Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

normalde akşam yemeklerinde kola olmadan yemek zor yiyen ben
dün eşime soslu makarna yaptım ymek yanında
buz gibi fanta getirmiş içtiii ben aldım 1 bardak su fanta içmedim eşim dedikii eddaa inanamıyorum sanaa :):)
aferin dediii hahaha aferin aldık

nora yazıyoki

"Olgunlaşmadan yenirse bağırsakları yumuşatır, olgunken kabızlık yapar. "

demekki keçiboynuzunu olgunken yemek kabız yapıyomuş :)

ama pekmezini bende seviyom fazla yiyemiyorum ama arada kahvaltıda çeşit olarak koyarım 1 çay kaşıgı yerim

Yani bu bizim hazır aldıklarımız olgun hali mi oluyor acaba? Aktardan almıştım kansızlık için, annem her sabah zorla yedirirdi ama rejime başlayınca kilo aldırır diye bırakmıştım, kan yapsın diye yemeye devam

Kansızken rejim yapmakta çok zor oluyor, bazen başım dönüyor ellerim titriyor, sonra diyetten oldu diye bizimkiler zorla yemek yediriyor

noraaa süper bilgiler vermişsin teşekkürler. hem günlük vucudun tatlı ihtiyacını hemde sağlık bakımından ihtiyacını karşılasın diye abartmadan bi tatlı kaşığı yiycem bundan sonra.
ayyy demin dışarı çıktım azıcık mağzalara bakim diye yavaş yavaş ilkbahar kıyafetleri gelmeye başlamış içim açıldı rengarenk. sezon sonu bi tane elbise aldım kendime, daha havaların sıcaklayacağı yok nasılsa mayısa kadar giyerim heralde boşa gitmez bu yıl ama varya acilen zayıflamam gerektiğinide anlamış oldum.
1-23 diye bedenleri olan bluzların 3 numarasına bile giremedim
öğlen yine baklava geldi yemekte bugün yemedim azimliyim artık daha çok.

Rica ederim canım, ben de hemen annemi aradım pekmez var mı diye 2 kutu hala duruyormuş

Canım bende 2 hafta önce alışverişe gittim ilkbahar değil yazlık kıyafetleri çıakrmışlar şaştım kaldım, hiç birşey almadan geri döndüm ama yaza kadar zayıflayınca renkli renkli ciciler alıcam kendime Ben yazın bile siyah giyiniyorum aslında kişilik olarak renkli bir insanım ve farklı renkler giyinmeyi severim fakat siyah kusurları kapattığı için yaz-kış giyiyorum, artık bu yaz cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum

ALLAHIM sen hepimize sağlıklı, kolay, kendimizi çok rahat ve güzel hissedeceğimiz, her elbisenin olacağı ve yakışacağı bir vucut kilosu nasibet. AMİİİİİİNNN. noracım senle ben en yeni üyeyiz birbirimizi çok daha fazla uyaralım, bak diğer arkadaşlara maşallah nekadar güzel kilolar vermişler, çizelgelerine bakınca hevesim geliyor vallahi. evde koşu bandı vardı 2 aydır üstüne çıkmamıştım, aartık en iyi arkadaşım olacak kendisi. gerçekten insan spor yapınca çok farklı oluyor psikolojisi bile, ve bide yemek yerken aklıma o sporda yorulduğum terlediğim canımın çıktığı dakikalar geliyor ozaman kendimi frenliyebiliyorum.
Heh bide aklıma ne geldi, ben küçükken annem göbeğine basenine streç film sarıp evin içinde koşardı, su gibi terlerdi ve kilo verirdi. Yani şimdidnin zayıflama eşofmanlarının ilkel hali ama bu akşamdan itibaren bende streç sarıcam kendime spor yaparken dolma gibi ben çünkü göbekten vermek istiyorum inşallah işe yarar.

Amin amin canımmmm Zaten zayıflayan insanları görünce daha bir motive oluyorum aslında geçen sene bu zamanlardan önce kilolarımı pek takan bir insan değildim, sıkı bir diyete başlamam benimle nerdeyse aynı kiloda olan arkadaşımın 15-20 kiloya yakın bir kilo verdiğini öğrenmem ile başladı, kızın son halini gördüm ağzım açık kaldı sanki yarısı gitmiş gibiydi karar vermiştim o zaman nasıl hırs yaptıysam 14 kilo verdim, o kadar kiloyu yine verebilsem ideal kiloma kavuşucam

Canım bende akşamları bölgesel çalışma yapıyorum özellikle basenlerim için, benimde evde kondisyon bisikletim var, oturma odasına aldım ki tv seyrederken sıkılmayayım diye ama 15 dakikadan fazla yapamıyorum, sıkılıyorum benim basenlerim ve bacaklarımla sorunum var ahhh bir çalışabilsem....(( sporu alışkanlık haline getirsek keşke...

aaaaa bugün topik ne sessiz böle Nerde bu uyler nerde bu kaptan :44:

Haklısınız kızlar yaa sporsuz malesef kı malsef bu ıs cok ama cok zor...Sporu lıskanlık halıne getırmek gerek ama nasıl ! Bugun kıpaya gıdıcem plates lastıgı felan alıcam bakalım dedıgınız gıbı bolgesel ıse yarar belkıde

Diyetisyen bana ilk hafta 15 dakika sonra her hafta 5'er dakika artırarak kondisyon bisikletinde çalış demişti bari bu şekilde yapmaya çalışayım aslında ben yürüyüşlerimi de artırmak istiyorum ama havalar soğuk 15 dk'dan fazla yapamam sanırım şu an.

Öğlen menüm,
1,5 kase tel şehriye çorbası
1 porsiyon Mantar ve tavuk sote.
1 dilim ekmek

Akşama ekmek yok artık..

Günaydınlaaaaaar 2de uyandım valla güzeldi uyku ohhh çok iyi geldi

Menüm: Öğlen(!): 1 domates
1 salatalık
ufak yağsız peynir
biraz biber kızartması
kepek ekmek bitmişti onun yerine 1 dilim normal ekmek

Eki Görüntüle 368130

Dukancılar benı oldurecek...Benım meyve slatammm

walla dukanda en çok tatlıya ve ekmege canım çekiyo
meyve 40 yıl yemesem aramam :):)
o yüzden kızmıyoprum sana

Bu arada kızlar akşam komsu öğrenci kızlara gitcem giderken eli boş gitmiyim diye kısır yapıyorum şuan
birde un kurabiyesi yapmak istiyorum

bana yapıpta güzell tutan agızda parçalanan bembeyaz bir un kurabiyesi tarifi verebilecek varmıı
ilk defa yapcam :))

ha bu arada emin olabilirsiniz yemicemm
belki tadına bakmak için en fazla 1 tane yerim okdarcıkk :)

edda canım vallahi ben 1 kere yaptım o un kurabiyesini yayıldı tepside, bende istiyorum tarifini , formumuzun becerikli hanımları yazsın
bu arada öğlen menüm :
mercimek çorbası
yoğurtlu ıspanak
baklava vardı yemedim süperim bugün
bol su, ve bugün 10 km yürümüşümdür dışardaydım
bugün tam güzel geçti yani zayıflma bakımından.
DaRISI başınıza canlarım

Ooo süpersin canım uzun bir süre tatlıyı hayatımızdan çıkarıyoruz arada kaçamaklar olur kan şekerini dengelemek için ama sürekli değil tabii sabah başım döndü benim belki kan şekerim düşmüştür diye kesme şeker attım ağzıma ben de bugün akşam eve giderken yarım saat yürümek istiyorum ama yağmur var burda.

Sonunda midem bulanmadan yeşil çayımı içtim içierisinde çok az portakal tadı olduğu için içtikçe içesi geliyor insanın

Bu arada şu smileları nerden buluyorsunuz sizden çalışıyorumda yapıyorum ben bi bunu bir de bunu biliyorum :))))

canım o smile yazı yazdığın yeri aşağı kaydır hemen hepsini göreceksin. bak bakalım bulabilecenmi?
bak resminide ekledim şimdi.
ayrıca zaten bu soğuklar bizi böyle yağlandırdı iyice, yüryemiyoruz, doğru düzgün alışverişe çıkamıyoruz, alışveriş deme yani o bile baya bi kalori harcatıyor insana.
ye iç otur, kalın hırkaları giy, yağları sakla sakla bu hale geldik bendede yeşil çayın nane limonlusu var.

Canım ben de öyle birşey yok, ayrıca farkettim de sizde yazı stilleri seçenekleri de var benim bom boşş... Anlamadım

Menun super cnm beee ıyı gıdıyorsun ...

Bu arada kızlar BEGEN butonumuz gelmıs hayırlı olsun vatna mıllete

kaptancım bugün artıları görünce 45 dakika yürüdüm + 30 dakika müzik açıp oynadım kurtlarımı döktüm sonra kendime yaptıgım dukan köftelerimi fırına verdim pişene kadar pazardan gelip yedim şimdi işim kalmadı.bakalım yarın spor işe yaramışmı tartıda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…