- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.781
Bizimki biraz rahat anam bakalm keyfi gelince yapar inşbir degil canim Oda baslar yakinda
165 im canım
Baya ince görünüyosun şu an 60 kiloyla 55 ile manken falan mı olcan öyle bi durum mu var165 im canım
bilmiyorum teyzemde öyle bi komsuda öyleYok cnm yaşamadım
Belki annenin sebebi baskadir
amin insAynen çocuklar girip çıkıyor hep Allah korusun
Cocugun keyfi ne zaman isterse ozaman ne iyi zamandir. Emeklemeyen bi anda ayaga kalkarBizimki biraz rahat anam bakalm keyfi gelince yapar inş
Yoktu ama teklüflere açığızBaya ince görünüyosun şu an 60 kiloyla 55 ile manken falan mı olcan öyle bi durum mu var
Ay evet öyle diyolar bakalım aslında emeklemeden yürüse daha iyibilmiyorum teyzemde öyle bi komsuda öyle
amin ins
Cocugun keyfi ne zaman isterse ozaman ne iyi zamandir. Emeklemeyen bi anda ayaga kalkar
Peki Adanalı herüfün ne diyo bu işeYoktu ama teklüflere açığız
Senin kızın sıkıntısı neki huysuz sabahları cnmne diyim olabilir
Baya bi sikintili gecmis Allah sabir versin. Benim büyük kiz baya bi sikintili bu ara Sabahlari
gün gelecekki keske kücük olup yanimizda olsunlar dicez
ne güzel Burda yagmiyor
kolay gelsin canim
bizdede bisey yok
bende online Cok alisveris yapiyorum Özellikle geceleri yatarken bakiyorsam is bitmistiro yüzden bakmamaya calisiyorum
her cocuk bir degil canim Oda baslar yakinda
bizim burdada aksini diyorlar daha atiklermisbence cocuktan Cocuga degisiyor
spiral taktiranlar hep Diyor baya bi kanamalari oldugunu normal demekki.
45 yasta büyük cesaret yaparsan bi zaman Sonra kafa almiyor cocuk bakmayi
tebrik ederim canim görmüstüm tarifiniBende katilmak istiyorum Pasta Hamur isi mutfakta biseyler yapmadi Cok seviyorum kilo vermeye baslayali baya bi azalttim
cok erken baglatmissin abla negativ bi tarafini yasadin mi? Benim annemde baglattiktan Sonra baya bi adet kanamasi oluyordu
bana yapma sakin
dün mutfak dolabimi hallettim kileri hallettim bugunde biyerleri dökerim asagayayemek konusunda bilmiyorum ac kalsam daha iyi
bende onu dicektim Allah korusun Onlar düsse Cok tehlikeli, normalde onlari kirmalari gerekmiyormu
Biz Mabel Matiz konserine gidicez çok severim kendisiniHanımlar nörürsünüz ?
Sevgililer günü planınız nedir ? Var mı bişiler ekşınlı mekşınlı
Benim yokta kocanın var,Düdüklü alicak bana onun arayışındaHanımlar nörürsünüz ?
Düdüklü candırBenim yokta kocanın var,Düdüklü alicak bana onun arayışında
Koçum nasıl gidiyor durumlar nasıl bizim grupta cumaya gümbür gümbür gelicekmiyizAynen çocuklar girip çıkıyor hep Allah korusun
Çok romanigizdirDüdüklü candır
Eşim o gun izin almisHanımlar nörürsünüz ?
Sabah mahmurlugundan öyle görmüşsün demekkiBn niye bana yazdığınızı düşündüm ki
Az kaldı inanıyordum ablaEşim o gun izin almis
Kocamannn beyaz gül buketiyle gelecekmis, tabi benim icin ölüp bittigini anlatan, bensiz yapamicagini anlatan bi şiirle beraber
Ben kuaföre gittigimde o da benim icin mumlu muzikli bi sofra hazirlicak
Yemekten sonra biraz dans edebiliriz
Dermisimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?