- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.321
yazmışsın üstte gördüm koca karı moca karı işe yarasın da dene gülüm sırayla inşallah işe yararlarSol kolum parmakları ile birlikte şiş zaten biraz.
Kocakarı ilaçları denerim Pazartesi ye kadar
Diyeti bırakmayı düşünmüyorum ama şu sıralar çok stresli günler geçiriyorum bi sure izne ayrılmam iyi olacak.
Peki canım, nasıl istersenDiyeti bırakmayı düşünmüyorum ama şu sıralar çok stresli günler geçiriyorum bi sure izne ayrılmam iyi olacak.
Doktora tezimdi canım. Diyete devam edicem hazır 6 lari görmüşüm bırakır mıyımalmanya dogumluyum Zaten, evlenip yerlesmistim Tr ye Sonra döndüm geri esimide buraya aldim.
cocuklar hastayken malesef öyle oluyor canim tarti simdi düsünme Ama Gec saatte yememeye calis ozaman ipin ucu kacar
Gecmis olsun canim, esinlede aran düzelir ins.
Tez sanirim ödev gibi bise üzüldüm emeklerineizine hedefe ulasmadan ayrilmamani tavsiye ederim ama sen bilirsin tabi
Bıraktık bilgisayarcıya ama çok umudum yok. Epeydir sorunluydu zaten bizim bilgisayar eşim bugün yarın derken erteledi sürekliAllah şifa versin canım.benim. inşallah hemen iyilesirsiniz...
Nasıl oldu kızların daha iyi mi ?
aynen canım. Benim hayatım çok koşturmaca eve yeni girdik.
Coook üzüldüm ya canım... bulabildin mi tez dosyalarını ?
Onu geri getirmek için bir işlem vardır canim.
Neden böyle olduğu hakkında fikrim yok abla. Olsun canını sıkma sabaha belki eksi gelirsin hiç belli olmaz.
Ahh canım yeni geldim zaten 8 gün annemde kaldım. Gidiyim mi dedim. Hayır dedi. Evde sen olmayınca üzülüyorum kötü oluyorum dedi.
Çok şaşırdım abla bende yapmıştım bir faydasını görmedim.belkide kısa süre yaptım
Canimmm sağol Allah razı olsun. Inş Allah herşey güzel olacak.
Senn nasılsın? Evladın nasıl oldu
Tebrik ederimkilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
Ayy benim de nasıl kaşınırdı hamileyken ben çözüm bulamamıştim inşallah sen bulursun canımAy kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedimis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%
Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)
Benim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
Geçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Tebrik ederim kızlarGecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
Doktora tezimdi canım. İnşallah geri getirebilirler.Kuzum moralin bozukken bir de ev işiyle uğraşan çağır birini kafan da rahatlar. Spor da iyi gelir ohh Miss ❤
Kuzum çok şükür negatif çıkmış en azından. İkisinde birden olsa sende onlarda daha çok yipranirdiniz. Acil şifalar diliyorum
Ben de aynı o caps.teki gibiyim. Dün bir çekim hamilemisin diye sordu. Hayır neden dedim wc.ye giderken açıklama yapmıştım bi rahatsizligim var gelip gittikce farkedersiniz zaten çok sık gidiyorum demiştim hamileyim zannetmiş. Millete maskara olduk diyet uğruna
Olur tatlim
Canım bilgisayarcı halleder geri getirir dosyalarını ama bir an önce götürmen lazım. Benimkileri geri getirdiler daha önce. Bir de yüksek lisans tezimi yazarken bittiği anda kendime mail atmayı alışkanlık haline getirmistim ben. Böyle yapinca bilgisayarını unutsan başka yerde olsan bile dosya hep yaninda gibi oluyo tavsiye ederim. Seninki ne teziydi?
Kuzum bu ay bende böyleyim yaaa. Öğrencilerime tahammül edemedim resmen sürekli agliycak gibi ve çok sinirliydim. Dün regl oldum bugün daha iyiyim psikolojik olarak çok şükür.
Canimm benim çok şükür bulmussunuz nedenini esin de anlamiş. Gerisini zamana birakicaksiniz artık
Son zamanlarda seni bu uyku çok zorladı canım. İnş düzelmiştir kuzucukta bundan sonra bu kadar yormaz seni
Oooo tebrikler abla çok iyi baslangiç
Bende öyle bi etkisi yok ama etrafımdan cok duydum balık yiyince ertesi gün eksi geleni.
Hayırlı cumalar canım. Başlangıç kilonun altında olman çok güzelYine de iştahin açıldıysa çok dikkat et bundan sonrası için fazla kilo almamak adına.
Tatlımm tebriklerrr harikasin tatili avantaja çevirdin
Tebrikler Pınarcım çok sevindim senin adına
Canım farkindasin en azından bu da önemli. Yine de eksiyle kapatmişsin çok güzel
Mükemmel eksi canım tebrikler
Hiçbirşeyi hayatından cikarmadin, cok dengeli beslendin bence çok iyi ilerledin canım ❤
Tebrikler esracim
Mezun olmana çok az kaldı zaten neden izne cikiyosun?
Canım eksi çok güzel ama özlendin grupta ❤ Acil şifalar diliyorum
Tüm Nazlı yine eksi harikasin canım
Geçmiş olsun canımTebrikler canım, güzel eksi
İzin konusunda son kararın nedir canım, diyeti bırakıp salmayacaksan mezun olupta ayrılmandan yanayım
Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
Kilo bildirimim
Geçen cuma 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Yüzde 0.58
Tebrik ederimGeçen cuma 101.9
Bu cuma 101.7
-200
Dün akşam regli oldum bu hafta iner inşallah
Ben yamanım benGöreceğizel mi Yaman bey mi Yaman ?
Olur abla.nasil yapicaz anlamadim ama.ben bu ay sonu 95.00 a düşmeyi plânlıyorum.ins olur.şubat sonu hedefim ise 89.tabi en az.daha da aşağı düsersem ne alâ.gel o zaman sözleşelim senin şimdi kilon 97.5 mu benim ki de 92.2 3 hafta sonrası 14 şubat cumaya anlaşalım mı gülüm ne dersin biliyorsun ben tın tın gidiyorum normal de89 küsürlü de kabul benim için yeter ki 80 li rakam olsun ne dersin
GöreceğizBen yamanım ben
Seni çiğçüv yicemGöreceğiz
Sağol canımEvet canım bende üzüldüm bugun tartiyi görünce. Haftaya telafi edicem inşallah.
Tebrikler canım. Geçen hafta çok iyi vermistin bu hafta böyle olması normal
Teşekkürler canımDoktora tezimdi canım. Diyete devam edicem hazır 6 lari görmüşüm bırakır mıyım
Bıraktık bilgisayarcıya ama çok umudum yok. Epeydir sorunluydu zaten bizim bilgisayar eşim bugün yarın derken erteledi sürekli
Tebrik ederim
Ayy benim de nasıl kaşınırdı hamileyken ben çözüm bulamamıştim inşallah sen bulursun canım
Tebrik ederim kızlar
Doktora tezimdi canım. İnşallah geri getirebilirler.
Geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
Hmmm anldm cnm bakayım bı brnde yok aktar değil cnmLanainoh göğüs ucu kremi ya. Göğüs ucu çatlaklarına çok iyi geliyo. Ben doğum yapmadan 2 3 hafta önce kullanmaya başlamıştım doğumdan sonra da 2 3 hafta devam ettim çok şükür hiç göğüs ucumda yaram olmadı. Eşin aktardı dimi senin sarı kantaron yağıda çok iyi geliyormuş bilgin olsun
Boğazında kalmayayım daSeni çiğçüv yicem
Şimdilik buldum gibi cnm bklmAyy benim de nasıl kaşınırdı hamileyken ben çözüm bulamamıştim inşallah sen bulursun canım
derin nefes egzersizi yapıcaz ağızdan alabildiğimiz kadar havayı karnın aşağısına ittirip sonra göğsü de doldurup alıcaz hiç tutmadan sakince yine ağızdan vericez bunu yapabilirsen sabah akşam 15 er kez yap bu arada bedenin her yerine her hücrene oksijenin dolup yağları yaktığını hayal edicez suyumuza dikkat edicez acıkınca yemek yiyip doyup doymadığımı kontrol edicez bu kadarcık :)Ben yamanım ben
Olur abla.nasil yapicaz anlamadim ama.ben bu ay sonu 95.00 a düşmeyi plânlıyorum.ins olur.şubat sonu hedefim ise 89.tabi en az.daha da aşağı düsersem ne alâ.
Simdi ne yapacaz onu söylersen ona göre kendimi hazırlarım.
aa çok iyi yapmışsın rahatlatıp sevmene de sevindim hep yaparsın şekilli taş gibi hatun olup çıkacaksııınnnn gülümmmKızlar pilatese başladım bu arada. Allahım çok rahatlattı çok sevdimmmm hep yapıcamGüzel bir menü uyguluyorum çok memnunum bakalım sonuçları nasıl olacak:))
Henüz paylaşmadım, kolumun ağrısından yüzde bile hesaplayamadimKızlar liste paylasildimi ya
Bende baktım şimdi paylaşılmamış yaaKızlar liste paylasildimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?