Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar tembel oluyor biraz :)))
Benimki de tembelgillerden 10 aylık emekledi 16 aylıkken yürüdü
Kızlar birbirimizin menüsüne yorum mu yapmamız gerekiyor
Yoksa liderler mi yapıyor
Bizler yapıyoruz canım
Sağlıksız paketli ürünler ya da aşırı kalorili yiyecekler her diyette aynı neredeyse canım

Bahsedeyim canım 2013 yılından beri buradayım ünideydim buraya geldıgım de evlendim cocuklar derken her seferinde yine kurkcu dukkanına dondum 103 kilo ile basladim 64 kadar indim 2. Ye hamile kaldım sonrası emzirme döneminde yukselıse gectım
Adım Merve yasım 29 2 kız annesiyim biri 20 aylık biri 5 yasına girecek aslında ögretmenim ama çalışmıyorum ev hanımlıgıyla debeleniyorum kütahyalıyım ama İstanbulda yasıyorum bu sıra yatılı misafirler ust uste geldı kardesım bıtlısten geldı o gitti kv geldı o gitti annemler geldı derken yogun oldu normalde bu kadar yogun olmam hafta içleri sakın gecer hafta sonu gene biraz yogun Oluyor

Neredeydin canım sen baya tehlikeli Allah korusun dusse birinin basına
Erzurum canım
Yaaa Mervee ben de Dumlupınar mezunuyum Simav teknik eğitimden çok severdim Kütahya’yı iyi insanlarla karşılaştım hep orada çok şükür

Salonu bitirdim bi camlar kaldı onları da esime sildiricem içlerini hallettim oda dısları silerse tamamdır kaldı diger odalar
Aaa eşin cammi siliyor :))
Bugun ananas yaptım abla sabah 1 haslanmıs yumurta 2 kk peynir 2 dilim ananas yedim aksamda 1 kase yogurt 2 dilim ananas yerim suyum suan 1 lt oldu bugun içmeye zorluyorum
suyunu yeterli icmezsen etkisi daha az olur cnm, madem yapiyon boşa gitmesin
Merve eski kaptanlarimizdan :))

Erzurum canım

Yaaa Mervee ben de Dumlupınar mezunuyum Simav teknik eğitimden çok severdim Kütahya’yı iyi insanlarla karşılaştım hep orada çok şükür
Erzurum a gectıgımız yaz gelme fırsatım olmadı cok gezemedım ama cok guzel bı yer helede çag kebabıolsada yesek şimdi

Ben tavsanlı ilçesindeydım canım merkezedede dedemler ve teyzeler var sık sık gıderım evlendikten sonra hasret kaldım memleketime iyi insanlarla karsılasmana cok sevindim canım kutahyanın insanları sıcak kanlıdır ayazı her ne kadar çarpsada
Aaa eşin cammi siliyor :))
suyunu yeterli icmezsen etkisi daha az olur cnm, madem yapiyon boşa gitmesin

Merve eski kaptanlarimizdan :))
Abla kat yuksek olunca ben silemiyorum gonlu olursa sılıverıyor sagolsun
Suyu bugun içiyorum bakalım abla insallah fayda gorurum

Herkese hayirli günler
Alintilara bakim
55 kiloluk korkunçlu insan
Yaaa bak şimdi cağ dedin de kötü ettin hacı hadi sen uzaktasın ben ne yapayım

ne diyim olabilir
Baya bi sikintili gecmis Allah sabir versin. Benim büyük kiz baya bi sikintili bu ara Sabahlari
Gunaydın kızlar benim yaramaz oglan artik tutunup ayaga kalkiyor bu ne azim ne acele anlamiyorumki. Biyandan mutlu oluyoruz biyandna daha buyuk bi sorumluluk biniyor uzerime
gün gelecekki keske kücük olup yanimizda olsunlar dicez
ne güzel Burda yagmiyor
kolay gelsin canim
Günaydın kızlar
Kar yağar da kar topu oynarız diye sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.
bizdede bisey yok
bende online Cok alisveris yapiyorum Özellikle geceleri yatarken bakiyorsam is bitmistir o yüzden bakmamaya calisiyorum
her cocuk bir degil canim Oda baslar yakinda
Kizlar tembel oluyor biraz :)))
bizim burdada aksini diyorlar daha atiklermis bence cocuktan Cocuga degisiyor
spiral taktiranlar hep Diyor baya bi kanamalari oldugunu normal demekki.
45 yasta büyük cesaret yaparsan bi zaman Sonra kafa almiyor cocuk bakmayi
tebrik ederim canim görmüstüm tarifini Bende katilmak istiyorum Pasta Hamur isi mutfakta biseyler yapmadi Cok seviyorum kilo vermeye baslayali baya bi azalttim
Bu arada kollajen kilo aldirmaz
Sen hangisini kullaniyon
Bende yeni basladim, biraz gec kaldim ama hic yoktan iyidir

Benim arka arkaya 3 tane olunca 20 li yaslarda baglatmistim
cok erken baglatmissin abla negativ bi tarafini yasadin mi? Benim annemde baglattiktan Sonra baya bi adet kanamasi oluyordu
Yok sildiydim hepsini :) sana bi guzellik yapayim
bana yapma sakin
Planiniz ne dedim

Kimse bisey yazmadi

Gizli sakli işmi cevireceksiniz :)))
dün mutfak dolabimi hallettim kileri hallettim bugunde biyerleri dökerim asagaya yemek konusunda bilmiyorum ac kalsam daha iyi
Handandandan bizim okulun yanındaki ilkokulun çatısından
Görüntü çok güzel ama o sarkıtların altından geçmeye korkar insan, deler kafayı Allah korusun
bende onu dicektim Allah korusun Onlar düsse Cok tehlikeli, normalde onlari kirmalari gerekmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…