- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.901
önceki seneler başkalarıyla yürüyordu tayin gidentaşınan v.s. derken hiç yürüyüş yapacağı kafa dengi kimse kalmayınca geçen seneden beri bana yapışıyor :))gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene
ata sözleri boşa değil gülümm:)