bu her ne kadar kilo almış olsan da bana göre kilo korumayı öğrendiğini gösteriyor.
Dönüşünde hedefin ilk hedefinden 2 kilo daha aşağıdaydı: 58 kilo.
2019 yılında sadece 2 ay yarıştın ve belirlediğin hedefin 2,2 kilo altına inmeyi başararak 55,8 kilo ile ikinci kez mezun oldun. Bu kısa dönemde ise verdiğin toplam kilo yaklaşık olarak 11 kilo.
Büyük başarı!
Eki Görüntüle 2295834
Grafikler de başarını kanıtlıyor.
Dile kolay vücut ağırlığının %32 sinden kurtuldun ve toplamda 26 kilo verdin.
Eki Görüntüle 2295835
Bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
Kısa dönemde verilen yüksek kilolar (özellikle 2019 yılında verdiğin kiloyu kastediyorum) geri dönüş riski de içerdiği için kilo korumaya dikkat etmeni öneririm.
Başarın için kocaman alkışlar!![]()
![]()
![]()
afıyet olsun canım pırınc pılavı mıktarın azmıs zaten menun guzel olmusHellööö takım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
Peynir zeytin domates içeren tabak
2 wasa
Anne çayı
(Dışarda yedim kendi kendime piknik yaptım ehuheheh )
Saat 12.30
Küçük kase süte yulaf chia çiğ kuruyemiş atıp yedim (sabah yumurta yemeyince hemen içim kıyıldı canım da istiyordu leptin e bakmadan yedim)
Saat 18
Bi kase kuru fasulye
İki kaşık pirinç pilavı
(Patlıcan sote vardı ama doydum onu da yarın yiyeceğim
Ayy bir güzel olmuş ki şu pilav, bir kaşığı tadına baka yedim diğerini de oğlana yedirirken gömükledim
Su 2 lt geçmiştir
1 saat tempolu yürüyüş
100 kadar egzersiz ( deüşük belli göbekli hareketler )
30 squat (bacaklarım titriyor yarın mahvoldum kesin )
@mefkurem @mefkurem @mefkurem
Menün güzel canım pilav olmayaymış daha güzelmiş ama bazen dayanamıyor insan ama bence keşke yoğurt salata gibi bir şeyde ekleseydin akşama eğer geç yatıyorsan açlık yapabilir biraz. Öğlen yediğin yulaflı karışımın glisemik indeksi çok yüksek değildir diye düşünüyorum bence leptini çok etkilemez
Menü süper olmuş canım bayıldım. Afiyet olsun. Protein ağırlıklı şık bir menü bence
Sagol canim aslinda 2 aydanda kisayazmamakta haklıymızsın tatlım maşallah ama cumaya kadar dıger gunlerde toparlarsın afiyet olsun
afıyet olsun canım guzel olmus '1 saat bısıklette guzel bence
cay benım kahvaltı soframın vazgecılmezı keyıf kaynagımdır gunun doger saatlerınde cok aramam mısafır yoksa yada gezmede degılsem demlemem
tebrık edıyorum canım ıkı ayda 11 kıloda yanı sahaneymıs ne dıyım
afıyet olsun canım pırınc pılavı mıktarın azmıs zaten menun guzel olmus
Sok dıyet falanmı nasıl verdın kız ben hıcbısey yemesem veremem heraldeSagol canim aslinda 2 aydanda kisa![]()
Afiyet olsun canım cok guzel menuMerhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Biber
Oglen
Kabak sote
Yoğurt
Akşam
4 köfte
Salata yoğurt
Su az
Spor yok
Ben denek kullanıyorumYazarken dedim şimdi iki kaşık yidiğim pilav bir göze gelecek kimse yaptığım sporu görmeyecek ahannda öyle oldu vallaha
O değil de ev halkına yemek yaparken bakmıyorr mu kimse tadına aceba
Menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
4 yumurtadan omlet ceyregını ben yedım
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
40 dk orta tempo yuruyusFit mutlu anne
Ayynen dostum gece gündüz kahvaltı edebilirimHem kedici hem peynirci kayıp kardeşimi bulmuşcasına şenim şuan ehuhehe
Sabah akşam kahvaltı etsem bıkmam öyle bir aşk akşam yemeğe gidip menemen yumurta sipariş veren kişiyim![]()
Menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
Ben bakmıyorum tadına meselaYazarken dedim şimdi iki kaşık yidiğim pilav bir göze gelecek kimse yaptığım sporu görmeyecek ahannda öyle oldu vallaha
Uzaktan ve yürekten sevmekle yetiniyorum şimdilik canım bebeler büyüsün herifi de boşadık mı tamamdır bu işAyynen dostum gece gündüz kahvaltı edebilirim
Demek kedicisin benim gibi
Var mı kediciklerin evinde
n bakmıyorum son iki haftadırYazarken dedim şimdi iki kaşık yidiğim pilav bir göze gelecek kimse yaptığım sporu görmeyecek ahannda öyle oldu vallaha
Bravooo bravvooBen bakmıyorum tadına mesela
Çok usta bir aşçı olduğumdan mütevellit hic luzum görmüyorum![]()
Hahahaha mütevellitBen bakmıyorum tadına mesela
Çok usta bir aşçı olduğumdan mütevellit hic luzum görmüyorum![]()
sagol canımValla menü süper canım ben beğendim sadece akşamm yemeği azcıcık geç gibi ama o da olur hafta başı zaten bayıldım
Bu kadın çok çıkgınca azimle düzenli besleniyor yarebbim , benim vereceklerimin yarısını al ona ekle ben daha az vereyimMenumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
Dedemin ensesiii hahahahaAfiyet olsun canım çok yerli yerinde menün ee spor da var daha ne olsun
O değil de ben şu 4 yumurtadan omlet e takıldım nasıl tavada yaptın onu tek seferde vallahi ben çeviremiyom ikideen fazla yumurta kırınca, dedemin ensesi gibi kırış buruş bir tablo çıkıyor iştah kalmıyor![]()