Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doktora tezimdi canım. Diyete devam edicem hazır 6 lari görmüşüm bırakır mıyım
Bıraktık bilgisayarcıya ama çok umudum yok. Epeydir sorunluydu zaten bizim bilgisayar eşim bugün yarın derken erteledi sürekli
kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)
Tebrik ederim
Ay kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedi mis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
Ayy benim de nasıl kaşınırdı hamileyken ben çözüm bulamamıştim inşallah sen bulursun canım
Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
Geçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
Tebrik ederim kızlar
Doktora tezimdi canım. İnşallah geri getirebilirler.
Tebrikler canım, güzel eksi

İzin konusunda son kararın nedir canım, diyeti bırakıp salmayacaksan mezun olupta ayrılmandan yanayım
Geçmiş olsun canım
Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97

Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
Kilo bildirimim
Geçen cuma 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Yüzde 0.58
Geçen cuma 101.9
Bu cuma 101.7
-200
Dün akşam regli oldum bu hafta iner inşallah
Tebrik ederim

Göreceğiz el mi Yaman bey mi Yaman ?
Ben yamanım ben
Olur abla.nasil yapicaz anlamadim ama.ben bu ay sonu 95.00 a düşmeyi plânlıyorum.ins olur.şubat sonu hedefim ise 89.tabi en az.daha da aşağı düsersem ne alâ.
Simdi ne yapacaz onu söylersen ona göre kendimi hazırlarım.

Teşekkürler canım

Hmmm anldm cnm bakayım bı brnde yok aktar değil cnm

derin nefes egzersizi yapıcaz ağızdan alabildiğimiz kadar havayı karnın aşağısına ittirip sonra göğsü de doldurup alıcaz hiç tutmadan sakince yine ağızdan vericez bunu yapabilirsen sabah akşam 15 er kez yap bu arada bedenin her yerine her hücrene oksijenin dolup yağları yaktığını hayal edicez suyumuza dikkat edicez acıkınca yemek yiyip doyup doymadığımı kontrol edicez bu kadarcık :)

Kızlar pilatese başladım bu arada. Allahım çok rahatlattı çok sevdimmmm hep yapıcam Güzel bir menü uyguluyorum çok memnunum bakalım sonuçları nasıl olacak:))
aa çok iyi yapmışsın rahatlatıp sevmene de sevindim hep yaparsın şekilli taş gibi hatun olup çıkacaksııınnnn gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…