Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

03.02. PAZARTESI

10.00
Kgk

11.30
2 yumurta+yarim cb hc unu +1 cb suyla pankekvari :)
2.5 tk fistik ezmesi
Peynir, az kasar
2 dil. Pastirma
6 zeytin

17.15
6 kuru kofte (ekmeksiz)
Yesil salata
2 kş sade quark
abla fıstık ezmesi hazır olanlardan mı kendin evde mi yaptın?içinde şeker var mı?

Kizlar iyi akşamlar iki diş çektirdim fenayim hemen yazip çikacagim

Sabah: çeyrek ekmek
1 dilim betaz peynir
biraz patates kızartması
Bı kupa yeşil çay

Öğlen bir kase çorba

Akşam:
1 tane lahmacunun ortası 3 bardak ayran.
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su. ( Yatana kadar daha içerim),

Listede olup kacamak yapip arti gelirsen
Bu siskolarin altinda kalirsin
Takim ruhunu bi içine cektinmi
Takim arkadasin açken sen yiyemiceksin :)))

Bakalım bugün başladım ekmek kestim, şeker kestim, porsiyon küçülttüm. Eğer zayiflarsam bu benden çok sizin başarınız olacak. Ölmemek için zayıflayacağım.

Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsunÇeyrek ekmek ve patates olmamış
Gerisi bence iyi lahmacun inceyse

menü buraya paylaşıyoruz

allahtan evli değildi canım, buna şükredeceğim aklıma gelmezdi ama işte
Dua etmekten başka bişe yapamıyorum ama içimdeki sızı sanki artıyor her geçen gün

allahtan evli değildi canım, buna şükredeceğim aklıma gelmezdi ama işte
Dua etmekten başka bişe yapamıyorum ama içimdeki sızı sanki artıyor her geçen gün
Ne desem acını hafifletmez belki ama zaman geçtikçe unutmicaksın ama alışacaksın. Bol bol dua oku canım

Ne desem acını hafifletmez belki ama zaman geçtikçe unutmicaksın ama alışacaksın. Bol bol dua oku canım
İşin kötüsü ne biliyor musun, içime öyle bi ölüm korkusu girdi ki biliyorum ki hepimizin gideceği yer belli ama abimden sonra bu kadar erken bu kadar beklenmedik bi kayıp beni alt üst etti, şu anda bi kayıp daha Yaşar mıyım korkusu deli gibi sardı beni
Birini daha kaybedersem, Allahım gecinden versin bana onların acısını göstermesin ama kızlarım eşim annem babam aklıma geldikçe deliye dönüyorum

Öğünleri saatleri ile birlikte yazıyoruz
Dişi akşam yemeğinden sonra mı çektirdin

188 den aradım.ordan demezler.devlete gidecem
anladım canım ozaman ben hiç bilmem
Böyle düşünürsen işin içinden hiç çıkamazsın canım, ölüm hepimiz için var yarına cıkacağımızın hiç bir garantisi yok. Sarıl yavrularına eşine annene babana kardeşlerine doya doya herşeyde vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…