Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen gece eşim yine boşanalım diye tuturdu. Sevmiyorum istemiyorum seni ozlemiyorum. Sebep yok. Başka biri yok. Bende en sonunda ağladım annem ve kardeşim öğrendi. Annemde gündüz eşimle telefonda konuştu. Eşim annemi aradı. Sonra akşam çatkapı eşim geldi. Annemle önce konuştular. Sonra benimle konuştu.
"Sen 4 4luksun özür dilerim hakkını helal et seni üzdüm. Ben seni seviyorum ama niye böyle oldum bilmiyorum.cok kasiliyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. " dedi ağladı ki ağlayan biri değildir.
Tamam dedim.
Bugün daha iyidi aramız.
Ama ben sevmediğini düşünüyorum. 1 aydır sevmiyorduda bir kaç saatte nasıl sevdi?

Şimdi de aile terapisine gidelimmi dedim. Yok aşkım biraz daha geçsin belki demiş.

Ogleden sonra ugrayamadim cocuk uyudu baktım esimde koltukta uyumus onunda uzerini orttum tam o sira benim oglan agladi yanina yatip pis pis dedm baktm bende uyumusm onla sonra kalktik yemek yoktu disarda yiyelm dedk geldk isleri hallet cocugu uyut etrafi topla derken yenice yatcm insallah bi alintilar bakayim oyle

an itibariyle bi 100 daha yaptım

Kuzum hastaligindan dolayi kompleksemi kapildi, bi sekilde seni o yuzden uzaklastirmak istedi heralde
O yuzden kizginlikla sevmiyorum lafini kullanmistir yoksa sevmediginden degil

Deseydin bende ayni yollardan gectim
Sana boylemi davrandim diye

Nasilda tek tek herkese cevap vermis Ya kadın hastayım sana bunu bilesin

Neden kizinda kalmiyorda sizde kaliyor dicektimki gitmis gozunaydin

Bazisi yavas veriyor cnm illa sebeb de aramamak lazim yani bence sen haftada 2 kez tartil hergun tartilma seni olumsuz etkiliyor

Masallah kuzum ya :)
Aynen haklisin abla cocuk buyutmek gercekten cok zor. Atesimiz olmadi simdilik sukur ama cok huysuz husursuz insallah gecer yakin zamanda. Yenice uyutuydm karnini doyurdm alti temiz oynasik ettik emzirdm 10 dk uyudu smdi agladi uyandi gene

Anladm smdi abla kellogs musli gbi bisey
Insallah haftaya guzel bi eksiyle gelicem

Tebeikler kizlarr. Tebrikler TemelinSafinazi

Altta ses gitmiyo mu ki bende zehrada gördüğüm sayaçlı ipten aldm bakalım toto çok kalkmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…