- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.881
Bende bulamadimAllahım izin vermiyor galibaLusi nasıl koydun sen
O boya 50 kiloEvlendigimde 50 kiloydum.
Alla alla yokBende bulamadim
Hosgeldin tatlimForm sorularını burada cevaplayayım. Adımı vermeyeyim.ozel konularım var forumda sorun olmasın.38 yaşındayım.evli değilim.cocugum yok.emzirmiyorum.meslegim halkla ilişkiler. Su anda çalışmıyorum. 1.59 boyunda 62.4 kılayım.51kg olmak istiyorum. Zor zamanlarımda kendime dikkat edemediğim için kilo aldım.abur duyuruda seviyorum. Kendimi kısaca tanıyacaksam.çalışmıyorum .tabii şimdilik.kopegim ve kedilerim var.yuruyusu seviyorum. Egzersiz planı yaptım.sıkı bir diyete ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
Ekranda sol da seçenekler var ya kadınlar kulübü legosunun orda KK medya girip medya ekle yapacaksın beybisu
Ekranda sol da seçenekler var ya kadınlar kulübü legosunun orda KK medya girip medya ekle yapacaksın beybisu
Ayarlara adlarımızı ekle bacım öyle bi seçenek koymuşlar önceden beni izleyenler vs diye vardı seçenekAha buldum Ama sizden başka kimse görmez dimi
İşte attan inince depresyona girmeme neden oldu. Kilo konusu benim için çok sıkıntı. İradem olsa çoktan zayıflardım ama işte çikolataya dayanamıyorum.O boya 50 kilo
Baya zayifmişin :))
Burda linci yiyince dayanirsinİşte attan inince depresyona girmeme neden oldu. Kilo konusu benim için çok sıkıntı. İradem olsa çoktan zayıflardım ama işte çikolataya dayanamıyorum.
Burda secenek çok hangisini yapıcam öyle ne biçim bişey buAyarlara adlarımızı ekle bacım öyle bi seçenek koymuşlar önceden beni izleyenler vs diye vardı seçenek
Yüzünü kes tanınma korkun varsa hem alamandaymışın yav nerden tanıyacuuk seni
Kiz once profilini acAha buldum Ama sizden başka kimse görmez dimi
Maşallah super gorunuyosun canım.Takip ettiklerim göre bilir yaptım şimdi hepsini onu yapınca foto ekledim mi başka gören olmaz herhalde?
Nıye utanıyon kız veremeyenler utansınEkledim silicem ona göre 5 dk yadahada gelmem utancımdan
Çamaşır asarken ki halim için özür dilerimMaşallah super gorunuyosun canım.
Ilk foto dıyetın bası heralde fıstık gıbısın maşallah
Ne utancan kizz ne guzel olmuşsun genc kiz gibi :)) sakın alayim demeEkledim silicem ona göre 5 dk yadahada gelmem utancımdan
Niçün bence bı sıkıntı yok. O zamanlardan kılolu halınden başka foto yokmuydu. Hatırlamamak içinmi çekmedın yoksaÇamaşır asarken ki halim için özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?