- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.901
zaten dukan lafının psikoloji beni sıkıyoo
ozaman böyle devam etcem ben
inşş faydası olurr
ya dukanda tatlı canımız çektiğinde ne yiycez
sen kitabu okumuştun dimi varmı bi fikrin
sütle puding yapsam acabaa olarmı :26:
zaten dukan lafının psikoloji beni sıkıyoo
ozaman böyle devam etcem ben
inşş faydası olurr
ya dukanda tatlı canımız çektiğinde ne yiycez
sen kitabu okumuştun dimi varmı bi fikrin
sütle puding yapsam acabaa olarmı :26:
Merhaba graphicdesigner. Aramıza hoşgeldin canım. Sana azimli ve düzenli bir diyet topiği hayatı diliyorum. Umarım kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın tatlım.
Edda ben 83.5 çıktım tartıda. düşünebiliomusun nasıl olur 15 gün spora gitmedim 2.5 kilo farketmiş. tuvalete az çıkar oldum ben de.
nagi seni çok iyi anlıyorum tatlım. öyle insanların içinde bir ezik yatıyor bunu biliyormuydun
en gıcık olduğum insan tipidir. kendi egolarını tatmin etmek için havaya girerler. adam olmaz öylesinden samimiyet kurma elinden geldiğince uzak dur yüz verdikçe tepene çıkmasın. mutevazı olmak kadar güzel bir şey yok ama bunun fakrında değil o demekki. ezik ezik ezik diyorum
ahahahaedda dedektif gibisin ya yirim seni yirim yirim güldürdün beni
ne yapıyorsunuz sanatçı arkadaşlarım beniiiiiiiim.
mağaza çok yoğun bir yandan seviniyorum ama bir yandan yoruluyorum.
bugünkü menüm;
sabah: 1 az yağlı tost. 1 bardak şekersiz çay.
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata , 2 dilim kepek ekmeği.
akşam: 150 gr miktarlarında et ve 2 dilim kepek ekmeği.
Benim bugün 3. dukan menüm nolur dukan yapan biri yorum yapsınnnn
bu menüm dukana uymazmııı:
Sabah :
et salamı 4 dilim teflon tavada çevirdim üzerine kaşar peynir
1 büyük dilim beyaz peynir
azcık kaşar peynir
1 fincan şekersiz çay
ara 1 su bardağı süt (250 ml)
öğle avuç içi kadar haşlanmış tavukk
1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara 1 su bardağı Süt (250 ml)
akşam için teflon tavada tavuk ızgara yaptım
1 tabak marul salata (dukana uymuyo ama yiycem )
tavukla marul salatasını karıştırıp yiycem birazdan eşimi bekliyom :)
İşte o konuda dukan sana yardımcı olur cnmm ...Dukan muhallebılerı pudınglerı var bıde yagsız kakoyla tarcınlı sut yapıp ıcıyorlar dıe bılıyorum ama dukan tatlısı ıcın yapay tatlandırıcı lazım oda nekdar saglıklı bılemıyorum ama kalkıpta baklava yemekten daha saglıklıdır herlde...
ma dedıgım gıbı bence bu sıostemle bozmadan gıdersen guzel sonuc alırsın...
teşekkür ederim bilgi için tamam anlaşıldı, ama sanırım henüz ben daha gruba üye olamadım, deneme sürümü olarak demodayımama mursh beni cuma resmen alıcak galiba yaşasın.
1,68 boyunda 65 kiloyum, aslında benim istediğim kilo 57, sonrada 55e inip korumak. bu dediğinde sabah ekmek yok galiba
evettt çok nankör bende onu düşünüyodum
yemiyon hiç verebildiğin azcıkkkkk
çektiğin çilede cabası
kaç gündürr Biskrem aşeriyorum sankiiii
canım acayip tatlı çekiyoo
ama ymiyorumm
amaa ızdırap çekiyorum(((
İkizler ódev için pc nin başına geçtıler bende ilacın yanetkilerinden üstüm açık uyumuşum 2saate görmedigim rüya kalmadı :-Dkarlar yagmış ısıncak yer arıyodum .kedimde ayak ucumda uyumuş
ahh cnm benim bulaşmamak için zor tutuyorum kendimi herşeyi o bilir o yapar lafta pehhh ay hala çok sinirliyim ben onun eski ortağına benzemem
cnm sana tavsiyem akşam ekmeğini çıkar nerdeyse 3 aydır bu periyotta beslendim kilo falan veremedim 70-68 gitti geldi zamanımda boşa gitti 8 gündür iyi gidiyorum ağzıma 3 beyazdan gr girmedi((
Lionesse ve edda arkadaslar, cok teşekkür ederim hosbulduk, cok guzel bir gruba girmisim valla cok mutluyum.
Bu arada aksam menum, balik salata su. Ve uzulerek yine ufak da olsa sütlü irmik tatlimdan birkaç çatal aldimama oda nazar boncugum olsun dimi :)
Herkese iyi akşamlar. Öptüm
Eki Görüntüle 367804
Hepimiz BalıkesirliyizBoşverin vermeyin kilo milo zararlı öyle şeyler biz Balıkesirliyiz ne zayıf olabildik ne şişman ortasını gösteremeyenler bin pişman!
Ayyyy Hepinizi diyetten saptırırmışım kendim verdim verdim
Eki Görüntüle 367804
Hepimiz BalıkesirliyizBoşverin vermeyin kilo milo zararlı öyle şeyler biz Balıkesirliyiz ne zayıf olabildik ne şişman ortasını gösteremeyenler bin pişman!
Ayyyy Hepinizi diyetten saptırırmışım kendim verdim verdim
mursh canım günaydın, yarının cuma olduğunu düşünerek bugün enerjiliyim, yoksa hiç yataktan çıksım filan yoktu, kendi kendimi motive ettim "bak yasemin yarın cuma, sonra koca bir haftasonu oh ne güzel, hadi kalk ki bugün de bitsin hemen yarın olsun" diye kendimi motive ettim
Günaydın kızlar, herkese huzurlu, sağlıklı, bol neşeli günler...
Ya ben iki gecedir rüyamda sürekli tatlı yiyorum ama öyle böyle değil, tepsiye dalıp yiyorumHaftaya kardeşimin doğum gününe kadar kaçamak yapmak istemiyorum ama artık rüyalarıma bile giriyor hem de 2 gecedir
Bu arada dünkü akşam yemeğimi yazayım,
4-5 gibi,
-1 adet Eti'nin diyet bisküvisi
-Mangalda 2 kanat
Aslında bunu yedikten sonra akşam evde yemek yememeliydim ama annemin zoruyla yedim
Akşam,
Yarım porsiyon Patatesli sulu yemek (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
1 elma
1 yeşil çay
Bu arada dün yeşil çay aldım (A,C,E vitamınli yazıyor üzerinde) portakal tadı var biraz ama çok değil, normal yeşil çayı içemiyordum ama bunun tadı güzel.
Bu sabahki kahvaltım,
2 dilim kepek ekmeğinden tost
1 fincan çay (tek şekerli)
Kızlar yeşil çay kansızlık yapmaz değil mi, dün akşam içtim, sabah çok başım döndü, kan şekerim mi düştü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?