- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.261
Cok gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versin ınsallah bu bı surec bıraz da sıkıntılı. Rabbım imtihanınızı kolaylastırsın aranız duzelıt ınsallah canım haliyle durumu zor hassaslık tavan yapmıs durumda. Hepsi gecıcek ınsallahMerhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
Evet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim365 AVM'yi biliyor musun canım
ya da panorayı
o avmlere yakın sayılırız
Geçmiş olsun canım. Okul dönemi böyle oluyor maalesef çok çabuk bulaşıyor hastalık. Benim kızım da çok kalabalık ortamlarda bulunursa hemen atesleniyor. Allah kolaylık versin.Sabah benım kızı okula gec gondermıstım az once ogretmeni yazdı atesi cıkıyor diye surup vereyim mi diye okula basladıgıin dan beri cok sık hastalanıyor 1 hafta iyiyse 1 hafta hasta 4 yıldır hıc goturmedoiıgım kadar su 4 ayda goturdum doktora endıselenmeden edemiyorum
Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey dokunmuş olabilir miKızlar ben çok fenayım yaa
Midem ağzımda
Kussam rahatlayacağım gibi ana kusamıyorum da resmen kaynıyor midem
Bastırsın diye ekmek yedim sıcak çorba içtim bana mısın demedi
Boğazım da fena acıyor
Sarımsak dün yedimHandandandan ama sanki bulantımı o arttırdı
Ağzımın içindeki o tat büyün gün geçmedi
Başka ne yapabilirim ya
Ben de bi ara boşluk buldum kahvemi aldım geçmişi okuyorum.Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
Canım kesinlikle böyle düşünme. Dertleşmek paylaşmak iyi gelir insana. Zor günler geçiriyorsunuz geçecek emin ol. Acaba eşinin kullandığı ilaçlar mi etkiliyor bu kadar psikolojisini ?Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Canım çok geçmiş olsun doktora götürdün mü?Kızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenYazık adamı surundurme sende daha fazla artık
Canım yumurta sarısı yoğurt muz elma havuç verdim şimdilik bir de hipp kaşık maması veriyorum ama sadece yoğurt yiyor gibi bir şeyYaa sormaa hangi ara diyorum bole oldu ne cabuk gecti sipa taklidimi yapiyo pesine kosu ca oyun yapiyo bebeklik hali ayri bu hali ayri ilersi apayrisen neler vermeye basladin kuzum
hahhh işte oraya doğru çıkarken nişantaşı pazarı falan var oraya yakınız bizEvet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim ☺
çok şükür şu anda daha iyiyim canım sağolGeçmiş olsun canım. Okul dönemi böyle oluyor maalesef çok çabuk bulaşıyor hastalık. Benim kızım da çok kalabalık ortamlarda bulunursa hemen atesleniyor. Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey dokunmuş olabilir mi
Ben de bi ara boşluk buldum kahvemi aldım geçmişi okuyorum.Akşam için tavuk sote yapmayı planlıyorum yanına da istiridye mantarı düşünüyorum.
Canım kesinlikle böyle düşünme. Dertleşmek paylaşmak iyi gelir insana. Zor günler geçiriyorsunuz geçecek emin ol. Acaba eşinin kullandığı ilaçlar mi etkiliyor bu kadar psikolojisini ?
fit kurabiye yapsın sana madem öyle :)Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Tesekkürler canım gitmedik Dr a farklı bı durum olursa diye bekledik bugun keyfi de yerinde cok sukurCanım çok geçmiş olsun doktora götürdün mü?
Cok isterim sizlerle bulusmak ne degısık gormeden muhabbet ortamı gorunce ne olur acabahahhh işte oraya doğru çıkarken nişantaşı pazarı falan var oraya yakınız biz
ben istiyorum yaa ortak bi zaman ortak bi nokta belirleyebilsek keşke de buluşsakCok isterim sizlerle bulusmak ne degısık gormeden muhabbet ortamı gorunce ne olur acaba
Geçmiş olsun canım.Tesekkürler canım gitmedik Dr a farklı bı durum olursa diye bekledik bugun keyfi de yerinde cok sukur
Yanı bir kaç noktada daha kanserli hucre varmış. Biraz once konuştum normal demiş dr. Atomun etki etmesini bekleyeceğiz demiş.tutulum ne demek canım
o kavganızdan beri üzerine hiç konuşmadınız mı
demek adamın aklı sağlığında, demek ki epey kötü hissediyor kendini
Allah yardımcın olsun, tez zamanda herşey yoluna girer inşallah
Insallha canım.teşekkür ederim.canım inş eşin bi an önce hastalıgını kabullenır ve savasır. Cunku onemlı olan bu. Bırbırınıze en cok ıhtıyac duydugunuz zamanlar hersey cok guzel olur inş sızın ıcın. Ayrıca kusura bakacak bısey yok canım burda herseyımızı bırbırımızle paylasıp dertlesıyoruz.
Dedenede gecmıs olsun canım.
Amin canım teşekkür ederim. Evet gerçekten sanal ailem oldunuzMerhaba canım, dedende eşinde şifa bulsun Aranızda tez zamanda iyi olsun inşallah.
Kusura bakılıcak bişey yok canım paylaşabilirsin derdini sıkıntını burda bence çok güzel bi bağ kuruluyor
Geçmiş olsun ablacığım. Eşin almaya gelebilir mi?Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Geçmiş olsun tatlım ya... kıyamam dua oku nazarlar gitsKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
ankara buluşması mi var kızlarYaa sende mi Ankara dasın kaçırmışım canjm bu kısmınerdesin
aminnn amin canım çok.tesekkur ederim.Cok gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versin ınsallah bu bı surec bıraz da sıkıntılı. Rabbım imtihanınızı kolaylastırsın aranız duzelıt ınsallah canım haliyle durumu zor hassaslık tavan yapmıs durumda. Hepsi gecıcek ınsallah ❤
Bende yenimahalledyim canım komşu çıktıkEvet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim ☺
Inşallah canım. Ilaç kullanmadan başlamıştı canım. Sebebi nedir benGeçmiş olsun canım. Okul dönemi böyle oluyor maalesef çok çabuk bulaşıyor hastalık. Benim kızım da çok kalabalık ortamlarda bulunursa hemen atesleniyor. Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey dokunmuş olabilir mi
Ben de bi ara boşluk buldum kahvemi aldım geçmişi okuyorum.Akşam için tavuk sote yapmayı planlıyorum yanına da istiridye mantarı düşünüyorum.
Canım kesinlikle böyle düşünme. Dertleşmek paylaşmak iyi gelir insana. Zor günler geçiriyorsunuz geçecek emin ol. Acaba eşinin kullandığı ilaçlar mi etkiliyor bu kadar psikolojisini ?
Çok güzel ve heyecanlıKuasar da islerını biraz normale koysun o zaman bulusma yaparız ne dersin canjm bende anca normal e donerim
Ayy Allah beterinden saklasın canm geçmiş olsunKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Yok canm balıkPoni Bon esın basak burcu mu canım
İyi fikir :)fit kurabiye yapsın sana madem öyle :)
Uykusuzluk sana hiç yaramıyorGünaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorumkizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değilbiz 6 yıllık evliyiz canım.siz kaç yıllık evlisiniz.
kız benim herif çok minnoş.aslında çok ince düşüncelidir.ama kavga edince uzak kalıyorlar ya özlüyorlar o işi.
dünyanın en masum insanıdır.peygamber gibi bi insan diyim.kötülüklerden yalandan dolandan herseyden uzak durur.
ama yine de atışıyoruz arada.ama o kızarken yüzüne baktım mı gülesim gelir.bozuntuya vermem.bazen gülerim o da bakar bana minnoş ela gözlerle.kendisi de güler.geçer hemen siniri.çok özledim gelsin de patakliyim biraz keratayı.
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdimBen monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.
Aksama pırasa pısırecegım ben canım yanına da yogurt mıs
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablira.selam inş canım
Benimkide başak bazen şühpeye düşüyorum başaklar çünkü çok titiz olurmuş
Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zamanMerhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım vallaSelam gençlik♥♥
Sabah 11 kadar uyumusuz .Hemen kahvalti isini halledip spora geldim 1 saat kadar yaptım şükür yarım saat daha yapıp cikicam akşama görüşürüz çok iş var bugun
Kalsiyum alımı nasıl canım?Kızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canmKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Dr öz e katılmıyorumKahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
12.ayıydı canım yasını karsıladıÇıkan 2 diş hangi ayda çıktı canım
gecmiş olsun canım.esın falan gelemezmı senı almayaKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
esımı hatırlamıyor kv. Annemede kendımı sormadım hıc 28 yıl gecmiş kadın hatırlıyacakmı bakalımEşin ve seninkiler nasılmış canım ? İki bebe sana çektiyse bu babaya çekmiştir belki
buyukler de yasında cıkartmıslardı ama mesala alttan cıkınca 1 ay ıcınde usttende cıkmıstı. Her cocuk aynı olmuyor tabıkı ama dusunmedende edemedımher çocuk farklıdır canım evhama gerek yok bence. Küçük yavrun diğerlerine göre ilk dişini geç cıkarttıysa normal bence
Çok geçmiş olsun canımbaya salgın var
kalkar kalkmax yemesemde kahvatılıklar benımde vazgecılmezım. Cay, kahvaltılıklar ve sofra keyfı.Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
oyy gecmıs olsun canım. Rabbım beterınden korusun. Sana da gecmiş olsun canımKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
maşallah ıyi olmus canım. Kurabıye guzel fıkırmısKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?