Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hastalık dılında başka bşey olabilir mi ki canm bu kadar diretmesi garip

Fazla gelemiyorum.sorumlulugum çok isim cok.ancak gelip gecmisi okuyorum.daha cvp yazamadan çıkıyorum.
Menülere yorum yapamiyorum.firsatim olmuyor.
Canım hepimizin sorumlulukları çok fazla inan.
Bende 3 çocuk var, biri bebek, ev işi, yemek işi hep bende.
Çocukların ders takipleri, küçük kızımı sınava hazırlıyorum.
Üstüne birde çalışıyorum zaten
Her günüm maraton koşusu gibi

Buraya fazla gelmeyi istemekteki amacımız diyet motivasyonunu yüksek tutmak, herkesin birbirini motive etmesi.

Bazıları hep gelirken bazıları gelmezse olmaz

Ayrıca uzak kalanlar genelde daha zor kilo verebiliyorlar.

Kv aç mı bıraktı kız
Bugün kv anma günümüz
Ya kayınbabam ameliyat oldu gözünden araba kullanamadı bir süre hatta gorumcemde kaldı biz ikimiz evde kaldık kv ile çarşı pazar da yapamadık evde de bişey kalmadı malesef işte ondan bundan biseyler yapmaya çalıştık ben de biraz sıktım kendimi açıkçası ama alışıyor insan ya

Yasemin canım keto yapıyorum diyip ekmek yersen kilo veremez hatta alırsın.
Eğer ekmeksiz yapamam diyorsan ketoyu bırakmalısın, ketoyu bırakmam diyorsan ekmeği bırakacan..

Şaka dediydim canım ya..
Madem açıklama yaptın, o zaman eve geçince kıtlıktan çıkmış gibi yeme

Bugünkü menü

Saat 10 da
1 haslanmis yumurta

Saat 12 de
6-7 tane minik yer fistigi

Saat 14 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz

Saat 15 de
Etli Kemik vardi hasladim.100 gr yağli et yedim.

Su 2 lt
Spor yok.yaparsam yazarim.
Güzel olmuş afiyet olsun Simit dışında güzel ama aç gezmissin zaten Biraz karbonlu olmuş sanki Baklava mı bunu demiyeydin iyiydi canım çekti be neyse bu olmamış onun dışında güzel

Şaka dediydim canım ya..
Madem açıklama yaptın, o zaman eve geçince kıtlıktan çıkmış gibi yeme
Hayır evde çeşit bol olduğu için daha çok diyet ürünler tuketecegim inşallah burda her istediğim olmuyor malesef ve evde açıkmıyorum burda acikiyorum nedense sanırım duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…