- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.601
Bizde çıkmıyoruz. Zemherinin çıkmasına 3 gün var idare edicez artıkCanım başın sağolsun
Kız sen -22 yazdın ben üşüdüm brrr
Ya ben istanbulun dandirik soğuğunda kızımı dışarı çıkarmaya korkuyorun siz orda napıyosunuz
Isınıyor şükür bizimki. Bakıcımızn penceresi alttan 1 parmak donmuş sürekli doğalgaz yandığı halde
Ettim zaten dur bakalım belki gelirTakıma davet etseydin
Aynen öyleGüvenin bana
Ben biraz slow takılıyorum modunu düşürmeyeyim kaptanım
Helal olsun bizim takım çok istikrarlı diyet bozmaz diyete başlattırır
Hoş geldin canım Zehra ben . senin gelmenle @mefkurem Zuhal ablayla beni yine bir ağlama tuttu kız aynı boydayız ben 83 sen 58 ve kilo vermek istiyorsun
Bak bu kısım aynı ben bugün gitti daha diyip dibine vuruyorum
Yine ağlıyorduk
Allah bağışlasın canım benim de yeğenim 6 sene sonra tüp bebekle oldu dünyalar tatlısı çok özledimmm aileden uzaktayım da
Kız ne canlandı gözünde kutuplarda değilizİnanamıyorum.
Neredeydin sem poni?
Dikkat et de siz donmayın :)))
Ben afyonda -11 gördüm ölcem sandım bana da kutuplar gibi hissettirdi vallaKız ne canlandı gözünde kutuplarda değilizSivastayız
Allahım kimseyi sokakta bırakmasınIsınıyor şükür bizimki. Bakıcımızn penceresi alttan 1 parmak donmuş sürekli doğalgaz yandığı halde
-11 ne ki afyonumun bir tipisi olurdu ben lisedeydken güvercinler filan uçamaz yere çakılırdı toplardık onları. Okula giderken tipidn önümüzdeki arabaları bile görmezdik bir günden bir güne de babam ben götüreyim okula demedi bak aklıma geldi zalım pederBen afyonda -11 gördüm ölcem sandım bana da kutuplar gibi hissettirdi valla
AminnAllahım kimseyi sokakta bırakmasın
Kız çık şu karasal iklimden az sıcaklara gel yazıktır-11 ne ki afyonumun bir tipisi olurdu ben lisedeydken güvercinler filan uçamaz yere çakılırdı toplardık onları. Okula giderken tipidn önümüzdeki arabaları bile görmezdik bir günden bir güne de babam ben götüreyim okula demedi bak aklıma geldi zalım peder
Benim çocukluğum aydında geçti sıcağıda çok severim. Aydın afyon sivas.. karsa doğru gidiyorm bakalım sonum hayrolsunKız çık şu karasal iklimden az sıcaklara gel yazıktır
Ohh ıyı olmus canım. Gule gule gıy.
Sağolunçok iyi yapmışsın gülüm sağlıkla mutlulukla giy
Ablaa maşallah ne çok iş sigdirmissin bir güneben pert vaziyette benimkilerin acıkmasını ve fırına attığım (ilk defa deniyorum) ev unundan ekmeğin pişmesini bekliyorum sonra vurup kafayı yatacammmmmm
her yer süpürülüp aklandı sadece mutfağı silmesi kaldı bir de banyonun yeri onlar yarına ,
mercimek çorbası(sebzeli, unlu değil)
etli kuru fasulye
pilav var benimkilere , onları yemem de ,
benim sabahtan 3-4 kaşıklık yumurtalı peynirli otlu karışım duruyor yanına çorba da içsem olmaz mı acep kendime yemek yapacak halim kalmadı
sağol kuzucuminşalllah gitmiş olur canım.
Güle güle eskit inşallah
onu neden yapıyor
Kaptanımızda hataydan
Oh mis pırasa candır bol bol limonlu
Burayada sulu kar yağdı birazkar denilirmi bilmem
Aynen abla hepimiz aynı yolun yolcusuyuzÇoğu sey nette daha ucuz oluyor, akillilik etmişin
Artilarda gitmistir insallah
Gerci sen karsi grubtasin heralde, ama liste var işin sonunda
İyi yapmışsın Zuhal abla, şurada tartıya ne kaldı. Bana pazartesiden sonrası hep korku müziği efektiBi ara cnm cok tatli istedi
Nerdeyse 1 paket gofret yemeye niyetlendiydim
Fistik ezmesi, 85 lik bitter az kremayla uydurmasyon bisey yaptim
Hic tatli olmadi ama ustune 1 bar da su icince o istegim gitti :))
Kuzucum başın sağolsun.. Allah rahmet eylesinIyi aksamlar hanımlar dedem vefat etti. Giremem bilginiz olsun.
Yarin veya ertesi gün geleceğim araniza inşallah.
Geçen sabah da bizim araba donmustu eşim arabasız gitti işe. Yarın dikkat edin kuzu bizimki baya sorunlu çalıştı kaputtan dumanlar falan geldi.Araba donmuş bizim -22 olunca hava. Hallolursa alışverişe gitmek kerek baya eksik var.
Abla gece kaçta inecek buraya?Benim kizin ucagida gec kalkti
Tr den gec gelmis ucak
Dün haberlerde gördüm sen hiç aklıma gelmedin bakHe ya dün gece burda suyu havaya atmışlar havada donmuş
Orda mi okudun tatlımBen afyonda -11 gördüm ölcem sandım bana da kutuplar gibi hissettirdi valla
Hadi ya. Filtre donmuş değiştirtince çalışmış şükür. Bir araba yanmış burda bugün demek ki ateşle ısıtmaya çalıştılarSağolun
Ablaa maşallah ne çok iş sigdirmissin bir güne
sağol kuzucum
Aynen abla hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
İyi yapmışsın Zuhal abla, şurada tartıya ne kaldı. Bana pazartesiden sonrası hep korku müziği efekti
Kuzucum başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin
Geçen sabah da bizim araba donmustu eşim arabasız gitti işe. Yarın dikkat edin kuzu bizimki baya sorunlu çalıştı kaputtan dumanlar falan geldi.
Abla gece kaçta inecek buraya?
Dün haberlerde gördüm sen hiç aklıma gelmedin bak
Orda mi okudun tatlım
Siz alışkınsınızdır belki soğuklara ama Hatay Hatay olalı böyle soğuk görmedi gerçekten, iliklerimiz donuyorHadi ya. Filtre donmuş değiştirtince çalışmış şükür. Bir araba yanmış burda bugün demek ki ateşle ısıtmaya çalıştılar
En son 3 sene önce böyle olmuştu o da 1 hafta sürmüştü sadece. Zemheri çıkınca biraz hava ısınırSiz alışkınsınızdır belki soğuklara ama Hatay Hatay olalı böyle soğuk görmedi gerçekten, iliklerimiz donuyor
Zemherir Ocak sonu bitmiyor mu zaten, bitti benceEn son 3 sene önce böyle olmuştu o da 1 hafta sürmüştü sadece. Zemheri çıkınca biraz hava ısınır
Çözüyorsun bak yavaş yavaşZemheri nedir kiKara kış falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?