- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.281
Gazan mübarek olsun daha önce yapan gene yaparGünaydınnnnnn,
Dün itibariyle insan gibi beslenme düzenime ve çok yormadan da olsa eski spor hayatıma dönmüş bulunmaktayım....
Birinci vazifem abur cuburu azaltarak yine yeniden yok etmek
İkinci vazifem eski çıtır günlerime dönmek
Üçüncü vazifem uyku düzeni oluşturmaya çalışmak
Saygılarımla ruh hastası, psikopis Tuğçe
İmza
zaman ayırmak ıstesek bence fırsat buluruz spor ıcın. Bende gunluk ıslerı kızlarımı bahane edıyorum kendıme ama ısteyınce yapabılıyorum.Oğullarım okadar hareketli ki boş bulduğum zamanda ya evin işini yapıyorum ya yatıyorum
eksı candıraBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 87.3
Fark -100 gr
(88.4ü görmüştüm)
ay ben de bendeDüzenimi özlemişim ya eşim kızım okulda. Bende sakinliği sever oldum mis gibi işlerimi de bitirdim gerçi başımın belası çamaşır işi kaldı
ooo super kız maşallahSuraya bildirimimı yapayım gecmısı sonra devam ederim ınsallah yetısemıyorm takıma
Cuma :88.6
Bugun 87.1
Fark 1.5
hosgeldın seyran ben hatıce. Hedefıne en kısa zamanda ulasırsın ıns canımSelamın aleyküm diyet dostları, zayıflamak isteyen hatunlar, azimli kararlı kardeşlerim.
Adı:Seyran
Yaşı:28
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: Bir kız 7/ bir oğlan 4
Emziriyormusun: hayır
Meslek: şu an ev hanımı ve anne
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:1,67
Kilo:69,6
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı : yeni üyeyim ve hayır
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hayvan sever, doğa sever, biraz tembel sayılırım. Doğru iteklemeyle (sizler sayesinde) kilo hedefime ulaşacağım inşallah.
hosgeldın canım. Ben hatıce ıstedıgın hedefe en kısa surede ulasırsın ınsForm sorularını burada cevaplayayım. Adımı vermeyeyim.ozel konularım var forumda sorun olmasın.38 yaşındayım.evli değilim.cocugum yok.emzirmiyorum.meslegim halkla ilişkiler. Su anda çalışmıyorum. 1.59 boyunda 62.4 kılayım.51kg olmak istiyorum. Zor zamanlarımda kendime dikkat edemediğim için kilo aldım.abur duyuruda seviyorum. Kendimi kısaca tanıyacaksam.çalışmıyorum .tabii şimdilik.kopegim ve kedilerim var.yuruyusu seviyorum. Egzersiz planı yaptım.sıkı bir diyete ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
ben bıtter asıgı olarak ıkı gune bır 1 yada 2 kare yıyorum. Halımdende bellı zatenŞimdi kimse kınamasın, burada çikolataya hayır diyecek babayiğit varsa çıksın karşıma.
cumaya halledersın senÇok canım sıkkın, yarama tuz basma
tok olman gerek canım yanı bana oyle demıslerdıkızlar ben yarın kanal tedavisine gidiyorum.
aç mı gitmem lazım.randevum 15.30 da
kuzum daha cok taze acın. Olum heran kapımızda. Rabbım ıcını ferahlatsın. Rabbım en hayırlısını bılıyordur.İşin kötüsü ne biliyor musun, içime öyle bi ölüm korkusu girdi ki biliyorum ki hepimizin gideceği yer belli ama abimden sonra bu kadar erken bu kadar beklenmedik bi kayıp beni alt üst etti, şu anda bi kayıp daha Yaşar mıyım korkusu deli gibi sardı beni
Birini daha kaybedersem, Allahım gecinden versin bana onların acısını göstermesin ama kızlarım eşim annem babam aklıma geldikçe deliye dönüyorum
hay maşallahhhBende 174 üm.
masallah sımdı daha ıyısını yapacaksınBu da benim 100 kilodan düştüğüm zamanımdan solda 100 sağda 70 civarıyım
Ama ben goremedımUtanırım deme öyle
StandartGunaydınlar musmutlu bır salı olsun
Saglık ocagına kan tahlılı vermıstım sonuc almaya gıdecegım bugun ama gozum yemıyor hıc.
Sızler neler yapıyorsunuz bakalı
Ela nasil oldun cnmStandart
simdide başıma alman kızı cikardiHayırdır abla oğlanin ne sıkıntısı var
heee sabahin körü 5Günaydınnn
Hangi 5, 5 mi...
Bildiğin 5 aman Allahım
annenler geldiyse iyi ozamangitti abla diger cocuklarına annemler burda
ne yapiyosan aynen devam et cnm :))Bende bilmiyorum abla yemek porsıyonlarını duzel edim 6 dan sonra yemedim birde suyu zorladım birde 2 hafta sabıtım zaten
jartiyer de olacakmiYazın ki tombul fotoları seçtim bi ara da herife çıtır foto çektirdimmi tamamdır bu iş ehuheh güncel bir albüm hazırlayacaum en çıtıronden en seksüilüsünden
git bakalim da sonuç da ne cikacak cnmGunaydınlar musmutlu bır salı olsun
Saglık ocagına kan tahlılı vermıstım sonuc almaya gıdecegım bugun ama gozum yemıyor hıc.
Sızler neler yapıyorsunuz bakalı
Nasil vuracakHerife vurdurtacan beni heral
Bende bendeUyanık mısın canım şu an
Gözümde o canlanmisti zatenKamçıynan
oh afıyet olsun ablaTekrar gunaydinlar
Çoğu daha yataktan cikmadan ben işe gittim geldim bile :)) bugün fazla degildi
Evdede kimse yok ne güzel
Kahvemle geldim :))
Evet abla patates cuvalı gıbı gezıyorumsimdide başıma alman kızı cikardi
heee sabahin körü 5
Seninde saglikli yaşama adimin hayirli olsun cnm
annenler geldiyse iyi ozamanhem moralin duzelir sanada yardimci olurlar
ne yapiyosan aynen devam et cnm :))
jartiyer de olacakmi
git bakalim da sonuç da ne cikacak cnm
Bu arada boyuna göre senin kilonda fazla
Kuzum sen istesen ne guzel kilo veriyodun yaaaoh afıyet olsun abla
Evet abla patates cuvalı gıbı gezıyorum
Sen sevmedınmı kızı abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?