- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.661
Bende emeginin karsiligini veriyorum abla.sende zehrayi tutuyorsunSana verdigim emekler ne olsun
Haftaya listede olmicklarEllerine saglik nazlicim
Hic spor bildirimi yapmayanlari listeden cikar istersen
Diğer ogunleride tam detoks gibi yapsan cnmCacık gibi yapıyorum
Öyle olsun bakalimBende emeginin karsiligini veriyorum abla.sende zehrayi tutuyorsun
Bu cevap kabul edilmedi nazlicim
Bence gülsüm sonuncuyduCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.GastrikAsit === % 3.25 ===
2.Lusi === % 2.09 ===
3. U UcanSupurge === % 1.87 ===
4. U Umudumbitmedi_ === % 1.74 ===
5.TemelinSafinazi === % 1.45 ===
6.Kuasar === % 1.39 ===
7.Handandandan === % 0.65 ===
ETAP SONUNCUSU
Mefkurem === % 0 ===
Haklısın, onu da eklemeliydim etap sonuncusunaBence gülsüm sonuncuydubildirim bile yapmadi :))
Cok erken kapatmissin canim.ins geceye acikmazsın.Bugünkü menüm(yeme işi bitti)
09:00=== 4 yk menemen
10 adet siyah zeytin
10 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk Cevizli biber
5 adet ceviz
14:30=== 6 yk bakla humusu
3 su bardağı ayran
2 dilim tbe
Su 2 lt, akşama kadar 3 olur
Aralardan birini yemesen de olurmus canim.cünku sabah tost var.muz süt bar çok olmus.31 Ocak Cuma menüm
11:00
2 dilim tam tahilli ekmekle sucuklu 1 yumurtalı tost
1 kk peynir
14:00
1 bardak süt
Yarım paket şekersiz hurma-kakao-findik bar(50 kalori falan oluyo)
16:00
1 ufak muz
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puanDream00
Pırasa zaten bir tabak.doyurucu olur.üzerine corba içmeseydin de olurmus.bide tursu ve yogurt var.cok olmus gibi.neyse bugun cuma.affedilebilir.11:30
Filtre kahve
13:00
5 tane ev yapımı çiğ köfte
*sabah sabah ne alaka değil mi kaç gündür dolapta duruyordu neyse ki bitti sonunda kahvaltı yaparsam fazla gelecekti bugün için kahvaltıyı es geçtim
18:30
1 tabak Pırasa kavurma
2 kaşık yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç parça turşu
Su: şimdilik 2 litre
Spor: azıcık yediklerim sinsin birazdan yapacağım inşallah
Ben olurdum da zehra beni birakmaz.etimi kemiğimi sömürene kadarBu hafta kendimi toparlamam lazım, aslında bana da bir rakip lazım dişlisinden
Bu cevap kabul edilmedi nazlicim
Tmm kediyi seviyorsun ama seni mezun eden ablanida yok saymican heralde
Nazlıyla olabilir benceBu hafta kendimi toparlamam lazım, aslında bana da bir rakip lazım dişlisinden
Benim yaklaşık 1.7 kilo vermem lazım kesin söz vermeyeyim ama yapmaya çalışacağımListedeki Kizlar bu hafta hedefleri biraz yuksltmeye ne dersiniz
Herkes min. Yuzde 2 yapabilirmi
Kediyle benden yüzde 3
Kuasar
TemelinSafinazi
Handandandan
Lusi
@Elalis
U UcanSupurge
U Umudumbitmedi_
GastrikAsit
Ben de olmak isterdim ama öyle azılı bir rakibim var ki haftada 1 buçuk kilodan aşağı vermiyor U Umudumbitmedi_Bu hafta kendimi toparlamam lazım, aslında bana da bir rakip lazım dişlisinden
Haklısın canım Pırasa yoğurt yeterdi aslında herhalde biraz Cuma rahatlığı biraz da arada bir şey yemedim gözüm döndü herhalde bu arada pırasam susuz,pirinçsiz sadece Pırasa biraz yağ ve salçaPırasa zaten bir tabak.doyurucu olur.üzerine corba içmeseydin de olurmus.bide tursu ve yogurt var.cok olmus gibi.neyse bugun cuma.affedilebilir.
Ha şunu bileydinBen olurdum da zehra beni birakmaz.etimi kemiğimi sömürene kadar
Sende nazliyla rakip olBu hafta kendimi toparlamam lazım, aslında bana da bir rakip lazım dişlisinden
Bu hafta spor gelecegine göre verirsin cnmBenim yaklaşık 1.7 kilo vermem lazım kesin söz vermeyeyim ama yapmaya çalışacağım
O zaman hemen kalkıp spor yapıyorumBu hafta spor gelecegine göre verirsin cnm
Bu arada bu hafta bastan seni tutuyom soyliyim
Ben varım beeeenBu hafta kendimi toparlamam lazım, aslında bana da bir rakip lazım dişlisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?