Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canım sağolasın
Bugün birisiyle görüşüp randevu alacağım bakalım

Kız sen gebelikte almadın mı ben gebeliklerimde almadm hiç hep duygusal yemelerdn
Canım ben ikinci gebeliğimde preeaklampsi geçirdim son bir buçuk ayda aldım kiloyu ve veremedim çünkü o dönemde hormonlarım alt üst olmuş bilmiyordum tabi ta ki aylarca kilo veremeyip doktora gidene kadar birde üzerine kilo aldım onun dışında maksimum 7 kilo olarak gezdim üzerimde fazlalık olarak hayatımın en kilolu 2 yılını yaşıyorum
Bizim psikolog tirt cikti
Valla öyle abla
Şaşırdım gerçekten.
Bilgilerini hatırlayıp uygularsan senden iyisi olmaz
Canım bende tiroid etkili ki tiroidi için sebep yalnızlık ve tek kalma çocukluğumda tek olduğum gibi evlenince de eşimden yana yalnız kaldım hep tek mücadele ettim hala da öyleyim ruhen çökertiyorlar beni
İkinci mevzu kendi psikolog arkadaşlarımın da o kadar çok sıkıntısı var ki duygu çok Farklı birşey sadece öğrendiğim şey şu içine atmadan
Herşeyi ama herşeyi paylaşmak ne olursa olsun tabi karşındaki seni hiç bir şekilde takmıyorsa yapacak birşey kalmıyor etrafında tutmamak gerekiyor öyle insanları ama bazen bu zor bu kişi bazen anne bazen baba bazen de eş olabiliyor maalesef
Ay uzun yazdım kusura bakma

Uzun uzun yazdiydim Ama silindi hepsi
Diycem o ki helal olsun esinede sana
Belliki güçlü sabırlı birisin
Hep söylerim eşimden Allah razı olsun. Hem ev işlerinde hem çocuklar konusunda çok destek oldu bana, annemin de emeği çok çocuklar üzerinde.
Sabırlı ve sakinim çok şükür, birde azimli olsam daha iyi olacak

Hoşbuldum ayrıca memnun oldum Haticecim, artık yemeyi düşünmüyorum becerebilirsem inşaallah. Gerçekten belime ve dizlerime çok fazla gelmeye başladı bu kilolar. Kızımın yatağını düzeltmek için ranzaya bile çıkamıyorum bazen dizlerim yüzünden.

Yaaa bu ne kadar güzel bir konusma oldu azerilik var mi ? Yada biliyor muusun
Bu arada iyi uykular canım.
Azeriyim canım

Aksine en zayıf meslek grubu öğretmenler
Bizim okulda 50 kadın arasında 2-3 kişi kilolu, gerisi 36-38 beden
Elde kalan bütün şişkolar burdayız
Bu mesajı akşam okuyaydım sana azerice şarkı gönderirdim buradan
İstediğin zaman kaptanım

Sefanız bol olsun
Havalar soğuk, bol bol çay ikram et misafirlerine

Sefanız bol olsun
Havalar soğuk, bol bol çay ikram et misafirlerine
Aynen Erzurum’a ilk geldiğimde bunlar ne kadar çay içiyor demiştim sebebini anladım ben de bi o kadar içiyorum bi de limonsuz çay içilmez Burda limonun yetiştiği yerde limon bu kadar tüketilmiyordur herhalde

İyi eğlenceler

Doktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye git
1. derece yakınını kaybedenlere başlanıyor ilaç

Karı-koca çalışma arkadaşım vardı, adam vefat etti, eşi kendini ilaçlarla toparladı.
Jasminium84 eşimde 2 sene önce babasını kaybettiginde cok kötü durumdaydı uzerinden aylar gecmisti kendine gelememisti en sonunda gitti hap kullaniyor 1 senedir ve cok iyi geldi gercekten hic de oyle soylendigi gbi uyku hali felan yapmadi cok şükür. Mekanı cennet olsun cnm

amin canım sağol
bugün alacağım randevu inşallah

Ucmelekannesi
Tatlım gelmez oldun eskisi gibi
Biraz daha kilo vermek istiyor musun
Yoksa memnun musun kilondan
fırsatım oldukca burdayım aslında canım. Kıko vermek ıstıyorum ama dıyet moduna, kafasına gıremedım bır turlu. Tama anlamıyla kafamda karar verdıgımde baslayacagım ıns. Su ara yapamadım kendımı rahat bırakıyorum azcık
Günaydın canım
Bem de kahvaltılarını ettirdim okula gidecek olanları yolladım.şimdi bi çay koyup haberleri mi izlesem.dünyadan koptum resmen.
haberlere bakmasan daha ıyı canım.
Afıyet olsun canım
Amin canım sağolasın
Bugün birisiyle görüşüp randevu alacağım bakalım
buna karar vermen bıle cok guzel canım.
gercekten karar verınce verıyorsun canım. Beynınde bıtırmen lazım yeme ısını once. Burasıda zaten guzel bır motıvasyon kaynagı
Bol muhabbetler canım. Kız r
Sen takım kocusun tabıkı yemeyeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…