- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.921
Ben bunlara uyabiliyor muyum peki?menülerimde hiç cıs yok.10 günde 3.5 kilo verdim.Canım kural gereği 3. Cuma girilebiliyor, ancak iyi bir eksi ile gelinmesi, yeterli paylaşımda bulunulması ve menüler konusunda hassas davranılması şartıyla.
Aaa benden büyük.ben 89 luyum.Kac dogumlusun
Benim buyuk oğlum 88 :)
Hosgeldinnnnn bacimmmher ne kadar demir depolarını tam dolduramamış olsam da en azından mutsuz ruh halinden kurtulacak kadar kanım gelmiş şükür bir de büyük erkek kardeşimin oğlu oldu istanbuldaydım yeni döndüm ben HALAAAAAA OLDUUUMMMM10 gün kuvezde kaldıktan sonra tospiğimi kucakladım sevdim kokladım güçlendim geldimmmm:))))
Ben de 88 Aralık :) benle de yaşıtKac dogumlusun
Benim buyuk oğlum 88 :)
Menülerinde kaçamak görmedim canım, daha fazla gelirsen memnun oluruzBen bunlara uyabiliyor muyum peki?menülerimde hiç cıs yok.10 günde 3.5 kilo verdim.
Tamam kaptanım min %1.2 falan gidersem 2 haftada ulaşıyorum 64 e hedefim o bakalımPeki canım nasıl istersen, ancak haftaya daha fazla gayret istiyorum
insAllah cnmArtik sürekli tartilmicam.ins sonuc degisir.
Erkek olunca başları bal küpüne ki batıyor ki ne bu erkek takıntısı olanlarin manyakligi Rabb'im sağlıklı hayırlı evlat versinBugün kaynanamdan inciler paylaşıcambaşınızı ağrıtıcam, ben çekiyosam sizde çekin
Umrede hepinize dua ettim oğlunuz olsun diye diyo. 2 tane yeterli dedim 3 olsun illa olsun erkek olsun diyo. Kim bakacak dedim. Eşimle gözgöze geldiler uzatmadı
HarikaGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
9lara hoşgeldngünaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Vaav yüzdeye bakKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Hahhha harikasıngece benim kızçe 20 kere kalktı 3 saat içinde düşün. Dedimki en son kızım sen niye uyumuyon çıldırtcan mı beni. Benim herüfte kalkmış diyoki sen niye sokurdanıyon çocuğa. Dedimki ay ben kötü anayım al bebeni sen bak diyip verdim kucağına bende uyudum
Ver kurtul pınarımKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Güzel yüzdeArtık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Çok güzell.6lar güzel miGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Bunlar hep adanalılıktan
Güzel dağılım :)Annem eskişehirde kardeşimin biri Iğdır da diğeri antep de Kv adana da görümce İskenderun da
55e dönmen iyi olmuş canmGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
Hoşgeldin ablam 8ler seni bekliyorselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Daha iyi abla çok şükürPoni Bon ponimm geldim gülümm ufaklık nasıl oldu dünden daha iyi mi
Kötü olmş canmGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
Geçen haftaya göre kaçsn cnm?Hayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
6lara hoşgeldinKilo Bildirimim
Geçen hafta: 70.4
Bugün: 69.9
Fark: 0.5
%0.71
Anamm soğuğu hiç sevmemm :)buraya gel de gör porsuk çayının üzeri buz tuttu çoook sovuukk dışarı çıksam budum donar o kadar yani
Hareketsizliktn olmuşturSıra geldi kilo bildirimime
Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)
Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.
Tebrkler canmGeçen cuma 78.50
Bugün 78.00
Aradaki fark 500 gram
Yüzde 0.64
Bence daha fazla verdim ama şahsi tartım olmadığı için durum bu
Kaç kilolar vermiş hatunsun yaza 79u görürsn bnce4 kilo almışım 93.1 çıktım sabah :)) demir ilacı güzel iştah açtı artık günde 1 tane yutuyorum iştahı kontrol altına aldım 1 haftadır , enerjim de geri gelmeye başladı şubat sonuna 89 yaza kadar da 81 i görme niyetindeyim :)
5leri sevmedin miSelam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gerekenkilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
Fena değil cnmOfffffd unuttum çok özür dilerim
geçen cuma: 64,4
Bugün: 64
yüzdemi hesaplayabilir misiniz dışarıdayım da hesaplayamadım
Başka rakipler arayalım biz :)haftaya devam o zaman
Hoş geldin abla yokluğun çok belli idi ☺
Vaaav harikaPazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
Yok ya yenememek zevksiz :)Yüzdeniz aynı olunca rekabetin tadı oluyo mu
Doğum hangi ay?ikiliyi yaptırdım demedin mi ben mi yanlış anladım benim ikili 1:501 çıktı ama yaştan dolayı kan serumu yüksek gayet normal dedi doktorum bende yaptırsam bende de 30 yaş sonrası aynı çıkar yani ben yaptırıp kafaya takmayanlardanim mesela komşum hamile 22 haftalık riski 1:103 çıktı daha 26 yaşında ondan doğurmak istiyorum diye imza almışlar kurala çıkmış , kuzey in sınıfında birinin 1:203 çıktı boncuk gibi sapasağlam çocuğu ne olacağını Allah bilir ayrıntılida benim kuzenim çocuğuna herşey normal dediler el parmakları yok mesela olacak olana kimse mani olamaz hepsi ihtimaller denizi
gel gel orta yolda buluşalım 78 de seni bekleyeceğim
daha iyiyim canım genelde akşama doğru artiuor
Haticeee 7lerdn kurtulamadn biGecen cuma 70.0
Bu cuma 70.0
Sabıtım
1.6 kilo vermiş beğenmiyorHallooo
Kusura bakmayin kizlar iş erken bietecekti normalinde, uzadi
Hemen bildirimimi yapayim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
U UcanSupurge elimden geleni yaptim ama malesef yenildim cnm
Coook tebrikler
Helall
allah senden de razı olsun gülümÇokk teşekkür ederimmmmmmm❤❤❤ Bu dediklerini gerçekten yapıcam.. Zamanla kendimi daha da mutlu olmaya iticem, takmıcam. Aslında şunu farkettim insanları olduğu gibi kabul ettiğimde eğlenceli oluyor ve umursamıyosun..❤ Evet doğru yeri buldum ve burdan kopmucam ❤ Çok iyi ve olgun insanlarsınız, Allah razı olsun❤
hoş buldum kuzumm çenem ve ben geri döndük şükür :)))haftaya devam o zaman
Hoş geldin abla yokluğun çok belli idi ☺
sağ ol gülüm hem de 4 buçuk kilo doğdu tospiğim uzun saçlı :) oovvv diş çıkarma dönemii allah yardımcınız olsun huzursuzluğu ateşi olur bu dönemleri de böyle geçecek artık , tek tatlı tatlı sevmesi olsaaaa herkes 5-10 tane doğururdu zaten demi :))Tbrkler kiz korumada eksi isiymis
Masallah kiz gozunuz aydin hayirlisiyla buyusun insallah kuzucuk
Iyiyim ablamm sagol bebis cok tatliii ama cok zor sunara dis cikariyoruz cnku :)
Ay hadi insallah cnm ya
Kiz 1bhafta izin olmuyorki en erken 3 hafta sonra oda arti olmazsam domebiliyormusum
Haftaya eksi gelir kesn bu hafta kotu olmus
Tebrikler cnm genel olark 88den dustun dmi
Haklisin binyanda cnm aslinda disimi sıkıp 65olup mezun olmaliyim
:)
Haklisin aslinda cnm
:)
Tbrkler cnm guzel bence listede olmamana ragmen hep eksi geliyorsn
Oldun yinede eksisin cnm tbrkler iyi olmana sevindm
Tbrkler cnm
hahahah sende mi yeni geldin şirinem hoş geldin gülüm , kız öğleden sonra bir güneş çıktı hava ılındı porsuğun buzu eridi sadece kenarlar da kaldı buz sen gelmeden güneş doğdu yaniYahuuu burada birileri benim kokumu alıp dönmüş sahalaraekim2009
aynı anda dönmemiz tesadüf olamaz bence
tatlım sen de hoş geldin, bebeğiniz hayırlı olsun....
Ne demek Porsuk çayı buz tuttu, hafta sonu gezide olacam oralarda ama buz görmeye mi geliyorum şimdi
sağ ol allah razı olsun gülüm ve hoş buldum :))hosgeldın canım. Istedgın kıloya en kısa zamand ulasırsın ıns.
tatlı mı. Yıllar oncesıne gore baya acıyız
tebrıkler canım
tebrıkler canım
maşallah tebrıkler
amınnn canım. Bende bazen tırlattım tırlatacam gıbı oluyor
eksı candır canım
olsun buda guzel canım
eksı eksıdır canım
olsun canım bud guzel eksı
tebrıkler canım
toparlamıssın canım. Maşallah sana
aleykum selam ablacım. Hosgeldınnnnnn. Gozun aydın yası uzun bebısınızın. Sen kılo vermek ıstedıkten sonra verırsın canım kılo dert degıl bence sana
artın cok degılmıs canım. Ama nıye boyle oldukı
saglıkla kavuşalım inş kuzuya
tebrıkler canım. Izınden eksıyle gelmek basarı
veee ilahi adalet tecellı eder. Erkekler bızım ahımızın tuttugunun farkında olmalarına ragmen nıye bızı uzerler acaba. Gecmiş olsun canım benim inş çocuklara bulasmadan ıyılesırsınız ıkınızde
tebrıkler canın
valla aynen dedıgın gıbı canım.
Ikı sene once etrafa bızı cekıstırdıgını gelınler seyrek gelıo gıdıyo. Temızlık falan yapmıyolar su ara bı sıkıntı var amma bılemedık dıyolarmış. Bu laf bıze geldı haaaa oylemı dedık yazın genek temızlık harıcı mısafırıne gelenıne gıdenıne hazırlık, temızlık, hızmet yapmıyoruz artık. Yanı yap yapp yappp senden ıyısı yok. 1 kere yapama senden kotusu de yok. Rabbım herkesın gonlune gore versın. Benım komsum var 59 yasında bırak kadın gelınını temızlıge cagırmayı yardıma gıdıyormus ona. Aman dedımya dusunmeyıp anı yaşamak gerek
hastalıktan kaynaklı bence kaptanım. Haftaya guzel eksı gelır senden ıns
tebrıklet canım bu kosturmada eksıde olman super
artı cok degıl halledersın canım
bu gıdısle altınada ınemıycem sanırım
eksı candır
oo tebrıkler canım
Olumlama yapamıyorum. Menulerım kotu degıldı aslında. Dun tahlıl verdım veremıyor
Ben yemedim diye kaynanam pilav yemedi normalde löpür löpür götürür :)
miyaaavvvv zaten kız kardeşimin 2.5 yaşında ki kızı beni miyav teyze olarak biliyor
hoş buldum baharımm amin inşallah analı babalı büyür :)
ayyy neyse olan olmuş işe yarar inşallah yaramazsa çay ağacı serumla sabununu dene sivilceleri söndürüyor düzenli kullanım da çıkmasını da engelliyorBen az önce biraz kazıklandım ama olsun hazmedicem..... bunu yapabilirimEczaneden sivilcem için Imex krem aldım. antibiyotik etkisi varmıs. bide bu krem(cigin) 60 liralık sabunu varmıs efendim.. eh kremimiz de 30 lira.. etti sana 90 lira. bi söyledi ben sok oldum cunku dedim ne kadar olabilir yeaa en fazla 20-30 lira bisey. neyse kremi aldım bizim karsı komsunun kızı kullanmıs onun sivilcelerini gecirmis, bende bu gece ilk defa kullanıcam bakalım. cok sıra vardı doktorda alamadım recete böööle girer be kızım:)
İçine biseymi koydun sandikiBen yemedim diye kaynanam pilav yemedi normalde löpür löpür götürür :)
oğluyla gündüz gezip akşam eve ,sana mı gelecek yoksa yatılı olarak mı akrabalarını dolanacakKayınvalidm kızına gelmiş ordan bize geldi. Bizde kalıp yarın bu tarafta oturan akrabalarını gezecek oğluyla. Bilerek tatile denk getiriyo. Bu insanların işi gücü var mı ne durumdalar diye bile sorma zahmetinde bulunmuyor
Beni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyoİçine biseymi koydun sandiki
jet gibi hızlı alıyorum daha fazlasına müsaade etmiyorum tuttuğum haliyle almışım 2.5 ayda 4 kiloyu, son sene toplam da 12-14 kilo almışım yaaavf geçen sene ekim ayın da 79 u ucundan görüp hızla artıya geçmiştimNasilda çektirmiş öyle Niran sana
Bu hafta toparlarsin önce sağlik canim
- Genede az almissin çok hızlı almıyorsun hedefe ulassan kilo almiycan kolay kolay demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?