- 30 Ocak 2020
- 159
- 660
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.121
Kız inşallah doğru kişiye baktınBaktimmm baktimmm
Ya maşallah sana ne kadar güzelsin.
Kiz o ne alirsa alsin sana ne :))Kızlar nassınız yaBen beyimle film izliyodum allahım ekler aldı tatlı aldı onu aldı bunu aldı bende en sonunda artık dayanamadım 5 parça kakaolu bisküvi yedim çayla bastırsın diye. Kesinlikle ileri gidip bozmam
Vaay anaam bide 5 tanee ayyy inanmıyorum ben şokKızlar nassınız yaBen beyimle film izliyodum allahım ekler aldı tatlı aldı onu aldı bunu aldı bende en sonunda artık dayanamadım 5 parça kakaolu bisküvi yedim çayla bastırsın diye. Kesinlikle ileri gidip bozmam
Bidaha asla yapmıcam bunu, çok haklısınKiz o ne alirsa alsin sana ne :))
Bu saatte biskuvi yenirmi
Hadi ilk günün hatrina affedelimBidaha asla yapmıcam bunu, çok haklısınyarın düzelticem bu durumu
Olmamis canimKızlar nassınız yaBen beyimle film izliyodum allahım ekler aldı tatlı aldı onu aldı bunu aldı bende en sonunda artık dayanamadım 5 parça kakaolu bisküvi yedim çayla bastırsın diye. Kesinlikle ileri gidip bozmam
Abla ne affetmesi hemen 20 şınav çeksin ya. Nerde bu kaptan gelsin ceza falan kessin olmazki böyleHadi ilk günün hatrina affedelim
Kız inşallah doğru kişiye baktın
Ayyyg sen ona bakma ya. Ne alırsa alsın boşver sakın yeme... benim esimde Alman çikolatası çeşitleri ve afyon lokumu çıkardı bir güzel tabak hazirladim ona ve hiç yemedim.sende yeme kuzum...Kızlar nassınız yaBen beyimle film izliyodum allahım ekler aldı tatlı aldı onu aldı bunu aldı bende en sonunda artık dayanamadım 5 parça kakaolu bisküvi yedim çayla bastırsın diye. Kesinlikle ileri gidip bozmam
Bak bak bak gözümden tanırmışbaktım baktım ben seni gözünden tanırim
Ayyyg sen ona bakma ya. Ne alırsa alsın boşver sakın yeme... benim esimde Alman çikolatası çeşitleri ve afyon lokumu çıkardı bir güzel tabak hazirladim ona ve hiç yemedim.sende yeme kuzum...
Durr kizz hemen korkutup kacirmayalimAbla ne affetmesi hemen 20 şınav çeksin ya. Nerde bu kaptan gelsin ceza falan kessin olmazki böyle
Gruba hoşgeldin, ben Nazlı 29 yaşındayım 69 kilo civarindayim. Aktif olursan çok güzel kilolar verebilirsin burada..Selamın aleyküm diyet dostları, zayıflamak isteyen hatunlar, azimli kararlı kardeşlerim.
Adı:Seyran
Yaşı:28
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: Bir kız 7/ bir oğlan 4
Emziriyormusun: hayır
Meslek: şu an ev hanımı ve anne
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:1,67
Kilo:69,6
Hedef:54☺
Daha önce başka takımda yarıştımı : yeni üyeyim ve hayır
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hayvan sever, doğa sever, biraz tembel sayılırım. Doğru iteklemeyle (sizler sayesinde) kilo hedefime ulaşacağım inşallah.
Gördüm gördümm maşallahin var kuzum fıstık gibisinGerçekten utanıyorum ben darılmasın görmeyenler birazdan siliyorum @Poni Bon ona göre
Yasemincim acın çok taze daha. Biz burada ne desek yüreğine su serpmeyecek belki ama, kendin eşine çocuklarına ailene sarilarak hafifletebilirsin acını. Seviliyorsun ve her zaman yanınızdayiz unutmaİşin kötüsü ne biliyor musun, içime öyle bi ölüm korkusu girdi ki biliyorum ki hepimizin gideceği yer belli ama abimden sonra bu kadar erken bu kadar beklenmedik bi kayıp beni alt üst etti, şu anda bi kayıp daha Yaşar mıyım korkusu deli gibi sardı beni
Birini daha kaybedersem, Allahım gecinden versin bana onların acısını göstermesin ama kızlarım eşim annem babam aklıma geldikçe deliye dönüyorum
Ablaaa rakibeme niye tüyolar veriyosunYok kuzum sebzeyi karbondan saymiyoz :))
Ekmek bakliyat meyve vs.
Evet sabahki tartı canımı sıktı baya. Akşam eşim baya motive etti ama sağolsunAslında menün çok hafif sayılır canım sabahki tartı canını sıktı galiba
Oh oh yandan yandan gelsin Cuma günü bir yenilgi daha
Hiç bir fikrim yok İnan canım geçmiş olsun
Sonraki mesajlarında gordum abla teyptenmiş iyi bari. Akü bi kere kendi kendine sorun çıkarınca hep böyle devam ediyo direk değiştirmek gerekiyor.Akü bitmis cnm ama niye bitti anlamadim lambada acik degildi
Eşim isten gelince yattiydi
Birazdan işe gidecek
Gitmeden calistiracaz
İnşallah sabah yine aynisi olmaz
Benim kizda yarin gelecekmis
Yoksa onun arabasini alirdim
Ablaaaa tecrübelerinden faydalanalım biz de bu vesileyleÖyle demicen işte
Kv zaten 2 haftadir sizde ozlem gidermislerdir :)
Aşkım seninle basbasa kalmayi cok ozledim hazir annende burdayken biraz birbirimize zaman ayirsak olmazmi bidaha hic cikamayiz deyip, sirnaşican
Biz de mi hepimiz sağ baştan mıben geldiiiiimm
geçmişi takip etmeyi sanırım artık başarabiliyorum sanırım ama isimleri yeniden öğrenmem mümkün olabilir mi bilemedim
158 ler ne yapsınSınırdasın bacım ya bi cm eksik olaydın
159 cmliklere hörmetler
Kuzum zayifladigin halin çok güzel gerçekten senin boyun kaçtı 70 kiloya gore gayet iyi gozukuyosunBu da benim 100 kilodan düştüğüm zamanımdan solda 100 sağda 70 civarıyım
Yaaa sende fıstık gibisin Esra.. Güzelliğine de maşallahUtanırım deme öyle
Beslemem mi ne seviyorsa pisiriyorumBak bak bak gözümden tanırmış
Kız iyi besle kocanı düzelsin moralleri daha sana lazım
Şu anda tam onumde acik toffifee paketi varbaktım baktım ben seni gözünden tanırim
Ayyyg sen ona bakma ya. Ne alırsa alsın boşver sakın yeme... benim esimde Alman çikolatası çeşitleri ve afyon lokumu çıkardı bir güzel tabak hazirladim ona ve hiç yemedim.sende yeme kuzum...
ekmegi kesmene gerek yok cnm istersen kahvaltida 1-2dil.beyaz olmayan ekmek yiyebilirsin
Hahhhh o işte 3 çeşit daha var ama birinin adı raffaello diğerlerini bilmiyorum mmmm harikaŞu anda tam onumde acik toffifee paketi var
Sen yoktun nasil gördünGördüm gördümm maşallahin var kuzum fıstık gibisin
Aman uzak dur yiyip kediye laf vermeŞu anda tam onumde acik toffifee paketi var
Anacim listede ve artisi cokAblaaa rakibeme niye tüyolar veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?