- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.921
Çok canım sıkkın, yarama tuz basmaYok
Bildirim icin :))
Hayırdır canımÇok canım sıkkın, yarama tuz basma
+1.5 geldim bugünHayırdır canım
Sen onu halledersin ben sana inanıyorum moral bozmak yok+1.5 geldim bugün
Öyle diyon ama pilavida götürmüşünÇok canım sıkkın, yarama tuz basma
Sıfır ekmekti ama bugünÖyle diyon ama pilavida götürmüşün
abla fıstık ezmesi hazır olanlardan mı kendin evde mi yaptın?içinde şeker var mı?03.02. PAZARTESI
10.00
Kgk
11.30
2 yumurta+yarim cb hc unu +1 cb suyla pankekvari :)
2.5 tk fistik ezmesi
Peynir, az kasar
2 dil. Pastirma
6 zeytin
17.15
6 kuru kofte (ekmeksiz)
Yesil salata
2 kş sade quark
Listede olup kacamak yapip arti gelirsen
Bu siskolarin altinda kalirsin
Takim ruhunu bi içine cektinmi
Takim arkadasin açken sen yiyemiceksin :)))
Geçmiş olsun canım.Kizlar iyi akşamlar iki diş çektirdim fenayim hemen yazip çikacagim
Sabah: çeyrek ekmek
1 dilim betaz peynir
biraz patates kızartması
Bı kupa yeşil çay
Öğlen bir kase çorba
Akşam:
1 tane lahmacunun ortası 3 bardak ayran.
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su. ( Yatana kadar daha içerim),
şaşırdım şuan normal olan acaba omu ben hiç yağ oranımı baktırmadım benim acaba kaçbenimde boyum kısa 1.60
gercekten ilk çocukta daha kolay hamile kaldığım kilodan 8 kilo daha eksideydim kızım 7 aylıktı. İkincidede vermiştim ama okadar sıkı olamamıştım birde hep ilk 6 ay daha cabuk verilirmiş kilo
a.selam abla bol sohbetleriniz olsun inş
eksi eksidir canım cumaya dahada eksi oldun inş. Listeye girmen için kaç olmalısın canım?
Ne zaman kafan rahatsa gel yaz canım
Zalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşu
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugün
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeği
allahtan evli değildi canım, buna şükredeceğim aklıma gelmezdi ama işteZalım kedi -100 gramla mı yeneceksin mefkuşu
Gözün aydın abla. Tartı ne dedi bugün
Bol bol dua et canım Rabbimize rahmetinle muamele et abime diye. Yapabiliyorsanız hayrına bişeyler yapın çocukları eşi varsa emanetlerini yalnız bırakmayın.. Bu acı geçmez ama hayatında tek gerçeği
Ne desem acını hafifletmez belki ama zaman geçtikçe unutmicaksın ama alışacaksın. Bol bol dua oku canımallahtan evli değildi canım, buna şükredeceğim aklıma gelmezdi ama işte
Dua etmekten başka bişe yapamıyorum ama içimdeki sızı sanki artıyor her geçen gün
Ben hiç bilmiyorum canım normalinde demeleri gerekiyordu randevu verirkenkızlar ben yarın kanal tedavisine gidiyorum.
aç mı gitmem lazım.randevum 15.30 da
188 den aradım.ordan demezler.devlete gidecemBen hiç bilmiyorum canım normalinde demeleri gerekiyordu randevu verirken
İşin kötüsü ne biliyor musun, içime öyle bi ölüm korkusu girdi ki biliyorum ki hepimizin gideceği yer belli ama abimden sonra bu kadar erken bu kadar beklenmedik bi kayıp beni alt üst etti, şu anda bi kayıp daha Yaşar mıyım korkusu deli gibi sardı beniNe desem acını hafifletmez belki ama zaman geçtikçe unutmicaksın ama alışacaksın. Bol bol dua oku canım
Senin yerinde olsam cumaya kadar sifir karbon yapardim cnmSıfır ekmekti ama bugün
Hazir cnm ama ben bisey alirken hep icerik okurumabla fıstık ezmesi hazır olanlardan mı kendin evde mi yaptın?içinde şeker var mı?
Öğünleri saatleri ile birlikte yazıyoruzKizlar iyi akşamlar iki diş çektirdim fenayim hemen yazip çikacagim
Sabah: çeyrek ekmek
1 dilim betaz peynir
biraz patates kızartması
Bı kupa yeşil çay
Öğlen bir kase çorba
Akşam:
1 tane lahmacunun ortası 3 bardak ayran.
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su. ( Yatana kadar daha içerim),
anladım canım ozaman ben hiç bilmem188 den aradım.ordan demezler.devlete gidecem
Böyle düşünürsen işin içinden hiç çıkamazsın canım, ölüm hepimiz için var yarına cıkacağımızın hiç bir garantisi yok. Sarıl yavrularına eşine annene babana kardeşlerine doya doya herşeyde vardır bi hayırİşin kötüsü ne biliyor musun, içime öyle bi ölüm korkusu girdi ki biliyorum ki hepimizin gideceği yer belli ama abimden sonra bu kadar erken bu kadar beklenmedik bi kayıp beni alt üst etti, şu anda bi kayıp daha Yaşar mıyım korkusu deli gibi sardı beni
Birini daha kaybedersem, Allahım gecinden versin bana onların acısını göstermesin ama kızlarım eşim annem babam aklıma geldikçe deliye dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?