Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar haftaya takım olarak regl haftamız diye hatırlıyorum.

Lütfen menülere ve sporlara azami dikkat gösterelim, zaten regl şişkinliği olacak, birde şişlik yapacak besinler tüketmeyelim.

Bu hafta yüzdemiz daha yüksek olabilirdi.

1.lik gitmesin diye Lusi ve Fitt_anne yi listeye alamadım.

Beni haftaya yine bu zalım kedinin diline düşürmeyin.

Diğer takımlarda yüzdeler düşüktü, haftaya yükseleceklerdir haliyle..

Ekstra özen, ekstra gayret haftası olsun bu hafta...

Bu hafta sporda biraz daha aktif olalım...

Niye hedefe beni koydun ki selefim
Daha hastalıktan başımı bugün kopardım

Tabiki herkesin sorumluluklari var.fakat ben uzak kaldigimi düsünmüyorum.cünkı sınırli bi zamanda elime aldığım telefonda ilk buraya giriyorum.

Ya kaptanım regl haftamız derkenaynı anda mi takım regl oluyor çok güldüm valla

Canım çok güzel olur..
Düzenli gelmediğin için teklif edememiştim bende...
Menü yazmayanlara ve menülere yorum yapmayanları sarı kart verme cezasını da işlevselleştirebilirsin canım
Wi-fi bağlantısının hallolmasini bekliyodum bende. Yine internetim bitmesin diye tlf pek elime alamadım canım. Annemdeyim haftasonu, pazartesi günü eve geçince basliyim menüleri kontrole.
gecmis olsun enisteye simdi ebeveyleri gelip bakabilir :)))

6 lara hosgeldin canim :))
Sağol canim
2 haftadır azıcık yiyorum bende ama o valla pekmez mahvetti beni. Bu hafta protein agirlikli beslendim azıcık yedim günü erken kapattim yine de giden -500 gram. Bende antibiyotiğe bala pekmeze bağladim nedenini.
Selam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gereken kilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
Mervecim hayirdir önemli bisey mi? Tartiya haftaya dikkat et canım böyle böyle artmasin.
Pazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
Eksi süperrr tebrikler
Evet canımm kayısı çayı normal sallama olanlar
Bahsettigin çay muhtemelen form kayisili çay canım. Kabizlik durumunda tüketirsen daha iyi olur. Normal zamanda sürekli içildiğinde bağırsak florasını bozup bağırsak tembelligine de yol aciyo. Onun yerine Yeşilçay tuketsen daha iyi.
Karadeniz mı doğu mu hangisi? Ben böyle erkek düşkünlüğü görmedim yaaa. Benim ailem Karadenizli erkekler 1. Sınıf insan biz direk 3. Sınıf falan 2 bile değil. Allahtan eşimin tarafı öyle değil çocuk bulsalar secmeyecekler de onlara da torun veren yok
Sağol ablacim.
Bende en küçük çocugunla yaşitim 90 sonu.
Tatlım biraz zaman ver ama hala aynıysa sende tavrını koy bu sefer. Bakalim seni boşanmaya istekli görse tavrı değişir mi?Erkekler böyle blöf yapiyo ama o arada karşı tarafı kaybettiklerini farketmiyolar.

Bu kedi size ne etti bacım

Hayır evde çeşit bol olduğu için daha çok diyet ürünler tuketecegim inşallah burda her istediğim olmuyor malesef ve evde açıkmıyorum burda acikiyorum nedense sanırım duygusal
Ne zaman geçiyon canım eve,
Bu ara senin memlekete gidecem, kar var mı diye sana sorup da çıkayım yola diyorum

daha ne olsun abla güzel eksi
hayirlisini sagliksini nasip et diye dua edeymis daha dogru olurmus
iyimis
emegine saglik canim
Beni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyo bn diyete girince o da giriyo bn sallıyosam o da yiyo
gercekten böylemi
sükür abla
Bu takimin geneli 1988 li galiba
emegine saglik
masallah Daim olsun insallah
tebrik ederim canim TemelinSafinazi
Allahim bu günleri geride biraksin tez zamanda canim cok yipraniyorsun hastaligindan dolayi sanirim ne yapacagini bilemiyor karmasik duygular yasiyor sabir herseyin ilaci olacak ins
Geçen ay çoğunluğun ki denk gelmişti, o zamanda yazdım güldüm gızz
Bak seyret
dogru tespit canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…