- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.521
Hoşgeldin canım aramıza Nazlı ben. Su bildirimler bi geçsin tanışalımBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
Kızlar sevgili kaptanımızHandandandan nın izniyle size transfer oluyorum ♥
Önce bildirimi yapayım sonra tanışırız
Geçen hafta: 71.7
Bugün: 70.9
Fark: -800
%1.12
Canım bir önceki hafta kilo bildirimine bakmak için mesajlarini ararken farklı konularda birsuru mesajına denk geldim. Buraya da en azından her gün bi kere selam verebilirsin bence.Burada çoğumuz çok yoğunuz ama fırsat bulduğumuz anda bi göz atıp muhabbete katılmaya çalışıyoruz diğer turlu gercekten motive olamiyor insan.tatlım bende çok isterim sürekli katılmayı yazmayı sürekli ders çalışıyorum kpss , onun haricinde evin tüm sorumluluğu benim üzerimde kahvaltısı yemeği temizliği , bir de kalabalık bir aileyiz sürekli misafirimiz eksik olmuyor aile apartmanında oturuyoruz yani en fazla bunu yapabiliyorum burada girip bilgi öğrenmek bile yetiyor bana , . Boş vaktim olsa zaten emin ol buradan ayrılmazdım , en güzeli çıkmak size de güzel intibaa bırakamamışım.
İyi de kuzu bi engelin yok ki niye uzuluyosun bu hafta eksidesin işte devamını getir bunun yeterEn yakın arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü varmış yaza sonra bi kuzenin düğünü bir kuzeniminde nişanı var benm kilo vermem lazım yaaaelbiseler çuval yağlar bıngıl bıngıl oluyor oynyamıyomda
Intibayla alakası yok cnmtatlım bende çok isterim sürekli katılmayı yazmayı sürekli ders çalışıyorum kpss , onun haricinde evin tüm sorumluluğu benim üzerimde kahvaltısı yemeği temizliği , bir de kalabalık bir aileyiz sürekli misafirimiz eksik olmuyor aile apartmanında oturuyoruz yani en fazla bunu yapabiliyorum burada girip bilgi öğrenmek bile yetiyor bana , . Boş vaktim olsa zaten emin ol buradan ayrılmazdım , en güzeli çıkmak size de güzel intibaa bırakamamışım.
Bir gun kirarsa kalakalirsin :)))Yer Değişince Farklı tartıyor ya abla inanın yatmadan yatmaya odaya giriyorum gene bir
Şekilde karıştırıyor evin mikseri
evet haklısın tatlım , ben fazla zaman ayıramıyorum sorun bende üzgünümIntibayla alakası yok cnm
Burda ne kadar cok paylasim yapilirsa okadar cok motivasyon artiyor
Hem takim olgusu içinde bu onemli
Burda birbirimize destek olmak icin bulunuyoruz
Hoşbulduk efenimHosgeldin tatlim
Aramizda çürük yumurtalar olmasa daha iyi olacakti
Sonuç hayr olur inşallah
Hoşgeldin ElaBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
%1.12
Hoşbuldum gülbişHoşgeldin Ela
Telefonu yoktu canım, bence hala telefon alamadıHandandandan nirancim gulsumun sana bildirdigi bi mazareti varmiydi
Yoksa onun takimda oldugunu unuttuk :))
Hoş geldin aramızaBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
%1.12
Hoşgeldin tatlım, uyuyakalmazsın değil mi tartı günleriBöyle önemli günde uyuyup kalmışım
%1.12
Öyle yapacam zaten canım, yemene içmene dikkat et dedi zaten doktorSen menulerine dikkat et sporunu yap suyunu ic gerisini bosver cnm :))
Zehrayı gaza getirmek icondi.ama seni le ilgisi yoktu.O zaman kizdiydimniye beni ezip duruyor diye
Canım sadece Perşembe değil, Çarşamba günü de şişlik yapacak şeyler yememen lazım.Kızlar ben ocak ayi boyunca keto benzeri bisey yaptim.
Subat ayinda menülerimde bi degisiklige gidicem.sütüm azalmis durumda.
Öğleye bi meyve koyucam.aksama da ketodan biraz uzaklasicam.yani lahmacun köfte bulgur tarzi seyler yicem ama az miktarda.tabi persembe günleri haric.bakliyat da listemde yoktu.onu da ekliyorum.biraz daha rahat bi diyet olucak.ama ins ay sonu hedefimi gerceklestirecem.menümlerime yorum yaparken göz önünde bulundurmaniz icin bilginize
Canım unutma ki kilolar aşağı indikçe daha da zorlaşıyor hakkımı yeme şimdiTabi yenersin tatlim.benden nerdeyse 12 kilo aşagidasin.yüzdeden yenersin.
Canım intiba bırakacak kadar bile kendini anlatmadın ki mesela biz bu durumlarının hiç birini bilmiyoruz burada bulunmak bana iyi geliyor sana da öyle bir tavsiyede bulunmak istedim ben öğretmenim ben de senin geçtiğin yollardan geçtim kpss çalışmak ne demek bilirim ve en zirve kilo alışım üniversite sınavına hazırlanırken olmuştu otur çalış geç saatte uyu geç saatte ye derken battım gitti işte bak aile apartmanında oturuyormuşsun aslında onların durumunu anlayıp sana iş bile bırakmamaları gerekir. Burda kimseye zararın yok kendi halinde bir insansın ben senin için demiştim sadece yanlış anlamanı ve benim yüzümden burdan ayrılmanı istememtatlım bende çok isterim sürekli katılmayı yazmayı sürekli ders çalışıyorum kpss , onun haricinde evin tüm sorumluluğu benim üzerimde kahvaltısı yemeği temizliği , bir de kalabalık bir aileyiz sürekli misafirimiz eksik olmuyor aile apartmanında oturuyoruz yani en fazla bunu yapabiliyorum burada girip bilgi öğrenmek bile yetiyor bana , . Boş vaktim olsa zaten emin ol buradan ayrılmazdım , en güzeli çıkmak size de güzel intibaa bırakamamışım.
Saol canim.serumu yedi bira daha iyi.
Haftaya dikkat edersin canim.
Masallah canim.
Tebrikler canım çok güzel gidiyosun
Reglin etkisi de vardır abla ama sonuç harika
hosgeldin canim gecmis olsun.
bende günahsiz yere banlanmistim
telafi edersin insallah canim
Gayet güzel canim
adettendir abla Ama bu sekilde bile güzel
güzel eksi yinede canim gelecek Cuma daha iyi olur
sana ne diyim ki süpersin birseyelde derece gelir
gayet güzel Canim
tez zamanda telafi et canim
sanirim kilo almissin ins haftaya güzel olur
Gayet güzel cabim
girmeyin sizde
guvenmeme degil tatlicim
Nasil ulastiracaktin kimsede tel vs. Yok
Ancak yeni hesap acman gerekirdi, o da yasak
En iyisi yardimcilarinla telinizi verin birbirinize
Bide ozele baksana :)
zeynep masallah cnm cok guzel gitmis
ne kadar kalicaklarkısasa kisas yapiyonmu
demekki vucudun 1 haftada verecegi bukadarmis bu hafta cnm :)) cokda guzel gitmis
yinede guzel eksi gelmis tatlim
Biraz gayret et haftaya 9 lara gel artık
Ikiimizde ilk rakami degistirelim
harikaaaaa bebegimmmmyuzde desen muhtesemmmmm
masallah cok guzel gidiyosun tatlimay sonuna kalmadan kurtulursun 9 lardan
yinede biraz dikkat et pinarim üstüne gelmesin daha
artik karbonlari sinirlandirman lazim cnm
Bak 2 haftadir eksi olacagin yerde artidasin
zehraaaa masallah cnm seninde cok guzel
Umutu yendigin icin de ayrica tebrikler
Ben seni tutuyodum
cok guzel tatlim denecek bisey yok
vavvv kedimizde cok guzel bi baslangic yapmiscoook tebrikler cnm
Döver misin kvdenle ilişkini merak ettim
Bekar çocukları yok iki kişi sadece
Değişik kafa yapıları var çözemedim bn ☺
Yok maalesef
Millet gelip gitmez dışlamış çoğu akrabası zatn
Sen kimdin tanıyamadım!
Vaaav harikasın
Süpersin ablaa
Güzel canm iyi toparlamışsın
Muhteşem
Teşekkürler arkadaşlar inşallah haftaya daha güzel olurBu çayı içmenin özel bir sebebi var mı canım
Tebrik ederim canım, haftaya da aynı oranda eksi bekliyoruz.
Çok güzel canım
Tebrik ederim canım.
Canım tartıyı çocuğun elinin altından kaldırsana.
Muhteşem bir sonuç, tebrik ederim canım..
Tebrik ederim canım, çok güzel sonuç.
Çok güzel bu hafta sonuçlar, tebrik ederim.
Korumada çok güzel canım.
Tebrik ederim canım, çok güzel eksi
Haftaya güzel olur inşaallah
Tebrik ederim canım, haftaya 77-76 yi görmen lazım.
Canım süt için en önemlisi su ayrıca tahinin süt yaptığını biliyorum evet baya yağlı bir şey ama ketojenik diyette yağ serbest olduğundan sakınca olmaz herhalde yuksektopuklar.com da mı nerde görmüştüm emziren anne diyeti örnek menüsü vardı sütün azalmaması için süte tahin katıp içme vardı sanki bi baksana sen deKızlar ben ocak ayi boyunca keto benzeri bisey yaptim.
Subat ayinda menülerimde bi degisiklige gidicem.sütüm azalmis durumda.
Öğleye bi meyve koyucam.aksama da ketodan biraz uzaklasicam.yani lahmacun köfte bulgur tarzi seyler yicem ama az miktarda.tabi persembe günleri haric.bakliyat da listemde yoktu.onu da ekliyorum.biraz daha rahat bi diyet olucak.ama ins ay sonu hedefimi gerceklestirecem.menümlerime yorum yaparken göz önünde bulundurmaniz icin bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?