• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene
önceki seneler başkalarıyla yürüyordu tayin gidentaşınan v.s. derken hiç yürüyüş yapacağı kafa dengi kimse kalmayınca geçen seneden beri bana yapışıyor :))
ata sözleri boşa değil gülümm:)

Merhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
Yogurt(neyseki güzel ev yemeği yapan bir yer bulduk)

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
Spor saatlerce gezdik hastaneden sonra.
ohh çok şükür zararsız lekeymiş senin de için sonun da rahatlamıştır

Günaydın kızlar ayın 22 kuzenim evleniyor bugün çeyiz gidecek oraya gidicem ..
Kıyafette almam lazım lakin bı 85 felan goruyum en azından
allah hayırlı etsin tamamına erdirsin gülüm
kıyafete acele etme model bak ama alma daha 15 gün var

Günayyyydınnnn kızlaaaar 🤗
Bugün biraz daha iyi uyandim sukur burun akıntım devam hala bugun kişisel bakım günü ağda vakti 😜 once kendim sonra ev temizliği gun icinde tekrar burda olurum gsrzz 😘🙋‍♀️
Gunaydin tatlım
günaydın kızlar :KK200:
dün epey bi duygusal açlık nedir araştırdım ve benim yaşadığım şeyin kesinlikle bu olduğuna emin oldum
bunu aşmanın da yollarını araştırdım inşallah uygulayabilirim ama ikisi çok mantıklı geldi size de yazayım istedim

1.si sorunun olmadığını ya da çözümlendiğini hayal etmek
kendimizi sorun olmadığına inandırırsak beynimiz buna inanır ve duygu durumumuzu olumlu yönde değiştirirmiş

2.si ise bugünün işini yarına bırakma mantığı, yani birşey yemek istediğinizde kendinize bunu 10 dk sonra yiyeceğinizi söyleyin zaten bi 10 dk sonra o yiyecek aklınızdan çıkmış olacak diyor
ama yemek istediğiniz şey hala aklınızda ve sizi strese sokacak kadar canınız istiyorsa küçük bir parça yiyin ama bunu alışkanlık haline getirmeyin diyor
Denemeye deger bence kuzum :)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene
Gunaydin canim zaten guzel veriyordun su tatile gidene kadar biraz dikkat etsen ozel bi diyet yapmak yerine
Merhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
Icini ferah tut canim ya surekli kötüyü dusunme cok sukur kızın iyi canim

amatis taşı olan kolye taksana gülüm taş direk tenine değsin kolye küpe bileklik ne olursa fark etmez ,, her gün taşı yarım saat de olsa ya toprağa koy yada akan su altına tut tekrar tak
gerçeğini nereden bulabilirim ki canım, nerde satılır

Gunaydin tatlım

Denemeye deger bence kuzum :)

Gunaydin canim zaten guzel veriyordun su tatile gidene kadar biraz dikkat etsen ozel bi diyet yapmak yerine

Icini ferah tut canim ya surekli kötüyü dusunme cok sukur kızın iyi canim
di miiii :)
dünden beri yapıyorum işe yarıyor gibi
gözümün önünden çikolatalar geçiyor resmen ki bizim evde hiç eksik olmaz neyse yaa sonra yerim deyip bırakıyorum sonra da unutuyorum cidden :D

Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
tekrar geçmiş olsun canım oglen ve aksam miktar belirtmemissin afiyet olsun
hadi hayrlisi olsun cnm görürsün bence sen gayret edersen

Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin

Çok iyi bence dostum, afiyet olsun. Kahvaltı biraz daha kuvvetli olabilirdi. Ben kahvaltıda doyana kadar ekmeksiz yiyorum ve bir kaç gündür ciddi faydasını gördük, kendimi günün geri kalanında kontrol etmek adına. Sana da tavsiye ederim diyeceğim ama muhteşem kuruyemişleri kahvaltılarım kilo da aldırabilir, tartı sonucunu da görmek lazım😂
kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde😂
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı😂
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
maşallah diyelim nazar değmez hem kendi kendine sık sık söyle iştahım gitti açlıktan midem bulanana kadar bir şey yiyemiyorum de iştah falan kökten gider kalmaz:)
cumaya kadar gitsin gelmesin ben bu hafta güzel eksi görmek istiyorum kendimden umudum var :)
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
Ben listede değilim ama son iki gün karbonsuz geçirecem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum abla
2 gün mü yapican tatlim
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen :KK43:
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki 😂😂😂
amannn senin eşin demiii , ben en son zıvanadan çıktım gidip kendine aşçı hatun alsaydın yapmıyorum yavv çok istiyorsan kendin yap dedim :))
ohhh nihayet cevap verebilmişin 😁😁😁
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

dün epey bi duygusal açlık nedir araştırdım ve benim yaşadığım şeyin kesinlikle bu olduğuna emin oldum
bunu aşmanın da yollarını araştırdım inşallah uygulayabilirim ama ikisi çok mantıklı geldi size de yazayım istedim

kendimizi sorun olmadığına inandırırsak beynimiz buna inanır ve duygu durumumuzu olumlu yönde değiştirirmiş

2.si ise bugünün işini yarına bırakma mantığı, yani birşey yemek istediğinizde kendinize bunu 10 dk sonra yiyeceğinizi söyleyin zaten bi 10 dk sonra o yiyecek aklınızdan çıkmış olacak diyor
ama yemek istediğiniz şey hala aklınızda ve sizi strese sokacak kadar canınız istiyorsa küçük bir parça yiyin ama bunu alışkanlık haline getirmeyin diyor
uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap ded
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya 🤩💃
ben hic kaş bıyık almam 😅😅😅

arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya 🤩💃
kac cocuk vardi sende , nasi vaktin oldu o kadar yav helal, ben ofise bi cimbiz götürdüm, bikac ayda bi biyik kas wc ye girip cikarken iki dakkada yoluveriyorum, neyse ki epilasyon var diger bölgelerde. yoksa dus almak bile lüks bana güzel bakim yapmissin sen kiskandim :)

Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış :confused: guzelgunler2019 guzelgunler2019 maaşallah bacım

:KK70:

Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini :KK53::deli:

Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış :confused: guzelgunler2019 guzelgunler2019 maaşallah bacım

:KK70:

Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini :KK53::deli:
bu anlattiklarin gece mi oldu:) sizmissin da sizmissin hahah:) kendi odan disinda heryerde de sizmissin:) zalimin kocasi hahhahaha:) seninkiler kac yasindaydi kiz:)? ay ben de görecekmiyim ordali burdali sizma hallerini bakalim:)

Dün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım :kk77:

Saat 9.30
Türk kahvesi

Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran

Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma

Saat 21
1 bardak layt süt

100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
resmen ac dolanmissin kiz, bunu üstüne bi de cocuklarla mi debelestin :(

Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
Kolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.

ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım
kuzum dışarıda yedik bu nedenle öyle oldu
lakin ben haftada bir kere fırın patates yaparım sabah kahvaltısına
Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim
Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum😂
kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki 😂😂😂
ohhh nihayet cevap verebilmişin 😁😁😁
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam 😅😅😅
Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?

Back
X