- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.281
oo şahanesin ideal kilona da bir iki aya iner sadece sabitleme yaparsın , mezun olmuş başarmış birisin nasıl yapacağını biliyorsun gülüm .Yok canım ben 5. Takımın mezunuyum. Ama ideal kilomun üst sınırında mezun oldum.. şimdi hem korumaya hem de liste dışı biraz daha vermeye çalışıyorum. Liste dışı vermek gerçekten zor oluyor ama bunu da başarabiliriz..
size de arada bakıyorum :) motivasyonunuz süper. Senin liste dışı kilo verme maceran nasıl gidiyor peki ?
niranım valla sopalıksın haaa yarım saatte bir gidin belki antibiyotik gerekiyordur 2 güne geçecektir kendi kendine eziyet ediyorsunBiraz fazla boyutta bende farkettim, birazdan sıcak su ile masaj yapacağım, elime koluma, geçer inşaallah.
Doktorlara antipatim var, kolay kolay gitmem ben, Allah muhtaç etmesin, eksikliklerini de vermesin
Saol abla.cümlemizin ins.ağzın hep mutluluk yesin emiiii inşallah 90 lardan bir an önce kurtulurum dediğin gibi
öğle eşim eve geldiğin de dedim adam hemen somon alayım diyor sanki bir lokma yiyip yutabilecekmişim gibi :)))
mevsimiyken yiyebilen bol bol yesin o zaman balığı sen de ye gülüm eksilerimiz bol olsun :)
Birimin de 2. Mezuniyetim. İlk mezuniyetten sonra bir sene korudum ama sonra arka arkaya gelen tüp bebek tedavileri ile geri aldım. 2. Mezuniyette onlardan kurtuldum. Ama liste dışı çok konsantre olamıyorum vermek mümkün olmuyor, kaçırıyorum alıyorum sonra frene basıyor eski kiloma gidiyorum. Kasım sonu mezun oldum daha o kilonun altını göremedim.hep bir nedenim vardı :)oo şahanesin ideal kilona da bir iki aya iner sadece sabitleme yaparsın , mezun olmuş başarmış birisin nasıl yapacağını biliyorsun gülüm .
ben diyet yapmadığım ve liste gibi sorumluluk da strese girdiğim için 2 yıldır free takılıyorum troid bezlerim alındıktan sonra 111 kiloydum 1 sene kadar bir kaç kilo verebildim sonrası ufak ufak derken geçen sene ekim de 79 u gördüm , fizik tedavicinin yüksek dozda antidepresan ağrı kesici karışımı ilaçları sağ olsun 20 gün olmadan ilk 5 kilosunu geri aldım sonrası da iyice çıkmışım geçen hafta 93.1 dim bu hafta 92.2 ye indim hızlıca 90 lardan kurtulmaya bakıyorum psikolojim için ( evdeki herifin sesini de keser belki) şart :)
benim kafam sakin de kalıp kalbimi huzurlu tuttuğum zaman bilinç altına emirler verip sakin sakin zayıflayabiliyorum yavaş olsun temiz olsun diyorum artık:))
hadi gülüm ele ele verip inelim 80 lere mefkuşuma demiyorum o haftaya görür zaten 80 li rakamlarıSaol abla.cümlemizin ins.
Ben de 90 lardayim.bi 8 lere insem tipim.değisecek.
Nasil bisey oldugunu biliyorum.abla.aslinda balik.lezzetli.
Bi tane somonu sosla alüminyum folyaya sar firina ver.pince cok lezzetli olur.zaten bi yemege tata katan başta tuz sonra baharatlar.
Sevmiyorsan da bi hafta zorla.bak 2 kilo verirsin.sonra kendin istersin.
Evet canım bende üzüldüm bugun tartiyi görünce. Haftaya telafi edicem inşallah.Tebrikler abla.ins 9 lardan bian evvel inersin.
Balik yesim.mi bağirsaklarim.karisiyor benim.hemen wc ye gdiiyorum.eksi gelmeai cok normal böyle olunca
Canim zaten 70 e düşmuşsün.ha gayret in artik 6 lara.ah keşkem bende 6 lari görsem.
Aferin valla.sakın tatlı yeme.uzak dur.
Yine de cok degil kilon.minnoşa et olsun.
Maşallah minnoş.
Masallah canim.bu kiloda güzel eksi.az kalmis hedefine.hadi ins mezun oluyorsun.
Haftaya da böyle yersen alırım ifadeni:)
Masallah canim.güzel bi eksi vermissin.65 kilo tam mezun olunacak kilo.
Masallah canim.güzel eksi.
Maşallah canim.guzel koruyorsun.ne zaman mezun olmustun?
Masallah canim.güzel eksi.
Ya keske 7 lere cikmasaydin.ne güzel 6 lara düsmüşsün.haftaya daha cok dikkat et canim.
Tebrikler abla.
Tebrikler canım. Geçen hafta çok iyi vermistin bu hafta böyle olması normalKilo bildirimim
Geçen cuma 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Yüzde 0.58
Haftaya dikkat edersen çok iyi bir eksi ile gelebilirsin canım
Tşk ederim rakibem.yendim seni:)
Haftaya da rakip olacak misin benimle?
Bak bu sefer 2.5 kilo verecem.yenerim seni.sıkı dur:)
Görüşeceğiz tatlım listeye de girdin demek hayırlı olsun rövanşımı alacağım gör bakHaftaya da böyle yersen alırım ifadeni:)
ben zayıflamanın da kilo almanın da yemek içmekle pek de ilgili olduğunu düşünmüyorum belki 3. yada 4. sırada önce bilinç altını halletmek lazım sonra nefesi doğru alıp vermeyi öğrenmek lazım , suyu yudumlama sanatını bilip gerektiği kadar su içmek lazım , zaten bunları başarınca ister istemez doğru besleniyor insanBirimin de 2. Mezuniyetim. İlk mezuniyetten sonra bir sene korudum ama sonra arka arkaya gelen tüp bebek tedavileri ile geri aldım. 2. Mezuniyette onlardan kurtuldum. Ama liste dışı çok konsantre olamıyorum vermek mümkün olmuyor, kaçırıyorum alıyorum sonra frene basıyor eski kiloma gidiyorum. Kasım sonu mezun oldum daha o kilonun altını göremedim.hep bir nedenim vardı :)
Aslında çok önemli bir şey söylemişsin ben de katılıyorum. bütün yeme aktivitelerimizin altında psikolojik nedenler var gibi geliyor bana da. Nerede öğrendim bunu bilmiyorum ama neyi unutmam gerektiğini biliyorum. Ben de bunun için çabalıyorum.
ilaçlarla bazen kilo almak kaçınılmaz oluyor ama fark edip geriye vermek de bence bizim başarımız olarak hanemize yazmalı :)
hoş geldinnn atarlı şirinemmmmBen geldimmmmmm
Atarlı Adanalı
Bu hafta bende if düşünüyorum canımGeçen cuma 78.50
Bugün 79.10
Aradaki fark 600
Yüzde −0.76
An itibariyle if başlıyorum.
TatlımSelam canım takımım
Benim kilom 86.2
Listeye hafta girdemde olur fark etmez benim için misafirim var öperim sizi
Peki ablam nasıl basiracaz . Misal ben stres altında dengem hemen bozulur ne yedigimin önemi olmadan yerimben zayıflamanın da kilo almanın da yemek içmekle pek de ilgili olduğunu düşünmüyorum belki 3. yada 4. sırada önce bilinç altını halletmek lazım sonra nefesi doğru alıp vermeyi öğrenmek lazım , suyu yudumlama sanatını bilip gerektiği kadar su içmek lazım , zaten bunları başarınca ister istemez doğru besleniyor insan
ben diyet kelimesini ağzıma almam diyet cezasını çekmek kefaret ödemek anlamına geliyor neden kendimi cezalandırayım ki acıktığım da yersem aç zannettiğim her defa su içip aç mıyım susuz muyum onu anlarsam( beden sürekli açlıkla susuzluğu karıştırır ) aç değilken ağzıma bir şeyler tıkıştırmazsa( duygusal açlıktan tıkınırız zaten) bedenin kendi terazisi var dengeyi sağlamak için bilinç altı çalışır zaten
kendini sevmeyen
hayatın da sürekli haksızlığa uğradığını düşünen
kendini diğer insanlara karşı savunamayan
söylemek istediklerini söyleyemeyen
sevgiye ihtiyacı olup sevgi görmeyen
kişiliğini rahat sergileyemeyen (birileri tarafından baskı gören)
kendini güven de hissetmeyip korumaya alan
korkuları olan
v.s…... bu liste daha uzar kişiler duygu sıkışması yaşar sonuçlarından biri de kontrolsüz açlık dışı yemek yemektir kimi temizliğe kimi alışverişe kimi istifçiliğe kadar gider takıntı hastalığı gibi
önce zihnimiz deki yanlış inançları silersek ideal kiloya indiğimiz de allahın izniyle geri kilo almayız
nasıl ki parmağın kesildiğin de bir kaç damla kan akıp sonra duruyor beden orayı pıhtılaştırıp iyileştiriyorsa azıcık kilo alsan beden bunu fark eder ve kendi kendine dengeyi sağlamak için çalışır
ayyy yine benim çenem düştü çok yazdım :))
Hepsini okudum :) bir çok şeye katılıyorum. Hepimiz kendimizi tanıyoruz bu alıp verme süreçlerinde. Hepimizin kendimize göre çözümü vardır yeter ki yöntemlerimizi uygulayabilecek şartlarımız olsun ve istediğimiz sonucu alalım. İsteyince elimizden bir şey kurtulamaz bence :)ben zayıflamanın da kilo almanın da yemek içmekle pek de ilgili olduğunu düşünmüyorum belki 3. yada 4. sırada önce bilinç altını halletmek lazım sonra nefesi doğru alıp vermeyi öğrenmek lazım , suyu yudumlama sanatını bilip gerektiği kadar su içmek lazım , zaten bunları başarınca ister istemez doğru besleniyor insan
ben diyet kelimesini ağzıma almam diyet cezasını çekmek kefaret ödemek anlamına geliyor neden kendimi cezalandırayım ki acıktığım da yersem aç zannettiğim her defa su içip aç mıyım susuz muyum onu anlarsam( beden sürekli açlıkla susuzluğu karıştırır ) aç değilken ağzıma bir şeyler tıkıştırmazsa( duygusal açlıktan tıkınırız zaten) bedenin kendi terazisi var dengeyi sağlamak için bilinç altı çalışır zaten
kendini sevmeyen
hayatın da sürekli haksızlığa uğradığını düşünen
kendini diğer insanlara karşı savunamayan
söylemek istediklerini söyleyemeyen
sevgiye ihtiyacı olup sevgi görmeyen
kişiliğini rahat sergileyemeyen (birileri tarafından baskı gören)
kendini güven de hissetmeyip korumaya alan
korkuları olan
v.s…... bu liste daha uzar kişiler duygu sıkışması yaşar sonuçlarından biri de kontrolsüz açlık dışı yemek yemektir kimi temizliğe kimi alışverişe kimi istifçiliğe kadar gider takıntı hastalığı gibi
önce zihnimiz deki yanlış inançları silersek ideal kiloya indiğimiz de allahın izniyle geri kilo almayız
nasıl ki parmağın kesildiğin de bir kaç damla kan akıp sonra duruyor beden orayı pıhtılaştırıp iyileştiriyorsa azıcık kilo alsan beden bunu fark eder ve kendi kendine dengeyi sağlamak için çalışır
ayyy yine benim çenem düştü çok yazdım :))
Canım benim izinden dönüp listeye girecek bir kişi olalarak nasıl hesaplanıyor bilmiyorumBu hafta bende if düşünüyorum canım
Tatlım
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
%
Olarak paylaşıyoruz kilomuzu
stresle baş etmenin bence en kestirme yolu derin nefesle önce sakinleyip sonra da olumlama (kendine bir kaç kelimeyle telkin de bulunmak) yapmak , zaten sonrası stres azalınca mantıklı ve çözüm odaklı düşünebiliyor insan vee tabi ki timüs bezine parmak uçlarıyla minik vuruşlar yapmak , böylece stresi azaltıp mutluk hormonun salgılanmasını sağlamakPeki ablam nasıl basiracaz . Misal ben stres altında dengem hemen bozulur ne yedigimin önemi olmadan yerim
Yıllardır degistiremedim bu sorunu. çözümü nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?