Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İkizler ódev için pc nin başına geçtıler bende ilacın yanetkilerinden üstüm açık uyumuşum 2saate görmedigim rüya kalmadı :-Dkarlar yagmış ısıncak yer arıyodum .kedimde ayak ucumda uyumuş

İşte o konuda dukan sana yardımcı olur cnmm ...Dukan muhallebılerı pudınglerı var bıde yagsız kakoyla tarcınlı sut yapıp ıcıyorlar dıe bılıyorum ama dukan tatlısı ıcın yapay tatlandırıcı lazım oda nekdar saglıklı bılemıyorum ama kalkıpta baklava yemekten daha saglıklıdır herlde...

ma dedıgım gıbı bence bu sıostemle bozmadan gıdersen guzel sonuc alırsın...

Tüm geçmişi okudum şimdi yazayım vaktim varken:

Nagieymen:Teşekkür ederim olurum inş. mezun bir an önce
MurshKaptan sensin tamam bugüne kadar aramızda bildirimler hariç böyle kaptanlık yada rütbe olayını iç hissettirmedin ama şu BEYAZBULUT(!) için insiyatif kullanma hakkını es geç herkes nerde sorumluysa açıklasın devam etmek zor geliyorsa da kesinlikle gitsin!

Fulya:Türkiye yolcusuymuşsun zaten kendini biliyorsun ama yinede çok kaçırma tatlım dönünce bomba gibi tekrar başla...
Noraa ve Grafiker arkadaşlar:Hoşgeldiniz tekrardan paylaşımlar güzel ben mezun olmaya yaklaştım ama yinede buralarda olucam sorularınızda tüm topik yardımcı olucaktır...
Edda ve fadime abla: Zehir hafiye gibisiniz çok güldüm

dukan puding yap tatlim oyle olur hatta dukanin nutellasi bile var tatlisiz kalmiyoruz yani. evinde seker katilmamis az yagli kakao, tatlandirici, vanilya aromasi falan hep bulunsun. kalorisiz puding yapabilirsin boylece. tariflerin oldugu bir topik var dukan diyet tarifleri diye sanirim ismi tam hatirlayamadim, orada degisik tatli tarifleri bulabilirsin. ama en iyisi facebooktaki dukan grubu, ne tarifler var orda of of

ahh cnm benim bulaşmamak için zor tutuyorum kendimi herşeyi o bilir o yapar lafta pehhh ay hala çok sinirliyim ben onun eski ortağına benzemem

cnm sana tavsiyem akşam ekmeğini çıkar nerdeyse 3 aydır bu periyotta beslendim kilo falan veremedim 70-68 gitti geldi zamanımda boşa gitti 8 gündür iyi gidiyorum ağzıma 3 beyazdan gr girmedi ((

cnm murc anlatmış dukanda sebze günü hariç sebzenin her türlüsü yasak tüm ürünler mümkün olduğunca yağsız kaşarsa sınırlı serbestlerden yenilmemesi tercih ediliyo
buna rağmen bence menün güzel dukan ve diyet arası olmuş hiç ekmek yok karbonhidrat yok diğerleride light olmayıversin

splenda kanser yapıyo, tatlı yicem derken hasta olmayın

Lionesse ve edda arkadaslar, cok teşekkür ederim hosbulduk, cok guzel bir gruba girmisim valla cok mutluyum.
Bu arada aksam menum, balik salata su. Ve uzulerek yine ufak da olsa sütlü irmik tatlimdan birkaç çatal aldim ama oda nazar boncugum olsun dimi :)
Herkese iyi akşamlar. Öptüm

Nerdeyse aynı boydayız ve benim inmek istediğim kilodasın Senin daha da az yemen lazım, kilo azaldıkça yeme oranının da azalması gerekiyo.

Akşam için Menüm:

330 ml. coca cola zero
5 tane köfte
2 çatal pilav (bozdum dukanı ama bu kadarcıktan bişey olmaz)
5 kaşık salata
1 küçük tavuk ızgara
1 kibrit kutusu peynir

Oooh afiyet olsun canim, dedigin gibi ben suanda direk sıkı rejime baslamadim, cumaya kadar alistirma turundayim, sonra boyle olmayacak insallah.
Ayrica mursh demiski, baklavadan daha sagliklidir dukan tatlandiricisi diye, ama tatlim olurmu oyle ya ben oglen bir tane baklava yedim gözlerim açıldı valla, hayat enerjim geldi, baklava number one :) ayy tatli hastasiyim ben nasil zayiflarim Allah yardim etsin bana

dün künefe yidim :26:

iyi yapmışsın fadime abla gün içinde biraz uyku iyidir. ama üstünü açık bırakma. sen de biliyorsun o esnada hastalanıyor insan zaten farkında olmadan.

valla nagi helal olsun sana canım. maşşallah bendeki iştah insanı ağlatır. akşam yemeği yemediğimde resmen moralim bozluyor ya. ağlayasım geliyor nasıl bir olaymış bu. alkoliklerden beter olduk valla bu kilolardan yahu.

yavaş yavaş azaltırsın tatlım. ben eskiden tatlıyı çok güzel kesmiştim ama yeniden başladım yemek sonrası tatlı yemeden zor duruyorum.

Hepimiz Balıkesirliyiz Boşverin vermeyin kilo milo zararlı öyle şeyler biz Balıkesirliyiz ne zayıf olabildik ne şişman ortasını gösteremeyenler bin pişman!

Ayyyy Hepinizi diyetten saptırırmışım kendim verdim verdim

GÜNAYDINLARRRR, mutlu günler kızlar herkese selemlar.
Evet artık hepimiz balıkesirliyiz :) bende 100 gr vermişim hayırlısıyla,, sabah güldüm kendime. bugün daha sıkıyım kendimi, ya Allah Bismillah, tutmayın beni veriyorum kilolarımı

Günaydınnn Canlarr ...

Herkese mutlu bir perşembe olsun

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

Çavdar ekmegınden peynırlı tost
1 bardak cay
4 zeytın

Öğle;

Meyve salatası

Akşam;

çeyrek çavdar ekmegı peynır...

Su:

yok
3 kupa bıtkı cayı

mursh canım günaydın, yarının cuma olduğunu düşünerek bugün enerjiliyim, yoksa hiç yataktan çıksım filan yoktu, kendi kendimi motive ettim "bak yasemin yarın cuma, sonra koca bir haftasonu oh ne güzel, hadi kalk ki bugün de bitsin hemen yarın olsun" diye kendimi motive ettim

Günaydın kızlar, herkese huzurlu, sağlıklı, bol neşeli günler...

Ya ben iki gecedir rüyamda sürekli tatlı yiyorum ama öyle böyle değil, tepsiye dalıp yiyorum Haftaya kardeşimin doğum gününe kadar kaçamak yapmak istemiyorum ama artık rüyalarıma bile giriyor hem de 2 gecedir

Bu arada dünkü akşam yemeğimi yazayım,
4-5 gibi,
-1 adet Eti'nin diyet bisküvisi
-Mangalda 2 kanat
Aslında bunu yedikten sonra akşam evde yemek yememeliydim ama annemin zoruyla yedim

Akşam,
Yarım porsiyon Patatesli sulu yemek (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
1 elma
1 yeşil çay

Bu arada dün yeşil çay aldım (A,C,E vitamınli yazıyor üzerinde) portakal tadı var biraz ama çok değil, normal yeşil çayı içemiyordum ama bunun tadı güzel.

Bu sabahki kahvaltım,
2 dilim kepek ekmeğinden tost
1 fincan çay (tek şekerli)

Kızlar yeşil çay kansızlık yapmaz değil mi, dün akşam içtim, sabah çok başım döndü, kan şekerim mi düştü bilmiyorum

noraa, senin baya bilinç altına girmiş bu tatlı yiyememezlik desene Allah yardımcın olsun yeşil çayı bende içiyorum bir zararını görmedim ama diğer arkadaşlarda yorum yapsın bu konuda, akıl akıldan üstündür herzaman. bende çikolata ve tatlı düşkünüyüm, ölüyorum yiyemiyorum diye. yemeklerden sonra sigara içenlerin sigara krizi gibi benimde çikolata krizim oluyor ama tutyorum kendimi. 1 haftayı atlattıktan sonra ama unutuyorum
bu arada benim bugünkü kahvaltım;
2 dilim ince ekmek
peynir, 1 çeri domates, maydanoz, 1 bardak süt.

günaydın cicişleeeeeeeeer günaydın topiiiiiiiiiiiiiik =)

nasılsınız kızlar?
ben bu sabah bomba gibiyim kendimi moral olarak iyi hissediyorum.

bugünkü menüm;

sabah: 2 poğaça. 2 bardak şekersiz çay.

öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon yeşillik salata.

akşam: yok.

Son düzenleme:

Ohhh cnm o ne guzel bı motıveymıs oyleeee ...

cnmm menulerın guzelmıs tebrıkler ıyı gıdıyorsun Bu arada toton acıkta kalmıstır yatarken ıyı ortun yok ole tepsı tepsı tatlı yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…