- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.401
yan tarafta oturan gorumcemin üst katinda oturuylar :))Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.
bu sabrini iradenede gosterirsin cnmHep söylerim eşimden Allah razı olsun. Hem ev işlerinde hem çocuklar konusunda çok destek oldu bana, annemin de emeği çok çocuklar üzerinde.
Sabırlı ve sakinim çok şükür, birde azimli olsam daha iyi olacak
Ne kadar rakip olsakta listede oldugun icin mecbur dikkat et diyecemBugün yine kar tatili bize uzun zamandır görüşemediğim iki arkadaşımı davet ettim fırsat bulmuşken akşam eşim İzmir’e gidiyor bekar olan benimle kalacak iradeli olacağım yemeyeceğimTartıya az kaldı görünmezsem ortalıkta haberiniz olsun
Hadi inşaallah, bekleyip görücezyan tarafta oturan gorumcemin üst katinda oturuylar :))
bu sabrini iradenede gosterirsin cnm
Ne kadar rakip olsakta listede oldugun icin mecbur dikkat et diyecem
Bugunden sonraki kacamaklarin telafisi zor
Afiyet olsun 🖒Çocukların kahvaltısını verdim
Yemeğimi yaptım
Çayımı aldım ve geldim
Canım kendin için çözümler bulmalısınCanım bende tiroid etkili ki tiroidi için sebep yalnızlık ve tek kalma çocukluğumda tek olduğum gibi evlenince de eşimden yana yalnız kaldım hep tek mücadele ettim hala da öyleyim ruhen çökertiyorlar beni
İkinci mevzu kendi psikolog arkadaşlarımın da o kadar çok sıkıntısı var ki duygu çok Farklı birşey sadece öğrendiğim şey şu içine atmadan
Herşeyi ama herşeyi paylaşmak ne olursa olsun tabi karşındaki seni hiç bir şekilde takmıyorsa yapacak birşey kalmıyor etrafında tutmamak gerekiyor öyle insanları ama bazen bu zor bu kişi bazen anne bazen baba bazen de eş olabiliyor maalesef
Ay uzun yazdım kusura bakma
Günaydın,Gunaydinnlarrr
Sicacik bi kahve vereyimde iciniz ısınıp yaglariniz erisin
AynenElde kalan bütün şişkolar burdayız
Senden de istiyorum, beğendiklerindenİstediğin zaman kaptanım
pek yakınmıssınız aman allahtan bız uzagız hergun gorusmek ısterlerdı yoksa.Gunaydinnlarrr
Sicacik bi kahve vereyimde iciniz ısınıp yaglariniz erisin
Afıyet oksun canım.Çocukların kahvaltısını verdim
Yemeğimi yaptım
Çayımı aldım ve geldim
Ohhh masallah erkenden halletmişinÇocukların kahvaltısını verdim
Yemeğimi yaptım
Çayımı aldım ve geldim
Cancağızım 3 ayı geçti izne ayrılalı, yetmedi mi kendini rahat bıraktığınfırsatım oldukca burdayım aslında canım. Kıko vermek ıstıyorum ama dıyet moduna, kafasına gıremedım bır turlu. Tama anlamıyla kafamda karar verdıgımde baslayacagım ıns. Su ara yapamadım kendımı rahat bırakıyorum azcık
Afıyet oksun canım.
Yemek ne pısırdın
Tepsi kebabı yaptım kızlarOhhh masallah erkenden halletmişin
Ne yemek yaptin
Bende cok şükür calisiyomda öyle yırtıyorumpek yakınmıssınız aman allahtan bız uzagız hergun gorusmek ısterlerdı yoksa.
Cay ıcıyorum abla bende sana cay gonderıyımmı kahvaltıyla ıcersın
Afıyet oksun canım.
Yemek ne pısırdın
Sende ne yemek plani var cnmKızlar bende uyandm direk evi supurdm ogluma lor yaptm arkasindan kahvemi ictm oglanı yikadim. Simdi uyudu hemen yemegi yapcm arkasina kahvalti yaprm. Sabahtan isler bitince rahat oluyor ya. Oglene dogru komsularla gorusrz belki bakalm. Esimde sabahciydi, ogleden sonr gelicek.
Bende bütün tembeller toplanmışız diyecektim ki, sen dedinHuuu bizim grupta kimler vardi
U Umudumbitmedi_ koçum dun patatesleri götürmüşün ama :))
Gel de bi plan program yapalim
Karsi taraftan dilek guzel verecek
Bizim grubta arti olanlar vardi
Hemen kirmizi alarma gecelim
Guzel olur aslinda hem cabuk oluyorTepsi kebabı yaptım kızlar
Okula gidecem birazdan, mecburen erken yapmam gerekiyor
Ne tembeli kizzzBende bütün tembeller toplanmışız diyecektim ki, sen dedin
Gerek yok, ben koymadım bugünGuzel olur aslinda hem cabuk oluyor
Ama kirmizi biberim yok heralde bakmam lazim
BakalımNe tembeli kizzzhakaret etme bize
Benim artilarin cogu gitmis bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?