- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.941
Keçiboynuzu pekmezi yiyen, hastalık görmüyor!
Keçiboynuzu olarak bilinen harnup, doğanın bize hediyesi en güçlü besin kaynaklarından biri... Faydası o kadar çok ki yazımızı okuduktan sonra evden eksik etmeyeceğinizi düşünüyoruz.
“Hz.Yakup Peygamberin ekmeği”
.........................
nora yazıyoki
"Olgunlaşmadan yenirse bağırsakları yumuşatır, olgunken kabızlık yapar. "
demekki keçiboynuzunu olgunken yemek kabız yapıyomuş :)
ama pekmezini bende seviyom fazla yiyemiyorum ama arada kahvaltıda çeşit olarak koyarım 1 çay kaşıgı yerim
noraaa süper bilgiler vermişsin teşekkürler. hem günlük vucudun tatlı ihtiyacını hemde sağlık bakımından ihtiyacını karşılasın diye abartmadan bi tatlı kaşığı yiycem bundan sonra.
ayyy demin dışarı çıktım azıcık mağzalara bakim diye yavaş yavaş ilkbahar kıyafetleri gelmeye başlamış içim açıldı rengarenk. sezon sonu bi tane elbise aldım kendime, daha havaların sıcaklayacağı yok nasılsa mayısa kadar giyerim heralde boşa gitmez bu yılama varya acilen zayıflamam gerektiğinide anlamış oldum.
1-23 diye bedenleri olan bluzların 3 numarasına bile giremedim
öğlen yine baklava geldi yemekte bugün yemedim azimliyim artık daha çok.
ALLAHIM sen hepimize sağlıklı, kolay, kendimizi çok rahat ve güzel hissedeceğimiz, her elbisenin olacağı ve yakışacağı bir vucut kilosu nasibet. AMİİİİİİNNN. noracım senle ben en yeni üyeyiz birbirimizi çok daha fazla uyaralım, bak diğer arkadaşlara maşallah nekadar güzel kilolar vermişler, çizelgelerine bakınca hevesim geliyor vallahi. evde koşu bandı vardı 2 aydır üstüne çıkmamıştım, aartık en iyi arkadaşım olacak kendisi. gerçekten insan spor yapınca çok farklı oluyor psikolojisi bile, ve bide yemek yerken aklıma o sporda yorulduğum terlediğim canımın çıktığı dakikalar geliyor ozaman kendimi frenliyebiliyorum.
Heh bide aklıma ne geldi, ben küçükken annem göbeğine basenine streç film sarıp evin içinde koşardı, su gibi terlerdi ve kilo verirdi. Yani şimdidnin zayıflama eşofmanlarının ilkel haliama bu akşamdan itibaren bende streç sarıcam kendime spor yaparken dolma gibi ben çünkü göbekten vermek istiyorum inşallah işe yarar.
edda canım vallahi ben 1 kere yaptım o un kurabiyesini yayıldı tepside, bende istiyorum tarifini , formumuzun becerikli hanımları yazsın
bu arada öğlen menüm :
mercimek çorbası
yoğurtlu ıspanak
baklava vardı yemedim süperim bugün
bol su, ve bugün 10 km yürümüşümdür dışardaydım
bugün tam güzel geçti yani zayıflma bakımından.
DaRISI başınıza canlarım
canım o smile yazı yazdığın yeri aşağı kaydır hemen hepsini göreceksin. bak bakalım bulabilecenmi?Eki Görüntüle 368276
bak resminide ekledim şimdi.
ayrıca zaten bu soğuklar bizi böyle yağlandırdı iyice, yüryemiyoruz, doğru düzgün alışverişe çıkamıyoruz, alışveriş deme yani o bile baya bi kalori harcatıyor insana.
ye iç otur, kalın hırkaları giy, yağları sakla sakla bu hale geldikbendede yeşil çayın nane limonlusu var.
Diyetisyen bana ilk hafta 15 dakika sonra her hafta 5'er dakika artırarak kondisyon bisikletinde çalış demişti bari bu şekilde yapmaya çalışayım aslında ben yürüyüşlerimi de artırmak istiyorum ama havalar soğuk 15 dk'dan fazla yapamam sanırım şu an.
Öğlen menüm,
1,5 kase tel şehriye çorbası
1 porsiyon Mantar ve tavuk sote.
1 dilim ekmek
Akşama ekmek yok artık..
aaaaa bugün topik ne sessiz böleNerde bu uyler nerde bu kaptan :44:
Haklısınız kızlar yaa sporsuz malesef kı malsef bu ıs cok ama cok zor...Sporu lıskanlık halıne getırmek gerek ama nasıl ! Bugun kıpaya gıdıcem plates lastıgı felan alıcam bakalım dedıgınız gıbı bolgesel ıse yarar belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?