- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.201
Sen daha iyisini bilirsin kaptan Ben biraz eve gelene geri çevirme mantığı ile duygusal davranmıştımCanım daha önce bildirimsiz izne ayrılanlardan takıma kabul ettiklerimizin istisnasız hepsi bildirimsiz ayrıldılar.
Risk almaya gerek var mı?
Haber verseydin eşlik ederdim sanaBebeyi anneme bırakıp kızılay a gittim ordan bahçeliye akşama kadar sürttüm ellerimi kollarımı doldurdum ohh mis alışveriş gibisi yok
Sen nerelerdesin canım haberleşelim bi gün burdakileri çatlaturukHaber verseydin eşlik ederdim sanagül e güle giy tatlim neler aldin merak ettim
Amin abla Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısınıKuzucum kim ne derse desin acin hafiflemicek, elden gelen bisey yok malesef
Sadece biraz zaman...
Tabiki annenin acisi cok daha fazladir, Allah kimseye evlat acisi vermesin
Ama şu da bir gercekki hayat devam ediyor, ölenle ölünmüyor
Aksi zaten Allaha isyan etmek olur
Bi süre sonra mecbur kabulleniyor insan, yoksa kafayi oynatir
severim böyle kitaplariBu kitaba başlıyorum şimdi.
Bi öğrencim getirdi "Hocam, bu kitabı okumak ister misiniz" diye...
Tarzım değil ama kırmamak için aldımEki Görüntüle 2588280
cok mütevazisin canimHellöö kızlar nabersiniz bugün kendime ciciler aldım allahımmmm bayıldım kendime bi insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı minnoş bu kadar mı piremses olur yaaa allahım aynalar bölünecek orta yerinden güneş doğduğuna pişman olacak
O ne demek canim ne isi?İletişim uzmanıyım ben
Canım bu dünyada herkesin bir imtihanı var.Amin canım sağol
Evet zaten beni en çok kahreden de annemi babamı her gün biraz daha kötü görmek
Elimden hiçbir şey gelmiyor çok kızıyorum o yüzden kendime ve hayatımı normal düzeninde devam ettirmek çok büyük haksızlık sanki
Büyük farkında bişelerin bakıcıya anneannemle dedem bi de annem dayım tatile gitti diye çok ağlıyorlar ne var ki bu kadar ağlayacak demiş
Güya ilgileniyorum ama ilgilenmesem daha iyi, içimdeki öfke onlara olduğu gibi yansıyor
Her geleni eve almıyorum benSen daha iyisini bilirsin kaptan Ben biraz eve gelene geri çevirme mantığı ile duygusal davranmıştım
severim böyle kitaplari
cok mütevazisin canimneler aldin bakalim anlat
O ne demek canim ne isi?
Eşin de beğendi mi aldıklarınıŞişşşt gizli
Tütülü bi etek aldım deri ve seksülü, aşk kırmızısı bluz hellöööö ben burdayım diyen aynı bluzun küf yeşil rengi naber diyor o da, uzun lakin bi o kadar da seksülü ve yırtmaçlı etek ki düşman çatlatır bir de kolları tüllü triko kazak ama triko triko olalı böyle zarif bir fücut da yer bulmamıştır kendine
Yenimahalledeyim tatlim vuhuvvv kahve içerken fotoğrafımizi atarukSen nerelerdesin canım haberleşelim bi gün burdakileri çatlaturuk
Bugün güzel bı başlangıç yapmisken bırakıp gitmen herkesi üzer. Hepimiz kirginliklarimizi bir kenara bırakalım birbirimize daha hoşgörülü davranalım yolumuza devam edelim bence. Sen de var mısın?Hangi msjim kırıcı bulamadim.yada ne yazdiysam.ben mi üzmüsüm?
Yazdiğim msj ağır değil yerinde tespit.
Sözleriniz dostane sözcükler arasina sıkıştırılmış bana yaptığımin yanlıs oldugunu söyleyen yargilayan bi yazı dizisiydi.
Ayrica yaptiğim yanlış değil nefsi müdafaydı.
Herneyse kimse başına gelmeden anlayamaz!
Gercekci biriyim kırıcı olduğumu düsünmüyorum.cünkü saygı ve mesafe çercevesinde hareket ederim.
Birde size tepki vermedim aksine tepkisiz kaldim sözleriniz karşısinda.
Ben kapatmaya çaliştıkca birileri tarafindan yine konu aciliyor ve ben hep birilerini kırmıs oluyorum.
Heralde bu son bulmicak ve ben huzur bozan biri gibi görünecem.
Grubun huzuru bozulmasin.güzel güzel anlasip gidiyordunuz.ben gerdim burayi.
Sağlıkla esenle kalın hepiniz.
böyle aksam sürekli yersem alirim dengelemem lazim bu hafta
Ah ah ne sen sor ne ben anlatimBenimkilermi canavar yoksa hepsimi öyle bilmem Ama her yasta Zorluk var cocuk olunca rahat etmeyi unutuyorsun düsecek kalkacak neler olacak. Allah saglik versin gerisi halloluyor hasst böyle
kız sende yıyp yıyıp kıko almayanlar kervanınamı katıldın yoksa.Saka bı yana hep boyle devam etsın canım
Rahat etmekmı. Her yasın kendıne gore zorlugu oluyor canım. Buyudukce farklı sıkıntıları ısteklerı yaramazlıkları oluyor.canları sagolsunda bız peslerınde olalım ıns
Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
İsteyenleri ekleyeceğiz canım
Kız bu neeeŞişşşt gizli
Tütülü bi etek aldım deri ve seksülü, aşk kırmızısı bluz hellöööö ben burdayım diyen aynı bluzun küf yeşil rengi naber diyor o da, uzun lakin bi o kadar da seksülü ve yırtmaçlı etek ki düşman çatlatır bir de kolları tüllü triko kazak ama triko triko olalı böyle zarif bir fücut da yer bulmamıştır kendine
Ooo bayıldı hatta gözlerinde dolar işaretleri bile belirdiEşin de beğendi mi aldıklarını
36 bedene sığabiliyor musun? Nasıl bi duyguHellöö kızlar nabersiniz bugün kendime ciciler aldım allahımmmm bayıldım kendime bi insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı minnoş bu kadar mı piremses olur yaaa allahım aynalar bölünecek orta yerinden güneş doğduğuna pişman olacak
Ooo bayıldı hatta gözlerinde dolar işaretleri bile belirdi
Yok cnm duzenli gelenler :))İkili takımda sadece listedekiler mi var
Elimden gelmiyor Niran, ilgi göstermeye kalksam iki dk ilgilensem ufacık nazlarına niyazlarına sabrım taşıyor ki hiç böyle değildim tahammülsüz diye eşime kızardımCanım bu dünyada herkesin bir imtihanı var.
Anne babanın ki de bu şekilde imiş.
Bu durumun seninle alakası yok, hayatı kendine zehir etme, aşırı duygusal düşünerek.
Bizlerin imtihanı nedir, onu da bilmiyoruz
Çocuklarına yoğunlaşırsan güzel olur canım, bak günler geçiyor, onların sevgilerini eksik bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?