Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
ne dedıler kızına canım
Seninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
yok canım kova ıkımızde kovayız ama huylar farklı

Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
Ben monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.
Aksama pırasa pısırecegım ben canım yanına da yogurt mıs

Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
ben de çalışıyorum kuzum
cuma günü bi aksilik olmazsa izinliyim o yüzden haftaya işim kalmasın diye uğraşıyorum
akşama hiç planım yok valla

Selamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
a.selam inş canım
Seninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
seninki de başak mı yoksa
Benimkide başak bazen şühpeye düşüyorum başaklar çünkü çok titiz olurmuş

Ev halkı için yaparım bişeyler kendim hafif geçirmem lazım bu hafta hep geç saatte yedim

Merhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.

tutulum ne demek canım
o kavganızdan beri üzerine hiç konuşmadınız mı
demek adamın aklı sağlığında, demek ki epey kötü hissediyor kendini
Allah yardımcın olsun, tez zamanda herşey yoluna girer inşallah

Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
canım inş eşin bi an önce hastalıgını kabullenır ve savasır. Cunku onemlı olan bu. Bırbırınıze en cok ıhtıyac duydugunuz zamanlar hersey cok guzel olur inş sızın ıcın. Ayrıca kusura bakacak bısey yok canım burda herseyımızı bırbırımızle paylasıp dertlesıyoruz.
Dedenede gecmıs olsun canım.

Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Merhaba canım, dedende eşinde şifa bulsun Aranızda tez zamanda iyi olsun inşallah.
Kusura bakılıcak bişey yok canım paylaşabilirsin derdini sıkıntını burda bence çok güzel bi bağ kuruluyor

Selam gençlik
Sabah 11 kadar uyumusuz .Hemen kahvalti isini halledip spora geldim 1 saat kadar yaptım şükür yarım saat daha yapıp cikicam akşama görüşürüz çok iş var bugun
Ohhh sporu halletmıssın ne guzel. Benımkı aksam uzerıne kaldı. Kolay gelsın canım

Ayyyy benimki de yürüdü yürüyecek
çok tatlı yaaa, elimden tutup yürütüyorum sonra bırakır gibi yapıyorum kendi adım atacak mı diye hemençöküyor yere deve gibi
Ahaha ayni benimki oyuna daliyo koltuga tutunup farketmiyo 2 elini birakiyo farkedince bi panikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…