Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım aramıza Nazlı ben. Su bildirimler bi geçsin tanışalım Bu arada eksin güzel tebrikler
Canım bir önceki hafta kilo bildirimine bakmak için mesajlarini ararken farklı konularda birsuru mesajına denk geldim. Buraya da en azından her gün bi kere selam verebilirsin bence.Burada çoğumuz çok yoğunuz ama fırsat bulduğumuz anda bi göz atıp muhabbete katılmaya çalışıyoruz diğer turlu gercekten motive olamiyor insan.
U UcanSupurge kötü bisey söylememiş seni dusunerek bi tavsiye vermiş sadece

İyi de kuzu bi engelin yok ki niye uzuluyosun bu hafta eksidesin işte devamını getir bunun yeter

Intibayla alakası yok cnm
Burda ne kadar cok paylasim yapilirsa okadar cok motivasyon artiyor
Hem takim olgusu içinde bu onemli
Burda birbirimize destek olmak icin bulunuyoruz

Intibayla alakası yok cnm
Burda ne kadar cok paylasim yapilirsa okadar cok motivasyon artiyor
Hem takim olgusu içinde bu onemli
Burda birbirimize destek olmak icin bulunuyoruz
evet haklısın tatlım , ben fazla zaman ayıramıyorum sorun bende üzgünüm

Hoşgeldin Ela

Hoşgeldin tatlım, uyuyakalmazsın değil mi tartı günleri

Takım üyelerimizin seni tanıması için ilk sayfadaki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşır mısın canım

Kızlar ben ocak ayi boyunca keto benzeri bisey yaptim.
Subat ayinda menülerimde bi degisiklige gidicem.sütüm azalmis durumda.
Öğleye bi meyve koyucam.aksama da ketodan biraz uzaklasicam.yani lahmacun köfte bulgur tarzi seyler yicem ama az miktarda.tabi persembe günleri haric.bakliyat da listemde yoktu.onu da ekliyorum.biraz daha rahat bi diyet olucak.ama ins ay sonu hedefimi gerceklestirecem.menümlerime yorum yaparken göz önünde bulundurmaniz icin bilginize

Canım sadece Perşembe değil, Çarşamba günü de şişlik yapacak şeyler yememen lazım.

Sütünün az olması besinlerden ziyade suyu az tüketmeyle bağlantılı, hem kilo verimin için hemde süt üretimi için su miktarını artırmalısın

Son düzenleme:
Tabi yenersin tatlim.benden nerdeyse 12 kilo aşagidasin.yüzdeden yenersin.
Canım unutma ki kilolar aşağı indikçe daha da zorlaşıyor hakkımı yeme şimdi
Canım intiba bırakacak kadar bile kendini anlatmadın ki mesela biz bu durumlarının hiç birini bilmiyoruz burada bulunmak bana iyi geliyor sana da öyle bir tavsiyede bulunmak istedim ben öğretmenim ben de senin geçtiğin yollardan geçtim kpss çalışmak ne demek bilirim ve en zirve kilo alışım üniversite sınavına hazırlanırken olmuştu otur çalış geç saatte uyu geç saatte ye derken battım gitti işte bak aile apartmanında oturuyormuşsun aslında onların durumunu anlayıp sana iş bile bırakmamaları gerekir. Burda kimseye zararın yok kendi halinde bir insansın ben senin için demiştim sadece yanlış anlamanı ve benim yüzümden burdan ayrılmanı istemem

Saol canim.serumu yedi bira daha iyi.

Haftaya dikkat edersin canim.

Masallah canim.
Tebrikler canım çok güzel gidiyosun

Reglin etkisi de vardır abla ama sonuç harika
Teşekkürler arkadaşlar inşallah haftaya daha güzel olur

Canım süt için en önemlisi su ayrıca tahinin süt yaptığını biliyorum evet baya yağlı bir şey ama ketojenik diyette yağ serbest olduğundan sakınca olmaz herhalde yuksektopuklar.com da mı nerde görmüştüm emziren anne diyeti örnek menüsü vardı sütün azalmaması için süte tahin katıp içme vardı sanki bi baksana sen de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…