Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cekmek istedigimi kim soyledi
Malesef bu halde, senin gibi kendimi begenmedigim icin cekmiyorum
Sen bu tatlı ruha bu minnoş kalbe sahip olup nasıl bedenini sevmezsin mümkün değil abloşum mutlaka kendine bayılıyorsun ama zayıf haline daha çok bayılıyorsundur

Oyyy bütün iş sana kalmış kolay gelsin Mervecim
Günaydın kızlar
Kar yağar da kar topu oynarız diye sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.
Günaydın canım yüksek yerlere falan yagmiyo mu? Haftsonu gidilebilir aslında öyle bir yere.
Günaydın ablacım
Kesinlikle bağımlılık yapiyo yaa. Ben kredi kartını kapatıp kurtuldum o bağımlılıktan. Şimdi sadece önemli şeyleri alıyorum kardesimin kartıyla. Onda da taksit bile yaptırmıyorum direk yatırıyorum parayı karta. Yoksa karadelik gibi borç hiç bitmiyo
Oooo ne güzelmis sizin günler, millet evinde agirliycak diye helak oluyo normalde.
Günaydın güzeller
Günaydın kuzu
Günaydın
Basın açıklaması yapıyorum
O artıların sebebi erken gelecek reglmiş
5 gün erken geldi kerata
Allahtan bugün çarşamba
Çarşamba gelen regl candır Cumaya bütün eksiler gitmiş olur
Kızlar birbirimizin menüsüne yorum mu yapmamız gerekiyor
Yoksa liderler mi yapıyor
Evet canım hepimiz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz.
Baktım baktimm maşallah fıstık gibi gözüküyorsun

Cnm normalde sagliksiz olan hersey hangi yöntemi yaparsan yap yenmemesi gerekir
If yapilsada menüde cukulata pasta hamurisi vs. Varsa yine kabul degil :)) ayni sey kalori hesapliyanlar içinde gecerli
Onemli olan kaliteli kalori almak

Biz menü icerigine bakiyoruz daha cok

Alıntı bahane Zühal şahanee valla minnoşum taşşşmışsın taşşş acuk iri taşsın şuan ama taşın irisi karatı yüksek olanı makbüldür

Ne yarışı abla

Sagol canım gecen sene bizimde oyleydı canım gunler tek cocukla cok zorlanıyordum bu sene 2 cocukla ya katılmayacaktım yada ikramlar ev sahibine ait olmayacaktı komsularda sagolsun boyle bir karara bagladık iyi oldutek temizlik telası oluyor ıste

Planiniz ne dedim

Kimse bisey yazmadi

Gizli sakli işmi cevireceksiniz :)))
Dışarda göz gözü görmüyor kardan. aile hekimliğinden aradılar kızların ikisi içinde kontrole çağırıyolar bi de alışveriş kalmıştı onun için çıkmak gerek bilemedim çıksak mı çıkmasak mı

O havada zor olur cnm yaa

Tamam canım

Evet canım doğru da canım hiç istemedi midem bulaniyordu dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…