- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.181
Düzenli gelip takımı motive edip, kilo bildirimi yapanlar.İkili takımda sadece listedekiler mi var
Biliyor işini çıtır seviyor zaarHakkaten takımın en çıtırları Zehra da toplanmış
Bende diyorum bu kız gözükmedi bugünHellöö kızlar nabersiniz bugün kendime ciciler aldım allahımmmm bayıldım kendime bi insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı minnoş bu kadar mı piremses olur yaaa allahım aynalar bölünecek orta yerinden güneş doğduğuna pişman olacak
Söyleyin bakalım Niranla bizim hangi yönlerimizi benzetiyosunuz?O zamanGastrikAsit ben banlanmanızdan değil Esra’nın yorumundan ötürü demiştim
Oooo harika yarış başlasınHey
Tamam seçiyorum
@Tekrar dene
@Poni Bon
@mefkurem
Lusi
GastrikAsit
@Zeycan123
Hepsi benim bebeklerimmm
Burada bidona benzin vermiyolar ucuz atlatmissin abla iyiki kızının burada geldiği zamana denk gelmemişBugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
Aaaaa grubumuzun motivasyon kaynağına bak senBu mesajimi poni gormesin
Tatlim gizli bisey yaziyom okuma lutfen
bana gelirsek 700 800 artidayim
Tam hatirlamiyom
Cimamla inmem bir oldu :)
Dun 200 falan artiydim
Dedigim gibi döner bana yaramaz bide fazla yedim
Gecede su ictim durdum
Hala agzimda tuz tadi var
Aynı benim eşim yaa. O da illa kırmızı çizgiyi gorcekAraba cuma geldiya :)) eşim benzin koymustur diye dusunduydum
Hic de bakmak aklima gelmedi
Ben yedeğe inmeden koymam
Heyecanlandım ya güzel oldu bu yarışKızlar biz kura yöntemiyle takımımızı iki takım halde bölüştük artık kendi aramızda da rekabet edelim dedik fikir anası @Tekrar dene ye teşekkürler
Benim takımda
huban1234
@Zeycan123
GastrikAsit
@ekim2009
@Tekrar dene
Lusi
Zübeydenin takımında U Umudumbitmedi_
@Poni Bon
@Gulbe seker
@Elalis
@mefkurem
Handandandan
@Kuasar
Hepimiz tamamsak yarış başlasın
Bende anlamada sıkıntı yokta sende anlayış yok.söylediğinin şeyin sırası değildi burnumdan soluyodum bir.
Hem insan samimi olmadiğı kisiyle konusurken biraz dikkatli konusur buda iki.
adamin üzerine yürüdün demen konuyu aslindan koparmaktir.adam üzerime yürüdü sabrettim sabrettim sonunda ayağa kalktim ben üzerine yürüdüm yazdim.
Zübeyde bence bu mesaj çok kırıcı. Üzdüysem kusura bakma demek bu kadar zor olmamalı. O gün sana dostane yazdığımız herşeyi yanlış anladın. Hem biz seni o halde biraz daha üzdüğümüz için üzüldük hem de verdiğin tepkilerle kırıldik. Şimdi Poniye yazdığın mesajda çok ağır bence belki farketmiyosundur. Lütfen yanlış anlama burada çok güzel bı ortamamiz var sen de çok başarılı güzel giden bı üyesin hicbirimiz birbirimizi kirmayalim hoşgörelim yeterAbla ben kırılmadim.konusunu da açmadim.kendisi yazmasaydi da zaten acmazdim.öyle unutulur giderdi.kendisi ben sana kızdim diyince yazdim.herkes etegindeki taşi döksün şeffaf olalim dedim.
Ayrica hiç kindar bi yapım yoktur.alabildiğine sakin ve anlayişlıyimdır.biriyle bi sorunum varsa sorun ne ise söylerim sonra yine canciğer kuzu sarmasi olurum.
Kimsenin kötü niyetli olmadiğınin farkindayim.sadece yorum yaparken hassas davranmanin gerekliliğini savunurum.
AnlasıldıDüzenli gelip takımı motive edip, kilo bildirimi yapanlar.
Motivasyonumuzu yükseltmek için ikiye böldük takımı
Branşın neydi canım bu arada konusu gelmişken sorayım sen bahsettinse bile ben kaçırmış olmalıyımBu kitaba başlıyorum şimdi.
Bi öğrencim getirdi "Hocam, bu kitabı okumak ister misiniz" diye...
Tarzım değil ama kırmamak için aldımEki Görüntüle 2588280
Bebeyi anneme bırakıp kızılay a gittim ordan bahçeliye akşama kadar sürttüm ellerimi kollarımı doldurdum ohh mis alışveriş gibisi yokBende diyorum bu kız gözükmedi bugün
Alışverişe çıktın demek
Güle güle giy cicilerini
Resim isteriz
Biyoloji canımBranşın neydi canım bu arada konusu gelmişken sorayım sen bahsettinse bile ben kaçırmış olmalıyım
Roman mi canım yoksa yasanmis örneklerle mi anlatıyor?Bu kitaba başlıyorum şimdi.
Bi öğrencim getirdi "Hocam, bu kitabı okumak ister misiniz" diye...
Tarzım değil ama kırmamak için aldımEki Görüntüle 2588280
Roman canımRoman mi canım yoksa yasanmis örneklerle mi anlatıyor?
Öğrencinin sana bu kitabı vermesi de ilginç
Çok güzel elektriğiniz var demekki gençlerle yaaa çok kıskandımBiyoloji canım
Kitap aşığı olduğumu biliyorlar, kendileri beğendikleri kitapları da getiriyorlar, oku diye
Şarkı önerisi de alıyorum, "bunu mutlaka dinlemelisin Hocam" diye
Kızlar biz kura yöntemiyle takımımızı iki takım halde bölüştük artık kendi aramızda da rekabet edelim dedik fikir anası @Tekrar dene ye teşekkürler
Benim takımda
huban1234
@Zeycan123
GastrikAsit
@ekim2009
@Tekrar dene
Lusi
Zübeydenin takımında U Umudumbitmedi_
@Poni Bon
@Gulbe seker
@Elalis
@mefkurem
Handandandan
@Kuasar
Hepimiz tamamsak yarış başlasın
Sen memuriyet alanın nedir canımÇok güzel elektriğiniz var demekki gençlerle yaaa çok kıskandım
İsteyenleri ekleyeceğiz canımBende istiyorummm vermem gereken 3 kg var motivasyon olur :)
İletişim uzmanıyım benSen memuriyet alanın nedir canım
Hangi msjim kırıcı bulamadim.yada ne yazdiysam.ben mi üzmüsüm?Söyleyin bakalım Niranla bizim hangi yönlerimizi benzetiyosunuz?
Oooo harika yarış başlasın
Burada bidona benzin vermiyolar ucuz atlatmissin abla iyiki kızının burada geldiği zamana denk gelmemiş
Aaaaa grubumuzun motivasyon kaynağına bak sen
Aynı benim eşim yaa. O da illa kırmızı çizgiyi gorcek
Heyecanlandım ya güzel oldu bu yarış
Zübeyde bence bu mesaj çok kırıcı. Üzdüysem kusura bakma demek bu kadar zor olmamalı. O gün sana dostane yazdığımız herşeyi yanlış anladın. Hem biz seni o halde biraz daha üzdüğümüz için üzüldük hem de verdiğin tepkilerle kırıldik. Şimdi Poniye yazdığın mesajda çok ağır bence belki farketmiyosundur. Lütfen yanlış anlama burada çok güzel bı ortamamiz var sen de çok başarılı güzel giden bı üyesin hicbirimiz birbirimizi kirmayalim hoşgörelim yeter
Amin canım sağolAllah yardımcın olsun canım, yaşadığın acı kolay değil çok zor ama annen baban için daha farklı.
Annen baban her zaman bu acıyı ilk günkü gibi hissederler, evlat acısı en zor acı derler çünkü.
Senin için hayat devam ediyor canım, yavaş yavaş kendini toparlamaya çalış.
Abin için yapabileceğin en iyi şey arkasından hergün birşeyler okumak.
Biz gıdamız nasıl besinler ise vefat edenlerin ki de arkalarından okunan Kur'an ve edilen dualardır.
Yas tutup üzülmekten ziyade bu şekilde onu beslemelisin
Çocukların nasıllar, onlarla ilgilenebiliyor musun canım
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldümHayat devam ediyor canım benim.Aciyi derdi veren Rabbim dermaninida sabrinida veriyor ..
Ben 10 yaşında iken 14 yaşındaki abim vefat etti annem 30lu yaşlarındaydı hiç sigara içmeyen kadın sigaraya başlamıştı ilk donemler bizi bile görmüyordu saniyorsunki artık hiç bizim evde gulunmiycek mutlu olunmuyacak ,ama zamanla yemeye içmeye gülmeye hatta kahkalarlar atmaya mutlu olmaya başladık.. Rabbim okadar büyük ki evlat acısını bile hafiflettiriyor..
Cocuklarin gözünün içine bakiyordur senin daha hızlı toparlanman lazım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?