- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.921
günaydın cicişleeeeeeeeer günaydın topiiiiiiiiiiiiiik =)
nasılsınız kızlar?
ben bu sabah bomba gibiyim kendimi moral olarak iyi hissediyorum.
bugünkü menüm;
sabah: 2 poğaça. 2 bardak şekersiz çay.
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon yeşillik salata.
akşam: yok.
Ohhh cnm o ne guzel bı motıveymıs oyleeee ...
cnmm menulerın guzelmıs tebrıkler ıyı gıdıyorsunBu arada toton acıkta kalmıstır yatarken ıyı ortun yok ole tepsı tepsı tatlı yemek
ooohhh içimi açtın lionesse, valla cicişim sanada günaydın, pozitif enerji yolladın resmen foruma
geliyorum evet sonundaesim de cok sabirsizlaniyor kunefe hayalleri ile yasiyor cocukcagiz hergun yiyecekmis eve donunce de kendisi kunefe yapacakmis malzeme alip gelecekmis buraya. anlasildigi uzere bizimkinin istikbali cok parlak gorunuyor (kilo acisindan)
ahahah ay sesli guldum meme estetigi lazim olursa buradayim lafinageleyim yavrucugum bi check up yap sen beni olmadi iyice bir yokla
kilo 60lara duseyim once yaz sonunda geldigimizde olmayi dusunuyorum bir aksilik olmazsa. hem belimizi de dogrultmus oluruz borclar falan da bitiyor yuppigerci annem once cocuk yap sonra estetigini ol diyor ama cocuktan once olup da cocuk sonrasi hic bozulmayanlar var ben de onlara guvenerek bi an once kurtulmak istiyorum bilmiyorum
ben de kocaman optumgerci arada gelirim yine zaman buldukca su 2 gun ama yine de bir aksilik olur da gorusemezsek benim icin dua edin de sag salim gelelim malum ucuz diye "kelle koltukta turizm" ile ucuyoruz
lionesse sen dikkat etmediğin için mi 83 küsür çıktı bende geçen hafta 77'ydim biraz kaçırdım ama 3 kilo olacak kadar değildir sabah bir tartıldım 80 çıktım, umarım cuma daha az çıkarım.. Canım ben bi ara kahveyi çok alışkanlık haline getirmiştim sütsüz, şekersiz nescafe ve koyu, sürekli içiyordum, sonra baş dönmelerim, kalp çarpıntılarım başladı doktora bir gittim ki kanım çok düşük çıktı, ogün bugündür kahveyi bıraktım, aram yok eskisi gibi, şimdi antibiotik kullandığım için kan ilacı kullanamıyorum ama doğal yollar ile düzeltmeye çalışıyorum siyah kuru üzüm günde 10 tane yiyordum (1 haftadır yemiyorum) ama yanaklarım bile al al oldusanırım düzelme var. Çayıda eskisi kadar tüketmemeye özen gösteriyorum ama işyerınde ister istemez içiyor insa, yeşil çay içmeye çalışıcam artık...
fadime ablacım günaydın, sabah sabah benimde gözüm dolaptaki turşulara doğru dikildi, yok daha neler dedim kendi kendime , sabah sabah turşu yersem ne olurum ben
ben dün bagırsaklar çalışsın diye 10 tane küçük acı biberden yedim işe yaradı ama artı olarak döndü bana .bugün bol su yeşilçay içip düzeltirim inşallah
günaydın fadime abla. ben de bir ara çok deniyordum acı biber olayını işe yarar gibiydi ama başka bir derde yol açıyor. poposunda sorun olanlar için acı biber çok fecii
bol su iç ablacım bi de sen dukan yapıyordun değil mi? dukan da genel olarak yağsız yiyecekler olduğu için kabızlık yapmıyor mu? biraz yağlı tüketmek iyidir bence bağırsaklar için. çok çektiğim için biliyorum
günaydın fadime abla. ben de bir ara çok deniyordum acı biber olayını işe yarar gibiydi ama başka bir derde yol açıyor. poposunda sorun olanlar için acı biber çok fecii
bol su iç ablacım bi de sen dukan yapıyordun değil mi? dukan da genel olarak yağsız yiyecekler olduğu için kabızlık yapmıyor mu? biraz yağlı tüketmek iyidir bence bağırsaklar için. çok çektiğim için biliyorum
gidip kendime bir neskafe alıp geliyorum
Al bendende o kdar lıonesse cnmmacıyı cooookkk sevıyorum ama cıkısları yakıyor
günaydın herkese
Al bendende o kdar lıonesse cnmmacıyı cooookkk sevıyorum ama cıkısları yakıyor
dünkü menüm:
sabah yulaf ezmesi ve light süt,3 kuru kayısı,1 elma,1 tk bal,1 ceviz
ara 2 küçük elma
öğle 1 paket eti form limonlu
ara 2 kaşık enginar, 1 kase yoğurt ve salata(keten tohumlu)
akşam 3 çatal tavuk kalamar,2 dilim salçalı ekmek,2 kk peynir
Herkes kabızlıktan ve tatlı krizlerinden bahsetmiş(benim bayram sonrası halime benzemişsiniz valla) ben sabahları düzenli olarak bal veya pekmez yediğimden beri fazla tatlı krizlerim olmuyo ayrıca olursada special k-barlar ve cafe crown light tüketiyorum,kabızlık içinse keten tohumu ve 1 tk zeytinyağı tüketin iyi geliyordu bana daha önceki diyetimde ama şimdi maşallah hiç wc sorunum olmuyo hatta çok wcye gitmekten şikayetçiyim
Gülşeker canım, yediğin pekmez keçiboynuzu pekmezi mi, bende de kansızlık var, sabahları 1 kaşık yesem iyi olacak ama kilo yapar diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?