- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.041
Ilerki haftalarda tabiki öcümü alicam
Hastalık dılında başka bşey olabilir mi ki canm bu kadar diretmesi garipGeçen gece eşim yine boşanalım diye tuturdu. Sevmiyorum istemiyorum seni ozlemiyorum. Sebep yok. Başka biri yok. Bende en sonunda ağladım annem ve kardeşim öğrendi. Annemde gündüz eşimle telefonda konuştu. Eşim annemi aradı. Sonra akşam çatkapı eşim geldi. Annemle önce konuştular. Sonra benimle konuştu.
"Sen 4 4luksun özür dilerim hakkını helal et seni üzdüm. Ben seni seviyorum ama niye böyle oldum bilmiyorum.cok kasiliyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. " dedi ağladı ki ağlayan biri değildir.
Tamam dedim.
Bugün daha iyidi aramız.
Ama ben sevmediğini düşünüyorum. 1 aydır sevmiyorduda bir kaç saatte nasıl sevdi?
Şimdi de aile terapisine gidelimmi dedim. Yok aşkım biraz daha geçsin belki demiş.
Hastaligimiz karsiklikliNasilda tek tek herkese cevap vermisYa kadın hastayım sana bunu bilesin
Bu hafta Dileğin günü filan vardır yer o, ben seni tutuyorumIlerki haftalarda tabiki öcümü alicam
Bu hafta dilekle söz kestim
Canım hepimizin sorumlulukları çok fazla inan.Fazla gelemiyorum.sorumlulugum çok isim cok.ancak gelip gecmisi okuyorum.daha cvp yazamadan çıkıyorum.
Menülere yorum yapamiyorum.firsatim olmuyor.
Hayir tutma beni istemiyom
Kv aç mı bıraktı kızBu hafta biraz kıtlık da vardı evde haftaya nasıl olur göreceğiz bakalıminşallah iyi olur dikkat edeceğim
Amaaan abla ismimin altında yazıyor zaten 9.takim diye anlarlar zaar
Yok anam biraz daha kalırsam hamur işlerine gececek
Ya kayınbabam ameliyat oldu gözünden araba kullanamadı bir süre hatta gorumcemde kaldı biz ikimiz evde kaldık kv ile çarşı pazar da yapamadık evde de bişey kalmadı malesef işte ondan bundan biseyler yapmaya çalıştık ben de biraz sıktım kendimi açıkçası ama alışıyor insan yaKv aç mı bıraktı kız
Bugün kv anma günümüz
Yasemin canım keto yapıyorum diyip ekmek yersen kilo veremez hatta alırsın.Evet abla galiba ondan oldu böyle değildi çünkü
Hem çok sıvı tükettim hem de midemi bastırsın diye ekmek de yedim kaç gündür o da şişirdi
Az yedim ama karbon şişkinlik yapıyor bana
Haftaya daha iyi bi sonuç olacak
Şaka dediydim canım ya..Ya kayınbabam ameliyat oldu gözünden araba kullanamadı bir süre hatta gorumcemde kaldı biz ikimiz evde kaldık kv ile çarşı pazar da yapamadık evde de bişey kalmadı malesef işte ondan bundan biseyler yapmaya çalıştık ben de biraz sıktım kendimi açıkçası ama alışıyor insan ya
Güzel olmuş afiyet olsunBugünkü menü
Saat 10 da
1 haslanmis yumurta
Saat 12 de
6-7 tane minik yer fistigi
Saat 14 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz
Saat 15 de
Etli Kemik vardi hasladim.100 gr yağli et yedim.
Su 2 lt
Spor yok.yaparsam yazarim.
Simit dışında güzel ama aç gezmissin zaten11:00=== 4 yk menemen
Çeyrek simit
10 adet badem
10 adet siyah zeytin
5 adet yeşil zeytin
Su= 2 lt
Spor= yok, müzik açıp oynadım sadece 1 saat
Kendimi aç hissetmediğim için akşam yemeği yiyedim, tamamen iştahsızlık
Biraz karbonlu olmuş sankiDünkü listem;
Sabah
- mısır gevreği içerisine 2 tk bal.
Öğlen;
ekmek arası kaşarlı salamlı sandviç(fix öğle yemeğimdir)
Ara öğün;
Biraz kısır. (misafirlikteydim o yüzden yedim)
Akşam yemeği;
Sarma
biraz çorba.
Akşam saat 8'de;
10 dk koşu 10 dk yürüyüş şeklinde 30 dk spor.
9-10 kayısı çayı
Baklava mı07:30
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim beyaz peynir
10:00
1 dilim baklava
12:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık kadar yoğurt
16:00
Türk kahvesi
18:30
5 kaşık tavuk sote
Birkaç parça turşu
Su: 3 litre
Spor: 75 dakika yürüyüş 75 puan
@Dream00
Hayır evde çeşit bol olduğu için daha çok diyet ürünler tuketecegim inşallah burda her istediğim olmuyor malesef ve evde açıkmıyorum burda acikiyorum nedense sanırım duygusalŞaka dediydim canım ya..
Madem açıklama yaptın, o zaman eve geçince kıtlıktan çıkmış gibi yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?