- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.541
Ben zaten suyu cok iciyorum.meyve ve bakliyat yemedigim icin mineral ve vitamin eksikligi oluyor.sütün kalitesi düsüyor bu üretimi de azaltiyor.uzmanlar ne derse desin yemeyince süt azaliyor.benim.gorüsüm bu.Canım sadece Perşembe değil, Çarşamba günü de şişlik yapacak şeyler yememen lazım.
Sütünün az olması besinlerden ziyade suyu az tüketmeyle bağlantılı, hem kilo verimin için hemde süt üretimi için su miktarını artırmalısın
Tahin süt yapiyor ama bebegime yaramiyor.kac defa denediysem bebegimi ishal etti.tabi beni de.sütün yemeyle ilgisi oldugunu düsünuyorum.su tek basina yeterli degil.minimum kuralina göre tesk biseyin eksikligi bile uretimi etkiler.bende hic meyve bakliyat yemiyordum.cok sıkıydı bu ayki diyetim.bide ac birakmicak sekilde düzenlicem.Canım süt için en önemlisi su ayrıca tahinin süt yaptığını biliyorum evet baya yağlı bir şey ama ketojenik diyette yağ serbest olduğundan sakınca olmaz herhalde anneysen.com da mı nerde görmüştüm emziren anne diyeti örnek menüsü vardı sütün azalmaması için süte tahin katıp içme vardı sanki bi baksana sen de
canım bazen çok geç giriyorum , bazen çok erken o yüzden ortasını bulamıyorum , seninle ilgili bir durum değil kimse üstüne alınmasın zaten hepsini aynı anda yürütemiyorum zor geliyor bazen... kendim bir topic açmıştım orada devam ederim , vakit buldukça buraya da girip bir şeyler öğrenirim iyi olur . Biz de öyle olmuyor maalesef , gelip hizmet bekliyorlar ilgilenmeyince küsüyorlar , alınıyorlar kimse derdini anlamaz. Bana kalsa kimse umrumda olmaz darılan darılsın küsen küssün modundayım ama aile ile yaşayınca ki kendi ailem biraz saf bu konularda herkes haklı olur ben haksız çıkarım uğraşmak istemiyorum. Anlayış olması lazım , olmayınca da zor oluyor bocalıyorum maalesef ki.Canım unutma ki kilolar aşağı indikçe daha da zorlaşıyor hakkımı yeme şimdi
Canım intiba bırakacak kadar bile kendini anlatmadın ki mesela biz bu durumlarının hiç birini bilmiyoruz burada bulunmak bana iyi geliyor sana da öyle bir tavsiyede bulunmak istedim ben öğretmenim ben de senin geçtiğin yollardan geçtim kpss çalışmak ne demek bilirim ve en zirve kilo alışım üniversite sınavına hazırlanırken olmuştu otur çalış geç saatte uyu geç saatte ye derken battım gitti işte bak aile apartmanında oturuyormuşsun aslında onların durumunu anlayıp sana iş bile bırakmamaları gerekir. Burda kimseye zararın yok kendi halinde bir insansın ben senin için demiştim sadece yanlış anlamanı ve benim yüzümden burdan ayrılmanı istemem
Cumartesi ilk geliyirmus gibi tekrardan bismillah diycemSağol Nazlicim ❤
Kuzuuu daha çok yeni evlisiniz. İlk yıllar daha çok tartışma oluyo. İlk 5 seneyi atlatinca evlilik daha da güçlenir diye bisey okumuştum.7. yıldan bildiriyorum gercekten birbirini oldugun haliyle kabul ediyosun ve daha çok baglaniyosun gittikçe daha çok seviyosun ❤❤❤
Biraz daha sabret kuzum çok daha güzel günleriniz olacak insallah
Günaydın canım
Vakit erken daha yetistirirsin sıkma canını.
Misafir geliyo diye bozma sakın bugün. Bu haftayı iyi geçir Cuma girersin listeye.
Pınarım daha once konuşuldu mu hatırlamıyorum. Alerjisi falan olabilir mi bebişin. Belki bisey rahatsız ediyordur cocugu. Senin yediklerinden biri etkiliyor olabilir mi?
Günaydın tatlim ❤
Nediyim kaptanım geçmiş olsun zamaninda az ban yememiş bir insan olarak susayım ben en iyisiTek kelimeyi büyük harfle yazdım bebeğim
Beni de arada kaynattı zalım Mune
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallahcanım bazen çok geç giriyorum , bazen çok erken o yüzden ortasını bulamıyorum , seninle ilgili bir durum değil kimse üstüne alınmasın zaten hepsini aynı anda yürütemiyorum zor geliyor bazen... kendim bir topic açmıştım orada devam ederim , vakit buldukça buraya da girip bir şeyler öğrenirim iyi olur . Biz de öyle olmuyor maalesef , gelip hizmet bekliyorlar ilgilenmeyince küsüyorlar , alınıyorlar kimse derdini anlamaz. Bana kalsa kimse umrumda olmaz darılan darılsın küsen küssün modundayım ama aile ile yaşayınca ki kendi ailem biraz saf bu konularda herkes haklı olur ben haksız çıkarım uğraşmak istemiyorum. Anlayış olması lazım , olmayınca da zor oluyor bocalıyorum maalesef ki.
sağolasın tatlımAnladım canım Allah yardımcın olsun inşallah
tatlim biz basindan beri sana karatay tarzı yap diyoruz zaten :)))Kızlar ben ocak ayi boyunca keto benzeri bisey yaptim.
Subat ayinda menülerimde bi degisiklige gidicem.sütüm azalmis durumda.
Öğleye bi meyve koyucam.aksama da ketodan biraz uzaklasicam.yani lahmacun köfte bulgur tarzi seyler yicem ama az miktarda.tabi persembe günleri haric.bakliyat da listemde yoktu.onu da ekliyorum.biraz daha rahat bi diyet olucak.ama ins ay sonu hedefimi gerceklestirecem.menümlerime yorum yaparken göz önünde bulundurmaniz icin bilginize
Ahh dilek ahhhCanım takımım beni 15 tatilde idare ettiginiz için teşekkür ederim
Bugün son gezme isinide bitirip yarın bomba gibi gelicem inşallah
Kiloma gelince 88.7
Haftaya listeye giricem ama Allah'ın izniyle
E süper canm beğenmiyorsn bana ver eksiniGünaydin kızlar
Bana hic güzel bi gün degil.2 3 gün once 95.4 e düşmüstüm.adet sürecine girdim.daha olmadim ama lekelenmelerim var.ödem olmusum.yoksa bugün 94 e rahat inerdim.
Gecen cuma 97.5
Bugün 95,8
Fark -1.7
Yüzde 1.74
Ocak sonu hedefim 95 ti.
AbowGunaydin kizlar ben +2kg daym yediklerime nazaran iyi bence birazida odemdir diye dusunuyorm. Kv gidince gene dikkat edicem suan tadini cikariyorm
Süper 1 ayda kaç kilo vermiş oldun?Hedefime ulaşamamış olsam da (83 küsür göremedim)
Cuma:85.7
Bugün:84.1
Fark:1.6
Yüzde:1,86
Yiyipte kilo almaman beni çatlatıyorGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -100 gramcik
Vaav yüzdeye bak şaşı oldumHeellöööö takım hayırlı bereketli bol kahkahalı cumalarımız olsun
Geçen hafta:62.1
Bu hafta: 60.8
Giden : 1.3
Yüzde: % 2.09
Herkese benden gayfee bol köpüklü
Ağlama mefkuşum artıda değilsinGunaydinnnnnn kizlar
Bu haftanin çürük yumurtasi benim heralde
Malesef sabitim
Psikoloğa gitmene çok sevindim canmİnatla alakası yok canım..
Üniversite de ilk okuduğum bölüm hatta yüksek lisansim sağlık üzerine, doktor kadar olmasa da hastalıklar ve belirtileri hakkında ciddi bilgi sahibiyim, öyle olunca sebebini bildiğim, tedavisini bildiğim, kendim bitkilerle yada bazı uygulamalarla çözebileceğim sorunlar için doktora gitmiyorum..
Gitsem de zaten "ne yapacağını biliyorsun sen zaten" gibi bir tepki ile karşılaşıyorum.
Yeniden başlayan deprem fobim için gittim ama ilaç başladık
Güzel kaptanımCuma 76.5
Bugün 76.0
Fark 0.5 (% 0.65)
Çok güzel canm tebrklerCuma 79.10
Bugün 78.00
Aradaki fark 1.10
Yüzde
1.390
Ay inşaallah ya çakıldm kaldm 8lereSonuc cok güzel canim.ha gayret.tebrikler.
Ya böyle düsünme.sen sadece elinden geleni yap.bi yerlerde biseyler yanlis mi bi düsün önce.87 kilo cok bi kilo degil.istersen yaparsin.
Cikarsin canim.suracikta 8 kilon kalmis 7 lere.bu ay dikkat edersen 79 a düsersin.yeterki çabala.
Ela hoşgeldin ben PoniBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
Kızlar sevgili kaptanımızHandandandan nın izniyle size transfer oluyorum ♥
Önce bildirimi yapayım sonra tanışırız
Geçen hafta: 71.7
Bugün: 70.9
Fark: -800
%1.12
Kim idare etti seni kız bana da söyleCanım takımım beni 15 tatilde idare ettiginiz için teşekkür ederim
Bugün son gezme isinide bitirip yarın bomba gibi gelicem inşallah
Kiloma gelince 88.7
Haftaya listeye giricem ama Allah'ın izniyle
Tamam canim.tsk ederim.Canım mesajımı yeniden düzelttim sitenin linkini de ekledim U Umudumbitmedi_
Abla bugun 1 avuc yer fistigi ve bir portakal yedim bende.neden meyvenin yanina kuruyemis ekle dedin?bi faydasi mi var?tatlim biz basindan beri sana karatay tarzı yap diyoruz zaten :)))
Bakliyati cuma cumartesi falan yiyebilirsin
Tabi her aksamda karbon iyi olmaz :))
Meyve yediginde yanina kuruyemis yada süt yogurt eklersen iyi olur
Bide emzirdigin icin senin 3.5 lt su icmen gerekir
Ahh dilek ahhhyedin doydunmu herseyi :))
Kendine güveniyorsan ben varım minnoşum ama 1 kilo eksiyle falan olmaz şimdiden söyleyimEee nerdesiniz ne yapiyosunuz kizlar
Bu hafta cok pis hirslandim
Varmi bana rakip olacak ulennnnnn
Cnm meyve seker oldugu icin yaninda kuruyemis yada süt yogurt onerilir, abartmadan :))bugun 1 avuc yer fistigi ve bir portakal yedim bende.neden meyvenin yanina kuruyemis ekle dedin?bi faydasi mi var
Kiz 60 kiloyla 90 kilo nasil yarisacakKendine güveniyorsan ben varım minnoşum ama 1 kilo eksiyle falan olmaz şimdiden söyleyim
Ben çok kasarsam mezun bile olurum naaaaKiz 60 kiloyla 90 kilo nasil yarisacak
Sen 1 kilo versen ben 2 kilo versem gecermiyimki
Tam bir ay oldu ve tam 7 kilo gitmişSüper 1 ayda kaç kilo vermiş oldun?
Fena kastırıyor kendileri insanı bu hafta iyi bi kilo vermek isteyen rakip olsun bence meselaEee nerdesiniz ne yapiyosunuz kizlar
Bu hafta cok pis hirslandim
Varmi bana rakip olacak ulennnnnn
bu hafta bende sasirdim gercekten sanirim artik kilo tam oturmaya basladiE süper canm beğenmiyorsn bana ver eksini
Hedefine de ulaşmışsın hem
Abow
Süper 1 ayda kaç kilo vermiş oldun?
Yiyipte kilo almaman beni çatlatıyor
Vaav yüzdeye bak şaşı oldum
Süpersin harika ötesisin adonisli kedi
Ağlama mefkuşum artıda değilsin
Psikoloğa gitmene çok sevindim canm
Güzel kaptanım
Çok güzel canm tebrkler
Ay inşaallah ya çakıldm kaldm 8lere
Ela hoşgeldin ben Poni
Kim idare etti seni kız bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?