- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.741
Sen bu tatlı ruha bu minnoş kalbe sahip olup nasıl bedenini sevmezsin mümkün değil abloşumCekmek istedigimi kim soyledi
Malesef bu halde, senin gibi kendimi begenmedigim icin cekmiyorum
Yap yap yapYok sildiydim hepsini :) sana bi guzellik yapayim
Tmm sagol cnm öyle yapayimHepsini yeme makrolar atmosfere fırlar
Quark olabilir canım,sadece labneyle yaparsan kıvam tutmaz
Oyyy bütün iş sana kalmış kolay gelsin MervecimBugun bende cok iş var 2 haftadır yatılı misafirlerim vardı dun en son annemler gitti saglam bir temizliğe gırısmem lazım cuma gunu gün var bende üstüne bugun ki planım ananas yapıcam ufaklık uyanmadan isleri kolaylaya bilsem super olacak
Günaydın canım yüksek yerlere falan yagmiyo mu? Haftsonu gidilebilir aslında öyle bir yere.Günaydın kızlar
Kar yağar da kar topu oynarız diye sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.
Günaydın ablacım
Kesinlikle bağımlılık yapiyo yaa. Ben kredi kartını kapatıp kurtuldum o bağımlılıktan. Şimdi sadece önemli şeyleri alıyorum kardesimin kartıyla. Onda da taksit bile yaptırmıyorum direk yatırıyorum parayı karta. Yoksa karadelik gibi borç hiç bitmiyoBende 12 yıldır çorabımı bile netten alıyorum.
Alışveriş için gezip yorulmak gereksiz geliyor bana.
Nette hem daha fazla seçenek var, hem fiyat uygun, hem de iade garantisi var
Tabi bende kötü bir yanı ortaya çıktı, alışveriş bağımlılığı gibi, ama bunu da yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum
Oooo ne güzelmis sizin günler, millet evinde agirliycak diye helak oluyo normalde.Yok abla elimden geldıgnı kadar yaparım temizliğimi
Gelenler getiriyor abla ev sahibi bı cay veriyor
İnşallah abla ya bakalım hangimiz ilk 7 lere gececek dilekte baya ıyı durumda ponının son kılo durumuna bakmadım
Günaydın kuzuGünaydın güzeller
Çarşamba gelen regl candırGünaydın
Basın açıklaması yapıyorum
O artıların sebebi erken gelecek reglmiş
5 gün erken geldi kerata
Allahtan bugün çarşamba
Evet canım hepimiz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz.Kızlar birbirimizin menüsüne yorum mu yapmamız gerekiyor
Yoksa liderler mi yapıyor
Baktım baktimm maşallah fıstık gibi gözüküyorsun@ekim2009GastrikAsit @zsaracoglu @Pnrrr-20 açtım kızlar şimdi albümü
Tüm üyeler görebiliyomuş tedirgin oluyor insan ister istemez
7 kişi gördü diyor bile bizden 2 kişi gördüm dedi 5 kişisi dışardan
Cnm normalde sagliksiz olan hersey hangi yöntemi yaparsan yap yenmemesi gerekirMenülere yorum yapmak zor kızlar Çünkü bana mantıksız gelen çok şey de var
Herkes aynı diyeti yapmıyor ki
Mesela patates kızartması
Kömbe
Bir sürü şey e Bn Karatay besleniyorum ama o kişi atıyorum if yapıyorsa neye göre değerlendiricem ki
Alıntı bahane Zühal şahanee valla minnoşum taşşşmışsın taşşş acuk iri taşsın şuan ama taşın irisi karatı yüksek olanı makbüldürCnm normalde sagliksiz olan hersey hangi yöntemi yaparsan yap yenmemesi gerekir
If yapilsada menüde cukulata pasta hamurisi vs. Varsa yine kabul degil :)) ayni sey kalori hesapliyanlar içinde gecerli
Onemli olan kaliteli kalori almak
Biz menü icerigine bakiyoruz daha cok
Ne yarışı ablaŞehir dışından yeğenlerim burda.kalabalık bir aileyiz.kimi urfadan kimi kayseriden kimi İstanbuldan toplandık.hergün birimizde toplanıyoruz.o kadar yoğunum ki.
Yarın bana gelecekler,cuma gidiyolar
Dün hiç giremedim,arada yarışma sonuçlarına baktım.kazandım bu arada
Müthişş incelme cicilerde çok yakışmış@ekim2009GastrikAsit @zsaracoglu @Pnrrr-20 açtım kızlar şimdi albümü
Tüm üyeler görebiliyomuş tedirgin oluyor insan ister istemez
7 kişi gördü diyor bile bizden 2 kişi gördüm dedi 5 kişisi dışardan
Akşam yedim normal oruç tuttuğum için tansiyonum düşer 3 gün düzelmezdi. Bu sabah başladım ama
Yok ben narin taş olsam daha iyiAlıntı bahane Zühal şahanee valla minnoşum taşşşmışsın taşşş acuk iri taşsın şuan ama taşın irisi karatı yüksek olanı makbüldür
Sagol canım gecen sene bizimde oyleydı canım gunler tek cocukla cok zorlanıyordum bu sene 2 cocukla ya katılmayacaktım yada ikramlar ev sahibine ait olmayacaktı komsularda sagolsun boyle bir karara bagladık iyi olduOyyy bütün iş sana kalmış kolay gelsin Mervecim
Günaydın canım yüksek yerlere falan yagmiyo mu? Haftsonu gidilebilir aslında öyle bir yere.
Günaydın ablacım
Kesinlikle bağımlılık yapiyo yaa. Ben kredi kartını kapatıp kurtuldum o bağımlılıktan. Şimdi sadece önemli şeyleri alıyorum kardesimin kartıyla. Onda da taksit bile yaptırmıyorum direk yatırıyorum parayı karta. Yoksa karadelik gibi borç hiç bitmiyo
Oooo ne güzelmis sizin günler, millet evinde agirliycak diye helak oluyo normalde.
Günaydın kuzu
Çarşamba gelen regl candırCumaya bütün eksiler gitmiş olur
Evet canım hepimiz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz.
Baktım baktimm maşallah fıstık gibi gözüküyorsun
Tarti ne alemdeAkşam yedim normal oruç tuttuğum için tansiyonum düşer 3 gün düzelmezdi. Bu sabah başladım ama
Ya ne güzel 500 eksideydim bugün sabit çıktım reglm gelmiyor şiştikçe şişiyorumTarti ne alemde
Dışarda göz gözü görmüyor kardan. aile hekimliğinden aradılar kızların ikisi içinde kontrole çağırıyolar bi de alışveriş kalmıştı onun için çıkmak gerek bilemedim çıksak mı çıkmasak mıPlaniniz ne dedim
Kimse bisey yazmadi
Gizli sakli işmi cevireceksiniz :)))
O havada zor olur cnm yaaDışarda göz gözü görmüyor kardan. aile hekimliğinden aradılar kızların ikisi içinde kontrole çağırıyolar bi de alışveriş kalmıştı onun için çıkmak gerek bilemedim çıksak mı çıkmasak mı
Kiz ne zaman 500 olduydunYa ne güzel 500 eksideydim bugün sabit çıktım reglm gelmiyor şiştikçe şişiyorum
Sende durumlar ney
Tamam canımcanım dünkü toplam puanı yazmışmıydın not almamışım gözden kacırdım sanırım
bence gayet güzel canım Allah kabul etsin inş. Su miktarı nedir?
canım menüyü düzenlediğim şekilde yazarmısın. Ekmeğe akşamları karşıyım ama zaten yarım dilimmişçikolatada bitterse güzel menü.
spor için etiket ve puanlama gerekli canım
güzel olmuş canım sporda var
canım menüyü düzenlediğim şekilde yazarmısın. Menü gayet güzel sporda var
Su miktarı nedir?
gercekten olmamış canım, kömbe bildiğimiz içi harçlı olan dimi?
yarın daha sağlıklı beslen canım zayıf düşme
bence güzel canım Allah kabul etsin inş
Keşke ara öğün yapsan canım metabolizma çalışır
Evet canım doğru da canım hiç istemedi midem bulaniyordu dünHarika
Güzel canım fena değil göze çok gibi geliyor ama azar azar yemişsin hep
Ooo süper
Afiyet olsun canım fena değil
Kötü değil de menün canım daha protein ağırlıklı şeyleri tercih edersen daha iyi olur sanki
Güzel canım ama su az
Kaptan gidiyor artılar
Güzelspor da var daha ne olsun
Afiyet olsun abla senlik bir menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?