Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yada şişmanların öğretmen olduğu

Mütevazi olamicam Ama gercekten Cok güzel Hele bide kat yagmis görüntü müthis
Cok sansliyiz memlektimizin her yöresi Cok güzel
Acaba diyodum disardanmi bize güzel geliyor Karadeniz, yaşayanlar ne düşünüyor diye dimekki güzel memleket
Misal Ankara'da yaşayanlar Ankara'yı nekadar seviyor
Ben başka yerde yaşayabilirim Ankara cokda bişey ifade etmiyor yani

Memnun oldum dilekcim, inşaallah birlikte hedeflerimize ulaşırız canım.
En büyük yardımcım annem ve eşim oldu o dönemde. Gündüzleri annem geldi, geceleri eşim uykusuzluk çekti. İkisi birden ağladığında birlikte emziriyordum çoğu zaman :) gece birinin altını değiştirip eşime veriyordum o uyuturken ötekinin altını değiştiriyordum. Üçüncü de olunca birini salla, birini emzir, diğerini babaya ver derken büyüdüler. İkizlerden kızımın yenidoğan reflüsü vardı, sürekli şiddetli kusmaları vardı, gece saat 2 de 3 te çok çamaşır yıkayıp yatak yorgan değiştirdim. Kızımı da yıkardım, oğlum kolikti hergün istisnasız sabaha karşı 4 ile 7 arası susmadan ağlardı. Şimdi sağlıklılar çok şükür, bize kalan bel fıtığı, boyun fıtığı, uykusuzluk vs vs... ama şikayetçi değilim asla, hiçbir zaman da olmadım. Üçüne de hiç sesimi yükseltmedim, sakin bir insanım normalde de, birçok şeyi konuşarak hallettik. Annem kızardı çocukla psikolog gibi 2 saat ne konuşuyosun diye :))
Bana kalan uykusuzluk oldu, onda biraz zorlaniyorum şu sıralar. Geç yatar erken kalkarim. Uykuya çok zor dalıyorum. Buda beni hasiz ve yorgun yapıyor. Spora ve diyete başlamayı bu yüzden çok istiyorum o zaman daha dinç oluyorum çünkü. İnşaallah 70 i bari görebilirim..

Gecmis olsun cnm sabaha gecer insallah
Sağol zuhal abla.
Deli gibi bebikoların uyumasını bekleyip.onlar yatınca uyuyamamak ne gıcık.
Başım ağrıyor diye uyumaya çalıştım.veledler 5 kez uyandırdı daldığım uykudan.şümdi de uyuyamıyorum işte.

Uzun uzun yazdiydim Ama silindi hepsi
Diycem o ki helal olsun esinede sana
Belliki güçlü sabırlı birisin

Denize kıyısı olan şehirler çok güzeldir canım, bağımlılık yapar.

Bugun yolda kaldim
Aslinda yola cikmadan kaldim
İşten cikinca bindim arabaya calismiyor, dikkat etmemisim benzin bitmiş
Yanimda ne benzin bidonu nede cuzdan yok :))
Benim kizi aradim, benzin getirdi de eve gelebildim :))
ay aksilik işte abla. Neysekı gıderken degilde gelırken bıtmıs benzın
canım cok zor yasadıgın sey. Anne baba ıcın daha zor. Rabbım kımseye hıcbırımıze yasatmasın oyle bı acı

Ama hayat devam edıyor. Cocukların ıcın kendını toparlaman lazım.cocuklar her seyın farkındalar cunku. Kızlarda soylemış yardım al kendın başaramıyorsan. Elbette acın gecmeyecek ama hafıfleyecek. Rabbım yardımcın olsun canım
Mefkurem tartıldım ama korkudan yazamadım
Cuma 70.0
Bugün 71.9
artın baya cokmus canım. Ama hızlı gelen kılolar kalıcı olmaz. Cumaya halledersın

gule guke gıy canım
Ya senı gorunce ınsan once kendını sevmelı dıyorum. Ne kadar da guzelsın sen

Bize kv kp ugradiydi :)
Bız her hafta ıstısnasız beraberız ama sızde sık goruşuyorsunuz kv kple.
Dügün gecesinde gitmeyen kv lerde var
nasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerek
valla geldi yorgunluktan ölüyordum ve kv gitmek bilmedi baya bi bizle oturdu

dugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acep

hosgeldın canım bende hatıce
Zaten hamur ısını sevdıgımız ıcın bu haldeyız hep. Bundan sonra yapsanda yemeyeceksınkı gruptan lınç yemeyesın
Istedıgın kıloy en kısa zamanda ulasırsın ıns
evet Bende Hic anlayis yok

Resmi nikahta tabiki oldular
Dügünden sonra dini nikaha bizde büyükler gitmez Anne baba, baska Millet dolusuyor o ayri
bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canım
Bende az alırım gebeligimde 30 kilocuk kadar
azcık bıseymıs. Bende en son hamılelıgımde 6 kıko eksıyle doguma gıtmıstım. Dogumm sonrası 10 kılo eksıdeydım ama pısbogazlıgım yuzunden gerı hepsını aldım. Bak sımdı hatırlayınca ne kadar kızdım kensıme yıne
Bizde de doymamislar oynamaya ma aile geldik düğünden sonra evde oynadık birde
aman yarabbım. Kurtlarını dokememıslermı
Yok açlıktan değil.aç bile hissetmiyorum.niye böyle oldu bilmem.6 da eşim geldi.zınk diye girdi baş ağrısı.adamcağız bugün bişey de yapmamıştı ama .
Nazar etmiştir nazar
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın

Günaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım yok. Mınnos hanımın 2 dısı bırden patlamız pek huzursuz 2 gecedır. Uykusuzluk mahvettı.
Kımler ayakta bakalım
Günaydın canım
Bem de kahvaltılarını ettirdim okula gidecek olanları yolladım.şimdi bi çay koyup haberleri mi izlesem.dünyadan koptum resmen.

İyiyim canım günaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…