- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.141
Şu anda tam onumde acik toffifee paketi var
Ikisinede bayilirimHahhhh o işte 3 çeşit daha var ama birinin adı raffaello diğerlerini bilmiyorum mmmm harika
Hangü foto mesela
Genelde aksam karbonhidrat alinmazsa sonuc daha guzel olur cnmDaha önce bir diyet uygulamıştım. Onda sabah, öğle, akşam birer dilim esmer ekmek vardı. Ama yavaş bir şekilde kilo verdim. Bu sefer tümden kesersem belki daha hızlı verebilirim. Tahıl ihtiyacımı akşam ya da öğlen birer kaşık makarna, pirinç, bulgurdan karsilayabilirim.
Bend e şimdi baktım fotoğraflarına baya zayıfsın ne güzel canım kaç kiloydun ki şuanHangü foto mesela74 76 dolaylarındayım canım kollarım da fena yav hiç minnoş değiller
Abla takvim paylaşacak tam gün vermedi valla ben bayağı bayağı ikna oluyor gibiyim vücudum temizlensin istiyorumyok kuzum yenisi gelsinde öyle veririz nete, zaten 300 e falan anca gider :))
Aynen, burda araba durdukca değer kaybediyor tr nin aksine
Konyaya annemgile gidecek
grublar ne zaman basliyomuski cnm
Biraz aklim celiniyor ama ben ketodan mutluyum
Senin artinida anlamadim
bahane ama buraya yazsamda moral olarak hic iyi degilim cnm
Icim cok sikiliyo bugun, elim kolum kalkmadi
ben hep meyhane pilavi yapiyomusumda haberim yokmus :))
Sen seviyelere baslasan iyi olurdu niran
Bidaha yapilirmi kimmbilir
yeni kizlarin isimleri benimde bepsi aklimda degil
ben geçmişi hep okurum baby
seni de goreydik kacak esra :)))
hayırdır cnm neye canin sıkıldı
coook fark var cnm
Yaza sagdakinden dahada ince olacan
Peygamber efendimiz (sav) döneminden gelme bir vücut temizliği tıbbi Nebevi aiidn Salih onu kitap haline getirmiş Ahmet apa da seviye seviye yapıp günümüze güncellenmişCanimmm hosgeldin ben özüm. 28 yaşındayım. Kilomuz yakın birbirine. Bende akrep kadiniyim.. Ve hedef kilomuzda aynıinşallah hedefimize ulaşacağız
Geçmiş olsun canım anlaşırım kadarıyla birçok şeye
Nedir o
ayyy çok güzel hayırlıolsun
Ooo yicek olsam alisverise gittigimde kendime ozel alirdim :))Aman uzak dur yiyip kediye laf verme
Rafeeloyu fazla sevmiyorum ben :)Hahhhh o işte 3 çeşit daha var ama birinin adı raffaello diğerlerini bilmiyorum mmmm harika
İlk doğum fotoları bunlar canım ikinci doğumdan sonrakileri henüz yüklemedim ama yine bu civardaydım 61-62Bend e şimdi baktım fotoğraflarına baya zayıfsın ne güzel canım kaç kiloydun ki şuan
Töbeler töbesi ölmeyek de dönmeyek de ablaOoo yicek olsam alisverise gittigimde kendime ozel alirdim :))
Ölmek var dönmek yok
Bu bozmamis halin mi kizzzKızlar nassınız yaBen beyimle film izliyodum allahım ekler aldı tatlı aldı onu aldı bunu aldı bende en sonunda artık dayanamadım 5 parça kakaolu bisküvi yedim çayla bastırsın diye. Kesinlikle ileri gidip bozmam
Abla sakınnnŞu anda tam onumde acik toffifee paketi var
Kuzu ben geçmişi okuyodum sen de o arada tekrar acmistin hemen yetiştim baktımSen yoktun nasil gördün
Abla sorma ya dün bi kerelik yiyim dedim. Bugün de fena tatlı krizindeydim. Kesinlikle bağımlılık yapan bisey var Nutellada yemeyince unutuyo insan ama bi kere yiyince tadı nasıl cezbediyor insanıAnacim listede ve artisi cokzarari takima
Ne o, sende nutella ya sarmışin
Aidin salih duydum fakat çok detaylı bilgim yok üstünkörü bilgim var... bende yapayım açlık orucu sanırım ?Abla takvim paylaşacak tam gün vermedi valla ben bayağı bayağı ikna oluyor gibiyim vücudum temizlensin istiyorum
Peygamber efendimiz (sav) döneminden gelme bir vücut temizliği tıbbi Nebevi aiidn Salih onu kitap haline getirmiş Ahmet apa da seviye seviye yapıp günümüze güncellenmiş
Lafin gelişi kizzz Allah korusun :) ben daha 38 beden olacamTöbeler töbesi ölmeyek de dönmeyek de abla
Gercekten Nutella öyle sür sür ye dicem olmicak üzerine beyaz peynir yada gouda peynir ofBu bozmamis halin mi kizzz
Abla sakınnn
Kardeşim de Almanyadan gelen bi çikolata getirmiş yanında. Akşam bana verdi hep beraber yiyelim diye getirdim dedi. Eşim duymadan görmeden sakladım hemen
Zorla yedirir bana akşam akşam çok iyi biliyorum.
Kuzu ben geçmişi okuyodum sen de o arada tekrar acmistin hemen yetiştim baktım
Abla sorma ya dün bi kerelik yiyim dedim. Bugün de fena tatlı krizindeydim. Kesinlikle bağımlılık yapan bisey var Nutellada yemeyince unutuyo insan ama bi kere yiyince tadı nasıl cezbediyor insanı
Yazın cemo da 40 a çıkarsın nasipseLafin gelişi kizzz Allah korusun :) ben daha 38 beden olacam
panik yok hersey kontrol altindaAbla sakınnn
Kardeşim de Almanyadan gelen bi çikolata getirmiş yanında. Akşam bana verdi hep beraber yiyelim diye getirdim dedi. Eşim duymadan görmeden sakladım hemen
Zorla yedirir bana akşam akşam çok iyi biliyorum
Icindeki palm yagi bagimlilik yapiyor :))sorma ya dün bi kerelik yiyim dedim. Bugün de fena tatlı krizindeydim. Kesinlikle bağımlılık yapan bisey var Nutellada yemeyince unutuyo insan ama bi kere yiyince tadı nasıl cezbediyor insanı
Beyaz peynir dediğin bizim bildiğimiz beyaz peynir değil heralde di mi kuzu? Düşünemedim ikisini bir aradaGercekten Nutella öyle sür sür ye dicem olmicak üzerine beyaz peynir yada gouda peynir of
Mevlana diye bi yiyecekmi varYazın cemo da 40 a çıkarsın nasipse
Şaka bi yana da mevlana olsa da yesek mezun olunca tabi
Sağol canım şuan daha fit im gibi geliyor bi iki foto çekeyim de yükleyeceum insanın moralmanı düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?