- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.561
Ohh ıyı olmus canım. Gule gule gıy.Kizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
Ben bugün yine kabağa devam edicem. Sabaha bı tartilicam bakalım artılar gitmiş mi?
Bugün çıkıp ayakkabı baktım kendime baya dolaştım. Bı modeli çok beğendim ama çok pahalıydı bende orada deneyip internetten aynısını 2/3 fiyatına aldım
deme yaa :)) elleri sürekli saçların da ve ağzın da uçlarını durmadan koparıp atıyor zilli öyle olunca anca bitirdim süpürmeyiKısa erkek tüyünden iyidir abla erişte değil sıpagetti gibi
çok iyi yapmışsın gülüm sağlıkla mutlulukla giyKizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
Ben bugün yine kabağa devam edicem. Sabaha bı tartilicam bakalım artılar gitmiş mi?
Bugün çıkıp ayakkabı baktım kendime baya dolaştım. Bı modeli çok beğendim ama çok pahalıydı bende orada deneyip internetten aynısını 2/3 fiyatına aldım
tadını çıkar gülüm karın her sene göremezsin demi:)Hava o kahar soğuk ki hatay da yaşıyoruz ve kar yağıyor şu an
Eve yeni geldim Bn pırasa var onu yicem inş
inşalllah gitmiş olur canım.Kizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
onu neden yapıyordeme yaa :)) elleri sürekli saçların da ve ağzın da uçlarını durmadan koparıp atıyor zilli öyle olunca anca bitirdim süpürmeyi
Kaptanımızda hataydanHava o kahar soğuk ki hatay da yaşıyoruz ve kar yağıyor şu an
Olur cnm niye olmasin 1 kepçe ic :)ben pert vaziyette benimkilerin acıkmasını ve fırına attığım (ilk defa deniyorum) ev unundan ekmeğin pişmesini bekliyorum sonra vurup kafayı yatacammmmmm
her yer süpürülüp aklandı sadece mutfağı silmesi kaldı bir de banyonun yeri onlar yarına ,
mercimek çorbası(sebzeli, unlu değil)
etli kuru fasulye
pilav var benimkilere , onları yemem de ,
benim sabahtan 3-4 kaşıklık yumurtalı peynirli otlu karışım duruyor yanına çorba da içsem olmaz mı acep kendime yemek yapacak halim kalmadı
Aaa niranda hatayda :))Hava o kahar soğuk ki hatay da yaşıyoruz ve kar yağıyor şu an
Kaptanımızda hataydan
Oh mis pırasa candır bol bol limonlu
Burayada sulu kar yağdı birazkar denilirmi bilmem
Hayirdir cnm baska yeremi gidecen yoksacanlarım merhaba
servis değişikliğim nedeniyle bu hafta aranızda olamayacağım
Çoğu sey nette daha ucuz oluyor, akillilik etmişinKizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
Başınız sağolsunIyi aksamlar hanımlar dedem vefat etti. Giremem bilginiz olsun.
Yarin veya ertesi gün geleceğim araniza inşallah.
AkıllıcaKizlarrr napiyosunuz akşam yemekleri yendi mi
ne güzel ben doluyu severim sesiniFirtinayla beraber dolu yagdi buraya
benimde canım un helvası çekiyor Cuma’ya yapmayı düşünüyorumBi ara cnm cok tatli istedi
Nerdeyse 1 paket gofret yemeye niyetlendiydim
Fistik ezmesi, 85 lik bitter az kremayla uydurmasyon bisey yaptim
Hic tatli olmadi ama ustune 1 bar da su icince o istegim gitti :))
Başınız sağolsun canım Allah sabırlık versinIyi aksamlar hanımlar dedem vefat etti. Giremem bilginiz olsun.
Yarin veya ertesi gün geleceğim araniza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?