- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.361
Gercekten kilo vermek istiyosan baska alternatifin varmi cnmBakalım bunların hepsini atlatırda bir düzen kurarsam ne âlâ.
Mütevazi olamicam Ama gercekten Cok güzel Hele bide kat yagmis görüntü müthisNe güzel memleket sizin oralar
Gecmis olsun cnm sabaha gecer insallahSağol dilek.telefonu elimden bıraksam iyi olacak :)
İyi geceler herkese.
Yada şişmanların öğretmen olduğuBen de onu düşünüyordum abla üstüne bastın
Şimdi ben meslek lisesi çıkışlıyım lisede mantık dersi almadım alanlar açıklasın
Grubun Yaklaşık %70i öğretmen ve şişman
Biz buradan öğretmenler çoğunlukla şişmandır kanısına varabilir miyiz
Acaba diyodum disardanmi bize güzel geliyor Karadeniz, yaşayanlar ne düşünüyor diye dimekki güzel memleketMütevazi olamicam Ama gercekten Cok güzel Hele bide kat yagmis görüntü müthis
Cok sansliyiz memlektimizin her yöresi Cok güzel
Bı tanede yesen illa iki tane daha ye demezdi misafirinHiç olmasa daha da iyi ama napayım ya misafirime eşlik edeyim dedim
Memnun oldum dilekcim, inşaallah birlikte hedeflerimize ulaşırız canım.Hoşgeldin arkadaşım ,Ben dilek iki kere hedefe ulaştım takımım sayesinde buda üçüncü olucak inşallah..
Benim dikkatimi ceken ikizler 1 yaşında iken yeniden doğum yapmışsın, nasıl altından kalktın o dönem yardımcı olanin varmiydi.
Valla yok ne diyeyim..Gercekten kilo vermek istiyosan baska alternatifin varmi cnm
Sağol zuhal abla.Gecmis olsun cnm sabaha gecer insallah
Uzun uzun yazdiydim Ama silindi hepsiMemnun oldum dilekcim, inşaallah birlikte hedeflerimize ulaşırız canım.
En büyük yardımcım annem ve eşim oldu o dönemde. Gündüzleri annem geldi, geceleri eşim uykusuzluk çekti. İkisi birden ağladığında birlikte emziriyordum çoğu zaman :) gece birinin altını değiştirip eşime veriyordum o uyuturken ötekinin altını değiştiriyordum. Üçüncü de olunca birini salla, birini emzir, diğerini babaya ver derken büyüdüler. İkizlerden kızımın yenidoğan reflüsü vardı, sürekli şiddetli kusmaları vardı, gece saat 2 de 3 te çok çamaşır yıkayıp yatak yorgan değiştirdim. Kızımı da yıkardım, oğlum kolikti hergün istisnasız sabaha karşı 4 ile 7 arası susmadan ağlardı. Şimdi sağlıklılar çok şükür, bize kalan bel fıtığı, boyun fıtığı, uykusuzluk vs vs... ama şikayetçi değilim asla, hiçbir zaman da olmadım. Üçüne de hiç sesimi yükseltmedim, sakin bir insanım normalde de, birçok şeyi konuşarak hallettik. Annem kızardı çocukla psikolog gibi 2 saat ne konuşuyosun diye :))
Bana kalan uykusuzluk oldu, onda biraz zorlaniyorum şu sıralar. Geç yatar erken kalkarim. Uykuya çok zor dalıyorum. Buda beni hasiz ve yorgun yapıyor. Spora ve diyete başlamayı bu yüzden çok istiyorum o zaman daha dinç oluyorum çünkü. İnşaallah 70 i bari görebilirim..
Şaşırdım gerçekten.Olmaz mı kuzum çok ben çift ana dal mezunuyum ikinci dalım psikoloji
Aksine en zayıf meslek grubu öğretmenlerYalniz bu ogretmenler niye hep sisko oluyor
Bu mesajı akşam okuyaydım sana azerice şarkı gönderirdim buradanGeceyiz heyre galsın men yatıram (hayırlı geceler ben yatıyorum )
Denize kıyısı olan şehirler çok güzeldir canım, bağımlılık yapar.Acaba diyodum disardanmi bize güzel geliyor Karadeniz, yaşayanlar ne düşünüyor diye dimekki güzel memleket
Misal Ankara'da yaşayanlar Ankara'yı nekadar seviyor
Ben başka yerde yaşayabilirim Ankara cokda bişey ifade etmiyor yani
ay aksilik işte abla. Neysekı gıderken degilde gelırken bıtmıs benzınBugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
canım cok zor yasadıgın sey. Anne baba ıcın daha zor. Rabbım kımseye hıcbırımıze yasatmasın oyle bı acıSağol ablacım ben de sizi seviyorum ve çok özledim
aslında çok yazmak istiyorum ama hem gücüm yok yazmaya, yazsam ne yazacağımı da bilmiyorum zaten hem de başka şeylerle ilgilenince vicdan azabı çekiyorum
sanki anneme babama haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum onlar bu kadar acı çekerken hiçbirşeyle ilgilenemezken benim başka şeylerle ilgilenmem kötü hissettiriyor bana kendimi
değişiğim abla şu sıralar
artın baya cokmus canım. Ama hızlı gelen kılolar kalıcı olmaz. Cumaya halledersın
gule guke gıy canımHellöö kızlar nabersiniz bugün kendime ciciler aldım allahımmmm bayıldım kendime bi insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı minnoş bu kadar mı piremses olur yaaa allahım aynalar bölünecek orta yerinden güneş doğduğuna pişman olacak
Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.Bize kv kp ugradiydi :)
nasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerekDügün gecesinde gitmeyen kv lerde var
dugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acepvalla geldi yorgunluktan ölüyordum ve kv gitmek bilmedi baya bi bizle oturdu
hosgeldın canım bende hatıceAdı: kokulusabun
Yaşı: 37
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 10 yaş, ikiz bir kız bir oğlan
9 yaş bir kız
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet, bir anaokulunda idarecilik yapıyorum.
Boy: 1.58
Kilo: 79 olmalı ama sabah tartılıp tekrar yazarım.
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet, cuma takımlarında değil ama diyet günlüklerindeydim.
Kilo alma nedeniniz : doğumlar, hormon hapları ve ilaçlar, (ayrıca yemek tabiki :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Slm hepinize, aslında bekarken de çok zayıf birisi değildim. En düşük kilom 58'di. 60 kiloyla evlendim. Bebek istediğimiz dönemde kullandığım hormon iğneleri ve ilaçlarıyla kısa sürede 75 kilo oldum. Daha sonra 75 ile ikizlerime hamile kaldım ve 75 kilo ile doğuma gittim ( hamileliğim süresince kilo verdim)
Doğum sonrası 63'tüm ama ikizlerle evde bol bol yedim 4 ay sonra 69 kiloyla tekrar hamile kaldım yine 75'le doğum, ardından hormon iğneleri, ilaçları..
Geçen yıl 86'dan 69'a inmiştim. Ama adet düzensizliği sorunum vardı ve 6 ay hormon ilacı aldım tekrar 79'a yükseldim tabii, ilaçtan ziyade iştah açmaları zararıma oldu maalesef.
En büyük sorunum ekmek ve hamur işleri. Çok severim, sık yaparım gece de olsa asla üşenmem ( bu yüzden zayıflayamıyorum
Tatlı sevmem, şekerle aram yok. Çikolata da sadece %80 üstü bitter yerim, diğerleri çok şekerli geliyor çünkü, ayrıca baklava da sevmiyorum.
Şimdilik bu kadar. Merak ettiğiniz şeyler olursa buralardayım..
bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canımevet Bende Hic anlayis yok
Resmi nikahta tabiki oldular
Dügünden sonra dini nikaha bizde büyükler gitmez Anne baba, baska Millet dolusuyor o ayri
azcık bıseymıs. Bende en son hamılelıgımde 6 kıko eksıyle doguma gıtmıstım. Dogumm sonrası 10 kılo eksıdeydım ama pısbogazlıgım yuzunden gerı hepsını aldım. Bak sımdı hatırlayınca ne kadar kızdım kensıme yıneBende az alırım gebeligimde 30 kilocuk kadar
aman yarabbım. Kurtlarını dokememıslermıBizde de doymamislar oynamaya ma aile geldik düğünden sonra evde oynadık birde
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsınYok açlıktan değil.aç bile hissetmiyorum.niye böyle oldu bilmem.6 da eşim geldi.zınk diye girdi baş ağrısı.adamcağız bugün bişey de yapmamıştı ama .
Nazar etmiştir nazar
Günaydın canımGünaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım yok. Mınnos hanımın 2 dısı bırden patlamız pek huzursuz 2 gecedır. Uykusuzluk mahvettı.
Kımler ayakta bakalım
İyiyim canım günaydın :)ay aksilik işte abla. Neysekı gıderken degilde gelırken bıtmıs benzın
canım cok zor yasadıgın sey. Anne baba ıcın daha zor. Rabbım kımseye hıcbırımıze yasatmasın oyle bı acı
Ama hayat devam edıyor. Cocukların ıcın kendını toparlaman lazım.cocuklar her seyın farkındalar cunku. Kızlarda soylemış yardım al kendın başaramıyorsan. Elbette acın gecmeyecek ama hafıfleyecek. Rabbım yardımcın olsun canım
artın baya cokmus canım. Ama hızlı gelen kılolar kalıcı olmaz. Cumaya halledersın
gule guke gıy canım
Ya senı gorunce ınsan once kendını sevmelı dıyorum. Ne kadar da guzelsın sen
Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.
nasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerek
dugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acep
hosgeldın canım bende hatıce
Zaten hamur ısını sevdıgımız ıcın bu haldeyız hep. Bundan sonra yapsanda yemeyeceksınkı gruptan lınç yemeyesın
Istedıgın kıloy en kısa zamanda ulasırsın ıns
bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canım
azcık bıseymıs. Bende en son hamılelıgımde 6 kıko eksıyle doguma gıtmıstım. Dogumm sonrası 10 kılo eksıdeydım ama pısbogazlıgım yuzunden gerı hepsını aldım. Bak sımdı hatırlayınca ne kadar kızdım kensıme yıne
aman yarabbım. Kurtlarını dokememıslermı
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?