- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.221
Minnoşsaniz zayiflama takiminda ne isiniz varOo yeaa zalım şişkolar olsun diğer grubun adı
Biz de minnoş piremsesler
Insanin kendini sevip begenmesi ne gzzel biseyHellöö kızlar nabersiniz bugün kendime ciciler aldım allahımmmm bayıldım kendime bi insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı minnoş bu kadar mı piremses olur yaaa allahım aynalar bölünecek orta yerinden güneş doğduğuna pişman olacak
Zaman...Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm
Toparlanır gibi olduğum zamanlar oluyor ama yok devamı gelmiyor bi türlü, kafamın içini susturamıyorum
Hobi abla hem ben sensiz duramıyomMinnoşsaniz zayiflama takiminda ne isiniz var
Bende 20 kilo kadar odem varda onun için burdayım yoksa ayak numarası 40 olan bir minnosum kraliçemMinnoşsaniz zayiflama takiminda ne isiniz var
Yani kendimi sevmeme gibi bi alternatifim yok ki ya nasıl sevmem yeerabbüm özenmiş bezenmiş nasıl sevmem nasılInsanin kendini sevip begenmesi ne gzzel bisey
Canım daha önce de söylemiştim ama dikkate almadın.Elimden gelmiyor Niran, ilgi göstermeye kalksam iki dk ilgilensem ufacık nazlarına niyazlarına sabrım taşıyor ki hiç böyle değildim tahammülsüz diye eşime kızardım
Şimdi... ben bin beterim
Eşime çocuklara herkese herşeye geriliyorum
Bi yandan içim içimi yiyor sevgimden ama bi yandan fazla Yanyana olmak istemiyorum en ufak şey batıyor bananeden böyle anlamıyorum, belki bu haldeyken onlardan uzak olmam onlar için daha iyi
Kanguru ödemi de pek hoş oluyormuşBende 20 kilo kadar odem varda onun için burdayım yoksa ayak numarası 40 olan bir minnosum kraliçem
Allah hepinize bol bol sabırlar verisn canım. Acılarını içlerine atmak yerine dışa vurabilmeleri iyi en azındanAmin canım sağol
Evet zaten beni en çok kahreden de annemi babamı her gün biraz daha kötü görmek
Elimden hiçbir şey gelmiyor çok kızıyorum o yüzden kendime ve hayatımı normal düzeninde devam ettirmek çok büyük haksızlık sanki
Büyük farkında bişelerin bakıcıya anneannemle dedem bi de annem dayım tatile gitti diye çok ağlıyorlar ne var ki bu kadar ağlayacak demiş
Güya ilgileniyorum ama ilgilenmesem daha iyi, içimdeki öfke onlara olduğu gibi yansıyor
Geçen hafta baya kişi gelmişti ne oldu ki onlar? bi elalisle huban kaldı galibaHer geleni eve almıyorum ben
Bunları alırken çocuklar aklında yok muydu kedimŞişşşt gizli
Tütülü bi etek aldım deri ve seksülü, aşk kırmızısı bluz hellöööö ben burdayım diyen aynı bluzun küf yeşil rengi naber diyor o da, uzun lakin bi o kadar da seksülü ve yırtmaçlı etek ki düşman çatlatır bir de kolları tüllü triko kazak ama triko triko olalı böyle zarif bir fücut da yer bulmamıştır kendine
Hepsini kovdumGeçen hafta baya kişi gelmişti ne oldu ki onlar? bi elalisle huban kaldı galiba
İki çocuk böyle böyle oluyor işte bacımBunları alırken çocuklar aklında yok muydu kedim
İki tane daha olur o zamanİki çocuk böyle böyle oluyor işte bacım
Tatlim sen bilirsin ama gecmiste insanlarin ne yasadigini bilemeyizHer geleni eve almıyorum ben
Estağfurullah kuzum dikkate almamak değil hatta aksine doktor araştırmaya başladım bile ama bana çare olur mu emin değilim kafamın içi öyle bi çöplük ki şu an orayı temizlemeye kimsenin gücü yetmez sanki, konuşmayla ya da ilaçla çözemeyeceğim şeyler var içimdeCanım daha önce de söylemiştim ama dikkate almadın.
Psikiyatriye gitmelisin, diğer türlü çok zorlanırsın.
Küçük çocukların olmasa bunu söylemezdim
Çocuklarına yazık ama, küçükler ve ilgiye sevgiye ihtiyaçları var.
Ne olduğunu da bilmiyorlarki
Canım deneme sürecinde hata yapmıyorlar kiTatlim sen bilirsin ama gecmiste insanlarin ne yasadigini bilemeyiz
Zaten deneme sureci bunun icin var
Mesela yaseminide bildirimsiz izine ayrilmak durumunda kaldi
Annem dışa atıyor ağlıyor konuşuyor ama babam çok kötü, ellerini bağdaştırıyor kambur vaziyette öyle oturuyorAllah hepinize bol bol sabırlar verisn canım. Acılarını içlerine atmak yerine dışa vurabilmeleri iyi en azından
Kuzum kendin baş edemicegini dusunuyorsan bi psikologa git bariAmin abla Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını
Annemin babamın yaşadığı acıyı aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama bildiğin psikopat gibi sürekli ölümü düşünür oldum abla ya çocuklarıma bişe olursa ya eşimi kaybedersem diye diye sinirlerim harap oldı
Bi yandandiyorum ya anneme ya da babama bişe olursa kalan annem veya babam ne yapar kaldıramaz diyedüşünüyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?