- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.901
Ben göremedimTakip ettiklerim göre bilir yaptım şimdi hepsini onu yapınca foto ekledim mi başka gören olmaz herhalde?
Kızım cekti habersiz sağolsun kısa dönem olduğu için fazla yokNiçün bence bı sıkıntı yok. O zamanlardan kılolu halınden başka foto yokmuydu. Hatırlamamak içinmi çekmedın yoksa
İzledim şimdi görebilirsinBen göremedim
Burda linci yiyince dayanirsin
Bitter olur tabi neden olmasın ama fazla olmazŞimdi kimse kınamasın, burada çikolataya hayır diyecek babayiğit varsa çıksın karşıma.
Canım gelenlerin çoğu kalıcı olmaz merak etme, dün gelenler bile bugün yokHandandandan üye sayımız çok fazla değil mi?
Bitter olur tabi neden olmasın ama fazla olmaz
Hergün değilde haftada 2 gün tartılmak daha iyidir canım. Cuma tartı günümüz Pazartesi ara tartı günüAcilen şekeri bırakmalıyım.Bugün kullanmadım hiç bakalım yarına kaç gram verdim.
Çok iyiymiş işe geç gitmesiKaptanım market işletiyor eşim. İşe 3 gibi gider ona bırakıyorum giderken
Hergün değilde haftada 2 gün tartılmak daha iyidir canım. Cuma tartı günümüz Pazartesi ara tartı günü
valla özeti şu yeni üye var bol bolÇok sayfa birikmiş, üye sayısı fazla olunca
Çoktan yorgunum, geri yapamayacağım, okuyanlar özet geçebilir mi?
Evet canım spor yaparsanda puanı hesaplayıp menüyle birlikte beni etiket yapabilirsinGünlük yediklerimizi diğer sayfada paylaşıyoruz değil mi?
MaalesefValla bende 69 olsam öpüp başıma koycam :))
Seyranda boydan da teselli olamicaz
Ben de yaBen göremedim
Yaklaşık 1 aydır yemiyorumŞimdi kimse kınamasın, burada çikolataya hayır diyecek babayiğit varsa çıksın karşıma.
Listede olup kacamak yapip arti gelirsenŞimdi kimse kınamasın, burada çikolataya hayır diyecek babayiğit varsa çıksın karşıma.
Ben sana kizdimÇok sayfa birikmiş, üye sayısı fazla olunca
Çoktan yorgunum, geri yapamayacağım, okuyanlar özet geçebilir mi?
Neden ki, çok üye çağırdım diye mi?Ben sana kizdim
Üyelerin birçoğu form doldurup gittilerNeden ki, çok üye çağırdım diye mi?
Gizledim o yüzden sanırımMaalesef
Ben de ya
Yaklaşık 1 aydır yemiyorum
YokNeden ki, çok üye çağırdım diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?