- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.501
Gayet guzel tatlim ama haftayada boyle bi eksi gelirse o zaman daha guzel olacak :)) çünkü gecen haftaki artini vermişsinCuma 79.10
Bugün 78.00
Aradaki fark 1.10
Yüzde
1.390
O zaman kizdiydimIyi o zaman.acaba bana kızdi mi dedim.
Vallahi nirancım Benim oğlanın tek çıkamadığın yer gardrop üzeri onun dışında her yere çıkıyor öyle bir imkanım yokBu çayı içmenin özel bir sebebi var mı canım
Tebrik ederim canım, haftaya da aynı oranda eksi bekliyoruz.
Çok güzel canım
Tebrik ederim canım.
Canım tartıyı çocuğun elinin altından kaldırsana.
Muhteşem bir sonuç, tebrik ederim canım..
Tebrik ederim canım, çok güzel sonuç.
Çok güzel bu hafta sonuçlar, tebrik ederim.
Korumada çok güzel canım.
Tebrik ederim canım, çok güzel eksi
Haftaya güzel olur inşaallah
Tebrik ederim canım, haftaya 77-76 yi görmen lazım.
Yatagin altina saklasan :)Vallahi nirancım Benim oğlanın tek çıkamadığın yer gardrop üzeri onun dışında her yere çıkıyor öyle bir imkanım yok
Güzel eksi canım tebrik ederimCuma 79.10
Bugün 78.00
Aradaki fark 1.10
Yüzde
1.390
Ben de evde aynı psikolojik baskıya maruz kalıyorumSon 3 haftam iyi değil, arkadaşım gelince yürüyüşü bıraktım.
Diyete devam ederim dedim ama maalesef ben yemeyince bende yemem o zaman diyince ona uydum
Kuzum kendine 3 hafta ver 1 ay bile değil. 3 hafta kaçamaksiz geçir. Bi alıp bi verince motivasyon da kayboluyor.Bildirimim
Cumartesi 88.4
Bugün 87.4
Fark -1
Bi 84e düşemedim ya
Bazanın altına itele, tartılacağın zaman çıkarVallahi nirancım Benim oğlanın tek çıkamadığın yer gardrop üzeri onun dışında her yere çıkıyor öyle bir imkanım yok
Aynı şeyi söylemişizYatagin altina saklasan :)
Canım sende bı iletişim numarası var mı Gülsüm 'ünCanım buralardayım aslında ama bu aralar pek diyet modda olmadığım için olaya dahil olamıyorumsen beni çağırdın bende gülsüme ses edeyim @Frytiop huuuu bacım nirdesinn
.
Kızlaar bu arada benden duymuş olmayın ama Pınar da Gülsüm de taş olmuşlarbeni de kv kıskanıyo bende zayıflicam diyo ama hep yiyo
Bilmiyorum ilaç başladım, umarım olumsuz bir etkisi olmazo zaman bu hafta bi atak yaparsin canikom
Yer Değişince Farklı tartıyor ya abla inanın yatmadan yatmaya odaya giriyorum gene birYatagin altina saklasan :)
Zalımın gızı zalım adonisliMerhabalar hepinize kardeş takım maşallah şöyle bir baktım da birinci belli
Hepinizi tebrik ediyorum
Sen menulerine dikkat et sporunu yap suyunu ic gerisini bosver cnm :))Bilmiyorum ilaç başladım, umarım olumsuz bir etkisi olmaz
tatlım bende çok isterim sürekli katılmayı yazmayı sürekli ders çalışıyorum kpss , onun haricinde evin tüm sorumluluğu benim üzerimde kahvaltısı yemeği temizliği , bir de kalabalık bir aileyiz sürekli misafirimiz eksik olmuyor aile apartmanında oturuyoruz yani en fazla bunu yapabiliyorum burada girip bilgi öğrenmek bile yetiyor bana , . Boş vaktim olsa zaten emin ol buradan ayrılmazdım , en güzeli çıkmak size de güzel intibaa bırakamamışım.Ah kuzummm seni kendi gençliğime benzetiyorum ama sen en azından bilincinde ve farkındasın ben öyle değildim bi tek üzülmekle kalıyordum ama sen başaracaksın ben sana inanıyorum
Maşallah Canım
Harikasın abla adet ödemindendir bence de
Tebrikler canımNeyse ki toparlamışsın canım haftaya çok daha iyi bir sonuçla geleceğine inanıyorum
o sporlar o menülerin hakkını aldın canım çok çok tebrik ederim
Adet ödemi olmasa 95in altını görürdün kesinlikle canım haftaya ödem de atıp kilo da verip belki de 93 küsür bile görürsün
Canım kendi profilinde mesajlara tıklarsan görürsün lütfen daha sık katılmaya çalış aramıza bi akşamdan akşama menü bildirmek motive eder mi seni bilmiyorum
En az 90ın altı ben de 80nin altı belirleyelim inşallah
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ederim inşallah haftaya daha iyi iş çıkaracağız seninle ikimiz
Tebrikler canım senin kilondaki biri için çok normal bir sonuç
Canım en son ki paylaşımdan kopyala yapıştır yapmıştım bozmuş muyum listeyi
Hosgeldin tatlimMerhabalar hepinize kardeş takım maşallah şöyle bir baktım da birinci belli
Hepinizi tebrik ediyorum
Hosgeldinnnn ketocananimmmBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
Kızlar sevgili kaptanımızHandandandan nın izniyle size transfer oluyorum ♥
Önce bildirimi yapayım sonra tanışırız
Geçen hafta: 71.7
Bugün: 70.9
Fark: -800
%1.12
Aglamak, kendine acimak kilo verdirmiyor tatlicim :))) hemen icraata başlaEn yakın arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü varmış yaza sonra bi kuzenin düğünü bir kuzeniminde nişanı var benm kilo vermem lazım yaaaelbiseler çuval yağlar bıngıl bıngıl oluyor oynyamıyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?