Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende diyorum bu kız gözükmedi bugün
Alışverişe çıktın demek

Güle güle giy cicilerini
Resim isteriz

O zaman GastrikAsit ben banlanmanızdan değil Esra’nın yorumundan ötürü demiştim
Söyleyin bakalım Niranla bizim hangi yönlerimizi benzetiyosunuz?
Oooo harika yarış başlasın
Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
Burada bidona benzin vermiyolar ucuz atlatmissin abla iyiki kızının burada geldiği zamana denk gelmemiş
Aaaaa grubumuzun motivasyon kaynağına bak sen
Araba cuma geldiya :)) eşim benzin koymustur diye dusunduydum
Hic de bakmak aklima gelmedi

Ben yedeğe inmeden koymam
Aynı benim eşim yaa. O da illa kırmızı çizgiyi gorcek
Heyecanlandım ya güzel oldu bu yarış
Zübeyde bence bu mesaj çok kırıcı. Üzdüysem kusura bakma demek bu kadar zor olmamalı. O gün sana dostane yazdığımız herşeyi yanlış anladın. Hem biz seni o halde biraz daha üzdüğümüz için üzüldük hem de verdiğin tepkilerle kırıldik. Şimdi Poniye yazdığın mesajda çok ağır bence belki farketmiyosundur. Lütfen yanlış anlama burada çok güzel bı ortamamiz var sen de çok başarılı güzel giden bı üyesin hicbirimiz birbirimizi kirmayalim hoşgörelim yeter

Bende diyorum bu kız gözükmedi bugün
Alışverişe çıktın demek

Güle güle giy cicilerini
Resim isteriz
Bebeyi anneme bırakıp kızılay a gittim ordan bahçeliye akşama kadar sürttüm ellerimi kollarımı doldurdum ohh mis alışveriş gibisi yok

Branşın neydi canım bu arada konusu gelmişken sorayım sen bahsettinse bile ben kaçırmış olmalıyım
Biyoloji canım
Kitap aşığı olduğumu biliyorlar, kendileri beğendikleri kitapları da getiriyorlar, oku diye
Şarkı önerisi de alıyorum, "bunu mutlaka dinlemelisin Hocam" diye

Biyoloji canım
Kitap aşığı olduğumu biliyorlar, kendileri beğendikleri kitapları da getiriyorlar, oku diye
Şarkı önerisi de alıyorum, "bunu mutlaka dinlemelisin Hocam" diye
Çok güzel elektriğiniz var demekki gençlerle yaaa çok kıskandım

Hangi msjim kırıcı bulamadim.yada ne yazdiysam.ben mi üzmüsüm?
Yazdiğim msj ağır değil yerinde tespit.
Sözleriniz dostane sözcükler arasina sıkıştırılmış bana yaptığımin yanlıs oldugunu söyleyen yargilayan bi yazı dizisiydi.
Ayrica yaptiğim yanlış değil nefsi müdafaydı.
Herneyse kimse başına gelmeden anlayamaz!
Gercekci biriyim kırıcı olduğumu düsünmüyorum.cünkü saygı ve mesafe çercevesinde hareket ederim.
Birde size tepki vermedim aksine tepkisiz kaldim sözleriniz karşısinda.
Ben kapatmaya çaliştıkca birileri tarafindan yine konu aciliyor ve ben hep birilerini kırmıs oluyorum.
Heralde bu son bulmicak ve ben huzur bozan biri gibi görünecem.
Grubun huzuru bozulmasin.güzel güzel anlasip gidiyordunuz.ben gerdim burayi.
Sağlıkla esenle kalın hepiniz.

Amin canım sağol
Evet zaten beni en çok kahreden de annemi babamı her gün biraz daha kötü görmek
Elimden hiçbir şey gelmiyor çok kızıyorum o yüzden kendime ve hayatımı normal düzeninde devam ettirmek çok büyük haksızlık sanki
Büyük farkında bişelerin bakıcıya anneannemle dedem bi de annem dayım tatile gitti diye çok ağlıyorlar ne var ki bu kadar ağlayacak demiş
Güya ilgileniyorum ama ilgilenmesem daha iyi, içimdeki öfke onlara olduğu gibi yansıyor

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm
Toparlanır gibi olduğum zamanlar oluyor ama yok devamı gelmiyor bi türlü, kafamın içini susturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…