Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versin ınsallah bu bı surec bıraz da sıkıntılı. Rabbım imtihanınızı kolaylastırsın aranız duzelıt ınsallah canım haliyle durumu zor hassaslık tavan yapmıs durumda. Hepsi gecıcek ınsallah

Geçmiş olsun canım. Okul dönemi böyle oluyor maalesef çok çabuk bulaşıyor hastalık. Benim kızım da çok kalabalık ortamlarda bulunursa hemen atesleniyor. Allah kolaylık versin.

Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey dokunmuş olabilir mi
Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
Ben de bi ara boşluk buldum kahvemi aldım geçmişi okuyorum. Akşam için tavuk sote yapmayı planlıyorum yanına da istiridye mantarı düşünüyorum.
Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Canım kesinlikle böyle düşünme. Dertleşmek paylaşmak iyi gelir insana. Zor günler geçiriyorsunuz geçecek emin ol. Acaba eşinin kullandığı ilaçlar mi etkiliyor bu kadar psikolojisini ?

Canım çok geçmiş olsun doktora götürdün mü?

Yaa sormaa hangi ara diyorum bole oldu ne cabuk gecti sipa taklidimi yapiyo pesine kosu ca oyun yapiyo bebeklik hali ayri bu hali ayri ilersi apayri sen neler vermeye basladin kuzum
Canım yumurta sarısı yoğurt muz elma havuç verdim şimdilik bir de hipp kaşık maması veriyorum ama sadece yoğurt yiyor gibi bir şey

çok şükür şu anda daha iyiyim canım sağol
bilmiyorum ki acaba bişe mi dokundu

Yanı bir kaç noktada daha kanserli hucre varmış. Biraz once konuştum normal demiş dr. Atomun etki etmesini bekleyeceğiz demiş.
Konuştuk ama hep.kavga ettik. Canım.
Amin inşallah.
Insallha canım.teşekkür ederim.
Merhaba canım, dedende eşinde şifa bulsun Aranızda tez zamanda iyi olsun inşallah.
Kusura bakılıcak bişey yok canım paylaşabilirsin derdini sıkıntını burda bence çok güzel bi bağ kuruluyor
Amin canım teşekkür ederim. Evet gerçekten sanal ailem oldunuz
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Geçmiş olsun ablacığım. Eşin almaya gelebilir mi?
Geçmiş olsun tatlım ya... kıyamam dua oku nazarlar gits
Yaa sende mi Ankara dasın kaçırmışım canjm bu kısmı nerdesin
ankara buluşması mi var kızlar
aminnn amin canım çok.tesekkur ederim.
Geçsin gitsin hepsi inşallah
Evet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim ☺
Bende yenimahalledyim canım komşu çıktık
Inşallah canım. Ilaç kullanmadan başlamıştı canım. Sebebi nedir ben
Kuasar da islerını biraz normale koysun o zaman bulusma yaparız ne dersin canjm bende anca normal e donerim
Çok güzel ve heyecanlı super olur canım ben gelirim.

Ayy Allah beterinden saklasın canm geçmiş olsun

Günaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorum kizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
Uykusuzluk sana hiç yaramıyor

Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değil

Ben monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.
Aksama pırasa pısırecegım ben canım yanına da yogurt mıs
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdim

a.selam inş canım

Benimkide başak bazen şühpeye düşüyorum başaklar çünkü çok titiz olurmuş
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablir

Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zaman
sen en azından neşeli ol

Selam gençlik♥♥
Sabah 11 kadar uyumusuz .Hemen kahvalti isini halledip spora geldim 1 saat kadar yaptım şükür yarım saat daha yapıp cikicam akşama görüşürüz çok iş var bugun
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım valla

Kalsiyum alımı nasıl canım?

Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canm

Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Dr öz e katılmıyorum

Çıkan 2 diş hangi ayda çıktı canım
12.ayıydı canım yasını karsıladı
gecmiş olsun canım.esın falan gelemezmı senı almaya
Eşin ve seninkiler nasılmış canım ? İki bebe sana çektiyse bu babaya çekmiştir belki
esımı hatırlamıyor kv. Annemede kendımı sormadım hıc 28 yıl gecmiş kadın hatırlıyacakmı bakalım
her çocuk farklıdır canım evhama gerek yok bence. Küçük yavrun diğerlerine göre ilk dişini geç cıkarttıysa normal bence

Çok geçmiş olsun canım baya salgın var
buyukler de yasında cıkartmıslardı ama mesala alttan cıkınca 1 ay ıcınde usttende cıkmıstı. Her cocuk aynı olmuyor tabıkı ama dusunmedende edemedım
Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
kalkar kalkmax yemesemde kahvatılıklar benımde vazgecılmezım. Cay, kahvaltılıklar ve sofra keyfı.
oyy gecmıs olsun canım. Rabbım beterınden korusun. Sana da gecmiş olsun canım
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
maşallah ıyi olmus canım. Kurabıye guzel fıkırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…