Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarın İf diyetine başlıyorum kızlar, 18-6 devam ettirebilirim inşaallah. Geçen yıl karatay ve if ile 16 kilo vermiştim, bakalım yine başarabilirim kesin
Heralde
Galiba
Sanırsam
İstedikten sonra yaparsın canım

İstedikten sonra yaparsın canım
Çok istiyorum da işte hayali güzel, uygulaması zor..
Ama motivasyon düşürmeyeyim
Daha önce de yaptım, yine yaparım.
Evde koşu bandı, trambolin ve pilates bandı var, akşam bi tozunu alayım hepsinin leslie yaparak güzel sıkılaşmıştım hee, ne vardı sanki bozulmayaydı

Trambolinle baş dönmesi yaşıyor muydun bende baya niyetlenmiştim bi ara

selam kızlar dün yeğeni yolladım her gün bildiğiniz sabah yattık ee benim oğlan koca var 2 yada 3 saat sonra kalktım hep geri yatsam da 2 saat kadar yatıp kalkıp öğle kahvaltı hazırlayıp yeğeni bekledim 2 de 2 buçuk ta kahvaltı yaptık genelde :)))
10 gün boyu sabaha kadar çene çene çeneeee yapmışız yavvf şükür en azından sorunu bulup kabul etti inşallah bundan sonrası çok güzel olacak
siz de neler var anlatın bakem :)
takım olarak 2 guruba mı ayrıldık biz şimdi yarışıyor muyuz

Abla çözdünüz mü yeğenin problemini ?
sorunlarını bulduk , sorunu olduğunu da kabul etti bazılarını çözdük bazıları bizi aşar profösyönel yardım lazımdı onu da kabullendi şükür inşallah iyi birini bulup halledecek , ablam bile çok şaşırdı 3 gün kalacak kız 10 gündür bende diye ve ilk defa tek başına gelip kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…