- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.941
azıcık utanma duygunu geriye atıp benim rahmim erkeğe mi endeksli ne biliyorsun erkek olacağını da deseydin yaa ponimm bu kv lerin bazen çenesi mahremiyet sınırını aşıyor yavvfBugün kaynanamdan inciler paylaşıcambaşınızı ağrıtıcam, ben çekiyosam sizde çekin
Umrede hepinize dua ettim oğlunuz olsun diye diyo. 2 tane yeterli dedim 3 olsun illa olsun erkek olsun diyo. Kim bakacak dedim. Eşimle gözgöze geldiler uzatmadı
Pinar esra gulsum yakinda mezun olurlar zaten cnmKızlar listede neredeyse yer kalmadı.
İzindekilerden listeye girecek olanlar var, 1 tane denemede üyemiz var.
Yeni üye almayalım.
Israrla gelmek isteyen olursa da listeden mezun verilmeden listeye giremeyeceğini söyleyelim
hoş buldummmm sultanımmmmmHosgeldinnnnn bacimmm
Haftaya şartlar uyarsa girecek 3 kişi var, hatta Poni binde süresi doluyor, o da isterse 4 kişiPinar esra gulsum yakinda mezun olurlar zaten cnm
Bu akşam bizde kalacak yarın eşimle arabayla gezeceklerdi gezme bitince evlerine bırakacaktı ki eşimn kursu varmış yarın :)oğluyla gündüz gezip akşam eve ,sana mı gelecek yoksa yatılı olarak mı akrabalarını dolanacak
zaten bencil bir yanı var gülüm senin kv nin tatilmiş planı var mı umursar mı hiç huyu belli ki
hoş buldum gülümHarika
9lara hoşgeldn
Vaav yüzdeye bak
Hahhha harikasın
Ver kurtul pınarım
Güzel yüzde
Çok güzell.6lar güzel mi
sıcaktan güneşe ateş etme mevzusu doğru mu
Güzel dağılım :)
55e dönmen iyi olmuş canm
Hoşgeldin ablam 8ler seni bekliyor
Daha iyi abla çok şükür
Kötü olmş canm
Geçen haftaya göre kaçsn cnm?
6lara hoşgeldin
Anamm soğuğu hiç sevmemm :)
Hareketsizliktn olmuştur
Tebrkler canm
Kaç kilolar vermiş hatunsun yaza 79u görürsn bnce
5leri sevmedin mi
Fena değil cnm
Başka rakipler arayalım biz :)
Vaaav harika
Yok ya yenememek zevksiz :)
Doğum hangi ay?
Haticeee 7lerdn kurtulamadn bi
1.6 kilo vermiş beğenmiyor
Helall
Evdeki hesabı çarşıya uymamışBu akşam bizde kalacak yarın eşimle arabayla gezeceklerdi gezme bitince evlerine bırakacaktı ki eşimn kursu varmış yarın :)
gezme suya düştüüüüüüüüBu akşam bizde kalacak yarın eşimle arabayla gezeceklerdi gezme bitince evlerine bırakacaktı ki eşimn kursu varmış yarın :)
Hayır olmicam banane 45 kilo olcamPinar esra gulsum yakinda mezun olurlar zaten cnm
Uu eskiden çok fenaydı eşiyle bazı cinsel mevzularını anlatmya bile kalkardıazıcık utanma duygunu geriye atıp benim rahmim erkeğe mi endeksli ne biliyorsun erkek olacağını da deseydin yaa ponimm bu kv lerin bazen çenesi mahremiyet sınırını aşıyor yavvf
niranım kaptan sen olmuşsun hayırlı olsun gülümm beni de free listeye yazıversen miiii:)))Evdeki hesabı çarşıya uymamış
Haftaya tekrar gelmesin
aaaa ayıpsızzzz insan hiç gelinine hatta hiç kimseye o mevzuları anlatır mı , değişik diyip geç gülüm çok da şaşırma kv nin dediklerine cidden değişik bir karakter :)Uu eskiden çok fenaydı eşiyle bazı cinsel mevzularını anlatmya bile kalkardı
Büyük kızıma bakmadı ya ondn dedim iyi oldu
Sağol canım, yazarız tabi, hemen ekliyorumniranım kaptan sen olmuşsun hayırlı olsun gülümm beni de free listeye yazıversen miiii:)))
Ayy şaka mıııUu eskiden çok fenaydı eşiyle bazı cinsel mevzularını anlatmya bile kalkardı
Büyük kızıma bakmadı ya ondn dedim iyi oldu
ahhhh şu kv lersagol canım
o senın kalbının guzellıgı canım.
58 yasında canım. Dısardan saglıklı canım. Belınde kucuk bı sıkıntı var. Arada bel fıtıgı der bı. Canım bı ınsan 7 sınde neyse 70ınde de o.
Evlendıgımızden berı temızlıgını bız gıder yaparız. Eskıden daha sık gıder yapardık. Cocuklar buyuyup okul falan sık gıdıp yapamıyoruz. Gunum var, sohbetım var dıye ufaktan duyuyurdu kucuk eltımle hop damlardık oraya temızlıge yardıma. Sımdı ancak bu kadar. Baktık yaranılmıyor olması gerektıgı kadar yardım edıyoruz.
bu konuyu oylamaya sunmayi teklif ediyorumAçıkçası ben böyle daha düzenli olduğunu düşünüyorum.
Haftanın sonunda Cuma günü tartı sonuçlarına göre menülere dönüp bakma çok kolay oluyor, buraya yazdığımızda dönüp bakmak neredeyse imkansız..
Oraya düzenli olarak menü yazılınca bildirim geliyor aslında
Menülere yorum yapılmıyor, çünkü yorum yapmayanları takip edecek ve sarı kart verecek bir gönüllü atıyorum
Bence bir suret daha böyle devam edelim.
Bu arada bundan böyle menülere sadece afiyet olsun yazıp geçen ve yorum yapmayan kişileri listeye almayı düşünmüyorum
yok yatana kadar iciyorum cnm cok susuyorumYatana kadar su içiyorsan, uykudan uyanıp wc 'ye gidersin..
Ama yok erken kesiyorum su içmeyi diyorsan, gece tuvalete kalkmak şeker hastalığının en erken belirtisi.
spezial k, kelogs cnmSecial k sut ne oluyor abla ben hep sutlu kahve diye duyundm smdi sen yazinca sagliksiz dixe
rakibemi burdanda tebrik edeyimGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
1 haftalik sonuc icin gayet guzel tstlimgünaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
gecmis olsun tatlimGeldim abla geldim geçen hafta ctesiden beri dinmeyen baş ağrısıyla uğraşıyorum bugün daha iyiyim şükür
vayyy zeynep bide dünkü fasulye olmasa daha da guzel olacakmisKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
niye sık olamiyormusHerkese günaydınlar, mutlu günler
Çok sık olmasa da ara ara sizleri takip etmeye devam edeceğim. Özlüyorum çünkü çok :)
Fırsat buldukça da geçmişi okuyup neler olup bittiğini öğreneceğim.
izine cikmamakla iyi yaptin pinarimKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
bencede 1 olabilirdi cnmBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
haftaya 700 mü olsa esraArtık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
olsun cnm ekside kötü degilGeçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
cok guzel aysecim tebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
55 lere tekrar donmen iyi olmus cnmGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
illla ayni kiloda olalim dedin yaniselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
yorum yok gülsümGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
hayirlisi olsun cnm saglikla gelsinde insallahSelamün aleyküm kızlar bugün bildrm yapamiycam sabah aç karna hastaneye gitmiştim dönünce annemlerde kahvaltı yaptm tartlma imkanım olmadı dün tartldgmda hala sabittim .. Bugün sabah doktor kontrolüm vardı çok şükür gelişimi güzelmiş 13+3 olması gerekiyordu 13+6 çıktı ikili test zamaniymis Rabbim e emanet yaptırmadım bi ay sonra detaylı ultrasona girecem Allah izin verirse cinsiyet tahmini yaptı kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis herşeyin bende haberler böyle kızlar❣
haftaya daha guzel bi eksiyle girersin dilegimHayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
sana eksi ol dediydikBu arada 644. Etap da 62.1 ile ayrılmışım izne. Üç ayım doldu. Ve Şuan sabitim listeye ekleyin fururum hepinizi yakarım buraları zalım kediyi çıkartmayın içimden
Eski nick "kedilovic"
Handandandan Mefkurem @Dream00
işe gidiyom hâlâ bacim :))
cok guzel istikrarla eriyosun nazlican :))Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 70.4
Bugün: 69.9
Fark: 0.5
%0.71
eminim sende haftaya acisini cikartirsin cnmSıra geldi kilo bildirimime
Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)
Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.
demekki haftaya özüm en az 1.5 la gelecekmişGeçen cuma 78.50
Bugün 78.00
Aradaki fark 500 gram
Yüzde 0.64
Bence daha fazla verdim ama şahsi tartım olmadığı için durum bu
arti fazla degil ama ilk rakamin değişmesi guzel olmamis :))Selam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gerekenkilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
gece cok ictigin icin bu sonuc oldu heralde cnmOfffffd unuttum çok özür dilerim
geçen cuma: 64,4
Bugün: 64
yüzdemi hesaplayabilir misiniz dışarıdayım da hesaplayamadım
merveeee superrrrr cnm lütfen boyle devam etPazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
senin kilo vermeye niyetin yok heralde tatlim :))Gecen cuma 70.0
Bu cuma 70.0
Sabıtım
sagolasin tatlim ama 2 haftada biraz zorTebrikler abla.hic olmazsa 92 yi gördün.ay sonuna kadar rahat 88 i görürsün
kiz yazikkk ne bilsin cocuk sarkilariniBi dee ordunun dereleri diye başlayp 365 gün yandım ha yandım diye arabeske bağlıyo çocuklarıma şarkı söylüyokaydedeyimde dinleyin dermşim
Benim cocuklar 88-89-90 doğumlularAaa benden büyük.ben 89 luyum.
Evrekamiyaaavvvv zaten kız kardeşimin 2.5 yaşında ki kızı beni miyav teyze olarak biliyor
hoş buldum baharımm amin inşallah analı babalı büyür :)
gülüm sen kimdin yeni misin yoksa nick mi değiştirdinHayır olmicam banane 45 kilo olcam
Ne dedin ne dedinhoş buldummmm sultanımmmmm
ben de seniii özledim hatta ara ara kulağını çınlattım annemle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?