Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım daha önce bildirimsiz izne ayrılanlardan takıma kabul ettiklerimizin istisnasız hepsi bildirimsiz ayrıldılar.

Risk almaya gerek var mı?
Sen daha iyisini bilirsin kaptan Ben biraz eve gelene geri çevirme mantığı ile duygusal davranmıştım

Amin abla Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını
Annemin babamın yaşadığı acıyı aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama bildiğin psikopat gibi sürekli ölümü düşünür oldum abla ya çocuklarıma bişe olursa ya eşimi kaybedersem diye diye sinirlerim harap oldı
Bi yandandiyorum ya anneme ya da babama bişe olursa kalan annem veya babam ne yapar kaldıramaz diyedüşünüyprum

Bu kitaba başlıyorum şimdi.
Bi öğrencim getirdi "Hocam, bu kitabı okumak ister misiniz" diye...
Tarzım değil ama kırmamak için aldım
Eki Görüntüle 2588280
severim böyle kitaplari
cok mütevazisin canim neler aldin bakalim anlat
İletişim uzmanıyım ben
O ne demek canim ne isi?

Canım bu dünyada herkesin bir imtihanı var.
Anne babanın ki de bu şekilde imiş.

Bu durumun seninle alakası yok, hayatı kendine zehir etme, aşırı duygusal düşünerek.

Bizlerin imtihanı nedir, onu da bilmiyoruz

Çocuklarına yoğunlaşırsan güzel olur canım, bak günler geçiyor, onların sevgilerini eksik bırakma

severim böyle kitaplari
cok mütevazisin canim neler aldin bakalim anlat

O ne demek canim ne isi?

Şişşşt gizli
Tütülü bi etek aldım deri ve seksülü, aşk kırmızısı bluz hellöööö ben burdayım diyen aynı bluzun küf yeşil rengi naber diyor o da, uzun lakin bi o kadar da seksülü ve yırtmaçlı etek ki düşman çatlatır bir de kolları tüllü triko kazak ama triko triko olalı böyle zarif bir fücut da yer bulmamıştır kendine

Eşin de beğendi mi aldıklarını

Bugün güzel bı başlangıç yapmisken bırakıp gitmen herkesi üzer. Hepimiz kirginliklarimizi bir kenara bırakalım birbirimize daha hoşgörülü davranalım yolumuza devam edelim bence. Sen de var mısın?

Haklisin cnm saglik olsun yeter ama bazen diyorm nezaman rahatla oturup bi kahve icicem yada mutfakta isimi yaparken acele etmedem stressiz yapicam yada istedigim zaman kendim uyanicam ah ah bukadar sevilmese zor katlanilir bunlarin eksikligine ama herşeye degiyor varliklari iste

Ah beni cigerimdne vurdunuz demekki bana arrik rahat yuzu yok heleki bide pesine 2 ciyi yaparsam yandim
Allah korusun onları inşallah

Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))

Butun aksilikler seni bulmus abla iyi hayirlisiyla eve varabilmissin
İsteyenleri ekleyeceğiz canım

Tamam cnm hatta soyliycektm beni listede free bolume eklermisin kaptnım

Kız bu neee
Gözümde canlandı aldiklarin vooaovv bize de foto at giyince

36 bedene sığabiliyor musun? Nasıl bi duygu

Elimden gelmiyor Niran, ilgi göstermeye kalksam iki dk ilgilensem ufacık nazlarına niyazlarına sabrım taşıyor ki hiç böyle değildim tahammülsüz diye eşime kızardım
Şimdi... ben bin beterim
Eşime çocuklara herkese herşeye geriliyorum
Bi yandan içim içimi yiyor sevgimden ama bi yandan fazla Yanyana olmak istemiyorum en ufak şey batıyor bana neden böyle anlamıyorum, belki bu haldeyken onlardan uzak olmam onlar için daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…