- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.241
yerim yaaaAhaha ayni benimki oyuna daliyo koltuga tutunup farketmiyo 2 elini birakiyo farkedince bi panikliyo
Çıkan 2 diş hangi ayda çıktı canımKızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
Geçmiş olsun kaptan böyle halsiz ve ateşle şoförlük yapmak ayy düşüneemedimKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
çok geçmiş olsun kuzummKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Eşin ve seninkiler nasılmış canım ? İki bebe sana çektiyse bu babaya çekmiştir belkiKızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
her çocuk farklıdır canım evhama gerek yok bence. Küçük yavrun diğerlerine göre ilk dişini geç cıkarttıysa normal benceKızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
Çok geçmiş olsun canımKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Ben Yenimahalle de oturuyorum canım. Bu buluşmada olmayım küçüğüm hasta buyuk de dun itibariyle kaza zedeJasminium84
Kızlar öğle arası bana da uyabilir. Mekan da merkezde yol üstünde bi AVM vs olsun mabadamızı dondurmayak
Yaa sende mi Ankara dasın kaçırmışım canjm bu kısmısenin işyerin nerede canım
çok geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusunKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
yıldızdayım canım benYaa sende mi Ankara dasın kaçırmışım canjm bu kısmınerdesin
Saol canım Allah korudu vallaçok geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun
Yıldız mı ben mi yanlıs anladım canımyıldızdayım canım ben
doğru anlamışsın canım, YıldızYıldız mı ben mi yanlıs anladım canım
yıldız nerde tatlımdoğru anlamışsın canım, Yıldız
365 AVM'yi biliyor musun canımyıldız nerde tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?