- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.221
ne dedıler kızına canımSelamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
yok canım kova ıkımızde kovayız ama huylar farklıSeninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
Ben monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
seninki de başak mı yoksaSeninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
ben de çalışıyorum kuzumNapıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Yazık adamı surundurme sende daha fazla artıkSeninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
a.selam inş canımSelamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
Seninkide mi başak burcu? Mesj atmış bitsin bu ızdırap diye kahkaha attırdı bana görsen o küs gibi evde sanki bn suçluym. garip bi kişilk bnmkide
Benimkide başak bazen şühpeye düşüyorum başaklar çünkü çok titiz olurmuşseninki de başak mı yoksa
Ev halkı için yaparım bişeyler kendim hafif geçirmem lazım bu hafta hep geç saatte yedimNapıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
tutulum ne demek canımMerhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
Merhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
canım inş eşin bi an önce hastalıgını kabullenır ve savasır. Cunku onemlı olan bu. Bırbırınıze en cok ıhtıyac duydugunuz zamanlar hersey cok guzel olur inş sızın ıcın. Ayrıca kusura bakacak bısey yok canım burda herseyımızı bırbırımızle paylasıp dertlesıyoruz.Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Ben ücretsizdeyim canımsenin işyerin nerede canım
Merhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Merhaba canım, dedende eşinde şifa bulsun Aranızda tez zamanda iyi olsun inşallah.Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Ohhh sporu halletmıssın ne guzel. Benımkı aksam uzerıne kaldı. Kolay gelsın canımSelam gençlik
Sabah 11 kadar uyumusuz .Hemen kahvalti isini halledip spora geldim 1 saat kadar yaptım şükür yarım saat daha yapıp cikicam akşama görüşürüz çok iş var bugun
A.selam canım süpersinSelam gençlik♥♥
Sabah 11 kadar uyumusuz .Hemen kahvalti isini halledip spora geldim 1 saat kadar yaptım şükür yarım saat daha yapıp cikicam akşama görüşürüz çok iş var bugun
Ahaha ayni benimki oyuna daliyo koltuga tutunup farketmiyo 2 elini birakiyo farkedince bi panikliyoAyyyy benimki de yürüdü yürüyecek
çok tatlı yaaa, elimden tutup yürütüyorum sonra bırakır gibi yapıyorum kendi adım atacak mı diye hemençöküyor yere deve gibi
Benimde dun bitmem lazimdi bormalde bugun oldum baya sasirdi yahalledersın cumaya canım. Bende bugun olmusum regl. Daha 8 gun vardı oysakı nıye boyle olduysa
Ikı aydır duzenlıydı yıne sasıryo benımkıde heralde.Benimde dun bitmem lazimdi bormalde bugun oldum baya sasirdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?