Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz o ne alirsa alsin sana ne :))
Bu saatte biskuvi yenirmi

Vaay anaam bide 5 tanee ayyy inanmıyorum ben şok

Olmamis canim

Kız inşallah doğru kişiye baktın
baktım baktım ben seni gözünden tanırim

Ayyyg sen ona bakma ya. Ne alırsa alsın boşver sakın yeme... benim esimde Alman çikolatası çeşitleri ve afyon lokumu çıkardı bir güzel tabak hazirladim ona ve hiç yemedim.sende yeme kuzum...

Bak bak bak gözümden tanırmış
Kız iyi besle kocanı düzelsin moralleri daha sana lazım

Gruba hoşgeldin, ben Nazlı 29 yaşındayım 69 kilo civarindayim. Aktif olursan çok güzel kilolar verebilirsin burada..
Gerçekten utanıyorum ben darılmasın görmeyenler birazdan siliyorum @Poni Bon ona göre
Gördüm gördümm maşallahin var kuzum fıstık gibisin
Yasemincim acın çok taze daha. Biz burada ne desek yüreğine su serpmeyecek belki ama, kendin eşine çocuklarına ailene sarilarak hafifletebilirsin acını. Seviliyorsun ve her zaman yanınızdayiz unutma
Yok kuzum sebzeyi karbondan saymiyoz :))
Ekmek bakliyat meyve vs.
Ablaaa rakibeme niye tüyolar veriyosun
Aslında menün çok hafif sayılır canım sabahki tartı canını sıktı galiba

Oh oh yandan yandan gelsin Cuma günü bir yenilgi daha

Hiç bir fikrim yok İnan canım geçmiş olsun
Evet sabahki tartı canımı sıktı baya. Akşam eşim baya motive etti ama sağolsun
Akü bitmis cnm ama niye bitti anlamadim lambada acik degildi

Eşim isten gelince yattiydi
Birazdan işe gidecek
Gitmeden calistiracaz
İnşallah sabah yine aynisi olmaz
Benim kizda yarin gelecekmis
Yoksa onun arabasini alirdim
Sonraki mesajlarında gordum abla teyptenmiş iyi bari. Akü bi kere kendi kendine sorun çıkarınca hep böyle devam ediyo direk değiştirmek gerekiyor.
Öyle demicen işte
Kv zaten 2 haftadir sizde ozlem gidermislerdir :)

Aşkım seninle basbasa kalmayi cok ozledim hazir annende burdayken biraz birbirimize zaman ayirsak olmazmi bidaha hic cikamayiz deyip, sirnaşican
Ablaaaa tecrübelerinden faydalanalım biz de bu vesileyle
ben geldiiiiimm

geçmişi takip etmeyi sanırım artık başarabiliyorum sanırım ama isimleri yeniden öğrenmem mümkün olabilir mi bilemedim
Biz de mi hepimiz sağ baştan mı
Nazlı ben canım.
Sınırdasın bacım ya bi cm eksik olaydın
159 cmliklere hörmetler
158 ler ne yapsın
Cüce gibi herkesin yanında kısa kalıyorum ya 160 olaydım en azından
Bu da benim 100 kilodan düştüğüm zamanımdan solda 100 sağda 70 civarıyım
Kuzum zayifladigin halin çok güzel gerçekten senin boyun kaçtı 70 kiloya gore gayet iyi gozukuyosun
Utanırım deme öyle
Yaaa sende fıstık gibisin Esra.. Güzelliğine de maşallah

Şu anda tam onumde acik toffifee paketi var

ekmegi kesmene gerek yok cnm istersen kahvaltida 1-2dil.beyaz olmayan ekmek yiyebilirsin

Daha önce bir diyet uygulamıştım. Onda sabah, öğle, akşam birer dilim esmer ekmek vardı. Ama yavaş bir şekilde kilo verdim. Bu sefer tümden kesersem belki daha hızlı verebilirim. Tahıl ihtiyacımı akşam ya da öğlen birer kaşık makarna, pirinç, bulgurdan karsilayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…