Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evreka kos sevim kos hamilelik baharda körlük yapmış
heeee sen görmemişsin benim mesajı demii tüm sayfalara baktım daha bana mesaj yazmışmızın diye heheheheh
sen ne zaman hamile kaldın bak şimdiiiii önceki mesajlar da okudum ama anlamadım da ben gitmeden öncemiydi unuttum mu yoksa benden habersiz mi hamile kaldınnn abooowww

Sen gelmeyince biz yoklugunda yapacak birşey bulamadık hamile kalalım dedik 18 hafta oldu abla kardeşimin düğünden sonra kaldım supriz oldu

Handandandan Mefkurem
Son kedi bükücüler zalımiçe gaptanlar listeye girememişim Bomba gibi geliyordum halbuki Güzelim yüzdem haftaya parça pincik olacak
Minik kedicim tatli kedicim
Senin yüzünden 1.lik gittigine uzulmicekmiydin bak bu hafta 3 ledik

bayılıyorummm kadın sana kafana koydun mu azmettin mi hedefine ulaşmak için ruhunla bütünleşip çalışıyorsun harikasın sen mefkuşummmmmm
ne diycem seni örnek gösterip övdüm anama, torunları var geleni gideni çocukları var çalışıyor koşturuyor ve kendine değer verip zayıflıyor dedim yani olanı dedim gülüm biliyorsun ben sana hayranım çoğu yönden o yüzden ara ara lafını ediyorum hakkını helal et ama hep iyi şeyler diyorum valla :))

Evet abla galiba ondan oldu böyle değildi çünkü
Hem çok sıvı tükettim hem de midemi bastırsın diye ekmek de yedim kaç gündür o da şişirdi
Az yedim ama karbon şişkinlik yapıyor bana
Haftaya daha iyi bi sonuç olacak

Sen gelmeyince biz yoklugunda yapacak birşey bulamadık hamile kalalım dedik 18 hafta oldu abla kardeşimin düğünden sonra kaldım supriz oldu
hay maşallah allah hayırlı etsin sağ selamet doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah
her yokluğum da çok sıkılmayın bundan sonraaa:)) yadaaaa her sene ben bir ortadan yok olayım mıııı

Amin abla insAllah

Sen bari öv beni can yoldaşım
Biraz abartmisin ama neyse
Insallah bu sefer son kez beraber ilerleriz canimin ici
2 hafta oldu basliyali iyi gidiyor simdilik, zorlanmiyorum

Seninde ilaclar etki gistermeye baslayinca eminim iner kilon
Hem cok asiri da almamisin
Ben aralıkta 2 haftada 5 kilo aldiydim

Sen bi iyilesde ketocanim haftaya eminim daha guzel olacak

Ben ekmegi hic aramiyorum artik

Menülerinde kaçamak görmedim canım, daha fazla gelirsen memnun oluruz
Menülere yorum yapıyor musun?
Fazla gelemiyorum.sorumlulugum çok isim cok.ancak gelip gecmisi okuyorum.daha cvp yazamadan çıkıyorum.
Menülere yorum yapamiyorum.firsatim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…