- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.461
Çarş perş açlık orucuBen ne yapacam acaba bu elimin kirlerini
Ne öneriyon
hoseldın canım. Ben de hatıce ıns en kısa surede ıatedıgın kıloya saglıkla ulasırsınGünaydınlar arkadaşlar
Takım kaptanı katılmamı uygun gördü beni de aranıza alırsanız sevinirim
Boy 168
Kilo 58
İlk hedef 55
Geçmişte Karatay ile 52 kiloya kadar düşmüştüm 5 yıl önce idi sonra ikiz gebelik 20 ay emzirme deyince yeme alışkanlığım değişti
Tatlı sever oldum
1 haftadır şeker tüketmesi hiç
Sabah 08.30 peynir siyah zeytin 4 ceviz yarım muz
Bu arada 2. 5 yıldır haftada 2 reformer pilates yapıyorum görüntü kilolu değil o sebeple avamtajlıyım mümkün oldukça da evde yürüyüş bandında yürüyorum
ay evet abla marketten salata malzemesı aldım bı sebzeler ucuyor fıyatları. Meyvelerde aynı 4tl ye portakalmı olur mandalınada ucuyor.Hersey o kadar pahaliki insan alicak bisey bulamiyor
Merak etme cnm Bn de 58 ile hamile kalıp 15 kilo almış biriyimTüm günü yeme ve 1 kutu helva bende de var cnm
Ama sen niye 5 lerdesin de ben 90 larda
Iyiyiz citirikGünaydinlar canlar
Nasilsiniz??
Evet birde salata yaparım eve gidinceYoğurt salataya eklenmiş 5 yk fasulye güzel bi akşm yemeği olabilir
GunaydınGünaydinlar canlar
Nasilsiniz??
Hem kilosu az hemde boyle azimli kişiler bizi daha cok heyecanlandiriyor :)))Merak etme cnm Bn de 58 ile hamile kalıp 15 kilo almış biriyim
Birşeycik olmaz burada anladığım kadarıyla güzel bir ortam olmuş destek olur birbirimize veririz Allahın izniyle
Ne guzel tatlim20dk leslie 4ml 30 tane bacak açıp kapama yaptim
gercekten güzel canim insallah yolunuz düser karadenizeAcaba diyodum disardanmi bize güzel geliyor Karadeniz, yaşayanlar ne düşünüyor diye dimekki güzel memleket
Misal Ankara'da yaşayanlar Ankara'yı nekadar seviyor
Ben başka yerde yaşayabilirim Ankara cokda bişey ifade etmiyor yani
oy cabucak ciksinlar insallah devami hizli gelirGünaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım yok. Mınnos hanımın 2 dısı bırden patlamız pek huzursuz 2 gecedır. Uykusuzluk mahvettı.
Kımler ayakta bakalım
iyi yapmisnasıl yanı. Gercı benımkılerde duracaklarmısta esım kovalamıs. Hala konu acılsa bızı kovaladı derler gulerek
valla Ben Hic konusmadim normal bi durum degildi cünküdugunu mu konustunuz nıye oturdu o kadar acep
bana Cok sacma geliyor Zaten dini nikahta Anne baba disinda eve baskalari dolusuyor onun yerine Anne Baba olsa daha iyi.bızdede tam tersı dını nıkahtan kımsenın haberı olmaz. Ama anne baba okur yanımızda. Herkesın farklı farklı adetlerı var canım
cok sanslisin ablayan tarafta oturan gorumcemin üst katinda oturuylar :))
hosgeldin isler tamamlandimi ne güzelÇocukların kahvaltısını verdim
Yemeğimi yaptım
Çayımı aldım ve geldim
oh ne güzelKızlar bende uyandm direk evi supurdm ogluma lor yaptm arkasindan kahvemi ictm oglanı yikadim. Simdi uyudu hemen yemegi yapcm arkasina kahvalti yaprm. Sabahtan isler bitince rahat oluyor ya. Oglene dogru komsularla gorusrz belki bakalm. Esimde sabahciydi, ogleden sonr gelicek.
su spora Bende baslasam yineGünaydın ahali♥♥
Soğuk ama huzurlu bir Ankara sabahından kucak dolusu öpücükler sevgiler♥
Kahvaltidan sonra spora gidicem sonra bebek gormesine gidicem...
Sporum hec olmasın diye dikkat edicegimi düşünüyorum misafirlikte
merhaba canim hosgeldin, Su boya Su kiloya Hic vermeye kalkismazdimGünaydınlar arkadaşlar
Takım kaptanı katılmamı uygun gördü beni de aranıza alırsanız sevinirim
Boy 168
Kilo 58
İlk hedef 55
Geçmişte Karatay ile 52 kiloya kadar düşmüştüm 5 yıl önce idi sonra ikiz gebelik 20 ay emzirme deyince yeme alışkanlığım değişti
Tatlı sever oldum
1 haftadır şeker tüketmesi hiç
Sabah 08.30 peynir siyah zeytin 4 ceviz yarım muz
Bu arada 2. 5 yıldır haftada 2 reformer pilates yapıyorum görüntü kilolu değil o sebeple avamtajlıyım mümkün oldukça da evde yürüyüş bandında yürüyorum
Hadi birlikte yapalım da , seni Cumaya listeye alalımÇarş perş açlık orucu
İngilizce öğretmeniyim devletteHem kilosu az hemde boyle azimli kişiler bizi daha cok heyecanlandiriyor :)))
Kendimizden utaniyoruz
Insallah kalıcı olursan hep birlikte basaririz cnm
Sen calisiyomusun evdemisin
Yapalım ben okeyimHadi birlikte yapalım da , seni Cumaya listeye alalım
cok şükür abla bende iyimIyiyiz citiriksen nasilsin
Bugunlerde disari cok cikmiyon heralde :))
canım spor puanını hesaplayıp menü yazdığımız sayfaya yazman gerekiyor20dk leslie 4ml 30 tane bacak açıp kapama yaptim
İyim çok şükür canımGunaydın
Kız zombılerı sabah sabah barı atma
Sukur ıyıyım canım sen nasılsın
4mil yaptım ablaNe guzel tatlim
Hangi lesliyi yaptin
Onu neye göre hesaplıyacağım acabacok şükür abla bende iyim
Çıkıyorumda fazla süremediği için yazmıyorum
canım spor puanını hesaplayıp menü yazdığımız sayfaya yazman gerekiyor
İyim çok şükür canım
Tmm o zaman, şu andan itibaren meyveleri sıkıp suyunu iki katı su ile sulandırıp içebilirsin, başka yemek yok bugünYapalım ben okeyim
Ogretmenlerin o avantaji var, iş saatleri uzun degil geneldeİngilizce öğretmeniyim devlette
37 yaşındayım ikizlerim var işte
Ama yarın gün çalışıyorum pzt i de çalışmıyorum çocuklara da bakıcı bakıyor geri kalan zaman hep koşuşturma
Gündüz uykuları bitti artık o sebeple en geç 21. 30 da uyuyorlar bu hafta 3 kez yürüyüş de yapabildim bu sayede
Allah bağışlasın canım. Benimde ikizlerim var, ayrıca onlardan 1 yaş küçük kızım, ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Sağlıkla büyüsünler de gerisi önemli değil.İngilizce öğretmeniyim devlette
37 yaşındayım ikizlerim var işte
Ama yarın gün çalışıyorum pzt i de çalışmıyorum çocuklara da bakıcı bakıyor geri kalan zaman hep koşuşturma
Gündüz uykuları bitti artık o sebeple en geç 21. 30 da uyuyorlar bu hafta 3 kez yürüyüş de yapabildim bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?