Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı

Çıkan 2 diş hangi ayda çıktı canım

Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Geçmiş olsun kaptan böyle halsiz ve ateşle şoförlük yapmak ayy düşüneemedim toparlarsın inşallah

Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
çok geçmiş olsun kuzumm
bu nedir yaaa ne biçim salgınmış herkesi bi vuruyor

Eşin ve seninkiler nasılmış canım ? İki bebe sana çektiyse bu babaya çekmiştir belki

her çocuk farklıdır canım evhama gerek yok bence. Küçük yavrun diğerlerine göre ilk dişini geç cıkarttıysa normal bence
Çok geçmiş olsun canım baya salgın var

Kızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutup nazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim

Jasminium84
Kızlar öğle arası bana da uyabilir. Mekan da merkezde yol üstünde bi AVM vs olsun mabadamızı dondurmayak
Ben Yenimahalle de oturuyorum canım. Bu buluşmada olmayım küçüğüm hasta buyuk de dun itibariyle kaza zede aksam olursa cıkma ihtimalim artıyor esime minikleri bırakabilirim ama gunduz onlar da benle

çok geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…