• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde😂
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı😂

kızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruz :KK70: el öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur
Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:(
Bugünkü menü

Sabah 8.30

2 haslanmis yumurta
1 yesil Cay

Ara 12.30
1 tatli kasigi ketentohum yagi

Ögle 13.00
Tonbalikli salata
1 kase yogurt

Aksam 18.40

1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt

Ayni dünkü gibi menü

Su 2 litre olmustur yatana kadar 3 olabilir

Bölgesel 20 dk = 60 puan
@bi prenses annesi
Spor yapmadim belki yürüyüse cikarim kizceler uyuyunca
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
6 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 buçuk ceviz
Cay

Ara 1
1 bardak süt
2 gevrek

Ara 2
1 kase yoğurt
1 erik

Akşam 17:50
1 kase cacık
5 kaşık patlıcan güveç (dunki yemek)

Su 2 lt anca olur gecirmeye çalışayım
Spor yok
Süperrrrrdaha ne olsun:)
İyi akşamlar ablalarım menümü yazayım

Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek

İkindi 15:15
6 yk hindi sote

Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk

Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen 😂
Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:((:(:(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm
Menümü yazayım güzel hatunlar 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
8.00
1 haşlanmış yumurta 🥚🥚🥚🥚
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık

13.00
3 fırın köfte

15.00
5 adet çiğ badem

19.00
3 yk ızgara tavuk göğüs bir kase salata 🐔
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
Su 2 litre
Müü kem mmell:)
Bir de şuraya menü yazcam küfür gibi 🙈
Sabah
2 yumurtama
Maydonoz
Sade kahve

Ara
1 elma 2 kuru kayısı

Öple

Hamburger
Patates
Chilili peynir nugget

Akşam

Kabak
1 yk yoğurt

Su 2 litre
Soda 300 ml
Çay 300 ml

Spor
Bölgesel 10 dakka 20 puan
Bisiklet 60 dakka 180 puan
Toplam 200 puan @bi prenses annesi

Burger kingi görmeyen kaldıysa şimdi sövebilir😂😂
Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH
Ah biz kadınların işi hiç biter mi bacım ama cogunu hallettim💪🏻
Olsun sevindim canm
bu arada yürüyüşü yapıp geldim , şansıma hava o kadar güzeldi ki 2 tur yürümek istedim ama eşim tek tişörtle çıkmıştı üşüdüm diye tutturdu 1 tur yürüdük geldik 40 dk yani :=((
Olsun ablam o da kardır:)
Slm herkese🤗
Kaptanmzdan iki gün izim aldm arsa araba alım satım işleri vardı da.

Dünkü menüm
10.30
1 d çavdar ekm.
1 ceviz
2 d peynir
Domates salatalık

13.30
1 b süt
1 yk kuru üzüm

17.00
8 yk kuru fasulye
1 büyük kase cacık
2 üçgen kavun

20.00
Ayran

Su 2
Spor 30 dk tempolu yürüyüş.3=90 puan @bi prenses annesi

Bugünkü menüm
10.00
1 d çavdar ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
Salatalık
1 ceviz
1 çk bal

13.30
1 b süt
10 kadar fındık leblebi karışımı

16.00
Yoğurtlu kabak
1 d ekmek

Su 2
Spor 1 mil leslie.3=45 puan @bi prenses annesi
Kaçamaksız harika menülerrrr
Alıtılar devam edecek anlasılan ben menumu yazayım
10.00
Sade nescafe
12.30
1 yumurta
2 yuvarlak dılım sucuk
1kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmeek
Salatalık

16.00
Yesıl cay
17.00
Rezene

19.00
1 kase mercımek corbası
Salaata
Kuru sogan
Yogurt 1 kase
Su 2lıtre
30 dk orta tempoda yuruyus 60 puan @bi prenses annesi
Gayet ii canımmm
Selam dostlar,
Misafir gideli bir saat kadar oldu ama hala dinlenemedim. Enerjimi toplayabilirsem 15 dk Leslie yapmak istiyorum. Menüm size süper gelmeye bilir ama ben kendi çapımda başarılı sayıyorum. Buyurunuz:

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 hurma
1 avuç badem

Ara 14.00
Sütlaç tenceresini sıyırma

Akşam 18.00
1 küçük biber dolması
4 kaşık kısır
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası

Su 2.5 lt

( börek yemedim - hayatım boyunca çok nadir bir başarı😂)
Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm

İyi akşamlar ablalarım menümü yazayım

Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek

İkindi 15:15
6 yk hindi sote

Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk

Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen 😂
Kız o nasıl akşam yemeği, kızartma dolu😲 Düğünü unuttun sen herhalde🤭

Senin iştahin pek acildigi yokki cnm masallah :)) bende 1 ay önceye göre cok cok iyiyim nazar degmesin 🤗
maşallah diyelim nazar değmez hem kendi kendine sık sık söyle iştahım gitti açlıktan midem bulanana kadar bir şey yiyemiyorum de iştah falan kökten gider kalmaz:)
cumaya kadar gitsin gelmesin ben bu hafta güzel eksi görmek istiyorum kendimden umudum var :)

Menümü yazayım güzel hatunlar 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
8.00
1 haşlanmış yumurta 🥚🥚🥚🥚
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık

13.00
3 fırın köfte

15.00
5 adet çiğ badem

19.00
3 yk ızgara tavuk göğüs bir kase salata 🐔
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
Su 2 litre
Patates kızartması sen yememişsin ama kızın yemiş, evde diyet yapan varsa kızartma olmamalı bence.

bence yari yariya dir 🤣 bazi uzmanlar metabolizmayi canli tutmak icin ara ögünleri atlamayin diyorlar belkide o yüzdendir
afiyet olsun. Kisir olmayabilirdi. Ama sütlac tenceresi siyirmaya bayilildim 👻
bana göre çok zor bir yöntem işim gücüm yok ikide bir ağzıma bir şeyler tepme fikri bile bana stres yapıyor bu gün acıkmam 8 saati buldu acıkmadan da yenmiyor ki yemeğin tadına tuzuna bile bakamayan(sofrada anca anlıyoruz tadını tuzunu) midesi hoplayan benim gibilere çok zor

Yürüyüş süper, eşin sana eşlik ettiği için çok şanslısın bence, maşallah.

Oh oh ne güzel, darısı başımıza
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))

bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :D
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam

afıyet olsun canım ıyı olman super gunden gune ıyılesırsın artıkım😍
aynen ablam ya bayram temızlıgını kım cıkardı bılmeme😀delıye hergun bayram ne ustume alınıp cabalıyorsam😂😂😂bu hafta ıyı hıssedıyorum kendımı bayrama eksıyle gırmek ıyı olacak ıns bıde bayramda dıkkat edebılorsem super olur
aleykum selam sende slm soyle abla
afıyet olsun canım corbanın yanına salata falanmı ekleseydın acıkman normal
tarcınlı sut falan ıc canım tarcın tatlı ıstegını karsılar sutte bıraz plsun tok tutar
afıyet olsun canım guzel olmus
kovalanmazsın canım korkma terlıkler zopalar ne gune duruyor..... 😂😂Kovalamak kolay bı yontem😂saka bı yana kızlar soylemısler zaten aynı seylerı soylemıyım afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım guzel bır dıyet menusu
😂😂 bısey demıycem daha mıden tuvalet sorunun nasıl oldu canım
afıyet olsun canım
sımdı senın fotoyu gorunce bu kadın kılo vermeye calısıyorsa ben dıyet yapmak için neden ugrasıyımkı dedım atıyım kendımı kopruden yanı...maşallah canım guzel gorunuyorsun fıt hatun
afıyet olsun canım makarna dahamı az olsaymıs.. Dedıgone de ıyı guldum canım ya
cok az yemıssın tatlım ocek dolması dedıgın kabak cıcegınınmı dolması
oylama oylemı😂😂mantıklı geldı bana fotoyu gkrunce ufaktan aynalara kustum yanı aynen bu nedır yahu😂😂😂
sadece gobege emır veremem ben totoya haksızlık ederım abla ortaklasa cabuk kılo verın dedım bende 😂
ama hala zayıflamak ıstıyorsun dımı
afıyet olsun canım menuler guzel gıbj
afıyet olsun canım keske aksamı atlamasaymıssın acıkmamıs ve cıkkolatayı yememıs olurdun
sagol canım
sagol canım benım
hahahah ortaklaşa erisinler o vakittttt :rolleyes:
benim verecek 25-30 kilom var anacım nerden olursa olsun heryerden gitsin erisin bitsin gariii:)
a.s. gülüm yazdım sana selamları var diye keşke becersem de üye olsam ben de yazmış :)
bayram da hiç tatlı yemiycem deme yasak bilinç altını coşturuyor gezmeler de canımın çok çektiği zaman yerim dersen ve gezmeler de canın da çekmezse (ki çekmeyecek büyük ihtimal çünkü yasak yok) bayramı 1-2 dilim tatlıyla rahat geçirirsin ben memelekette mis gibi evde yapılmış tatlıları ağzıma bile sürmeden hiç canım çekmeden geçirdiğimi bilirim gerçi bayram sabahı küçük çatal yemiş olabilirim o da sünnet diye :)

ben o sekılde kılo veremem alıfım abla cunkı denveyı yanı sık yıyıp az yeme dengesını koruyamam ama tabı oyşe verenxe cok
sagol canım

Afiyet olsun canım bı kısır takılfı gozume ama gjzel menun bence
haa bak işte o da beceri demi dengeyi sağlamak birden çoşup yememek

Slm kizlar bugun normal ciktim işten
Yeni geldim eve
Kahvemi iceyim, aç karnimi doyurayim :))

Benimde cnm karbon istiyor
Burdaki herkesin istiyor
Onlari yedigimiz icin zaten kilo belasindan kurtulamadik
Tabiki bide işin saglik boyutu var

Yada bosverin herseyi
Önünüze geleni yiyin
Hatta gelmiyosa gidin alin
Biz burda boşa kurek çeker dururuz
@guzelgunler2019 😡😡😡😡
Ben listede değilim ama son iki gün karbonsuz geçirecem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum abla

Kızlar ciddi ciddi bağırsaklarım bozuldu tuvalete taşınıp duruyorum, afedersiniz popomdan işiyorum 🙄 resmen vucut reddetti burger kingi 😂
Patates ye canım istersen yarın patates detoksu yapabilirsin patates yoğurt iyi gelir bol su iç geçmiş olsun
Popomdan isiyom lafina koptum :D
Allah iyiliğini versin :D

Valla abla bide boyda var hatunda :işsiz:

Afiyet olsun ponim
Hayirli olsun arsanızda ❤

Keske cikolata girmeseydi araya canim afiyet olsun

Tamamdir canim :KK66:

Afiyet olsun canim

Ayy ben zaten az yerim diyen zayiflara sinir oluyorum :KK70:
Benim patronumda öyle 36 beden ama zorla yemek yer. Hayatta kalmak icin yemek yiyor resmen :KK70:

Ins canim :KK43:

Su tencerenin dibini siyirmasan guzelmis canim

Iyi geceler tatlim

Ben bile aynaya küstüm fizik super valla ya
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen :(

Back
X