Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Genelde aksam karbonhidrat alinmazsa sonuc daha guzel olur cnm
Karbon ihtiyacini sabah gider bence
Makarna pirinc pek tercih etmiyoruz, doyurucu olmuyor , cabuk aciktiriyor
Fazla besleyici degeride yok

Abla takvim paylaşacak tam gün vermedi valla ben bayağı bayağı ikna oluyor gibiyim vücudum temizlensin istiyorum
Peygamber efendimiz (sav) döneminden gelme bir vücut temizliği tıbbi Nebevi aiidn Salih onu kitap haline getirmiş Ahmet apa da seviye seviye yapıp günümüze güncellenmiş

Bu bozmamis halin mi kizzz
Şu anda tam onumde acik toffifee paketi var
Abla sakınnn
Kardeşim de Almanyadan gelen bi çikolata getirmiş yanında. Akşam bana verdi hep beraber yiyelim diye getirdim dedi. Eşim duymadan görmeden sakladım hemen
Zorla yedirir bana akşam akşam çok iyi biliyorum.
Sen yoktun nasil gördün
Kuzu ben geçmişi okuyodum sen de o arada tekrar acmistin hemen yetiştim baktım
Anacim listede ve artisi cok zarari takima

Ne o, sende nutella ya sarmışin
Abla sorma ya dün bi kerelik yiyim dedim. Bugün de fena tatlı krizindeydim. Kesinlikle bağımlılık yapan bisey var Nutellada yemeyince unutuyo insan ama bi kere yiyince tadı nasıl cezbediyor insanı

Aidin salih duydum fakat çok detaylı bilgim yok üstünkörü bilgim var... bende yapayım açlık orucu sanırım ?

Gercekten Nutella öyle sür sür ye dicem olmicak üzerine beyaz peynir yada gouda peynir of

panik yok hersey kontrol altinda o iş bende :))
sorma ya dün bi kerelik yiyim dedim. Bugün de fena tatlı krizindeydim. Kesinlikle bağımlılık yapan bisey var Nutellada yemeyince unutuyo insan ama bi kere yiyince tadı nasıl cezbediyor insanı
Icindeki palm yagi bagimlilik yapiyor :))

Yarin gormicem

Gercekten Nutella öyle sür sür ye dicem olmicak üzerine beyaz peynir yada gouda peynir of
Beyaz peynir dediğin bizim bildiğimiz beyaz peynir değil heralde di mi kuzu? Düşünemedim ikisini bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…