- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.381
Amin canım sağolasınay aksilik işte abla. Neysekı gıderken degilde gelırken bıtmıs benzın
canım cok zor yasadıgın sey. Anne baba ıcın daha zor. Rabbım kımseye hıcbırımıze yasatmasın oyle bı acı
Ama hayat devam edıyor. Cocukların ıcın kendını toparlaman lazım.cocuklar her seyın farkındalar cunku. Kızlarda soylemış yardım al kendın başaramıyorsan. Elbette acın gecmeyecek ama hafıfleyecek. Rabbım yardımcın olsun canım
artın baya cokmus canım. Ama hızlı gelen kılolar kalıcı olmaz. Cumaya halledersın
gule guke gıy canım
Ya senı gorunce ınsan once kendını sevmelı dıyorum. Ne kadar da guzelsın sen
Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.
nasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerek
dugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acep
hosgeldın canım bende hatıce
Zaten hamur ısını sevdıgımız ıcın bu haldeyız hep. Bundan sonra yapsanda yemeyeceksınkı gruptan lınç yemeyesın
Istedıgın kıloy en kısa zamanda ulasırsın ıns
bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canım
azcık bıseymıs. Bende en son hamılelıgımde 6 kıko eksıyle doguma gıtmıstım. Dogumm sonrası 10 kılo eksıdeydım ama pısbogazlıgım yuzunden gerı hepsını aldım. Bak sımdı hatırlayınca ne kadar kızdım kensıme yıne
aman yarabbım. Kurtlarını dokememıslermı
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın
Canım ben ikinci gebeliğimde preeaklampsi geçirdim son bir buçuk ayda aldım kiloyu ve veremedim çünkü o dönemde hormonlarım alt üst olmuş bilmiyordum tabi ta ki aylarca kilo veremeyip doktora gidene kadar birde üzerine kilo aldım onun dışında maksimum 7 kilo olarak gezdim üzerimde fazlalık olarak hayatımın en kilolu 2 yılını yaşıyorumKız sen gebelikte almadın mıben gebeliklerimde almadm hiç hep duygusal yemelerdn
Valla öyle ablaBizim psikolog tirt cikti
Canım bende tiroid etkili ki tiroidi için sebep yalnızlık ve tek kalma çocukluğumda tek olduğum gibi evlenince de eşimden yana yalnız kaldım hep tek mücadele ettim hala da öyleyim ruhen çökertiyorlar beniŞaşırdım gerçekten.
Bilgilerini hatırlayıp uygularsan senden iyisi olmaz
Hep söylerim eşimden Allah razı olsun. Hem ev işlerinde hem çocuklar konusunda çok destek oldu bana, annemin de emeği çok çocuklar üzerinde.Uzun uzun yazdiydim Ama silindi hepsi
Diycem o ki helal olsun esinede sana
Belliki güçlü sabırlı birisin
ay aksilik işte abla. Neysekı gıderken degilde gelırken bıtmıs benzın
canım cok zor yasadıgın sey. Anne baba ıcın daha zor. Rabbım kımseye hıcbırımıze yasatmasın oyle bı acı
Ama hayat devam edıyor. Cocukların ıcın kendını toparlaman lazım.cocuklar her seyın farkındalar cunku. Kızlarda soylemış yardım al kendın başaramıyorsan. Elbette acın gecmeyecek ama hafıfleyecek. Rabbım yardımcın olsun canım
artın baya cokmus canım. Ama hızlı gelen kılolar kalıcı olmaz. Cumaya halledersın
gule guke gıy canım
Ya senı gorunce ınsan once kendını sevmelı dıyorum. Ne kadar da guzelsın sen
Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.
nasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerek
dugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acep
hosgeldın canım bende hatıce
Zaten hamur ısını sevdıgımız ıcın bu haldeyız hep. Bundan sonra yapsanda yemeyeceksınkı gruptan lınç yemeyesın
Istedıgın kıloy en kısa zamanda ulasırsın ıns
bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canım
azcık bıseymıs. Bende en son hamılelıgımde 6 kıko eksıyle doguma gıtmıstım. Dogumm sonrası 10 kılo eksıdeydım ama pısbogazlıgım yuzunden gerı hepsını aldım. Bak sımdı hatırlayınca ne kadar kızdım kensıme yıne
aman yarabbım. Kurtlarını dokememıslermı
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın
Azeriyim canımYaaa bu ne kadar güzel bir konusma olduazerilik var mi ? Yada biliyor muusun
Bu arada iyi uykular canım.
Kızımın adı
Elde kalan bütün şişkolar burdayızAksine en zayıf meslek grubu öğretmenler
Bizim okulda 50 kadın arasında 2-3 kişi kilolu, gerisi 36-38 beden
İstediğin zaman kaptanımBu mesajı akşam okuyaydım sana azerice şarkı gönderirdim buradan
Sefanız bol olsunBugün yine kar tatili bize uzun zamandır görüşemediğim iki arkadaşımı davet ettim fırsat bulmuşken akşam eşim İzmir’e gidiyor bekar olan benimle kalacak iradeli olacağım yemeyeceğimTartıya az kaldı görünmezsem ortalıkta haberiniz olsun
Aynen Erzurum’a ilk geldiğimde bunlar ne kadar çay içiyor demiştim sebebini anladım ben de bi o kadar içiyorum bi de limonsuz çay içilmez Burda limonun yetiştiği yerde limon bu kadar tüketilmiyordur herhaldeSefanız bol olsun
Havalar soğuk, bol bol çay ikram et misafirlerine
İyi eğlencelerBugün yine kar tatili bize uzun zamandır görüşemediğim iki arkadaşımı davet ettim fırsat bulmuşken akşam eşim İzmir’e gidiyor bekar olan benimle kalacak iradeli olacağım yemeyeceğimTartıya az kaldı görünmezsem ortalıkta haberiniz olsun
Doktor araştırmana gerek yok, herhangi bir psikiyatriye git
1. derece yakınını kaybedenlere başlanıyor ilaç
Karı-koca çalışma arkadaşım vardı, adam vefat etti, eşi kendini ilaçlarla toparladı.
amin canım sağolJasminium84 eşimde 2 sene önce babasını kaybettiginde cok kötü durumdaydı uzerinden aylar gecmisti kendine gelememisti en sonunda gitti hap kullaniyor 1 senedir ve cok iyi geldi gercekten hic de oyle soylendigi gbi uyku hali felan yapmadi cok şükür. Mekanı cennet olsun cnm
fırsatım oldukca burdayım aslında canım. Kıko vermek ıstıyorum ama dıyet moduna, kafasına gıremedım bır turlu. Tama anlamıyla kafamda karar verdıgımde baslayacagım ıns. Su ara yapamadım kendımı rahat bırakıyorum azcıkUcmelekannesi
Tatlım gelmez oldun eskisi gibi
Biraz daha kilo vermek istiyor musun
Yoksa memnun musun kilondan
haberlere bakmasan daha ıyı canım.Günaydın canım
Bem de kahvaltılarını ettirdim okula gidecek olanları yolladım.şimdi bi çay koyup haberleri mi izlesem.dünyadan koptum resmen.
buna karar vermen bıle cok guzel canım.Amin canım sağolasın
Bugün birisiyle görüşüp randevu alacağım bakalım
gercekten karar verınce verıyorsun canım. Beynınde bıtırmen lazım yeme ısını once. Burasıda zaten guzel bır motıvasyon kaynagıHoşbuldum ayrıca memnun oldum Haticecim, artık yemeyi düşünmüyorum becerebilirsem inşaallah. Gerçekten belime ve dizlerime çok fazla gelmeye başladı bu kilolar. Kızımın yatağını düzeltmek için ranzaya bile çıkamıyorum bazen dizlerim yüzünden.
Bol muhabbetler canım. Kız rBugün yine kar tatili bize uzun zamandır görüşemediğim iki arkadaşımı davet ettim fırsat bulmuşken akşam eşim İzmir’e gidiyor bekar olan benimle kalacak iradeli olacağım yemeyeceğimTartıya az kaldı görünmezsem ortalıkta haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?