- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.261
Heee öylemi dediydik
Cok güzel talimBildirimim niyetli olduğu için geç kaldı
Geçen hafta 87.4
Bugüm 86.5
Fark -900
Canım o giden yağ mıdır sence yapma etme kilo vericm diyerek vücuduna zarar verme. Ayda 2 gün yapsan detoks yeterli bence.bimin jurmasıyla yaptım.1kg verdim bir günde.
sahiplendirme konusunda da çok teşekkür ederim.
Niran pazartesi arti olunca toparlamasi zor oluyor cnmKızkardeşimle konuşurken şarjım bitti, şarj aletini bulamadım tam 2 saattir.
Gelelim asıl meseleye
Kızlar nasıl yazacağımı bilmiyorum ama ben sabitim
Pazartrsiye kadar kapatsak hesapsız yesek haftasonu ne iyi olurdubugün takım kapanıyor mu.cuma takımı ya.yoksa devam mı ediyoruz.
Sen yemek işini onceden halledecektin tatlimKızlar tek tek alintiliyamadim malum kv burda ve benim sıpa emekliyor artk hic oturma odasında durmak istemiyor gecen 2 dk bakmadim wc girmis cok zor anlar beni bekliyor
Bugunki planimiz esim cumadan gelince pazara gidicez sonrasinda esim gececi ise gidicek aksam, yarn da aksam yemege ama hepberaber gidicez sanirm pazarda kv sabahtan gidicem diyor baklm. Benim yanlız cıkma hayalim biraz zor gbi esim anasınada kiyamiyor hic
Ben sabitim demedim tatlimsabitim sabitim dedin sonunda bombayı patlattın
Ödem çayları ile zor sabitledim kendimiNiran pazartesi arti olunca toparlamasi zor oluyor cnm
Haftaya eksiyle baslarsan cuma cok guzel bi sonuc gelecektir eminim
Haftabasi baya artin vardi cnmÖdem çayları ile zor sabitledim kendimi
80.6 yi gördüm tartıda pazartesiden sonraHaftabasi baya artin vardi cnm
Ne o kizzz yinemi artisinKızlar ıyı aksamlar kılo bıldırımı yapmaya elım parnakcıklarım varmadı fırsatta bulamadım gercı evde degıldım.eksıye gectıgım gun coskuyla bıldırım yapıyım ben
Kacıncı olmusuz meraktayım
Sımdı kv gıle gıdecegız fırsat buldukca bakarım ınş
Paylaşım yapmayan takım var mı bilmiyorum ama 2. yiz gibi duruyorKızlar ıyı aksamlar kılo bıldırımı yapmaya elım parnakcıklarım varmadı fırsatta bulamadım gercı evde degıldım.eksıye gectıgım gun coskuyla bıldırım yapıyım ben
Kacıncı olmusuz meraktayım
Sımdı kv gıle gıdecegız fırsat buldukca bakarım ınş
yok onu sormadim :)) keto bana uygun degil demişin yaToplu seviye yapmak motivasyon için çok önemli ikincisi sağlığıma kavuşmak istiyorum ben preeaklampsi geçirdikten sonra BÖyle kilo kaldı hayatımda görmedim bu rakamları o yüzden ☺
Bende ikizlerim 6 Haziran
basiniz sagolsun cnmOf şimdi de sevdiğim birisinin ölüm haberini aldım.. Allahım herkese sağlık versin
ben öyle degilim yaa :)Tanıdığım bütün ikizlerin en belirgin özelliği sağı sollari belli olmaz. bı bakarsin neseli cana yakin bı bakarsin soğuk modları düşmüş..degisikler yani
insallah hastalik peşinizi birakir cnmIyı geceler hanımlar sukur sağlığımız duzelmeye basladı taburcu oldukkızımın atesi normale dondu ama dunyanın ilacını aldı resmen uc gun kesintisiz serum vardı sureklı agrı kesici değiştirdiler etkisi olmayınca ve en kotusu de tekrar influenza ıcın antıbıyotık tedavisi gordu kabus gibi dort gun gectı. İyi ki esim ve ailem vardı yanımda yoksa bu sekılde ustesınden gelemezdik haftaya donucez kızım biraz daha toparlansın. Bu arada hastanede bende hastalandım kızımdan bana gectı ve hemen muayene olup ılac tedavısıj başladım tabı ben sureklı ayakta oldugum ıcın zor gecıyor bizden haberler boyle.
cok guzelll zehracim daha ne olsun kuzumCuma:84.1
Bugün:83.1
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.18
senin kilona göre gayet guzel eksi tatlimCuma59.00
Bugün 58.4
Fark 600gr
Yüzde %1
en azindan üstüne gelmemiş cnm :))Gunaydin kızlar ben ayniyim dunle ama cok erken uyandk bugun dolayisiyla erken tartildim bence biraz daha eksiyimdir.
Mezun oldugum kilo 66.2
Gecen cuma: 68.2
Bu hafta: 68.0
ben dengesiz oldugumu sanmiyorumAnnemde 18 haziran ikizler abla dominant bi karakteri var yani sert istedigini yaptıran kendinden emin. Ama dengesiz olur ikizler bakarsin guluyor az sonra uzulmus agluyor falan degisik ama iyidir herkez iyi gecinemez bence zor kisilikleri:)
Birde yanlizligi sakinligi sessizligi cok sever annem sende diyorsn ya hep seviyorm diye oda uyuyor demekki :)
bence harikaaa cnmGünaydın herkese
Kilo bildirimim
Geçen cuma 67.9
Bugün 66.8
Fark -1.1
Yüzde 1.62
fazla degil ama hic olmasa daha iyi tabiKilo bildirimim kızlar
Geçen hafta cumartesi: 82.4
Bugün: 82.8
Fark: +400
vayyyy rakibimmmm kilona gore muhtesemmmHellöööög takım hayırlı bol enerjik bol bereketli cumalarımız göbek hoplatmalı düşman çatlatmalı şen kahkahalarımız olsun
Geçen cuma: 60.8
Bu hafta: 59.8
Giden : 1
Yüzde:% 1.64
59 u gördüm yaaa herkese benden gayfee
masallahhhh cnm cok guzel gitmisGecen hafta 95.8
Bugün 93.6
Fark -2.2
Yüzde 2.3
ketocaninmm harikasinnnGeçen h: 70.9
Bugün: 70.0
Fark: -900
%1.27
listeye hosgeldin dilegimHayırlı cumalar kızlar bildirim yapıp kaciyim eşim cumaya gidecek kahvalti hazirliycam
Geçen cuma 88 kusurdu
Bu cuma 86.6
izine çıktığım baz alınacak listeye girerken oda 86.8
Bu hafta listeye giriyim artık kaptancigim
orucmu yaramiyor acaba sana cnmBen niye artı oldum kızlar dün +1 idim bu gün +700 böyle kaçamak yapmadan artı görünce kendimi pataklayasım geliyor
yine cook guzelllGeçen hafta : 55.4 kg
Bu cuma : 55.5 kg
Fark : +100
yok kizz daha aramizda cok varTebrik ederim ablacığım .Resmen benim kiloma geldin ya 3 günde
gayet guzel tatlim hem yüzde 1 i tutturmuşun işteGeçen cuma 78.0
Bugün 77.20
Aradaki fark 800
Yüzde 1.0256
Beğenmedim ben daha çok bekliyordum...
Baska takimlardan rakip bulmak yasakkkBu hafta benimle yarışacak dişli bir rakip arıyorumŞayet benimle yarışacak kendine güvenen yoksa aramızda başka takimlara gidip rakip bulacam kendime.Diycem bizim kizlar korktu benden
Hıc konusmasak olur abla. Hem cok canım sıkılıyor bu duruma hemde hıc dıyet modyna gıremıyorum. Sekersız 21 gunu bu yuzden gaza getırsın dıye ıstedım ama tatlı yemedım bu seferde başka kacamaklar aman. Su ara veremeyecem anladımda artı barı gelmesem.Ne o kizzz yinemi artisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?