- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.221
Olsunn bu haftada sendinAblacim yaaa deme öyle
Bu takımı benden önce sen ve Zeycan gururlandirdiniz
Bulamadım
Sende iyiki buraya gelmişin yollarimiz kesismis cnmKızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Burada günlük hayattaki sıkıntımızı, mutlulugumuzu herseyimizi paylastik. Herkeste aynı samimiyeti hissettim.
Motivasyonumun düştüğü yerde de hepiniz destek oldunuz. Tek başıma olsam çoktan birakmistim belki de verdiğim kilolari geri aliyodum su anda. İyi ki 9. Takimdayim iyi ki varsınız
Cok güzel yazmissin canim hikayeni hep böyle gitsin insallahKızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Burada günlük hayattaki sıkıntımızı, mutlulugumuzu herseyimizi paylastik. Herkeste aynı samimiyeti hissettim.
Motivasyonumun düştüğü yerde de hepiniz destek oldunuz. Tek başıma olsam çoktan birakmistim belki de verdiğim kilolari geri aliyodum su anda. İyi ki 9. Takimdayim iyi ki varsınız ❤❤❤
Cok yediyse Sabaha en fazla - 1-2cikar :))Ayyyyyy kızlarrrrrrr kopuyorummmmmm :))) şimdi eşim diyor ki 89 kiloyum 89 kiloyum, boyu da uzun 1.85 falan onla hava attı tüm gün. az önce tartıldı 96.8 çıktı. Suratı nasıl düştü ama nasıl düştü. ooooo iyi yemişim bugün su falan ağırlık yaptı herhalde yarın sabah tartılayım bak gör kaç çıkcam diyo konuyu değiştirdi hemen
yandik TamamBulamadım
Yarın PC den bakiim bi
Tabi canim bi günde yediklerimizle yaklasik 8 Kilo Aliriz normaldirAyyyyyy kızlarrrrrrr kopuyorummmmmm :))) şimdi eşim diyor ki 89 kiloyum 89 kiloyum, boyu da uzun 1.85 falan onla hava attı tüm gün. az önce tartıldı 96.8 çıktı. Suratı nasıl düştü ama nasıl düştü. ooooo iyi yemişim bugün su falan ağırlık yaptı herhalde yarın sabah tartılayım bak gör kaç çıkcam diyo konuyu değiştirdi hemen
SormaaaaSen benim dert ikizimsin bacım❣❣
Olsunn bu haftada sendin
Darisi diger haftalara ins.
Canım ablacımmmSende iyiki buraya gelmişin yollarimiz kesismis cnm
Takimi sahiplenişin
hemde samimiyetin, ictenliginle iyiki burdasin
Canım erkeklerle kilo konusunda yarışılmaz 2 gün dikkat etse -5 le gelir şok olursunAyyyyyy kızlarrrrrrr kopuyorummmmmm :))) şimdi eşim diyor ki 89 kiloyum 89 kiloyum, boyu da uzun 1.85 falan onla hava attı tüm gün. az önce tartıldı 96.8 çıktı. Suratı nasıl düştü ama nasıl düştü. ooooo iyi yemişim bugün su falan ağırlık yaptı herhalde yarın sabah tartılayım bak gör kaç çıkcam diyo konuyu değiştirdi hemen
Tesekkur ederim kuzum, inşallah gitsin de daha gelmesin artık bu kilolar hicbirimizeCok güzel yazmissin canim hikayeni hep böyle gitsin insallahtekrardan tebrikler
Iyi geceler abla Ben severim karanligiSabah 5 de kalkcam ben
Hadin yatalim
Isiklari kapatiyom
Valla onu gözümün önünde yaşadım, 94-95 çıkıyor bakıyorum direk 88 lere iniyorSormaaaa
Canım ablacımmm ❤❤
Canım erkeklerle kilo konusunda yarışılmaz 2 gün dikkat etse -5 le gelir şok olursun
Nasıl bir metabolizmaları var hala çözemedim isteyince anında kilo verebiliyolar.
Insallah canimTesekkur ederim kuzum, inşallah gitsin de daha gelmesin artık bu kilolar hicbirimize
Ayy sormaaa ne yediyse benden habersizyandik Tamam
Tabi canim bi günde yediklerimizle yaklasik 8 Kilo Aliriz normaldir
Iyi gecelerHadi o zaman yatalim hepimiz, herkese iyi geceler kızlar
Insallah Iyi gecelerİyi geceler hanımlar,Allaha emanet olun rahat rahat uyuyun kilolarınız yakılsın erisin gitsin sabaha fit uyanın inşalllllaaaahhhhadi bakam öptüm sizleri kuzucuklarım❣❣❣
Genelde aksam karbonhidrat alinmazsa sonuc daha guzel olur cnm
Karbon ihtiyacini sabah gider bence
Makarna pirinc pek tercih etmiyoruz, doyurucu olmuyor , cabuk aciktiriyor
Fazla besleyici degeride yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?