- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.261
Günaydın gençlik ♥ ❤
Gunaydinnn
Saati yanlis görmüşüm gec kaldim diyevbi firladim
tam evden cikacakken baktim saat daha 5 mis :))
Sade kahve icip cikiyorum
Guzel bir gun hepimize insallah
Günaydın takımım
Günaydın 9. Takımın çitlembikleri
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydınnn canlar
Geç geçebilirsen canım öyle kolay değil o işlerDeneyim dedim önceden ip atlamayi çok acıyor benim memelerim beceremedimseninkiler acimiyormu
Bu arada gizli rakibin olmaya karar verdim bı kaç haftaya seni gecicem
1,68 im canımKuzum zayifladigin halin çok güzel gerçekten senin boyun kaçtı 70 kiloya gore gayet iyi gozukuyosun
Kesin 85 olurAyyyyyy kızlarrrrrrr kopuyorummmmmm :))) şimdi eşim diyor ki 89 kiloyum 89 kiloyum, boyu da uzun 1.85 falan onla hava attı tüm gün. az önce tartıldı 96.8 çıktı. Suratı nasıl düştü ama nasıl düştü. ooooo iyi yemişim bugün su falan ağırlık yaptı herhalde yarın sabah tartılayım bak gör kaç çıkcam diyo konuyu değiştirdi hemen
Günaydın canım nasıl oldun daha iyi misin?Günaydın takımım
Gruba hoşgeldin, ben Nazlı 29 yaşındayım 69 kilo civarindayim. Aktif olursan çok güzel kilolar verebilirsin burada..
Gördüm gördümm maşallahin var kuzum fıstık gibisin
Yasemincim acın çok taze daha. Biz burada ne desek yüreğine su serpmeyecek belki ama, kendin eşine çocuklarına ailene sarilarak hafifletebilirsin acını. Seviliyorsun ve her zaman yanınızdayiz unutma ❤❤
Ablaaa rakibeme niye tüyolar veriyosun
Evet sabahki tartı canımı sıktı baya. Akşam eşim baya motive etti ama sağolsun
Sonraki mesajlarında gordum abla teyptenmiş iyi bari. Akü bi kere kendi kendine sorun çıkarınca hep böyle devam ediyo direk değiştirmek gerekiyor.
Ablaaaa tecrübelerinden faydalanalım biz de bu vesileyle
Biz de mi hepimiz sağ baştan mı
Nazlı ben canım.
158 ler ne yapsın
Cüce gibi herkesin yanında kısa kalıyorum ya 160 olaydım en azından
Kuzum zayifladigin halin çok güzel gerçekten senin boyun kaçtı 70 kiloya gore gayet iyi gozukuyosun
Yaaa sende fıstık gibisin Esra.. Güzelliğine de maşallah ❤❤
Tatli seylerle beyaz peynir guzel olur :)
Nutella recel vs.
Kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Burada günlük hayattaki sıkıntımızı, mutlulugumuzu herseyimizi paylastik. Herkeste aynı samimiyeti hissettim.
Motivasyonumun düştüğü yerde de hepiniz destek oldunuz. Tek başıma olsam çoktan birakmistim belki de verdiğim kilolari geri aliyodum su anda. İyi ki 9. Takimdayim iyi ki varsınız ❤❤❤
Gunaydinnn
Saati yanlis görmüşüm gec kaldim diyevbi firladim
tam evden cikacakken baktim saat daha 5 mis :))
Sade kahve icip cikiyorum
Guzel bir gun hepimize insallah
Bilmiyorum canım belki daha çok yeni, o yüzden çok yoğun yaşıyorum bu korkuyu
Geceleri özellikle kalbim sıkışıyor sanki korkudan, bi haber gelecekmiş gibi sanki
Allah rahmet eylesin arkadaşım,rabbim sizlere uzun ömürler nasip etsinSağol canım
İlk defa burada dile getirebildim bu korkumu zaten
Kimseyle konuşamıyorum da
Annem babam zaten perişanlar
Eee diğer herkes de kendi dünyasına çekildi bile
Sürekli sürekli aynı şeyden bahsedemiyorum kimseye
Daha iyiyim çok şükür.inşallah grip olmadan atlatırımGeç geçebilirsen canım öyle kolay değil o işleracaba sütyensiz atlıyor olabilir misin
1,68 im canım
Kesin 85 olur
Günaydın canım nasıl oldun daha iyi misin?
sağol canımm, iyiki varsınızGel canım korkularını, hüznünü bize yaz..
Elimizden geldiğince destek oluruz sana
sağol kuzum, aminAllah rahmet eylesin arkadaşım,rabbim sizlere uzun ömürler nasip etsin
Başınız sağolsun Rabbim içinize ferahlık versinsağol kuzum, amin
Haaayyy maaşallahDemı 1.56 olan ben mesala
OlabilirGeç geçebilirsen canım öyle kolay değil o işleracaba sütyensiz atlıyor olabilir misin
1,68 im canım
Kesin 85 olur
Günaydın canım nasıl oldun daha iyi misin?
patlama yasamadım canım ama hıc bir fayda etmediBnde okulöncesi
Hoşgeldin canm. Hepizin canı herşeyi çekiyor maalesef ama napıyoruz kısır döngğye girmemek için kendimize dur diyoruz
Tek öğünü doğru bulmuyorum canm patlaması kötü oluyor
Geçmiş olsn kardeşimde izmirde korkmuş baya
Baya artıdaydım canmsen kaç kilosun şu an
yapmıs tim canımYapabildin mı canim? Pek sağlıkli degil ama bir gün denemekten bisey olmaz bence.
Bende merak ettim şimdi. Denk gelirsem bi denerim.
Menün güzel canim
Olmamış canım sende farketmissin zaten
Güzel menü Nirancım
Menü güzel sporda var daha ne olsun Ponim
Yulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.
Canım simite mecbur kalmış olabilirsin ama tatlı neden?
Pideler olmamış sende farkindasin canım. Cumaya az kaldı menüleri hafifletelim artik.
Bir de menünü bizim gibi alt alta ve aralıklarla yazabilir misin? Böyle okuması zor oluyo.
o gitti abla diger cocuklarına annemler burdaKv gittimi
cok gecmıs olsunKafam oldu bi milyon
Kızlar dün biorezenansa gittim ya,tam 7 sayfa şeye intoleransım çıktı.
Alerji için gitmediğim dr hastane kalmadı.aşı tedavisi sonuç vermedi.antihistaminikleri artık leblebi gibi alır oldum.süründürüyor yani
Yöntem çok saçma ama daha önce prof un belirlediği polen, mantar,arpa buğday yulaf çavdar vs en başlarda çıktı ki kan testinde de başta çıkıyordu.
Alerjenleri göz önüne alıp diyet yapsam aç kalırım o derece
Dünkü dr akıntıya kürek çekiyorsun böyle dedi.bu gıdaları yemeye devam edersen kilo verirsin ama ödem,alerji,bağırsak bozukluğu vs yakanı bırakmaz,hemen de geri alırsın dedi.
Zeytinyağı en başta çıktı ya
ay abla baya kotu olmus ama sonrasında ise gitmek zorunda kalmamıs sın en azındanGunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
nereye gore yapıyorsunuzHastalıklar için işe yarar kesinlikle, açlık oruçları birçok hastalığıma şifa oldu.
Ahmet APA diyorki "insanlar birdenbire açlık orucu yapamaz, seviyelerle alıştırmak lazım"
Yani orada amaç açlık orucu..
Ben açlık oruçlarında zorlanmadığım için kendimi uzun süre kasmak istemiyorum açıkçası..
Ama kafamda bir kere seviyeleri yapsam mı diye düşüncelerde var.
Günaydin herkese
Ilk tartı benden gelsin
Cuma günü 95.8
Bugün 95.5
Fark -300 gr
cok guzel kızlarSabahın 7sinde tartıldım
Cuma:84.1
Bugün:83.6
Fark:500 gram
gayet güzel Hosgeldin bu arafaGünaydıııııınnnnn herkeseben tartıldım bugünn ve hayretler içindeyim çook uzun bir aradan sonra bu rakamı gördüm. ben yeni olduğum için en son tartılmamdan beri ne kadar gittiğini yazayım
cumartesi: 59.9
pazartesi: 58.6
fark: -1,300
guzel ablaSabah gec kaldim ama yinede tartildim
Fazla olmasada kötü sayilmaz
Cumartesi arti oldugumu dusunursek :)
Cuma 91.9
Bugun 91.5
Fark 400
eksi her zaman ıyıdıtGünaydın herkese
Cuma 67.9
Bugün 67.8
Sanırım hafta sonu yediklerimden fazla gitmedi
aslında ekstra bısey yapmadım canım 2 haftadır takılı kalmıstı aynı rakama bu aralar fazla hareketli sadeceNe ettin kızağzım açık kaldı
Bende bilmiyorum abla yemek porsıyonlarını duzel edim 6 dan sonra yemedim birde suyu zorladım birde 2 hafta sabıtım zatenbende kendimden şüphe ettim
Acaba yanlismi yazdim diye
muz zaten tatli
Bal niye döktün ki
2 gunde ne degisti tatlicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?