- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.501
Mendil alıp geliyorumGel beraber ağlayalım dostum
Ye sen abla benm orucumdn ne olacak günde 200 gr anca gider
Bana her türlüsü uyar, link at bana özeldenBen biraz
Denemede biter kilolarıbizim gibi aylarca sürünecek değil ya
İstedikten sonra yaparsın canımYarın İf diyetine başlıyorum kızlar, 18-6 devam ettirebilirim inşaallah. Geçen yıl karatay ve if ile 16 kilo vermiştim, bakalım yine başarabilirim kesin
Heralde
Galiba
Sanırsam
Hoşgeldin ben Poni. Ne güzel bir kilon varValla tecrübeyle sabit ki düşük kiloları vermek çooook daha zor
Niye olmasın canm sende o ışık varYarın İf diyetine başlıyorum kızlar, 18-6 devam ettirebilirim inşaallah. Geçen yıl karatay ve if ile 16 kilo vermiştim, bakalım yine başarabilirim kesin
Heralde
Galiba
Sanırsam
Çok istiyorum da işte hayali güzel, uygulaması zor..İstedikten sonra yaparsın canım
Az kaldı zayıflsmaktan vazgeçicemHoşgeldin ben Poni. Ne güzel bir kilon var
Demi, ışığa doğru gideyim benNiye olmasın canm sende o ışık var
Yıllardır 80lerin pençesinde olduğum için kıskançlık yaşıyorumAz kaldı zayıflsmaktan vazgeçicem
Selamlar❤
dün akşam hali yoktu bu ekimcağızın pert yattım gülüm :)Dün akşam gelecektiekim2009 sana sen gelmez oldun şarkısını armağan ediyor hazırlık yapmaya gidiyorum
Trambolinle baş dönmesi yaşıyor muydun bende baya niyetlenmiştim bi araÇok istiyorum da işte hayali güzel, uygulaması zor..
Ama motivasyon düşürmeyeyim
Daha önce de yaptım, yine yaparım.
Evde koşu bandı, trambolin ve pilates bandı var, akşam bi tozunu alayım hepsininleslie yaparak güzel sıkılaşmıştım hee, ne vardı sanki bozulmayaydı
Abla çözdünüz mü yeğenin problemini ?dün akşam hali yoktu bu ekimcağızın pert yattım gülüm :)
sorunlarını bulduk , sorunu olduğunu da kabul etti bazılarını çözdük bazıları bizi aşar profösyönel yardım lazımdı onu da kabullendi şükür inşallah iyi birini bulup halledecek , ablam bile çok şaşırdı 3 gün kalacak kız 10 gündür bende diye ve ilk defa tek başına gelip kaldı:)Abla çözdünüz mü yeğenin problemini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?