Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şartları kendimiz yaratıcaz gülüm ha arada ortam değişir yatılı misafir gelir ya da biz gideriz o zaman ister istemez bozuluyor düzen de kafa da :)
insanoğlu öyle büyük bir mucize ki kendi kapasitemizin farkın da değiliz kalpten inanarak istediğimiz de cidden başaramayacağımız şey yok gibi

U Umudumbitmedi_

Canım listeye girmek istiyor musun?

İstiyorsan menülerine dikkat edeceğine, takım kurallarına uyacağına, haber vermeden ortadan kaybolmayacağına söz veriyor musun?
Istiyorum.menülerime cok dikkat ediyorum.soz veriyorum.kaybolmicam ins.
Ay ins 8 lere inelim abla.
Balik ta tat meselesi.senin agiz tadina uymuyor demekki.dil baligini denesen bide.onun tadi digerlerinden farkli ve lezzetli.
Evet canım bende üzüldüm bugun tartiyi görünce. Haftaya telafi edicem inşallah.

Tebrikler canım. Geçen hafta çok iyi vermistin bu hafta böyle olması normal
Ins haftaya verirsin canim.daha cok dikkat et.
Geçen cuma 78.50
Bugün 79.10
Aradaki fark 600
Yüzde −0.76
Haftaya daha cok dikkat edersin canim.
An itibariyle if başlıyorum.
Görüşeceğiz tatlım listeye de girdin demek hayırlı olsun rövanşımı alacağım gör bak
Alamazsin canim.bırakmam:)

insAllah canım
tebrikelr abla çok güzel de eksin nasıl -900 onu bı aydınlatabilirsen
o ne kız doğum yapınca niye lazım ki

Aynen cnm insAllah bklm
Lanainoh göğüs ucu kremi ya. Göğüs ucu çatlaklarına çok iyi geliyo. Ben doğum yapmadan 2 3 hafta önce kullanmaya başlamıştım doğumdan sonra da 2 3 hafta devam ettim çok şükür hiç göğüs ucumda yaram olmadı. Eşin aktardı dimi senin sarı kantaron yağıda çok iyi geliyormuş bilgin olsun

Bugün akşam sabun ve sıcak su ile masaj yapıp kantaron yağı sürecem, iyi gelmezse közlenmiş soğan deneyeceğim canım, kara merhem hiç aklıma gelmedi aslında az önce dışarı çıktığımda alabilirdim.

Yoğun istek üzerine doktora gittim, Pazartesi gel kan ver dedi
Kolum kökünden ağrıyor.
Kızlar ben sabitim
Kaçamak yapmadığım halde niye böyle anlamadım, adet haftamda değil henüz.
vücudun da iltihap var gülüm kilonun sabit çıkmasına etken olma ihtimali var veeeeee aferin kız doktora gitmekle iyi ettin ama pazartesi çok geç yaaa 3 gün ağrı mı çekeceksin ne olduğunu bilmeden

kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)
tebrikler canım
yok abla evdeyıp nasıpse. Olabılır abla sıcak lımonlu su yedıklerının yat olarak tutunmamasını saglıyormus demek.
Bide bazıları dogustan sanslı bence bunye konusunda.
Kızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
eksıdesın herhalde tebrikler canım
bu aylardan sonra ufak ufak alınır artık canım. Ama olabıldıgınce dıkkat etmeye calıs. Bu kadar artıda olduğunu dusunmuyorum şişlik vardır
Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤ kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
maşallah kız ne ettın.
eksı candır. Haftaya guzel eksıyle gelırsın canım
Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
tebrikler canım maşallah
Geçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
tebrikler canım. Vermen gereken az bu kılın kaldıysa ızne ayrılma bence canım. Benım ızne ayrıldığım kılodasın
Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
tebrikler canım. Gecmiş olsun canım. Hastalık zor Rabbım suda versın
allahtan buz aynı sehırdeyız. 20 gun de cık fazla duzen kuzen kalmıyordu.
Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
tebrikler canık
Olabilir canım, elime yayıldı sanırım, elim de çok ağrıyor
doktora gıtmedınmı canım herseye elımızı kullanıyoruz. Zor olur
Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9

Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
artı fazla defol halledersin obur haftaya
Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97

Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
tebrikler canım
Elıne saglık canım

vücudun da iltihap var gülüm kilonun sabit çıkmasına etken olma ihtimali var veeeeee aferin kız doktora gitmekle iyi ettin ama pazartesi çok geç yaaa 3 gün ağrı mı çekeceksin ne olduğunu bilmeden
Sol kolum parmakları ile birlikte şiş zaten biraz.
Kocakarı ilaçları denerim Pazartesi ye kadar

gel o zaman sözleşelim senin şimdi kilon 97.5 mu benim ki de 92.2 3 hafta sonrası 14 şubat cumaya anlaşalım mı gülüm ne dersin biliyorsun ben tın tın gidiyorum normal de 89 küsürlü de kabul benim için yeter ki 80 li rakam olsun ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…