• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya 🤩💃
Kesinlikle kendimize vakit ayırmalıyız👍🏻
Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
Gece uyumadım filan diyorum ama tartıda eksi görüp mutlu oluyorum😊İnşallah Cuma’ya herkesten güzel eksiler gelir.
Dün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım :kk77:

Saat 9.30
Türk kahvesi

Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran

Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma

Saat 21
1 bardak layt süt

100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
Patlıcan kavurma çok yağlı değildir umarım

Gece uyumadım filan diyorum ama tartıda eksi görüp mutlu oluyorum😊İnşallah Cuma’ya herkesten güzel eksiler gelir.

Yok canım kuru patlıcan ı haşladım sonra domates sosuyla kavurdum yağsız ama biraz z.yağı eklenebilir

bu anlattiklarin gece mi oldu:) sizmissin da sizmissin hahah:) kendi odan disinda heryerde de sizmissin:) zalimin kocasi hahhahaha:) seninkiler kac yasindaydi kiz:)? ay ben de görecekmiyim ordali burdali sizma hallerini bakalim:)
Bebe 4 aylık oğlan 2.5 yaşında canım

Yazmayı unuttum.ama kararındaydı küçük çukur tabanlardaydı canim.kasik hesabı yapmadim hem
tekrar geçmiş olsun canım oglen ve aksam miktar belirtmemissin afiyet olsun
hadi hayrlisi olsun cnm görürsün bence sen gayret edersen

arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
tmm cnm nasil istersen
Dun sana kızdığım icin fotona yorum yapmadim 😂😂😂
Masallahin var, popo genetikmi sizde :))
Bacaklarinda guzel kaslı duruyor
Bisikletin nimetimi acaba

Senin zaten bi fazlan yok cnm
Listelik durumun yok, bide ödem problemin var
Istersen free listede ol en azindan kilonu korumaya calis, bikac kilo verirsende verirsin

Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış :confused: guzelgunler2019 guzelgunler2019 maaşallah bacım

:KK70:

Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini :KK53::deli:
nerdeymis o saate kadar 😅😅😅
erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gec
baslangic icin 8 iyi cnm zaten gec yatiyosun sen

Surekli ne yesem, şunumu bunumu diye düşünmemeye calis :))
Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?
günde 1 cb yeter bence :))
Istersen gun içine böl, istersen kahvaltida ye
bu hafta baya bi eksi gelecek senden heralde 😁😁😁
Ben ilk hafta hic kacamak yapmadigim halde bile 4 kilo verdiydim
Senin daha fazla olabilir :)) meton daha iyi senin

Reglim yaklaştı bi kaç güne sökülür ama tatlı bişiler istiyorum ağzıma çikolata sürmedim aylardır allahıımm göbeeeem de iyice çıktı :lülülü:
Inanma canına :)) bu beyninin kandirmasi 😂
Agzini cukoyla pisletme 🤣🤣🤣

Inanma canına :)) bu beyninin kandirmasi 😂
Agzini cukoyla pisletme 🤣🤣🤣
Evde yok zaten hepsini anam cukkalamış zalım gadın :KK53:
Olsa da yemem gerçi kuru kayısının içine ceviz koyup yidim kahve eşliğinde :21:

Bi arkadaş ilgiltereye yerleşecek de onunla vedalaştılar bi aydır vedalaşıyorlar doymadılar :KK53:

Evde yok zaten hepsini anam cukkalamış zalım gadın :KK53:
Olsa da yemem gerçi kuru kayısının içine ceviz koyup yidim kahve eşliğinde :21:

Bi arkadaş ilgiltereye yerleşecek de onunla vedalaştılar bi aydır vedalaşıyorlar doymadılar :KK53:
Ohh en iyisini yapmışsın
Hurmayla ceviz daha guzel oluyor 😅
Ben cok sevdigim icin hic agzimi bulastirmiyom :))

Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim

iyi dinlenmeler ablacım
kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki 😂😂😂
ohhh nihayet cevap verebilmişin 😁😁😁
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam 😅😅😅
niye ki yoktyr ondandır mühtemelrn 😄☺️
arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
senin zaten fazlan yok canım aslinda fıstık gibi gözüküyorsun ama kontrol altında durmak için freede olabilirsin
kac cocuk vardi sende , nasi vaktin oldu o kadar yav helal, ben ofise bi cimbiz götürdüm, bikac ayda bi biyik kas wc ye girip cikarken iki dakkada yoluveriyorum, neyse ki epilasyon var diger bölgelerde. yoksa dus almak bile lüks bana güzel bakim yapmissin sen kiskandim :)
bi kızım var canım benim 5 yaşında bende ayda bi ayda yaoiorum komple arada kaş çıkıyor yine almak zorunda kalıyorum 😉🤩
Dün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım :kk77:

Saat 9.30
Türk kahvesi

Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran

Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma

Saat 21
1 bardak layt süt

100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
afiyet olsun dicemde pek bisey yememişsin ki

aynen canım
Yazmayı unuttum.ama kararındaydı küçük çukur tabanlardaydı canim.kasik hesabı yapmadim hem
Tamam canım afiyet olsun

ne patatesi kiz patates hormonel olarak sisirir beni, koca bi göbek gidiyor önden zaten suan:) o fotolari dün aksam cekmedim ondan önceki aksamdan
Haşlanmış patates canım
Ya herkes foto atmış ben kaçırdım nerde fotolariniz

Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim

Günaydın abla iki gün detoks yapmayı düşünüyorum bugün 72.4 tüm anca detoks paklar beni :)

tmm cnm nasil istersen
Dun sana kızdığım icin fotona yorum yapmadim 😂😂😂
Masallahin var, popo genetikmi sizde :))
Bacaklarinda guzel kaslı duruyor
Bisikletin nimetimi acaba

Senin zaten bi fazlan yok cnm
Listelik durumun yok, bide ödem problemin var
Istersen free listede ol en azindan kilonu korumaya calis, bikac kilo verirsende verirsin

nerdeymis o saate kadar 😅😅😅
baslangic icin 8 iyi cnm zaten gec yatiyosun sen

Surekli ne yesem, şunumu bunumu diye düşünmemeye calis :))
günde 1 cb yeter bence :))
Istersen gun içine böl, istersen kahvaltida ye
bu hafta baya bi eksi gelecek senden heralde 😁😁😁
Ben ilk hafta hic kacamak yapmadigim halde bile 4 kilo verdiydim
Senin daha fazla olabilir :)) meton daha iyi senin
Doğru valla yiyecek düşündükçe acıkıyorum.
Benimki kaçamaklı sayılır, biber dolması filan. İki kilo olursa bile çok sevinirim. 4 kilo harika yalnız, bu hafta kaç vereceksin merakla bekliyorum 😊

Back
X