- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.301
Sende tek bebemi balım .Tek çok hiç çok demektir Diycem ağzıma kurekle vurmak istiyceksinBen hep evdeyim
şartları kendimiz yaratıcaz gülüm ha arada ortam değişir yatılı misafir gelir ya da biz gideriz o zaman ister istemez bozuluyor düzen de kafa da :)Hepsini okudum :) bir çok şeye katılıyorum. Hepimiz kendimizi tanıyoruz bu alıp verme süreçlerinde. Hepimizin kendimize göre çözümü vardır yeter ki yöntemlerimizi uygulayabilecek şartlarımız olsun ve istediğimiz sonucu alalım. İsteyince elimizden bir şey kurtulamaz bence :)
Tek çok hiç çok ne bacım remix mi yapıyon yoo yooSende tek bebemi balım .Tek çok hiç çok demektir Diycem ağzıma kurekle vurmak istiyceksindemiyim en iyisi
bir de benim yerime vur ben de de tek çocuk yaTek çok hiç çok ne bacım remix mi yapıyon yoo yoomezarcı küreğiylen vuracam hemi de
Canım geçen hafta kilon 78 idi. |
Yanlis yazmisim cnm 0.9 olacakCanım eksin 0.9 mu -1 mı?
Istiyorum.menülerime cok dikkat ediyorum.soz veriyorum.kaybolmicam ins.U Umudumbitmedi_
Canım listeye girmek istiyor musun?
İstiyorsan menülerine dikkat edeceğine, takım kurallarına uyacağına, haber vermeden ortadan kaybolmayacağına söz veriyor musun?
Ay ins 8 lere inelim abla.hadi gülüm ele ele verip inelim 80 lere mefkuşuma demiyorum o haftaya görür zaten 80 li rakamları
ben balığın hiç bir türünü yiyemiyorum ağzım da iğrenç tat bırakıyor çıkarıyorum hemen balığa bakamam pörtlek ceset bana bakıyor gibi tansiyonum düşüyor ellemem yemem o kadar uç noktadayım yani zorla ton balığı birazcık yiyebiliyorum ona da limon pul biber basıyorum onu zorlayıp hafta da bir yiycem inşallah
Ins haftaya verirsin canim.daha cok dikkat et.Evet canım bende üzüldüm bugun tartiyi görünce. Haftaya telafi edicem inşallah.
Tebrikler canım. Geçen hafta çok iyi vermistin bu hafta böyle olması normal
Geçen cuma 78.50
Bugün 79.10
Aradaki fark 600
Yüzde −0.76
Haftaya daha cok dikkat edersin canim.
An itibariyle if başlıyorum.
Alamazsin canim.bırakmam:)Görüşeceğiz tatlım listeye de girdin demek hayırlı olsun rövanşımı alacağım gör bak
Evvet kaptanımİzne kesin ayrılıyorum mu diyorsun yani
Lanainoh göğüs ucu kremi ya. Göğüs ucu çatlaklarına çok iyi geliyo. Ben doğum yapmadan 2 3 hafta önce kullanmaya başlamıştım doğumdan sonra da 2 3 hafta devam ettim çok şükür hiç göğüs ucumda yaram olmadı. Eşin aktardı dimi senin sarı kantaron yağıda çok iyi geliyormuş bilgin olsuninsAllah canım
tebrikelr abla çok güzel de eksin nasıl -900 onu bı aydınlatabilirsen
o ne kız doğum yapınca niye lazım ki
Aynen cnm insAllah bklm
Bugün akşam sabun ve sıcak su ile masaj yapıp kantaron yağı sürecem, iyi gelmezse közlenmiş soğan deneyeceğim canım, kara merhem hiç aklıma gelmedi aslında az önce dışarı çıktığımda alabilirdim.Handandandan Kaptanım geçmiş olsun benimde oldu çok fenadir bilirim pişmiş sogani sarmak iyi gelir diye duydum ve birde eczanede kara merhem diye bisey (adı vardirda annemler öyle diyor )oda çok iyi geliyor sanki bana o fayda etmişti diye hatırlıyorum
İzin konusunda son kararın nedir canım, diyeti bırakıp salmayacaksan mezun olupta ayrılmandan yanayım
GöreceğizAlamazsin canim.bırakmam:)
vücudun da iltihap var gülüm kilonun sabit çıkmasına etken olma ihtimali var veeeeee aferin kız doktora gitmekle iyi ettin ama pazartesi çok geç yaaa 3 gün ağrı mı çekeceksin ne olduğunu bilmedenYoğun istek üzerine doktora gittim, Pazartesi gel kan ver dedi
Kolum kökünden ağrıyor.
Kızlar ben sabitim
Kaçamak yapmadığım halde niye böyle anlamadım, adet haftamda değil henüz.
tebrikler canımkilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
yok abla evdeyıp nasıpse. Olabılır abla sıcak lımonlu su yedıklerının yat olarak tutunmamasını saglıyormus demek.önümüzde ki hafta da gezmeler çok mu gülüm 60 lı rakamlara geçmene ramak kalmış gezmelerde yedikten sonra çay içmeyi bırakıp sade sıcak su iste limon sık onu iç bir kaç bardak yediklerin hızlı yansın sana kalmasın , Ercişteyken bir komşum vardı o zamanlar ben 27 yaşındaysam oda 28-29 yaşlarındaydı çok güzel yerdi ama çayı 2 bardak çay içip hep limonlu sıcak su isterdi benden en son sordum niye diye yediklerimi yaksın diye demişti dal gibiydi hatun yedikleri nereye gidiyor derdik hep :)
eksıdesın herhalde tebrikler canımKızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
bu aylardan sonra ufak ufak alınır artık canım. Ama olabıldıgınce dıkkat etmeye calıs. Bu kadar artıda olduğunu dusunmuyorum şişlik vardırGünaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
maşallah kız ne ettın.Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
eksı candır. Haftaya guzel eksıyle gelırsın canımBenim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
tebrikler canım maşallahGünaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
tebrikler canım. Vermen gereken az bu kılın kaldıysa ızne ayrılma bence canım. Benım ızne ayrıldığım kılodasınGeçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
tebrikler canım. Gecmiş olsun canım. Hastalık zor Rabbım suda versınGunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
allahtan buz aynı sehırdeyız. 20 gun de cık fazla duzen kuzen kalmıyordu.Hepimiz öyleyiz canım mecburen ben de yazın 20 küsür gün İzmir’de geçiriyorum kayınvalidede bayram tatiline filan denk geldiyse 1 ay kaldığımız da oluyor yazın İzmir’in sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çekiyorum
Tahmin edebiliyorum abla bizim apartmanda da öyle bi tip var :)
tebrikler canıkGecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
doktora gıtmedınmı canım herseye elımızı kullanıyoruz. Zor olurOlabilir canım, elime yayıldı sanırım, elim de çok ağrıyor
artı fazla defol halledersin obur haftayaKilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9
Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
tebrikler canımGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
Elıne saglık canımHaftalık Menü Paylaşım Listesi
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş Mefkurem + + + + + + + @Siyahperi35 + - - - - - - Ak kelebek + + + + + + + L4L4 - + + - + - + @Pnrrr-20 - + + + + + + @Poni Bon - + + + - - - @Kuasar - - - + + + + askrhpozitif - - - - + - -
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş A all iswell + + + + + + + Fitt_anne + - - + - - - U Umudumbitmedi_ + + + + + + + Handandandan + + + + + + - @R O S E B U D + - - - - - - U UcanSupurge + + + + + + + @Zeycan123 + + + + + + +
Sol kolum parmakları ile birlikte şiş zaten biraz.vücudun da iltihap var gülüm kilonun sabit çıkmasına etken olma ihtimali var veeeeee aferin kız doktora gitmekle iyi ettin ama pazartesi çok geç yaaa 3 gün ağrı mı çekeceksin ne olduğunu bilmeden
gel o zaman sözleşelim senin şimdi kilon 97.5 mu benim ki de 92.2 3 hafta sonrası 14 şubat cumaya anlaşalım mı gülüm ne dersin biliyorsun ben tın tın gidiyorum normal deIstiyorum.menülerime cok dikkat ediyorum.soz veriyorum.kaybolmicam ins.
Ay ins 8 lere inelim abla.
Balik ta tat meselesi.senin agiz tadina uymuyor demekki.dil baligini denesen bide.onun tadi digerlerinden farkli ve lezzetli.
Ins haftaya verirsin canim.daha cok dikkat et.
Alamazsin canim.bırakmam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?